• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bzim bıdık yerde yatıp oynamayı ok seviyo yanı oynamayı dediğim böyle tepelere bakıo konuşuyoo ellerine bakıo bende oyun halısı alsam onda oyalanırken bende iş yaparım diye düşünüyorum şimdi daha araştırmadım biraz önce nette baktım yağmur ormanı güzel bişeye benzio ama bakınmak lazım araştıran arkadaşlar burda paylaşırsa sevinirim bi ara çıkıp alayım istiyorum...

ben dün istinyeparktan baktım ama toysrus ta tek model vardı başkada bakamadık o da hoşuma gitmedi bana müzikli filan bişiy lazım

müziklimi acaba varsada nasılki ben ona takıldım eğer güzelse bende ondan alıcam

bende alsammı almasam mı diye size doracaktım dün baya kendi kendine bakındı güldü filan öyle bişiy dikkatini çekerde oyalanır bende iki iş yapardım dedim ama bu yağmur ormanı var fısherın onu baya tavsiye ediyolar işe yararmıki

bende alıcam ama hangisini alacağıma karar veremedim tiny love ın tekmele oyun halısı için iyi diyolar ama bilemedim :S siz araştırdınız mı hiç ??

ben tiny love tekmele oyna aldım kızıma cok güzel müzikli tekmele yerinde iki tus var oyun ve müzik modu müzik modunu acınca sürekli müzik calıyor 10dk sonra kapanıyor otomatik olarak istersen tekrar acıyorsun oyun modundada cocuk tekmeleme yerine vurursa müzik calıyor.aynası var kızım bakıp kendiyle konusmaya calısıyor degişik sesler cıkarıyor oyuncakları güzel biz cok begendik aldıktan sonra sabahları rahat rahat kahvaltı yapabiliyorum kızımı halıya koyuyorum baya egleniyor gülüyor falan tavisye ederim tiny love tekemele oynayı varsa baska sormak istediginiz halıyla ilgili cevaplarım kızlar biz baya arastırmıstık almadan

hayır canım ya geçmedi, ben ilaç kullanmadım henüz ama son 15 gündür çok acı çekiyorum. kortos kullanacaktım ama o da kortizonlu olduğu için emzirme döneminde kullanılmıyormuş diye biliyorum sen bunları dr.a danışıp mı kullandın?

ewet onları bana doktor vermişti ama bugün özel bi muayenehaneye gittim botox u yapan.. anestol krem i o da verdi ama fitil ve kortos hiç bir işe yaramaz dedi.. bi krem verdi fiyatı biraz pahalı (92tl)
ssk karşılamıyor ama aldım bakalım kullanacağım eğer yine geçmezse botox yaparız dedi..

yaa bende yeni farkettim.kakasını yaparken yardım amaçlı bacaklarını dizden büküp karnına doğru bastırıyodum.ondan mı oldu ki.yoksa bebeğim çok zorlanmıyor normalde.bir kaç gündür ağlıyodu kaka yaparken yavrum demekki ondanmış.:14:

hayır canım ya geçmedi, ben ilaç kullanmadım henüz ama son 15 gündür çok acı çekiyorum. kortos kullanacaktım ama o da kortizonlu olduğu için emzirme döneminde kullanılmıyormuş diye biliyorum sen bunları dr.a danışıp mı kullandın?

ewet onları bana doktor vermişti ama bugün özel bi muayenehaneye gittim botox u yapan.. anestol krem i o da verdi ama fitil ve kortos hiç bir işe yaramaz dedi.. bi krem verdi fiyatı biraz pahalı (92tl)
ssk karşılamıyor ama aldım bakalım kullanacağım eğer yine geçmezse botox yaparız dedi..

hadi bakalım inş. iyi gelir, ben de bugün anestola başlıyorum

hadi bakalım inş. iyi gelir, ben de bugün anestola başlıyorum

canım doktor bana anestolü şöyle kullanmamı tavsiye etti.. tuvaletten önce 8-10 dk sıcak oturma banyosu yap sonra anestolü sür tuvaletini yap daha sonra tekrar oturma banyosu ve yine anestol sür dedi.. gerçi bebekle biraz zor olacak ama.. adam tüm uzmanlığını bu iş üzerine yapmış özel bi muayenehane inş bu sefer verdikleri ii gelir..

çoğu zaman olduğu gibi yine kimsecikler cavp vermiyor bana ama ısrarla tekrar soruyorum.. nuk biberon deliği yukarı mı aşağı mı gelecek anneler?

ben tiny love tekmele oyna aldım kızıma cok güzel müzikli tekmele yerinde iki tus var oyun ve müzik modu müzik modunu acınca sürekli müzik calıyor 10dk sonra kapanıyor otomatik olarak istersen tekrar acıyorsun oyun modundada cocuk tekmeleme yerine vurursa müzik calıyor.aynası var kızım bakıp kendiyle konusmaya calısıyor degişik sesler cıkarıyor oyuncakları güzel biz cok begendik aldıktan sonra sabahları rahat rahat kahvaltı yapabiliyorum kızımı halıya koyuyorum baya egleniyor gülüyor falan tavisye ederim tiny love tekemele oynayı varsa baska sormak istediginiz halıyla ilgili cevaplarım kızlar biz baya arastırmıstık almadan

saol cnm eşimede göstericem teşekkürler

çoğu zaman olduğu gibi yine kimsecikler cavp vermiyor bana ama ısrarla tekrar soruyorum.. nuk biberon deliği yukarı mı aşağı mı gelecek anneler?

canım ben deliği aşağıya gelecek şekilde verdiğimde rahat emiyor..doğrusu ne bende bilmiyom:))))))))))))))))))

kızlar bende bişi sorcam :17: bu doğumdan sonra kişisel bakımınızı nasıl yapıosunuz.yani temizliğinizi.:17:

ben doğumdan önce kuaföre gidip ağda yaptırıyodum ama bu sefer gidemedim.hem korktum dikiş yerim henüz hassas gibi acıyor hemde ne olur ne olmaz diyee.yaptıranınız yada yapanınız varmı.

ben biraz ameliyat eldiveniyle yaptım ama pes ettimm sanırım jilete baş vurucamm :17:

slmlar herkese..nasılsınız bakalım...
bugün rapor aldım..10 gün kadar..sonrası Allah kerim..bir 10 gün daha alabilsem nisanı kapatırım..inş.
oyun halılarına netten baktım da baya fiyatlılar..çok gerekli olur mu acaba..yani aldığıma değer mi..faydalı olduğunu okudum ama yinede kullananlar daha ii bilişr.ona göre bende alayım..yani oyuncak falan da alacağız ya bir kaç ay sonra..ne yapsam ki..her gördüğümü de almak istemiyorum..maddi sıkıntılar da olunca:((((

canım netten mi aldınız oyun halısını nereden aldınız? bide ne kadara

kzılar ya bizimki şapşup ellerini yalıyo yaa sinmiş köşeye sanki dişi çıkacakta damakları kaşınıyomuş gibi oyle sertki dişi olsa parçalar herhalde bunu dr a soran varmı

slmm kızlar size sorum olucak kızım 3-4 güdr sürekli emiyor acaba doymuyor muu aglaması yok ama resmn meme tryakisi oldu yoksa doymuyor sütüm mü azaldıı?

kızlar biberonu temizlemek için bulaşık deterjanı kullanıyormusunuz?
canım ben sıvı sabun kullanıyorum ama sonra yıkadıktan sonra kaynatıyorum ...aslında normal sabun kullanıyordum da evde kalmadı alana kadar sıvı sabun kullanırım yarın alım barı aslında onun bence vardır bır sabunu ozel ...

yukarıya gelıcek canım bende de nuk vardı yaktım ben gecenlerde ..kaynatırken sımdı avent kullanıyorum.

kzılar ya bizimki şapşup ellerini yalıyo yaa sinmiş köşeye sanki dişi çıkacakta damakları kaşınıyomuş gibi oyle sertki dişi olsa parçalar herhalde bunu dr a soran varmı

canım dr.bana elleme emsın elını tanıyor dedı ama oyle sert emmesı ne anlama gelır onu bılmıyoprum.benımkıde emıyor elını.

Back
X