• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

enn sinir olduğum şeyyy.bak bende deli oldumm bana yapılmış gibi oldu.yaaa sen gelll hediyenide peşinden gönderirsinnn yaptığın okadar emekk okadar masraff hooppp gelmiyoruz demekle olurmu yaaa.at buzluğa şekeriimm geldiklerindede çıkar kkoy önlerine siz demiştiniz bayatlamaz diyeee de söyleee yesinlerrr

gerçi pasta börek hiç önemli değil
ama sen kaç gündür hazırlanıyorsunn emek sarfediyosun küçücük bebekle zaman ayırıyorsunn ayıpp

ya canım sorun degil yine yaparım ama işte insan da biraz düşünce olur. bu kadının 2 çocugu var. birisi bebek ve emiyor. o kadar hazırlık yap sonra böyle. offfffffff neyse ilk şoku atlatayım bari :47: evi silip süpürecektım yapmıcam öylece bıraktım vallahi. :47:

eşimi aradım hemen o da senin dediğini dedi :1:

Son düzenleme:
yazdım ben

buzluktakiler dursun
diğerleri akşam yemeği olsun
yapacak bişey yok
si,nir oldum ya
ben olsam birdaha kabul etmezdim sanırım:47::47::47:

sen büyükmü yaptın acaba benim 28 tane çıktı dün:)
evet canım ben buyuk buyyuk yaptıum doruk bı taraftan huysuzlanıyordu kucuk kucuk ugrasamadım:9:

yazdım ben

buzluktakiler dursun
diğerleri akşam yemeği olsun
yapacak bişey yok
si,nir oldum ya
ben olsam birdaha kabul etmezdim sanırım:47::47::47:

sen büyükmü yaptın acaba benim 28 tane çıktı dün:)

içimden bunu demek geçti de ya sabır dedim :47:

kurabiye o ölçüyle 22 tane çıkarmıştım ben de...

Ayy Bugün ve Yarın Sağlık Sektöründe Grev Varmış Aile Hekimlerinden de Bazıları Katılcakmış Galiba Off Yaa Yarın Aşımız Vardı Şansa Bak Yaa..

Ama Gittiğimde Doktor Hemşireler Orda Olmazsa Direkt Şikayet Ederim Valla..

Veee Biz Bugün 2Aylık Olduk Teyzeleriii..

Son düzenleme:
Kızlar Bebişlerin Kıyafetlerini Kaç Derecede Yıkıyorsunuz?

ben 30 derecede narin yada elde yıkamada yıkıyorum.kıyafetleri kirlenmiyor henüz.üstü başı.içine giydikleri kirleniyor anca.

çişli yada kakalı olanları önce elimde sabunluyorum duruluyorum sonra makineye atıyorumm.

sabahtan beri kızımın bir derdi var anlamadım
sırtım tutuldu artık taşımaktan
ne uyuyor ne yatıyor sürekli kucak kucak
yıkadım yağlarla ovdum yok
birde ben çekyatta oturuyordum bebişte bacağımda yatarken kayıp yere düştü hemde kafa üstü:43:
ağlamaktan helak olduk oda bende
hemen soydum vücudunda bişey varmı diye baktım
çok korktum çok kötüyüm moralim sıfır inşallah bişey olmamıştır :18:
şimdi ayağımla sallıyorum anadizini hemde yazıyorum
o uyusa hemen bende sızacağım çok fenayım çoookkk:37::27:

canım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm inş. birşey yoktur..Allahım korusun bebeklerimizi...

günadydın hemşiirreeeleerrrr

nasılsınız.ay bu gece ne uykum varmış ne uykum varmış ilk defa metenin sesini ilk ben değilde eşim duydu.o uyandırdı beni.hep gözümün biri açık biri kapalı emzirdimm.gazını aldım yatırdım falan aradan 5 dk geçti tam uykuya dalıyodum bi ses duydummm bi fırladımm yataktan uçtumm resmen metehan kusmuşş yani öyle çok değilde ağzının kenarından akmışş nefesi daralmış debeleniyoo.hemen aldımm yan çevirdim falann .rahatladı hemen uyudu.ama ben bi kaç dakika beşiğin başında bekledimm

sabahta 6 giibi uyandı bezini değiştim emzirdim gazını aldım yatırdımm bu sefer uyumadı ıkınıp duruyıo belli kaka yapacak aldım oturma odasıına geldim ana kucağına koydum yapıo şimdi kendini sıka sıka sesler geliyoo.ama ıkınmaktan emdiği sütler gelio ağzından valla mayalamış yoğurt halinde geliyo

ya bu oğlan tükürüğünden boğuluyo yaa delirecemm.gözümü çevirmeye gelmiyoo ağzı zaten tükürük doluu pöfff korkuyorum valla

bugün apartman günümüz var.oğluşuda kapıp güne gitcez.valla azcık büyüsün ben gelmem kadınların arasına der ama şimdi zavallım ses edemiyo.ama o kadınların gürültüsünü uğultuyu kalabalığı öyle seviyokii o ses ona ninni gibi gelio

aranızdaki mevzuyu hallettiğinize çok sevindim.darısı benim başıma en azından sorunu anlamışsın ne güzell.et tırnaktan ayrılmaz zaten iyi olmuşşş

benimde hemşirelerim çok iyiydi hep geldiler bebeği emzirmeme yardımcı ettiler göğsümü çekeleyip ağzına soktular masaj yapıp süt gelmesini sağladılar.Allahrazı olsun hep yüreklendirdiler

sağol cnm
akşam bizimki o kadar kötü olduki korkudan nöbet tuttuk eşimle , tükürüğünüde yutamamış ağzı köpük gibi çok korktum.nette araştırdımda sebebi sütün çok olmasıymış biraz sağıp öyle verin diyolar.olsa bi dert olmasa bin dert:25:

sağol cnm
akşam bizimki o kadar kötü olduki korkudan nöbet tuttuk eşimle , tükürüğünüde yutamamış ağzı köpük gibi çok korktum.nette araştırdımda sebebi sütün çok olmasıymış biraz sağıp öyle verin diyolar.olsa bi dert olmasa bin dert:25:

sorma yaa benimkide emerkende boğuluyoo süt çok geliyo birden.ama az gelincede bağırıyo sinirleniyoo.şaşırdım bendee.sıkıyorum göğsümü çok gelmesin diyee ayy bağırıyoo sinirleniyoo.sonrada tıkanıyo böyleee.biraz daha büyüseler de yutkunmayı sindirmeyi falan öğrenseler belki biraz rahatlarız

kızlar foxdaki ibrahim amca sorularımızı cevapladımı yemek yapmaya gitmiştim dinleyemedimm :37:

ben 30 derecede narin yada elde yıkamada yıkıyorum.kıyafetleri kirlenmiyor henüz.üstü başı.içine giydikleri kirleniyor anca.

çişli yada kakalı olanları önce elimde sabunluyorum duruluyorum sonra makineye atıyorumm.

Sağol Tatlım Bende 30 Derecede Yıkıyorum da Emin Olamadım Acaba Daha mı Yüksek Derece Yıkayıp Mikroplardan Arındırmam mı Lazım Diye Size Sorıyım Dedim..

Zaten Size Sormadan İş Yapmıyorum Siz Ne Diyorsanız Doğrudur :34::54:

Sağol Tatlım Bende 30 Derecede Yıkıyorum da Emin Olamadım Acaba Daha mı Yüksek Derece Yıkayıp Mikroplardan Arındırmam mı Lazım Diye Size Sorıyım Dedim..

Zaten Size Sormadan İş Yapmıyorum Siz Ne Diyorsanız Doğrudur :34::54:

bende aynı şeyi söylüyorum hatta bişi oluyo eşim doktora sor diyo mesela aman doktor ne bilecekmiş ben kızlara sorarım onlar bilir diyorumm :37:

sllmm kızlarr iş yerindeyimm işe başlaımm kızımı cok özledim burnumda tütüyor fazla iş te yokk öyle takılıyorum kızım napıyodur acaba şimdii uslu uslu duruyomudur? offff işe başlıcak anneler bebeklerinizle bol bol vakit geçirinnn bnm yerime koklayın kuzularınızı...

herkese slm..nasılsınız bakalım..kızımı uyuttum geçmişi okudum..birazdan bizimki uyanır...yarın aşımız var..inş aşıdan sonra huyu suyu değişmez..

Back
X