- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
aynen canım bizimdeherkese slm..nasılsınız bakalım..kızımı uyuttum geçmişi okudum..birazdan bizimki uyanır...yarın aşımız var..inş aşıdan sonra huyu suyu değişmez..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım bizimdeherkese slm..nasılsınız bakalım..kızımı uyuttum geçmişi okudum..birazdan bizimki uyanır...yarın aşımız var..inş aşıdan sonra huyu suyu değişmez..
işte bende o yüzden güvenemiyorum. benim ilk kızım şimdi 13 yaşında bir doktorun yanlış teşhisi yüzünden 20 günlüktü 4 gün yoğun bakımda kaldı ölümden döndü yavrum. yahu 2,5 aylık oldu yavrum ama huzursuz mutsuz sürekli ağlamaklı birşeyi varki böyle.
ayyyy..elvin bayıldı 3.masala geldikMasallar Diyarı — Sesli Çocuk Masalları » Kırmızı Başlıklı Kız
kızlar bebeğinize masal anlataıyor
bende dutu kaynattım suyunu suzdum sogusun ıcıcem,bundan cok umutluyum .engınar haslıyorum oglene bolll yesılsoganlı salatasını yapıcam bırde tarhana corbası bakalım sut ne olacak.
mete beyi emzirdim uyuttumm.yemeğimi yaptım ortalığı süpürdümm bide banyo yapiimm ozamana kadar metehanda uyanır güne giderizzz
ya kızlar bu benim oğlum koltukta yatıyoo mesela etrafa bakınıyoo konuşuyoo sesler çıkarıyo kendi kendine gülüyo falan ama beni görmüyoo ben ilgilenmiyorum benimde hoşuma gidiyo yanına gidiyorum acık oynayayımm diyee beni görünce mızıklıyooo ağlıyoo çırpınıyo falan kucağıma alıyorum susuyoo
ya bu çocuk beni gördüğüne memnun olmuyomuıuuu yoksaaa işin üçkağıdını öğrendide kucağıma alayım diyeee numaramı yapıoo anlamadımmm.
hele annemin sesini acayip tanıyoo onu duyunca susuyoo bakınıyo etrafa arıyo falan.annem bu hafta sonu gidecek napıcam o gidince hiç bilmiyorum vallaa
şenay beyaz kısmını haşlayıp bolll derotu soğan zeytinyağı ve limon bu kadar .haşlama suyunada tarhana çorbası yaptımmelocummm benim de enginar dolapta duruyor anlatsana nasıl oluyor salatası ben de yaparım beraber yeriz bu öğlen
ayy aynı benimkini anlattın sanki yatırıyorum etrafa bakınıyor hareketler ediyor beni görünce uzaktan da görse dudak büküyor ağlamaya başlıyor üçkağıtçı yaa :}
sevil bende seni merak ediyordum nerelerdesin
2 gün değil haftalar oldu sanki foruma girmeyelei annem soruyor arkadaşların ne yapıyor diye :)))parça parça yazabiliyorum gelen giden oluyor..
Uçakla geldim konyaya yetişemiyordum az daha son anda yetiştim trafikten..işlemnler kapanmıştı bağajımı almadılar .kızıma ek bilet aldım kemer veriyorlar kendine bağülıyorsun...kapılardan koşa koşa geçtim görevliler kızımı tuttular .bir yandan da herkes seviyor çatlıyorum kıskançlıktan..birazda hoşuma gidiyor..kapıya geldik uçak için sıra var kızım başladı bağırmaya süt sağabilmiştim allahtan bütün gün uğraştım 90 ml bu arada( onu verdim bize öncelik verdiler..indik koştur koştur servis otogar yeniden otobüs.hepsi son anda nefes nefese .indik babamın arabası .kızımı paket gibi taşıdım kucağımda.otobüsebindik muavin şapur şupur öpmez mi ne yapacağımı şaşırdım .bir şey de diyemedim ..biletim yok telefonla yer ayırtmışım beni bekleyin felan adamlar anlayış gösterdi ..
Neyse buraya da gfeldik herkes kızımı seviyor ama korkuyorum enfeksiyon alırsa diye köyden felan da gelenler oluyor.kimseye de birşey diyemiyorum
bu arada eşim eşyaşları otobüse vermişti bizim burda indirmemişler dolandı 2 gün izmir ısparta felan korktum kaybolacak diye :)
melocum ben aynen dediğini oğluma yaptım yoğunbakımdan çıkarttıkları gün tıktım ağzına allahtan ilk emziği tuttu ki düşürdüğünde palyaço gibi kıpkırmızı oluyo suratı![]()
2 gün değil haftalar oldu sanki foruma girmeyelei annem soruyor arkadaşların ne yapıyor diye :)))parça parça yazabiliyorum gelen giden oluyor..
Uçakla geldim konyaya yetişemiyordum az daha son anda yetiştim trafikten..işlemnler kapanmıştı bağajımı almadılar .kızıma ek bilet aldım kemer veriyorlar kendine bağülıyorsun...kapılardan koşa koşa geçtim görevliler kızımı tuttular .bir yandan da herkes seviyor çatlıyorum kıskançlıktan..birazda hoşuma gidiyor..kapıya geldik uçak için sıra var kızım başladı bağırmaya süt sağabilmiştim allahtan bütün gün uğraştım 90 ml bu arada( onu verdim bize öncelik verdiler..indik koştur koştur servis otogar yeniden otobüs.hepsi son anda nefes nefese .indik babamın arabası .kızımı paket gibi taşıdım kucağımda.otobüsebindik muavin şapur şupur öpmez mi ne yapacağımı şaşırdım .bir şey de diyemedim ..biletim yok telefonla yer ayırtmışım beni bekleyin felan adamlar anlayış gösterdi ..
Neyse buraya da gfeldik herkes kızımı seviyor ama korkuyorum enfeksiyon alırsa diye köyden felan da gelenler oluyor.kimseye de birşey diyemiyorum
bu arada eşim eşyaşları otobüse vermişti bizim burda indirmemişler dolandı 2 gün izmir ısparta felan korktum kaybolacak diye :)
aynene canım büyük amacalar büyük dedeler bi şey diyuemeiyorsun hiç mayyy valla daha sen anlatırken ben panikledim yoruldum vallaa.maşallah iyi gidebilmişsinn.
Yaa benimde oğlumu başkaları sevince mutlu oluyorum gurur duyuyorum falan ama bi yandanda içim gidiyooo tedirgin oluyorum.ama insan bişide diyemiyoki görmemişin oğlu olmuş hesabıı derler diyeee.ama gönlünü ferah tutacaksın birazdaaa bişi olmaz diye düşünmek lazımm.
nasıl cesaret ettim bende bilmiyorum .görmelisin ama nasıl kucağıma basıyorum .eve geldiğimde kollarım titriyordu..:))ohhhh maşallah valla ben çocuğu alıp tek başıma markete bile çıkamıyorum gerçi havalar soğuk diye ama 2 aylık olduk hala sadece ikimiz çıkmadık hiç dışarı maşallah size![]()
çok büyük rahatlıkmı bebeğin emzik alması yani ne gibi rahatlığını gördünüz ağlamayıp uslu uslu duruyormu cidden merakediyorum ne gibi avantajı var kızlar?