• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizde aldık oyun halısı hem de odasının bi kısmında normal halı olarak da kullanıyoruz ama daha 2 aylık bebek o yüzden oynayamıyor daha

bende alsammı almasam mı diye size doracaktım dün baya kendi kendine bakındı güldü filan öyle bişiy dikkatini çekerde oyalanır bende iki iş yapardım dedim ama bu yağmur ormanı var fısherın onu baya tavsiye ediyolar işe yararmıki

kızlar soğan falan dediniz ya yemeğin yanında yiyeyim dedim yarım soğan yedim ama anaamm oda bi acıymışşş midem yanıyo şimdi zarlarınıda soydum yerken güya ama yaktı valla.ahh bu annelik yokmu bu annelikkkk
pilava yoğurt döktüm üstünede dereotunu boca ettim onuda öyle yedimm.valla tai ye süt yapar deseler onu bile yapacaz yaniiii.Allah ım herkese bol sütler nasip etsinn olmayanlara versin olanlarında devamlılığını nasip etsin inşallahh

bendede var oğlum doğduktan sonra arkadaşım kendininkini getirmişş.alma 6-7 ay falan kullanıyor çok küçük olduğu için zararda veremiyor yesyeni kullanıyor seninle birlikte 5. çocuk olacak bunu kullanan dedi.daha çıkarmadım ama bugün çıkarmayı düşünüyorum artık yavaş yavaş anlıyor oyundan

bende alıcam ama hangisini alacağıma karar veremedim tiny love ın tekmele oyun halısı için iyi diyolar ama bilemedim :S siz araştırdınız mı hiç ??

bzim bıdık yerde yatıp oynamayı ok seviyo yanı oynamayı dediğim böyle tepelere bakıo konuşuyoo ellerine bakıo bende oyun halısı alsam onda oyalanırken bende iş yaparım diye düşünüyorum şimdi daha araştırmadım biraz önce nette baktım yağmur ormanı güzel bişeye benzio ama bakınmak lazım araştıran arkadaşlar burda paylaşırsa sevinirim bi ara çıkıp alayım istiyorum...

bende alıcam ama hangisini alacağıma karar veremedim tiny love ın tekmele oyun halısı için iyi diyolar ama bilemedim :S siz araştırdınız mı hiç ??

ben dün istinyeparktan baktım ama toysrus ta tek model vardı başkada bakamadık o da hoşuma gitmedi bana müzikli filan bişiy lazım

gunaydıııınnn

yıne aılece yatak keyfı yapıyoruz kızım ve babası sevısırken sıze bakayım dedım bugun gezmelere gıdecegız ucumuz kızım cok yaramazlık yapmazsa

mapucı bende oldu o kulak yarıgından bepanten surdum hemen gectı kızımınkı

senaycım aktardan kantaron ozku krem al makyaj pamuguna kalınca surup koy cok ıyı gelıyor canım

sağol canım anneme söyledim alıp getirecek inş. işe yarar

Günaydın kızlar hazır bebiş uyuyoken bi yazayım dedim size.Dün alışveriş merkezine gittik tanıdıklarla karşılaştık vs. Ama bana bu insanların fesatlığından gına geldi.Benimle beraber doğum yapmış olanlar bebeklerini benim bebeğimle yarıştırmaya kalktılar.Boyu ne kadar kaç kilo vs vs..Benim bebğimin kilosu yerinde arkadaşımın biraz zayıf ama onunda boyu biraz daha uzun 2 cm kadar ayyy işte benimki boyluya kilosunu göstermiyo filan çok komiğime gitti ya ya her bebek farklıdııııırrrr artık anlasın bunu insanlar ve bebeğini başkasıyla kıyaslamasın.Ne yapayım yani başkaları alınmasın diye bebeği diyetemi sokayım daha onukinin boyu uzun diye benmkini çekiştireyimmi...Genetik denen şeyden bu insanların haberinin olmadığını var sayıyorum...Bekar yada çocuksuz olanlarda bebekten çok beni süzüyor zaten.Ay hiç bişey kalmamış erimiş gitmişsin süpersin vs... buraya kadar ne kadarda iyi dilekler bunlar diye düşüneceksiniz ama hayırrr ardından bebeğe bakıp ay bu babasına çekmiş tontiş olacak obez mobez olma sakın haa gerçi senin annen obez olmana izin vermez pilates yaptırır sana...Bakarmısınız imaya ben yemiyorum içmiyorum pilates yapıyorum öyle zayıf kalıyorum yoksaaaa 150 kiloyu görmüştüm.Allahım bu ne hayal dünyasıdır orada emzirdiğim için diyet yapamıyorum ve spor yapmayada hiç vaktim yoookk demeyi isterdim ama onlarda amaçlarına ulaşıp bana lafın bana oturduğuu düşüneceklerdi hiiiiiçççç karşılık vermedim.Bu arada karşılaştığımız bi erkek arkadaşımızda yok ya böyşle şeyler bünye meselesi bizimki hala koşuyo ama 5-6 kiodan fazla veremedi dedi.Bu arada eşi o sıra yanımızda değildi duysaydı parçalardı eminim eşini:27: Neyse yani velasıl kelam bu insanların her duruma yorum yapabilme kabiliyetlerine şapka çıkarıyorum kardeşler...

çemekeyenler anetn taksın yazmıştı ta burcuuu o çok hoşuma gitmişti bu durumlarda hep o laf aklıma gelir ve gülüp geçerim canım.

günaydın kızlar bu arada 1 saattir belki daha fazla oldu açık pc ama bu arada umay uyandı emzirdim falan yine uyudu
günü gününe tutmuyo bazzen bütün gün uyuyo bezen gözünü kırpmıyo hafta sonu uyumadı bugün şimdilik uyuyo bakalım
ben bu ara en büyük endişem bu kız bööle dışarı çıkarmıycak galiba bizi ben çok sıkıldım valla artık hayır bööle giderse yazın napcaz çk merak ediyorum
valla umaya rağmen tatil aldık kızlar bakalım inş o zamana kadar dışarı çıkma fobisini atlatır panik atak var galiba benim kızımda dışarı çıkınca korkuyo :)) bi tuhaf oluyo gerçi yalnız gitmiyoruz iki kardeşimde bizimle gelcek en azında hep berbaer oyalarız umay hanımı

hiç endişelenme canım bu çocuklar hergün farklı huy çıkarıyor, yaz tatiline kadar değişir umaycık belki de evde durmak istemez;)) bolbol gezersiniz ana kız

koca bir soğanıı cerez gibi yedim yaa helal olsun banaaaa...bugunleride görecekmiş bu bünyeeee..artıkın bool süt olsun daa..yanıma kimse yaklaşmasınn ..hohhh dersemm göçer bu dünyadannn:)))

ağzına bir dilim pastırma at denizcim nefesin tazelensin oyyy oyyy oyyy:9::9:

ayy oğlum ana kucağında yatıyo yanıma tv ye bakıyodu bende bakmasın diye radyoyu açtım tvde hareket olmayınca bakmadı etrafa bakınıyodu arada dönüp konuşuyordum onla şarkı falan söylüyodum hiç bişi yapamazsam

demin bi döndüm uyukluyoo ordaaa :)

canım yaaa kendi kendine uyusa hep böylee şimdi açtı gözlerini ama kayıyo gözler uyuyacakkk

bide oğlumun gamzesi var yaaa.doğduğundada vardı ama belli olmuyodu şimdi yanaklar topladıkça belli oluyo artık gülüyo yaa tek yanağında solda bi gamzesi varr canım yaaa her zaman göstermiyıo paşa gamzesini ama küçük bi çıukur var.hep istemiştimm dünya ayva yemiştim :37:

ben gündüzleri alt alıp emzirip kanepeye bırakıyorum ağzına emziğini veriyorum yarım saat bakınıp oyalanıp sonra dalıyor kendi kendine genelde. zaten uyumayacaksa uğraşsam dauyumuyor zatenç böyle oğlum da rahat ben de

merhaba hanımlar nasılsınız dünden beri şüür kabarcıklar çıkmıyor emirin yüzünde sanırım etkisi geçti bi daha süt içermiyim işin tuhafı sadece sütte oldu yoğurt ayran peynir hepsini yiyorum ama olmadı hiç birinde süt yaptı bi tek neyse dahada ağzıma sürmem yarın nefrolojiye gidiyorum böbreği için 1 senelik takibimiz var byüme yok ama tedbir amaçlı 6 ayda bir usg çekilecek sanırım ordanda eminönüne gidicez yazlık aışveriş yapıcaz küçükten bişiler alalım artık herbişimiz küçüldü büyüklerde çok büyük dönence alıcaz bakalım başka beğendiğim şeyler olursa alıcam bu arada bizim gaz sıkıntımız bitti çok şükür kendi kendine pırtlıyor üsttende alttanda kakasınıda kendi çabalarıyla yapmaya başladı 4-5 günde bir yapıyor şuan çok şükür cuma günü alerji iiçin götürdüğümde kilosuna boyuna baktı 6700 gr 64 cm olmuş 15 800 gr almış maşallah böcüğüme:nazar:

iyi alışverişler canım, bizim de giyecek bişey kalmadı aynı şeyleri yıkayıp yıkayıp giydiriyorum

slm kızlar.. hastaneden geldik.. amipimiz geçmiş çok şükür.. iştahı azalmıştı ve yerli yersiz ağlıyordu.. doktorunu arayıp sormuştum geçen hafta.. idrar tahlili yaptır demişti.. yaptırmıştım.. enfeksiyon çıkmıştı..doktorumuz antibiyotik kullanmamız gerektiğini söylemişti.. ama ben güvenemedim tahlile.. bugün tekrar yaptırdık ve sonuç yine enfeksiyon..antibiyotiğe başlıyoruz :50: kız bebeklerde sık görülen bişiymiş.. pislikle temizlikle alakalı değilmiş.. hafta antibiyotik kullanıcaz sonra tekrar kontrol.. bu arada böbrek filmi falan çekilecek haftaya :44:

gitmişken bende muayene oldum.. canım çok acıyor dedim :17: spiral taktırmıştım.. onu kontrol etti.. iyicede muayene etti.. vee sonuç... enfeksiyon.. :44: kızımdada bende de enfeksiyon çıktı kızlar analı kızlı enfeksiyonlanmışız :44: ilişki sırasında da CANIMIN ACIMASININ SEBEBİ BUYMUŞŞ.. :17:

sana da güzel kızına da çok geçmiş olsun canım,

bzim bıdık yerde yatıp oynamayı ok seviyo yanı oynamayı dediğim böyle tepelere bakıo konuşuyoo ellerine bakıo bende oyun halısı alsam onda oyalanırken bende iş yaparım diye düşünüyorum şimdi daha araştırmadım biraz önce nette baktım yağmur ormanı güzel bişeye benzio ama bakınmak lazım araştıran arkadaşlar burda paylaşırsa sevinirim bi ara çıkıp alayım istiyorum...

ben özelcandan sipariş verdim bu hafta elimde olur herkes tiny love tekmele jimnastik oyun halısını tavsiye etti bizde onu aldık bakalım nasıl :26:

benim oğlumda şimdi babasıyla hastanede. oğlumun kakası değişti yani normalde sarı ama altını açınca tekrar yapıyor ozaman yeşil yapıyordu 2 gündür yeşil kakaları çoğaldı o nedenle doktoru aradık mikrobik olabilir dedi inşallah bişey çıkmaz...

selam kızlar, umarım herkesin keyfi yerindedir.
hava kapalı tam uyku havası deyip 12ye kadar yattık kuzumla.
tabi arada bir kaç kez emişip alt aldım ama uykuyu açmadan devam;))
çok iyi geldi, hafta sonu misafirler yormuştu.
son günlerde akıntım çok arttı kızlar, kanamam bittikten sonra akıntı yok denecek kadar azdı son birkaç gündür fazlalaştı yani 2-3 satte bir günlük ped değiştiriyorum anlayın ne kadar yoğun olduğunu. normal birşeymi bilemiyorum, cumartesi dr.a gideyim dedim o da 23nisanmış yeni farkediyorum günlerden haberim yok.

canım hiç bozma moralini kılcal damarların çatlaması sebebiyle oluyor onlar bazen kendi kendine geçiyor ama geçmezse lazerle yakıyorlar bi arkadaşım yaktrmıştı..

haha :):) aynen bizde piere cardin aldık pusetini evdede kullanıyorum çok hafif ve kullanışlı katlanışı filan pratik bagajada çok rahat sığıyor ama aynı sorun bizdede var eşim arabayı sürdüğünde ya bu arabaları pigmeler kullanıyo filan mı zannediyolar hem ayarlanabilir yapmışlar hemde en yüksek boyu bu diyo söyleniyo her seferinde:s

al bendede o kadar... hamileliğin son döneminde hep yattım 50 gün annem yanımaydı şimdi hiç bişi yapasım gelmiyor evde pijamalarla dolanıyrum bardağı alıp şurdan şuraya koyasım yok.. o yüzden çok özeniyorum burda 5 6 çeşit menü hazırlayanlara gezmelere gidenlere...

çok şanslısınız çokkkkk eşimin işi sebebiyle ben urfadayım. annem ankarada kayınvalidem adıyamanda.. 1 senedir buradayız ama ne bi komşumuz var ne de arkadaşımız... 4 5 arkadaşımız vardı hepsinin tayini çıktı gittiler şimdi ölüyoruz desek kimsemiz yok desem yeridir... Ben doğumu ankarada yaptım 41. gün geldim urfaya annemde geldi 10 gün kalıp gitti ama Allah bin kere razı olsun Ceren ele avuca gelr oldu da öyle gitti nsıl öderiz bu annelerin hakkını... urfadaki kdınlar malum kendi çocuklarına nasıl baktıklarını görünce istfa ederim daha iyi diyorum..işte velhasıl kelam ne çocuğu bırakacak kimsem var nede işe başlarsam bakıcı ne olcak halim hiç bilmiyorummm... oofffff offff bende anneme yakın olmak istiyorum yaaaa:84::43:

bende senin durumundayım görev sebebiyle doğubayazıttayız arkadaşların çoğu gitti kv geldi beni deli etti gitti annemi çağırdım dedem vefat etti kadıncağız 1 hafta sonra yanıma geldi o bakacak ben işe başlayınca. tek sorun açılışı yapamıyoruz 52 gün oldu :1: utanıyoruz da :17::17:

kızlar bende bişi sorcam :17: bu doğumdan sonra kişisel bakımınızı nasıl yapıosunuz.yani temizliğinizi.:17:

ben doğumdan önce kuaföre gidip ağda yaptırıyodum ama bu sefer gidemedim.hem korktum dikiş yerim henüz hassas gibi acıyor hemde ne olur ne olmaz diyee.yaptıranınız yada yapanınız varmı.

ben biraz ameliyat eldiveniyle yaptım ama pes ettimm sanırım jilete baş vurucamm :17:

kızlar yaaa..şu gaz meselesini arık kafama takmıyorumm..dün koçişle çıktık dışarıı..burgerda menü aldım hep ayran içiyodum menülerin yanına, kola delisi olmama rağmen..dün dedim ki eşime kola çekkkkkk:)))) içtim içtim içtim işteeeeee:)))
ne de olsa bu kolik bizim yediklerimizden pek etkilenmiyoo..3 aydan itibaren geçiyomuşşş..kuru fasulyede yidimmmm..ohh ohhh sefam olsunnn..
oğluş değilde ben gazman gibi geziyorumm..

Yeşilini de denemeni tavsiye ederim:)

yeşil soğanı arada sırada -3 tane olacak şekilde salataya katıyodumm..eğer işe yarıyosa ondan da koca bir leğen yiyeyim bariiii:))

ne güzel iyi kötü sütünüz varda emziriyorsunuz... benim doğumdan itibaren az olduğu için mama takviyesi yapıyordum şimdi o az olan sütümde bitti:14: oğlumda 3 gündür emmiyor memeyi zorla tıktığım halde basıyor feryadı ağzına sokamıyorum dün akşam inat ettim ne var ne yok sağıp biberonla vereyim diye inanın kızlar 10cc zor çıktı oğlan haklı tabi süt yok:59:

ayy canımm benimm kıyamam ben sanaaa..ne üzüyosun tatlım kendinii..üzülmekle süt geri gelmiyor maalesefff..ben de de her ikisinden can çatlasın 20 cc çıkıyo yada çıkmıyo..yani ben 20 cc diyorumm çünkü biberoncukların o kadar minikölçülerden başlamıyor:))oda 4-5 saat gececek ki o kadar çıksın..yoksa daha da azz...üzme kendini..bi kaşık bilem versek kardır diye düşünüyorumm..hem artıcak sütümüz görürsünn..artmazsada canımız sağolsunn..bebiklerimizin nasibi bu kadarmışş..

ben 3 gün annemden süt emmişimm..allaha şükür hiçbirşeyimde eksik değilll...bide o zamnlar bu kadar güzel mamalar yokmuşş..köy yerinde ne buldularsa tıkmışlar ağzıma:))

kızlar bende bişi sorcam :17: bu doğumdan sonra kişisel bakımınızı nasıl yapıosunuz.yani temizliğinizi.:17:

ben doğumdan önce kuaföre gidip ağda yaptırıyodum ama bu sefer gidemedim.hem korktum dikiş yerim henüz hassas gibi acıyor hemde ne olur ne olmaz diyee.yaptıranınız yada yapanınız varmı.

ben biraz ameliyat eldiveniyle yaptım ama pes ettimm sanırım jilete baş vurucamm :17:

ben ağda yaptırdım canım doğumdan 40 gün sonra.. bir sorun çıkmadı çok şükür.. bu kadar ağdaya alıştırmışken jilet vuramam dedim..

ben ağda yaptırdım canım doğumdan 40 gün sonra.. bir sorun çıkmadı çok şükür.. bu kadar ağdaya alıştırmışken jilet vuramam dedim..

yaaa bende jilet vurursam çok üzülücemm :37: çarşambada doktor kontrolüm var.pöffff bu kadar işin içinde bide kılla tüyle uğraşmak okadar zoruma gidiyokii :27:

yaa kızlar bide 29 nisan da bim e gelecek olan bebek arabasından bahsetmişsiniz ama nette 29 nisan aktüeli yokkk.nasıl görebilirim ????

bende merak ettim ben bi siteden sipariş verdim daha gelmedi ama yedek dursun güzelse...

$Toprak334.webp

kızlar bebek arabasının fotosunu ekledim..

süpersin valla

ya markasını okuyamadım sen okuyabilyomusun netten araştıralım nasıl bişimişşş fiyatı neymişş

104 johnson sport joger puset
koldan kapatma özelliği
3 pozisyonda ayarlanabilir sırtlık
360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerlek
kolay çıkarılıp takılabilen ön bar
3 tekerlekte amortisör
geniş hacimli sepet
emniyet kemerli
2 yıl garanti

dün nette araştırdım hiç bişey bulamadım johnson bebek arabasıyla ilgili kod olarak 102 103 105 vss var ama 104 yok bulamadım.bime özelmi üretildi ne anlamadım.çift yönlü değil işte ..

slm kızlar.. hastaneden geldik.. amipimiz geçmiş çok şükür.. iştahı azalmıştı ve yerli yersiz ağlıyordu.. doktorunu arayıp sormuştum geçen hafta.. idrar tahlili yaptır demişti.. yaptırmıştım.. enfeksiyon çıkmıştı..doktorumuz antibiyotik kullanmamız gerektiğini söylemişti.. ama ben güvenemedim tahlile.. bugün tekrar yaptırdık ve sonuç yine enfeksiyon..antibiyotiğe başlıyoruz :50: kız bebeklerde sık görülen bişiymiş.. pislikle temizlikle alakalı değilmiş.. hafta antibiyotik kullanıcaz sonra tekrar kontrol.. bu arada böbrek filmi falan çekilecek haftaya :44:

gitmişken bende muayene oldum.. canım çok acıyor dedim :17: spiral taktırmıştım.. onu kontrol etti.. iyicede muayene etti.. vee sonuç... enfeksiyon.. :44: kızımdada bende de enfeksiyon çıktı kızlar analı kızlı enfeksiyonlanmışız :44: ilişki sırasında da CANIMIN ACIMASININ SEBEBİ BUYMUŞŞ.. :17:

benim kızda enfeksiyon olmustu..sana tavsiye vereyim birkac tutam maydonozu 100ml suda kaynat sonra o maydonozları ılık bi seklide kızn bezine koy..ben cok faydasını gördüm..insallah sanada ii olur..kendine de yapabilirsin..

kızlar bendeki oyun halısı şöyle bişi
8610680790763088.jpg

koltuğa falan konulabiliyor.bugün çıkaarayım bi dedim bakalım sevecekmi

toztoprak bime özel yapılmış olabilir.çünkü markalar yapıyor bunu du bende bi bakiimm merak ettimm

bende kuaföre gidiyodum doğumdan sonra korktum gitmedim jilet mi eldiven mi diye çok düşündüm ama jiletten vazgeçtim eldivenle hallettim bugün.

Back
X