2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Yeşil Soğan,Bulgur ve Nohut Çok İyi Süt Yapıyormuş Valla Artık Gazı Falan Düşünmüyoruz Nasıl Olsa Gazı Var Düzelcek Bikaç Aya İnşallah, Yeterki Sütü Hazır Olsun :}

Yeşil Soğan,Bulgur ve Nohut Çok İyi Süt Yapıyormuş Valla Artık Gazı Falan Düşünmüyoruz Nasıl Olsa Gazı Var Düzelcek Bikaç Aya İnşallah, Yeterki Sütü Hazır Olsun :}

Evet yeterki süt olsun bı sekilde gazı çıkarırız
Sütümün kıymetini asalında anladım
Gözlerimin icine bakıp süt yok der gibiydi emerken
İki çekip yüzüme bakiyodu yavrum onu öyle görmek gaz sancısından çok daha kötü inanki.

çok iyi etmişsin valla ohhh yarasınn

zaaten kafada gaz yapma olayını düşünmeyince bişicik olmuyo yaa birazda bizim düşüncemiz psikolojimiz etkiliyor bencee

aartık koca adam koca kız oldular gazlarınıda bi zahmet çıkarıversinler dimii öğrensinler alışsınlar

seda bıze doktor havaya atarsanız hava yutar dedı opmeyın cıldı hassas gozu mıkrop kapar dededl aynen ılettık dun elınden opup yatarken sevdıler

denız bunları kım soyledı.bız kostastdan fatos emzık aldık onu da 1hafta kadar pekmezle versım sonra alıstı canım sımdı bambıno verıyorum baska emzık almıyor

kesinlikle katılıyorum geçen hafta annemlerde yemiştim yeşil soğan ben balığa yordum ama aklıma geldi sonra normalde çok fazlla geldi sütüm tavsiye ederim

yok havaya hiç atmıyo Allah için öpmüyoda öyle.kayınpeder biraz öpüyo onada zaten kayınvalidem müdahale ediyo çok öpüp durma diyo bana gerek kalmıo ama sürekli kucağında gezdiriyoo birazda uzun zamandır küçük bebek almamış kucağına başkalarının bebeklerini bile kucağına almazdı korkardı biraz paniktir benim kvdem hatta meteyi yıkayamaz biz yıkarkende ölür panikten sustu sesi çıkmadı aman su yuttuu ayy bişi oldu diye panikler durur.pekte bebek sevmeyi bilmiyo aslında.
valla mümkün olduğunca karışmamaya çalışıyorum malum görüyorsunuz duyuyorsunuz bebek yüzünden huzursuzluk kolay çıkıyo.millet birbirine küsüyo abla yenge demiyoo huzursuzluk çıkıyoo
kendimi telkin ediyorum sevsin alsın olsun falan diyorum ama bazenn valla kendimi zor tutuyorum

kızlar msjm arada kaynamıs akıl verin cok kararsızım

bende kesinlikle üst komşuya bırakma!!! ilk kızımda ben çok hata yaptımkomşuma bıraktım tabii ona da parayla baktırdım bedavaya değil... neyse ne hoşuma gitmeyen bişeyi söyleyebildim zaten kabulde etmedi yaptıklarını da neyse en sonunda komşuluk falan kalmadı çünkü çok tatsız şeyler yaşadık şimdi anlatsam roman olur komşuluk falan kalmadı evden kovmuştum o kadar yani... o yüzden tanıdık olmasın derim canım.

canım hiç bozma moralini kılcal damarların çatlaması sebebiyle oluyor onlar bazen kendi kendine geçiyor ama geçmezse lazerle yakıyorlar bi arkadaşım yaktrmıştı..

haha :):) aynen bizde piere cardin aldık pusetini evdede kullanıyorum çok hafif ve kullanışlı katlanışı filan pratik bagajada çok rahat sığıyor ama aynı sorun bizdede var eşim arabayı sürdüğünde ya bu arabaları pigmeler kullanıyo filan mı zannediyolar hem ayarlanabilir yapmışlar hemde en yüksek boyu bu diyo söyleniyo her seferinde:s

al bendede o kadar... hamileliğin son döneminde hep yattım 50 gün annem yanımaydı şimdi hiç bişi yapasım gelmiyor evde pijamalarla dolanıyrum bardağı alıp şurdan şuraya koyasım yok.. o yüzden çok özeniyorum burda 5 6 çeşit menü hazırlayanlara gezmelere gidenlere...

çok şanslısınız çokkkkk eşimin işi sebebiyle ben urfadayım. annem ankarada kayınvalidem adıyamanda.. 1 senedir buradayız ama ne bi komşumuz var ne de arkadaşımız... 4 5 arkadaşımız vardı hepsinin tayini çıktı gittiler şimdi ölüyoruz desek kimsemiz yok desem yeridir... Ben doğumu ankarada yaptım 41. gün geldim urfaya annemde geldi 10 gün kalıp gitti ama Allah bin kere razı olsun Ceren ele avuca gelr oldu da öyle gitti nsıl öderiz bu annelerin hakkını... urfadaki kdınlar malum kendi çocuklarına nasıl baktıklarını görünce istfa ederim daha iyi diyorum..işte velhasıl kelam ne çocuğu bırakacak kimsem var nede işe başlarsam bakıcı ne olcak halim hiç bilmiyorummm... oofffff offff bende anneme yakın olmak istiyorum yaaaa:84:

kesinlikle katılıyorum geçen hafta annemlerde yemiştim yeşil soğan ben balığa yordum ama aklıma geldi sonra normalde çok fazlla geldi sütüm tavsiye ederim

ne güzel iyi kötü sütünüz varda emziriyorsunuz... benim doğumdan itibaren az olduğu için mama takviyesi yapıyordum şimdi o az olan sütümde bitti oğlumda 3 gündür emmiyor memeyi zorla tıktığım halde basıyor feryadı ağzına sokamıyorum dün akşam inat ettim ne var ne yok sağıp biberonla vereyim diye inanın kızlar 10cc zor çıktı oğlan haklı tabi süt yok

slm kızlar 10 buşuktan beri bi yandan geçmişi okuyorum bi yandan betülle ilgileniyorum bi yandan ikram hazırlıyorum
geçmişi okurken çok güldüm Allah hepinizi güldürsün
benimde ilk başlarda kv nn kızımı sevmesine uyuz oluyodumm annem çok kızdı şimdi frenliyorum kendimi zaten ayda yılda bi görüyo....yazık onunda ilk ve tek torunu neyse işte...
ya oyun halısı kullanan arkadaşlar memnun musunuz?
benimde alasım var da....

bizde aldık oyun halısı hem de odasının bi kısmında normal halı olarak da kullanıyoruz ama daha 2 aylık bebek o yüzden oynayamıyor daha

bizde aldık oyun halısı hem de odasının bi kısmında normal halı olarak da kullanıyoruz ama daha 2 aylık bebek o yüzden oynayamıyor daha

bende alsammı almasam mı diye size doracaktım dün baya kendi kendine bakındı güldü filan öyle bişiy dikkatini çekerde oyalanır bende iki iş yapardım dedim ama bu yağmur ormanı var fısherın onu baya tavsiye ediyolar işe yararmıki

kızlar soğan falan dediniz ya yemeğin yanında yiyeyim dedim yarım soğan yedim ama anaamm oda bi acıymışşş midem yanıyo şimdi zarlarınıda soydum yerken güya ama yaktı valla.ahh bu annelik yokmu bu annelikkkk
pilava yoğurt döktüm üstünede dereotunu boca ettim onuda öyle yedimm.valla tai ye süt yapar deseler onu bile yapacaz yaniiii.Allah ım herkese bol sütler nasip etsinn olmayanlara versin olanlarında devamlılığını nasip etsin inşallahh

bendede var oğlum doğduktan sonra arkadaşım kendininkini getirmişş.alma 6-7 ay falan kullanıyor çok küçük olduğu için zararda veremiyor yesyeni kullanıyor seninle birlikte 5. çocuk olacak bunu kullanan dedi.daha çıkarmadım ama bugün çıkarmayı düşünüyorum artık yavaş yavaş anlıyor oyundan

merhaba hanımlar nasılsınız dünden beri şüür kabarcıklar çıkmıyor emirin yüzünde sanırım etkisi geçti bi daha süt içermiyim işin tuhafı sadece sütte oldu yoğurt ayran peynir hepsini yiyorum ama olmadı hiç birinde süt yaptı bi tek neyse dahada ağzıma sürmem yarın nefrolojiye gidiyorum böbreği için 1 senelik takibimiz var byüme yok ama tedbir amaçlı 6 ayda bir usg çekilecek sanırım ordanda eminönüne gidicez yazlık aışveriş yapıcaz küçükten bişiler alalım artık herbişimiz küçüldü büyüklerde çok büyük dönence alıcaz bakalım başka beğendiğim şeyler olursa alıcam bu arada bizim gaz sıkıntımız bitti çok şükür kendi kendine pırtlıyor üsttende alttanda kakasınıda kendi çabalarıyla yapmaya başladı 4-5 günde bir yapıyor şuan çok şükür cuma günü alerji iiçin götürdüğümde kilosuna boyuna baktı 6700 gr 64 cm olmuş 15 800 gr almış maşallah böcüğüme

slm kızlar.. hastaneden geldik.. amipimiz geçmiş çok şükür.. iştahı azalmıştı ve yerli yersiz ağlıyordu.. doktorunu arayıp sormuştum geçen hafta.. idrar tahlili yaptır demişti.. yaptırmıştım.. enfeksiyon çıkmıştı..doktorumuz antibiyotik kullanmamız gerektiğini söylemişti.. ama ben güvenemedim tahlile.. bugün tekrar yaptırdık ve sonuç yine enfeksiyon..antibiyotiğe başlıyoruz kız bebeklerde sık görülen bişiymiş.. pislikle temizlikle alakalı değilmiş.. hafta antibiyotik kullanıcaz sonra tekrar kontrol.. bu arada böbrek filmi falan çekilecek haftaya :44:

gitmişken bende muayene oldum.. canım çok acıyor dedim spiral taktırmıştım.. onu kontrol etti.. iyicede muayene etti.. vee sonuç... enfeksiyon.. :44: kızımdada bende de enfeksiyon çıktı kızlar analı kızlı enfeksiyonlanmışız :44: ilişki sırasında da CANIMIN ACIMASININ SEBEBİ BUYMUŞŞ..

ay canım ya ne olur öyle deme benimde böyle olunca çok canım sıkılıyo alıp size veresim geliyo yemin ederim ama stres li olursan hiç gelmez valla ben gelmezse mama veririm mantığında biraz rahatim iyi bişiy değil ama bu göğüslerim yara olunca cnm okadar acımışki kesmeyi bile düşündüğüm için bu düşünce oluştu belkide rahatlıkla alakalıdır inşallah Allah sana hepimize on katını versin gönülden dilerim cnm

ne güzel ifade etmişsin hele kardeşler demene bayıldım:)

bende alıcam ama hangisini alacağıma karar veremedim tiny love ın tekmele oyun halısı için iyi diyolar ama bilemedim :S siz araştırdınız mı hiç ??

kızlar size bişi sorcam geçenlerde buzluktan milföy çıkarmıştım 2 gün oldu ama umay sayesinde bişey yapamamıştım bugün yapsam bişey olurmu
bide bi arkadaş doğum parasından bahsetmişti çocuk kimin üstüne kayıtlıysa o alıyo falan diye benim eşime kayıtlı umay sigortadanmı alınıyo yada eşimde alabiliyomu ne yapmamız lazım alabilmesi için ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…