• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız bugün temizlik günümdü bir güzel evi temizledim kızımda saolsun izin verdi uyudu sonra onun yattıgı odaya sıra geldi uyandı bir emzirdim altını değiştirdim o bebeişte dururken ben süpürgeyi çalıştırdım tekrar bir hoşuna gitti dükkatlice bakıyor neyse süpürme işi bitti ben kapattı süpürgeyi bizim kız başladı çırpınmaya neden kapattın der gibi tekrar açtım alıştıra alıştıra kapatım dedim aglıycak yoksa hemen emzirmeye başladım o sıra tekrar gözleri kayar gibi oldu kapattım süpürgeyi ayy ne hoşuna gitti bayıldım valla dün gecede karnını doyurdum altını değiştirdim beişiğine koydum kendi kendine uyumaya alışsın diye sallamadım oda cibinliğine bakıp seviniyor heyecanlanıyordu sonra bir ara sesi gelmedi babasıda bebişiğn kenarından bakım dedi birde ne gorsun bizim kız bana bakıcaklarmı diye kafasını çevirmiş bekliyor hemen babası geri çekildi sonra tekrar bakım uyumuşmu dedi bizim alışmış nerden baktıgımızı biliyor kafasını oraya cevirmiş bekliyor oturduk gülmeye basladık ama başardık kızım kendi kendine uyudu :nazar::nazar: ben dün nohut yemiştim unutmuşum kimyon yemeyi dün gece çok kötü oldu hemen rezene içirdim fayda etmedi sonra kimyon yaptım onu içirdim çok şükür bırrr bırrrr diye alttan bir güzel bıraktı gazını sütümüde çoğalttı allahım hepimizi bol bol sütlü günler nasip etsin inş.

104 johnson sport joger puset
koldan kapatma özelliği
3 pozisyonda ayarlanabilir sırtlık
360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerlek
kolay çıkarılıp takılabilen ön bar
3 tekerlekte amortisör
geniş hacimli sepet
emniyet kemerli
2 yıl garanti

dün nette araştırdım hiç bişey bulamadım johnson bebek arabasıyla ilgili kod olarak 102 103 105 vss var ama 104 yok bulamadım.bime özelmi üretildi ne anlamadım.çift yönlü değil işte ..

buldum sanırım

Johnson Lotus Jogger Puset : Anne & Bebek : enhesapliyiz.com

144 lira diyor burdada

slm kızlar.. hastaneden geldik.. amipimiz geçmiş çok şükür.. iştahı azalmıştı ve yerli yersiz ağlıyordu.. doktorunu arayıp sormuştum geçen hafta.. idrar tahlili yaptır demişti.. yaptırmıştım.. enfeksiyon çıkmıştı..doktorumuz antibiyotik kullanmamız gerektiğini söylemişti.. ama ben güvenemedim tahlile.. bugün tekrar yaptırdık ve sonuç yine enfeksiyon..antibiyotiğe başlıyoruz :50: kız bebeklerde sık görülen bişiymiş.. pislikle temizlikle alakalı değilmiş.. hafta antibiyotik kullanıcaz sonra tekrar kontrol.. bu arada böbrek filmi falan çekilecek haftaya :44:

gitmişken bende muayene oldum.. canım çok acıyor dedim :17: spiral taktırmıştım.. onu kontrol etti.. iyicede muayene etti.. vee sonuç... enfeksiyon.. :44: kızımdada bende de enfeksiyon çıktı kızlar analı kızlı enfeksiyonlanmışız :44: ilişki sırasında da CANIMIN ACIMASININ SEBEBİ BUYMUŞŞ.. :17:

canım ikinizede çok geçmiş olsun inş. çabucaık iyileşirsiniz.bende kürtajdan sonra yara olmuştu dogumdan sonra tekrarlıyor dediler bende şimdi yaa tekrarlarsa diye korkuyorum çünkü yaktırması çok zor insanın canını çok acıtıyor inş.. hemencecik iyileşirsiniz.

canım hiç bozma moralini kılcal damarların çatlaması sebebiyle oluyor onlar bazen kendi kendine geçiyor ama geçmezse lazerle yakıyorlar bi arkadaşım yaktrmıştı..

çok şanslısınız çokkkkk eşimin işi sebebiyle ben urfadayım. annem ankarada kayınvalidem adıyamanda.. 1 senedir buradayız ama ne bi komşumuz var ne de arkadaşımız... 4 5 arkadaşımız vardı hepsinin tayini çıktı gittiler şimdi ölüyoruz desek kimsemiz yok desem yeridir... Ben doğumu ankarada yaptım 41. gün geldim urfaya annemde geldi 10 gün kalıp gitti ama Allah bin kere razı olsun Ceren ele avuca gelr oldu da öyle gitti nsıl öderiz bu annelerin hakkını... urfadaki kdınlar malum kendi çocuklarına nasıl baktıklarını görünce istfa ederim daha iyi diyorum..işte velhasıl kelam ne çocuğu bırakacak kimsem var nede işe başlarsam bakıcı ne olcak halim hiç bilmiyorummm... oofffff offff bende anneme yakın olmak istiyorum yaaaa:84::43:

Canım çizelgenden gördüğüm kadarıyla bebeğin 2 aylık. Devlet memuru musun? Öğretmen ya da . Şimdi yeni torba yasasına göre doğum sonrası izin bitiminden itibaren 2 yıl ücretsiz izin alınabiliyor. Ben de annem bakacağı halde 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Tek maaş tabiki zor olacak ama imkanımız elverdiği sürece ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Bugünler bir daha gelmez. Eşim ilk başlarda çalışmamı istiyordu ev alacaz daha diye. Evi yine alırız dedim varsın 5 yıl sonra oluversin dimi. Birikim yapamayacağız yaptığımız birikimleri yiyeceğimiz için evi de unut dedi unuttum gitti dedim. Maneviyat benim için daha önemli kızımla birlikte olmak istiyorum dedim.

slm kızlar.. hastaneden geldik.. amipimiz geçmiş çok şükür.. iştahı azalmıştı ve yerli yersiz ağlıyordu.. doktorunu arayıp sormuştum geçen hafta.. idrar tahlili yaptır demişti.. yaptırmıştım.. enfeksiyon çıkmıştı..doktorumuz antibiyotik kullanmamız gerektiğini söylemişti.. ama ben güvenemedim tahlile.. bugün tekrar yaptırdık ve sonuç yine enfeksiyon..antibiyotiğe başlıyoruz :50: kız bebeklerde sık görülen bişiymiş.. pislikle temizlikle alakalı değilmiş.. hafta antibiyotik kullanıcaz sonra tekrar kontrol.. bu arada böbrek filmi falan çekilecek haftaya :44:

gitmişken bende muayene oldum.. canım çok acıyor dedim :17: spiral taktırmıştım.. onu kontrol etti.. iyicede muayene etti.. vee sonuç... enfeksiyon.. :44: kızımdada bende de enfeksiyon çıktı kızlar analı kızlı enfeksiyonlanmışız :44: ilişki sırasında da CANIMIN ACIMASININ SEBEBİ BUYMUŞŞ.. :17:
ıkınızede gecmıs olsun yasmıncım bol su ıc derler dımı
selam kızlar, umarım herkesin keyfi yerindedir.
hava kapalı tam uyku havası deyip 12ye kadar yattık kuzumla.
tabi arada bir kaç kez emişip alt aldım ama uykuyu açmadan devam;))
çok iyi geldi, hafta sonu misafirler yormuştu.
son günlerde akıntım çok arttı kızlar, kanamam bittikten sonra akıntı yok denecek kadar azdı son birkaç gündür fazlalaştı yani 2-3 satte bir günlük ped değiştiriyorum anlayın ne kadar yoğun olduğunu. normal birşeymi bilemiyorum, cumartesi dr.a gideyim dedim o da 23nisanmış yeni farkediyorum günlerden haberim yok.
masallah sızeeeee bende bu sabah sordum esıme TY nısan ne zaman dıyeo kadar akıntı cok ıltıhap vardır muhtemelen seanycım ben sogan kuru yapmıstım ama emzırırken yapılırmı bılmem
kızlar bende bişi sorcam :17: bu doğumdan sonra kişisel bakımınızı nasıl yapıosunuz.yani temizliğinizi.:17:

ben doğumdan önce kuaföre gidip ağda yaptırıyodum ama bu sefer gidemedim.hem korktum dikiş yerim henüz hassas gibi acıyor hemde ne olur ne olmaz diyee.yaptıranınız yada yapanınız varmı.

ben biraz ameliyat eldiveniyle yaptım ama pes ettimm sanırım jilete baş vurucamm :17:
ılk yaptırdıgımda elvın 17 gunluktu 3 oldu yaptırdım sorun yok

slm kızlar nasılsınız bugün temizlik günümdü bir güzel evi temizledim kızımda saolsun izin verdi uyudu sonra onun yattıgı odaya sıra geldi uyandı bir emzirdim altını değiştirdim o bebeişte dururken ben süpürgeyi çalıştırdım tekrar bir hoşuna gitti dükkatlice bakıyor neyse süpürme işi bitti ben kapattı süpürgeyi bizim kız başladı çırpınmaya neden kapattın der gibi tekrar açtım alıştıra alıştıra kapatım dedim aglıycak yoksa hemen emzirmeye başladım o sıra tekrar gözleri kayar gibi oldu kapattım süpürgeyi ayy ne hoşuna gitti bayıldım valla dün gecede karnını doyurdum altını değiştirdim beişiğine koydum kendi kendine uyumaya alışsın diye sallamadım oda cibinliğine bakıp seviniyor heyecanlanıyordu sonra bir ara sesi gelmedi babasıda bebişiğn kenarından bakım dedi birde ne gorsun bizim kız bana bakıcaklarmı diye kafasını çevirmiş bekliyor hemen babası geri çekildi sonra tekrar bakım uyumuşmu dedi bizim alışmış nerden baktıgımızı biliyor kafasını oraya cevirmiş bekliyor oturduk gülmeye basladık ama başardık kızım kendi kendine uyudu :nazar::nazar: ben dün nohut yemiştim unutmuşum kimyon yemeyi dün gece çok kötü oldu hemen rezene içirdim fayda etmedi sonra kimyon yaptım onu içirdim çok şükür bırrr bırrrr diye alttan bir güzel bıraktı gazını sütümüde çoğalttı allahım hepimizi bol bol sütlü günler nasip etsin inş.

Ohh ne güzel pırıl pırıl yaptın evi. Ayy ben üşendim aslında benim de tutmam lazımdı. Ben de kız uyurken ilk defa muzlu rulo pasta yaptım. Dağılmadı süper oldu. Yarın akşam yicez artık birgün durursa daha güzel oluyomuş. Dayanırsak tabi :1:

Kızının kendi kendine uyuması çok güzel olmuş. Bunu ben de uygulamaya çalışıyorum ama beşiğinde olmuyor. Bir de akşamları kesinlikle kendi kendine uyumuyor anlamadım gitti. Sadece gündüzleri ana kucağında kendi kendine uyuyor kerata.Akşamları da uygulayayım dedim. Bıraktım yatağa o giden gözleri beşiğe yatırınca fıldır fıldır açıldı bir görseniz. Mızırdandı gittim yanına konuştum sustu. Sonra tekrar yanından ayrıldım. Mızırdandı yine tekrar gittim konuştum. Bunu 5 kez yaptım. Bizimki sonunda bağıra çağıra ağladı. İlk başta almadım susar belki diye dayanamadım aldım. 2 dk sonra omzumda uyudu. :9:

Son düzenleme:
kızlar yaaa..şu gaz meselesini arık kafama takmıyorumm..dün koçişle çıktık dışarıı..burgerda menü aldım hep ayran içiyodum menülerin yanına, kola delisi olmama rağmen..dün dedim ki eşime kola çekkkkkk:)))) içtim içtim içtim işteeeeee:)))
ne de olsa bu kolik bizim yediklerimizden pek etkilenmiyoo..3 aydan itibaren geçiyomuşşş..kuru fasulyede yidimmmm..ohh ohhh sefam olsunnn..
oğluş değilde ben gazman gibi geziyorumm..

yeşil soğanı arada sırada -3 tane olacak şekilde salataya katıyodumm..eğer işe yarıyosa ondan da koca bir leğen yiyeyim bariiii:))

ayy canımm benimm kıyamam ben sanaaa..ne üzüyosun tatlım kendinii..üzülmekle süt geri gelmiyor maalesefff..ben de de her ikisinden can çatlasın 20 cc çıkıyo yada çıkmıyo..yani ben 20 cc diyorumm çünkü biberoncukların o kadar minikölçülerden başlamıyor:))oda 4-5 saat gececek ki o kadar çıksın..yoksa daha da azz...üzme kendini..bi kaşık bilem versek kardır diye düşünüyorumm..hem artıcak sütümüz görürsünn..artmazsada canımız sağolsunn..bebiklerimizin nasibi bu kadarmışş..

ben 3 gün annemden süt emmişimm..allaha şükür hiçbirşeyimde eksik değilll...bide o zamnlar bu kadar güzel mamalar yokmuşş..köy yerinde ne buldularsa tıkmışlar ağzıma:))

:16:beni nasıl mutlu ettin anlatamam moralman çökmüştüm çok sağol canım yorumun için

Ohh ne güzel pırıl pırıl yaptın evi. Ayy ben üşendim aslında benim de tutmam lazımdı. Ben de kız uyurken ilk defa muzlu rulo pasta yaptım. Dağılmadı süper oldu. Yarın akşam yicez artık birgün durursa daha güzel oluyomuş. Dayanırsak tabi :1:

Kızının kendi kendine uyuması çok güzel olmuş. Bunu ben de uygulamaya çalışıyorum ama beşiğinde olmuyor. Bir de akşamları kesinlikle kendi kendine uyumuyor anlamadım gitti. Sadece gündüzleri ana kucağında kendi kendine uyuyor kerata.Akşamları da uygulayayım dedim. Bıraktım yatağa o giden gözleri beşiğe yatırınca fıldır fıldır açıldı bir görseniz. Mızırdandı gittim yanına konuştum sustu. Sonra tekrar yanından ayrıldım. Mızırdandı yine tekrar gittim konuştum. Bunu 5 kez yaptım. Bizimki sonunda bağıra çağıra ağladı. İlk başta almadım susar belki diye dayanamadım aldım. 2 dk sonra omzumda uyudu. :9:

seninde ellerine saglık canım şimdiden afiyet olsun bir hafta arayla ancak temizleyebiliyorum evi çok pasaklı oldum kızım dogduktan sonra ama onunla vakit geçirmek daha çok hoşuma gidiyor eşimde saolsun k.v susturuyor geceleri uymuyor yoruluyor ne zaman isterse yapsın o bilir işini diyor susuyor :52:şimdi yine küçük beşiğine koydum emzigide verdim her ne kadar o inatla ben uyumuycam diyerek emziği atsana ben geri tıktım agzına birde diliyle itikliyor banane istemiyorum der gibi ama bu sefer sallamadan uyumadı akşamları uyusun diyor babasına kendi kendine uyursa onun işine yarıyacak tabi

anladımki ne kadar üzülürsem sütüm o kadar azalacak bende bundan sonra kızımın hatrına k.v duymamaya başladım sütüm azalırsa o zaman kızılca kıyameti koparırım hemde kızım anne sütünden mahrum kalır ve şu anda mama almak için maddi yönden pekte uygun bir zamanda değiliz gecenlerde öyle konuşuyordum mamalar çok pahalı inş. sütüm yeterde mama alma derdimiz olmaz diye k.v hemen önceden mamamı vardı pirinç unu yapıyorduk ondan yediririz dedi bende olurrrrr dedim başka bir istedin varmıı benim k.v biraz pintidir bak gördünü sinirlenmiycem dedim yine tutamadım kendimii.

kızlar süt kaç saatte oluşuyo yani yediklerimiz ne zaman etkisini gösteriyo acaba

kaç saatte oluşuyor bilmiyorum ama bir arkadaş ben kısır yediğimde bebeğine gaz yapıcak görürsün sütüne 3-4 saatte karışıyor gaz sancısı başlar demişti ama sütün oluşumu ne kadar sürüyor bilmiyorum herhalde süt bittikçe bebek emmeye başlayınca süt üretimi başlıyor olabilir

slmlar herkese..nasılsınız bakalım...
bugün rapor aldım..10 gün kadar..sonrası Allah kerim..bir 10 gün daha alabilsem nisanı kapatırım..inş.
oyun halılarına netten baktım da baya fiyatlılar..çok gerekli olur mu acaba..yani aldığıma değer mi..faydalı olduğunu okudum ama yinede kullananlar daha ii bilişr.ona göre bende alayım..yani oyuncak falan da alacağız ya bir kaç ay sonra..ne yapsam ki..her gördüğümü de almak istemiyorum..maddi sıkıntılar da olunca:((((

anladımki ne kadar üzülürsem sütüm o kadar azalacak bende bundan sonra kızımın hatrına k.v duymamaya başladım sütüm azalırsa o zaman kızılca kıyameti koparırım hemde kızım anne sütünden mahrum kalır ve şu anda mama almak için maddi yönden pekte uygun bir zamanda değiliz gecenlerde öyle konuşuyordum mamalar çok pahalı inş. sütüm yeterde mama alma derdimiz olmaz diye k.v hemen önceden mamamı vardı pirinç unu yapıyorduk ondan yediririz dedi bende olurrrrr dedim başka bir istedin varmıı benim k.v biraz pintidir bak gördünü sinirlenmiycem dedim yine tutamadım kendimii.

emelcım eskıden hormon yoktu katkı yoktu ekmek evde yapılıyordu kısın domates yemıyorduk o zaman bebeklerde oyle buyuordu sımdı oyle degıl de sende ben oyle yapıyorum sahsen

emelcım eskıden hormon yoktu katkı yoktu ekmek evde yapılıyordu kısın domates yemıyorduk o zaman bebeklerde oyle buyuordu sımdı oyle degıl de sende ben oyle yapıyorum sahsen

benim anneminde sütü varmış ama size yaramıyordu dedi kilo aldırmıyordu bende ewde pirinç unuyla ama yapıyordum size dedi bakkal sütüyle yapıyordum dedi anne dedim o öncedenmiş şimdi herşeyde bir katkı maddesi var sürekli hastalanmamızın nedeni hormonlar keşke eskisi gibi tadını ala ala yediğimiz şeyler olsa hayatımızın her yeri hormon oldu biz bile hormonlu olduk valla

ben özelcandan sipariş verdim bu hafta elimde olur herkes tiny love tekmele jimnastik oyun halısını tavsiye etti bizde onu aldık bakalım nasıl :26:
canım ne kadara aldınız onu bende alıcamda

kızlar bende bişi sorcam :17: bu doğumdan sonra kişisel bakımınızı nasıl yapıosunuz.yani temizliğinizi.:17:

ben doğumdan önce kuaföre gidip ağda yaptırıyodum ama bu sefer gidemedim.hem korktum dikiş yerim henüz hassas gibi acıyor hemde ne olur ne olmaz diyee.yaptıranınız yada yapanınız varmı.

ben biraz ameliyat eldiveniyle yaptım ama pes ettimm sanırım jilete baş vurucamm :17:

canı ben agda yaptım kendım valla jılet yapma bence agdaya alısıksa sonra pısman oluyo ınsan oyle cokda acımadı..

oh mıs gıbı olmus evın darısı ben basıma:))) ben dün süpürdüm ama dip köşe temızlık dıye yalvarıyo benım ev:)) ...nohut mu arttırdı canım sutunu. bende bugunden ıslattım yarın nohut pısırıcem.bugunde orulce hasladım onu yıyorum baskalımnolcak

slmlar herkese..nasılsınız bakalım...
bugün rapor aldım..10 gün kadar..sonrası Allah kerim..bir 10 gün daha alabilsem nisanı kapatırım..inş.
oyun halılarına netten baktım da baya fiyatlılar..çok gerekli olur mu acaba..yani aldığıma değer mi..faydalı olduğunu okudum ama yinede kullananlar daha ii bilişr.ona göre bende alayım..yani oyuncak falan da alacağız ya bir kaç ay sonra..ne yapsam ki..her gördüğümü de almak istemiyorum..maddi sıkıntılar da olunca:((((

Canım çok güzel aslında oyun halıları ama pahalı geldi bana almadım ben. Oto koltuğu ana kucağı almıştk. Park yatağında asılı küçük ayıcıkları, aldım iple oto koltuğuna astım aynı vazifeyi gördü şimdilik. Oyuncakçıdan değişik oyuncaklar alıp asabilirsiniz. Kendim yaparım dersen linke bir bak derim.

oyun minderi | 10marifet.org

Back
X