• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

göbek deliği probleminden dolayı kızım 10 gündür falan yıkanmıyordu kafasında konak oluşmuş resmen
ohhhh bugün yıkandık,paklandık kızımla bi uyudu bi uyudu maşallah
ama bugünde çekmeceleri vs toplamaktan gelemedim buraya
yarın kadın gelecek ben bugünden çoğu işi yaptım:26:

KIzlar ya benim bebeiş yeni huylar çıkarmaya başladı bazen açta olsa meme almak istemiyor bazende emerken emerken birden ağlamaya başlıyor sağıp verdiğim zmanda bzaen biberonla içerkende aynı şekil kucağımda dolandıra dolandıra hoplata hoplata içiriyorum artık bi müddet sonra düzeliyor hiç bişey yokmuş gibi memeyide emiyor biberonuda bitiriyor anlamadım gitti.İdrar yolu enf. filan varmı acaba diye düşündüm altını açarken çiş yaptığında ağlamıyor o zmanda ağlaması gerekmezmiydi öyle bişey olsa.Korkum benim kız derdi olmadan ağlamaz.çok huzursuz bu günlerde...

aynen bizi anlatmışsın manikk.. hiç bişey yok birden emerken kıpkırmızı kesilip ağlamaya başlıyor.. yada uykusunda bikaç çığlık atıyor birden sonra uykuya devam..gazını falan da çok rahat çıkarıyor aslında ama... ben mama olarak milupa+bebelac veriyorum 1 haftadır bebelac bitmişti sadece milupa veriyordum biraz ona bağlıyorum bugün eşim getirecek bakalım nasıl olacak

aynen bizi anlatmışsın manikk.. hiç bişey yok birden emerken kıpkırmızı kesilip ağlamaya başlıyor.. yada uykusunda bikaç çığlık atıyor birden sonra uykuya devam..gazını falan da çok rahat çıkarıyor aslında ama... ben mama olarak milupa+bebelac veriyorum 1 haftadır bebelac bitmişti sadece milupa veriyordum biraz ona bağlıyorum bugün eşim getirecek bakalım nasıl olacak

valla bizimki sadece anne sütü alıyor ama aynı...

ayy çok korkuyor bazen içini çekiyor anlamıyorum ben.
canım dönencemiz fisher price yağmur ormanı çok işlevli sahibinden .com dan aldım..tavsiye ederim..karanlıkta tavanda kelebekler felan yansıyor..müzikleri de çok güzel..uzaktan nkumandalı ..
mutlaka alıcam ,tavana yada duvara yansımasına bayılıyorum o tarz bişey arıyodum bende,bizim park yatağın tepesinde sabit duran ayıcıklar var birde yatağın kenarında müzik kutusu ışıldaklı titreşimli falan ama kullanışlı değil,ilgisinide çekmiyor,sanırım sevmedi,birde kenarda durduğu için göremiyor,daha çok yukarı bakınıyor bende tepesinde hareket eden bişey olursa ilgilenir diye düşünüyorum,alayım bundan bi fiyatına bakayım

mapucci bu arada senden sonra benim kızımda günlerce uyumadan direndi.iki günee kadar sürünüyorduk bir anda herşey normale döndü..büyüme atağıydı demem ki

ay ne beter günlerdi,22 saat uyumadığını bilirim,galiba artık düzene giriyor uykuları,benimkide düzeldi şu sıralar herşey yolunda

fisher price yağmur ormanı baya pahalıymış 119 tl diyor fiyatına,güzelde bişey ama başka markalarınki
nede bakmak lazım biraz daha bakınim bakalım uygun bişey varmı

hiç bukadar ağlamamıştı yaa bu aşılarmı yaptı acaba valla bende ağladım dayanamadım bu ne yaa herkezin çocuğu düzelir benimki gittikçe kötüye gidiyo tek eşim evde olunca bu kadar olmadan uyuyo benmi bakamıyorum nedir çok gerildim nazr desem dedesi sürekli oluyo yakında er erse şaşırmam o kadar okuyo yani ..babasını aradım izin alıp gelsin diye çok moralim bozuldu

benim kızçemde onunl konuşunca gülmeye başladı. bde 1 2 tane oyuncak almıştım onlrı takip ediyor. bu arada ben oyun halısı almayı planlıyorum tiny love ın tekmele oyun halısı kullanan var mı ? bun un yanında dönence de almalımıyım ? bi de başka neler aldınız siz bebişlere ?

ben piere cardin almıştım pusetle puseti evde de kullanıyorum

bende face den istek gönderdim

pastanın tarifini bende alabilirmiyim kızlar

yaaa malesef bendeeee urfadayım doğumu ankarada yaptığım için ilk alışverişleri ordan hallettim ama artık mecbur internetten yapıcam sen neredesin hangi sitelerden alışveriş yapıysun ?

ben ağrı doğubayazıttayım burda 2 mağaza var küçük ve çeşit yok ondan dolayı netten alıyorum genelde gittigidiyor hepsiburada özelcan ve ebebekten alıyorum diğerlerine pek güvenmiyorum.

fisher price yağmur ormanı baya pahalıymış 119 tl diyor fiyatına,güzelde bişey ama başka markalarınki
canım sahibinde.com dan aldım ben ikinci el.üstelik taksitle ..65 tl gerçi kargo verdim ama sen hangi şehirdeysen yakın alırsın..
baktım şimdi profiline istanbuldaymışsın.alternatifleri vardır mutlaka...ben evden çıkamadım eşim yoğun öyle mağaza bakamadım...

Son düzenleme:
hiç bukadar ağlamamıştı yaa bu aşılarmı yaptı acaba valla bende ağladım dayanamadım bu ne yaa herkezin çocuğu düzelir benimki gittikçe kötüye gidiyo tek eşim evde olunca bu kadar olmadan uyuyo benmi bakamıyorum nedir çok gerildim nazr desem dedesi sürekli oluyo yakında er erse şaşırmam o kadar okuyo yani ..babasını aradım izin alıp gelsin diye çok moralim bozuldu

ayy canım en son noktaya ulaşıyor biteceği zaman bizde öyle oldu ..biraz daha sabır...

benimde yara ufacık kalmış canım ben o göğsümü emzirmiyorum şimdilik sadece sağıyorum,bu gün emar sonucunda ödemin olmadığı yazıyor ilaçlarıda kestik 3 gündür şimdi beklemedeyiz ateşim 1 hafaya kadar çıkmazsa şu mastit belasından kurtuldum demektir:32:inşş....ayy ne çektik ya valla yazık bize ne doğurduğumu anladım ne bebeğimin keyfini sürebildim allah birdaha yaşatmasın canım:18:

Bende mastitim ya 4kez antibiyotik kullandim hala tas gibi duruyor.en son cildim kabardi sinek isirmis gibi oldu.cok korkuyorum.sizinki nasil kuculdu yada gecti.cok moralimi nozuyor bu mastit!:52:

canım ben tomy nin yıldızlı rüyalarını aldım o da projektörr tavana yansıyor fiyatıda gayet uygun ama sadece geceleri kullanıyoruz bi de ucuzlarından normal dönnce alıcam gündüzleride ona baksın çok dikkatini çekioo onları takip ediyo gözleriylee

ayy canım en son noktaya ulaşıyor biteceği zaman bizde öyle oldu ..biraz daha sabır...

grçekten öylemi ya buna üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum ama inşallah bu gece son olur ağlamaktan gözleri şişti bakınca dayanamıyorum bende ağlıyorum resmen sesi gitti şimdi yarı baygın gibi yatıyo aç aslında ama yemeye bile hali yok :43:

Kızlar acil yardım.

Çarşamba günü benim okul personeli gelecek. 50 kişi civarı :( :18:

Melocum köstebek pastayı komposto kasesi dışında başka bir şeyde yapabilir miyim? Mesela büyük borcamda?

Ya bir de bir şey sorucam. Kurabiye, pogaça, börek vs. hafta sonu yapıp buzluga atsam nasıl olur? Hiç denemedim :26: Yapan var mı aranızda?

Kızlar acil yardım.

Melocum köstebek pastayı komposto kasesi dışında başka bir şeyde yapabilir miyim? Mesela büyük borcamda?

Ya bir de bir şey sorucam. Kurabiye, pogaça, börek vs. hafta sonu yapıp buzluga atsam nasıl olur? Hiç denemedim :26: Yapan var mı aranızda?

50 kişimiii...
uff canım ya şimdiden kolay gelsinn..pohaça ve börek denedim ben..buzluğa atıp sonradan ısıtınca aynen taze gibi oluyorr..

Bende mastitim ya 4kez antibiyotik kullandim hala tas gibi duruyor.en son cildim kabardi sinek isirmis gibi oldu.cok korkuyorum.sizinki nasil kuculdu yada gecti.cok moralimi nozuyor bu mastit!:52:
canım benimkide hala geçmedi sadece hafifledi birde benimki apse değil yani yaygın iltahap apse olsaydı belki şimdiye kurtulmuştum.
Kızlar acil yardım.

maşallah canım teker teker gelinn deseydin:52:abovv o kadar insannasıl sığacak eve nerde oturcak bunlar,börek pide ve poğaçayı bende denedim canım mikrodalgada ısıt taptaze oluyor yeni yapmışsın gibi aynı.vallahi allah kolaylık versin.

kızlar nasılsınız geçmişe bakamıyorum çok sayfa dolmuş yine boş zamanım olursa okuyacagım inş. benim kız beni emmiyor artık yaa beş dakika emiyor sonra iki saat emmiyor ugraşıyor bu sefer basıyor çığlıgı sütte var geliyor ama istemiyor hasta falanmı acaba yaa emzirmeye ugraştıkça çırpınıyor emmiyor k.v o seni bırakıcak ondan emmiyor diyor bende inatla emzirmeye çalışıyorum ne yapmam lazım emmesi için yaa

slm benim oğlumda aynen beni emmek istemiyor kavga dövüşle zorla emziriyorum banada annem seni bırakacak diyor ama zorlada olsa emzirecez

:1: kız Allah seni napmasın çok güldüm :1: arkadaşımın kızı kolik ve çoook huysuz.ben de ona diyom azıcık uslu ol kız bak yoksa kardeş yüzü göremicen diyom çünkü arkadaşım 2.yi hiiiçççç düşünmüyo :) valla benim de niyetim 5 doza tamamlamak.ömür boyu koruyuculugu olsun.sonuçta heryerden bulaşabilir Allah korusun.. yalnız değilmişim demekki açılış ve kapanışın aynı güne denk gelmesi konusunda :17:

Bizim de aynı oldu açılış ve kapanış aynı gün, bu daha ne kadar devam eder bilemiyorum. Sezeryan sonrası cinsellikte acı ne kadar süre sonra kaybolur acaba bilen var mı?:78:

Back
X