bizde aldık oyun halısı hem de odasının bi kısmında normal halı olarak da kullanıyoruz ama daha 2 aylık bebek o yüzden oynayamıyor daha
bende alsammı almasam mı diye size doracaktım dün baya kendi kendine bakındı güldü filan öyle bişiy dikkatini çekerde oyalanır bende iki iş yapardım dedim ama bu yağmur ormanı var fısherın onu baya tavsiye ediyolar işe yararmıki
kızlar soğan falan dediniz ya yemeğin yanında yiyeyim dedim yarım soğan yedim ama anaamm oda bi acıymışşş midem yanıyo şimdi zarlarınıda soydum yerken güya ama yaktı valla.ahh bu annelik yokmu bu annelikkkk
pilava yoğurt döktüm üstünede dereotunu boca ettim onuda öyle yedimm.valla tai ye süt yapar deseler onu bile yapacaz yaniiii.Allah ım herkese bol sütler nasip etsinn olmayanlara versin olanlarında devamlılığını nasip etsin inşallahh
bendede var oğlum doğduktan sonra arkadaşım kendininkini getirmişş.alma 6-7 ay falan kullanıyor çok küçük olduğu için zararda veremiyor yesyeni kullanıyor seninle birlikte 5. çocuk olacak bunu kullanan dedi.daha çıkarmadım ama bugün çıkarmayı düşünüyorum artık yavaş yavaş anlıyor oyundan
bende alıcam ama hangisini alacağıma karar veremedim tiny love ın tekmele oyun halısı için iyi diyolar ama bilemedim :S siz araştırdınız mı hiç ??
bzim bıdık yerde yatıp oynamayı ok seviyo yanı oynamayı dediğim böyle tepelere bakıo konuşuyoo ellerine bakıo bende oyun halısı alsam onda oyalanırken bende iş yaparım diye düşünüyorum şimdi daha araştırmadım biraz önce nette baktım yağmur ormanı güzel bişeye benzio ama bakınmak lazım araştıran arkadaşlar burda paylaşırsa sevinirim bi ara çıkıp alayım istiyorum...