selam
bugün 2.ay kontrolümüz vardı,çok şükür herşey gayet iyi,göbek fıtığı olmamış kızım çok sevindim....doktorumuza sürekli memede uyuduğunu memeden ayırdığımda uyanıp ağladığını söyledim,bir de benim kızım özellikle geceleri meme ile savaş halinde,bütün vücudunu geriye atıyor,elleri ayakları hiç durmuyor,bunu söyleyince sütün yetmediğini düşündü ilk önce ama tartıp bezine bakınca sorun yok anne sütüne devam dedi,seni emzik niyetine kullanıyor,2.aydan sonra artık emziğe alıştırabilirsin dedi,eğer emziğe alışmazsa parmağını emer kiiiii bizimki elini emmeye başladı,elinden ayırmak emzikten ayırmaktan daha zor olur dedi....nasıl yapıcaz dediğimizde de değişik markaların emziklerini alın deneyin dedi.......bizde gittik Özdilek'e tabii kızım bu arada sürekli memede arabada ağlamasın diye,akşama kesin gaz atağı var :.((( değişik değişik emzikler aldık,tabii hiçbirini yine almadı bizimki,en son babası pekmeze batırdı,ucunu soktu çıkardı,o zaman aldı emziği ve uyudu,her seferinde pekmeze mi batırcam yaaa......doktor batırma florasını bozma dedi ama,başka türlü almadı......hepsini attı....en sonunda bakkal emziği alacak galiba : ))