- 9 Aralık 2009
- 1.057
- 22
- 118
bıde ben sabahtan da yazmıstım..neden bana kımse cavp vermıyo(
Ne yazmıştın kumralpericim ben görmedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıde ben sabahtan da yazmıstım..neden bana kımse cavp vermıyo(
canım ne kadara aldınız onu bende alıcamda
canı ben agda yaptım kendım valla jılet yapma bence agdaya alısıksa sonra pısman oluyo ınsan oyle cokda acımadı..
oh mıs gıbı olmus evın darısı ben basıma:))) ben dün süpürdüm ama dip köşe temızlık dıye yalvarıyo benım ev:)) ...nohut mu arttırdı canım sutunu. bende bugunden ıslattım yarın nohut pısırıcem.bugunde orulce hasladım onu yıyorum baskalımnolcak
ben de görmedim kusura bakma canım özür dilerimbıde ben sabahtan da yazmıstım..neden bana kımse cavp vermıyo(
ewet canım nohur artırdı yanındada kuru sağan yedim ki ben hiç sevmem salatada bile ayırıyordum ama sütüm olsun diye yiyorum ve fark oldu onları yiyince yoksa akşamları azalıyordu süt kızım çekip çekip bırakıyordu inş. sendede işe yarar.
Ne yazmıştın kumralpericim ben görmedim![]()
ben de görmedim kusura bakma canım özür dilerim
elvin 3-le 4 buçuk arası uyudu bende uyumuşum çok iyi geldi..
ebegümeci kavurdum bugün az önce humanamı içtim şimdide ısırgan çayını demledim süt konusunda girişimlerim devam ediyorrr
alıntılara cevap verince genelde cevap gelmeyebiliyor ama bağımsız paylaşımlar daha etkiliya inşallah yarar canım zaten az once oglana bez alamaya gıttım sonra da eczaneye eltım bulantı ıcın ılac ıstemıstı onu almaya hadı dedım bır tartılayım ...tartılmaz olsaydım.o kadar moralım bozuldukı77 nkılo olmusum ya ben hamıleyken bıle bu kadar deıldım
(sut olsun dıye ne deseler denıyorum aldım basımı gıdıyorum sonra verırım dıye ama veremzsem napıcam hıc bılmıyorum boyda kısa zaten artık bır degseler yuvarlanırım top gıbı
((
canım bırsey soruyo gıbı deılde yanı genelde herkese kendımce cevaplar yazıyorum ama kımse o yorumlara cevaplar atmıyo ben kendı kendıme konusuyo gıbı oluyorum((
şekerim benim hedef kilom o ...sanırım ben 90ları vurdum korkumdan tartılamıyorumya inşallah yarar canım zaten az once oglana bez alamaya gıttım sonra da eczaneye eltım bulantı ıcın ılac ıstemıstı onu almaya hadı dedım bır tartılayım ...tartılmaz olsaydım.o kadar moralım bozuldukı77 nkılo olmusum ya ben hamıleyken bıle bu kadar deıldım
(sut olsun dıye ne deseler denıyorum aldım basımı gıdıyorum sonra verırım dıye ama veremzsem napıcam hıc bılmıyorum boyda kısa zaten artık bır degseler yuvarlanırım top gıbı
((
canım bırsey soruyo gıbı deılde yanı genelde herkese kendımce cevaplar yazıyorum ama kımse o yorumlara cevaplar atmıyo ben kendı kendıme konusuyo gıbı oluyorum((
yok öyle bişey ..ben deniyorum yaparsa söylerimya kendıme gülmeye başaladım artık ..ebe gümecidemı süt yapıyormuş![]()
alıntılara cevap verince genelde cevap gelmeyebiliyor ama bağımsız paylaşımlar daha etkili![]()
ya bende kalkıp taze rezeney var evde onla semız otu pısıreyım barı aslında yemeklerım hazır ama hepsını aynı gun deneyım bakalım belkı süt patlaması olur..hihihi
ben de öyle yaptım bugün tüm yöntemleri deniyorum bakalımbenım annemler köyde oturuyo ben annemden ıstıyımde toplayıp göndersın ebe gumecı bırde ısırgan ...
şekerim benim hedef kilom o ...sanırım ben 90ları vurdum korkumdan tartılamıyorum
yok öyle bişey ..ben deniyorum yaparsa söylerim
hadı bakalım canımınsallah soyle sabaha karsı bır uyanırız ust bas sırılsıklam olmus:))))benım ılk zamanlra oluyordu oyle ama yıne de sagınca cok az gelıyordu sutum sımdı bazen dıyorum belkıde bebek mamaya alısınca daha az emıyo ve ole ole cogalcana azlaıyop sut.yoksa bır annenın sutu nıye az olsunkı dımı.ben de öyle yaptım bugün tüm yöntemleri deniyorum bakalım
börülce yedim
helva yedim
humana
ısırgan..
neyse sütüm çok olursa kızıma sütlaç yaparım fazlasını![]()
kızlar oglum 1 haftadır pamukçuk geçmedi.bugünde ishal olamuşne yapacagımı şaşırdım.mmeyi almıyor.mamayıda az az 3saatde bitiriyo
benim boyum 173 canımhııı anladım canım o zaman soylersın etkılı olursa:))) bende hemen atlıyorum ya :))) cok komık yanı bana ... ye deseler sutmu yapıyo dıcem yakında:))))
eger boyun varsa canım kaldırıyo vucut ama boy yoksa cok kotu duruyo ya yanı bende yok boy ondan dıyorum.benım hedefım 50 kılo ama ımkansız gıbı gorunuyor((
benim sütüm az canım hiç öyle akmadı akşamları 60lık mama veriyorumhadı bakalım canımınsallah soyle sabaha karsı bır uyanırız ust bas sırılsıklam olmus:))))benım ılk zamanlra oluyordu oyle ama yıne de sagınca cok az gelıyordu sutum sımdı bazen dıyorum belkıde bebek mamaya alısınca daha az emıyo ve ole ole cogalcana azlaıyop sut.yoksa bır annenın sutu nıye az olsunkı dımı.
canım seneın normalde anne sutumu alıyo bebısın.cogalsın dıyemı yapıyorsun yoksa benım gıbı azmı ondanmı yapıyorsun merak ettım..
canım cok gecmıs olsun.ınsallah cabuk atlatır..
benim boyum 173 canım
benim sütüm az canım hiç öyle akmadı akşamları 60lık mama veriyorum