slm kızlar nasılsınız bugün temizlik günümdü bir güzel evi temizledim kızımda saolsun izin verdi uyudu sonra onun yattıgı odaya sıra geldi uyandı bir emzirdim altını değiştirdim o bebeişte dururken ben süpürgeyi çalıştırdım tekrar bir hoşuna gitti dükkatlice bakıyor neyse süpürme işi bitti ben kapattı süpürgeyi bizim kız başladı çırpınmaya neden kapattın der gibi tekrar açtım alıştıra alıştıra kapatım dedim aglıycak yoksa hemen emzirmeye başladım o sıra tekrar gözleri kayar gibi oldu kapattım süpürgeyi ayy ne hoşuna gitti bayıldım valla dün gecede karnını doyurdum altını değiştirdim beişiğine koydum kendi kendine uyumaya alışsın diye sallamadım oda cibinliğine bakıp seviniyor heyecanlanıyordu sonra bir ara sesi gelmedi babasıda bebişiğn kenarından bakım dedi birde ne gorsun bizim kız bana bakıcaklarmı diye kafasını çevirmiş bekliyor hemen babası geri çekildi sonra tekrar bakım uyumuşmu dedi bizim alışmış nerden baktıgımızı biliyor kafasını oraya cevirmiş bekliyor oturduk gülmeye basladık ama başardık kızım kendi kendine uyudu 
ben dün nohut yemiştim unutmuşum kimyon yemeyi dün gece çok kötü oldu hemen rezene içirdim fayda etmedi sonra kimyon yaptım onu içirdim çok şükür bırrr bırrrr diye alttan bir güzel bıraktı gazını sütümüde çoğalttı allahım hepimizi bol bol sütlü günler nasip etsin inş.