bzim bıdık yerde yatıp oynamayı ok seviyo yanı oynamayı dediğim böyle tepelere bakıo konuşuyoo ellerine bakıo bende oyun halısı alsam onda oyalanırken bende iş yaparım diye düşünüyorum şimdi daha araştırmadım biraz önce nette baktım yağmur ormanı güzel bişeye benzio ama bakınmak lazım araştıran arkadaşlar burda paylaşırsa sevinirim bi ara çıkıp alayım istiyorum...
ben dün istinyeparktan baktım ama toysrus ta tek model vardı başkada bakamadık o da hoşuma gitmedi bana müzikli filan bişiy lazım
müziklimi acaba varsada nasılki ben ona takıldım eğer güzelse bende ondan alıcam
bende alsammı almasam mı diye size doracaktım dün baya kendi kendine bakındı güldü filan öyle bişiy dikkatini çekerde oyalanır bende iki iş yapardım dedim ama bu yağmur ormanı var fısherın onu baya tavsiye ediyolar işe yararmıki
bende alıcam ama hangisini alacağıma karar veremedim tiny love ın tekmele oyun halısı için iyi diyolar ama bilemedim :S siz araştırdınız mı hiç ??
ben tiny love tekmele oyna aldım kızıma cok güzel müzikli tekmele yerinde iki tus var oyun ve müzik modu müzik modunu acınca sürekli müzik calıyor 10dk sonra kapanıyor otomatik olarak istersen tekrar acıyorsun oyun modundada cocuk tekmeleme yerine vurursa müzik calıyor.aynası var kızım bakıp kendiyle konusmaya calısıyor degişik sesler cıkarıyor oyuncakları güzel biz cok begendik aldıktan sonra sabahları rahat rahat kahvaltı yapabiliyorum kızımı halıya koyuyorum baya egleniyor gülüyor falan tavisye ederim tiny love tekemele oynayı varsa baska sormak istediginiz halıyla ilgili cevaplarım kızlar biz baya arastırmıstık almadan