kızlar sinirden catlıyorum burayı okurken saat 10bucukta kapı caldı baktım kayınvalidem gelmiş sasırdım habersiz olunca buyur dedim surat 5 karıs montunu ver anne dedim yok gidecem dbens enle konusmaya geldim dedi buyur konusalım dedim basladı içindekileri dökmeye meger kavga etmeye gelmiş cocuga neden onun ismini koymamısız herkes soruyormus bu cvp veremiyormus onun ismini koysak ne olurmus sanki ben gelin gibi degilmişim bende dedim daha nasıl gelin gibi olayım sen beni evlendigimin ertesi günü evinden kapından kovdum ben hiçbirsey demedim agzımı acıp hala her hafta sana gelirim saygıda kusur etmem şimdiye kadar naptım sana dedim allah var bir lafın bir saygısızlıgın olmadı ama isim bu benim adım konsa ne olacaktı diyor birde gecen geldiklerinde asagı kapıya(apartman kapısından bahsediyor ev kapısından gecirmiştim) gecirmeye gitmemişim cocuk vardı anne nasıl ineyim dedim alıp kucagıma inebilirmişim dedim gece saat 12 di anne gittiginizde sogukta nasıl indireyim dedimbende büyüttüm cocuk gecirebilirdin diyor hala isminin konmadıgına kızmıs ne diyecegini sastı kalktı gitti sonra off patlayacagım sinirden