• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kim demiş bebekler 15 saat uyur diye sabah 7 den bu saate kadar ayaktaydık şimdi uyudu sabah 7 ye kadar hiç kalkmasa bile 13 saat eder
bide tetanozun 3. dzunu oldum kolum ağrıyooooo

her dozda aynı acıyımı çekcez yaa benimde mayıstaa :37:15 saat uyuyan bebek var mıdır bilemiyorum amaa hiç uyumayan bebek vardırrr:emir_bebek::emir_bebek::37:

öğretmen arkadaşlar hani şu süt izninin 3 saate çıkarılması olayı varya.öğretmenleri kapsamıyo dimi? ben de öyle biliyorum ve öğrt süt izni yok diye biliyorum yani işte öğle arasının süt izninden sayıldığını biliyorum ama bakın bi hbr buldum.burdaki bayan itiraz etmiş öğle arasının süt izninden sayılmasına.çünkü kanunda anne saat seçmekte özgürdür gibi bi ifade var ve sonuçta öğle arası saatini anne seçmiyo dimi ama

Süt İzni Nasıl Kullanılır? - Memur, memurlar, kpss, meb, kamu personeli, işkur, memuruz, memur alımı,kamudan haberler-Memur ve memur adayları ile ilgili yayın yapan geniş içerikli memur portalı

Bende yok diye biliyorum ama değişmediyse.
Benim yok yarım gün çalışıyorum zaten.
Tam gün çalışanlar için olmalı bı araştırmak lazım.

ben kumru ve boyoz istiyorum mis gibi çay oturmuşum sahildeki cafelere :84:

canım sanada gondereyım valla mesajlara cevap atarken arada kaynamıs senın mesaj:))) ızmıre geınce berebar otururuz sahıldekı kafelerde:)))

kim demiş bebekler 15 saat uyur diye sabah 7 den bu saate kadar ayaktaydık şimdi uyudu sabah 7 ye kadar hiç kalkmasa bile 13 saat eder
bide tetanozun 3. dzunu oldum kolum ağrıyooooo

nasıl yanı ya kızlar bana bır tanecık tetanoz vuruldu oda 20, hfatmda hamıleyken nıye benımde ole vuruılmuyokı ...sen neden 3 doz vuruldun canım..

canım sanada gondereyım valla mesajlara cevap atarken arada kaynamıs senın mesaj:))) ızmıre geınce berebar otururuz sahıldekı kafelerde:)))

nasıl yanı ya kızlar bana bır tanecık tetanoz vuruldu oda 20, hfatmda hamıleyken nıye benımde ole vuruılmuyokı ...sen neden 3 doz vuruldun canım..

canım hamilelik boyunca 2 doz vuruldu ilk 20 haftalıktı ondan 1 ay sonra ikinci doz 2. dozdan 6 ay sonra 3. doz ve sonra birer yıl arayla 5 doz vuruluy tabi eğer istersen yani şimdi 5 dozu tamamlarsan bi daha ömrünün sonuna kaar vurulmana gerek yok

of ya benım saglık ocagında hıc ıs yok hıc bılgılendırmıyo benı:(((

cnm bizi örnek göster :) bizim ebemiz msj atmış sabah.bugün çocoğunuzun aşısı var sağlık ocagına geliniz diye :)))

canım hamilelik boyunca 2 doz vuruldu ilk 20 haftalıktı ondan 1 ay sonra ikinci doz 2. dozdan 6 ay sonra 3. doz ve sonra birer yıl arayla 5 doz vuruluy tabi eğer istersen yani şimdi 5 dozu tamamlarsan bi daha ömrünün sonuna kaar vurulmana gerek yok

evet cnm.mesela bnm 3. doz 10 mayısta.bugun hatırlattı ebe

cnm bizi örnek göster :) bizim ebemiz msj atmış sabah.bugün çocoğunuzun aşısı var sağlık ocagına geliniz diye :)))

aman yaptıralımda bari hiç olmazsa 2. çocukta yaptırmayız tabi umay hanım kardeş istemiyo sanırım bööle huysuzluğa devam ederse 2 falan yok :))
hoş 2. yi yapabilmek için zaten kocaya yanaşmakda lazım bende o da yok açılış ve kapanış aynı gün oldu :))

herkes kendi sayfasında yayınlıyor güzelim.ortak bir yer yok tek tek arkadaşlık isteği göndermelisin.şubat annelerine dahil olanlardan.benim adımda burdaki nickim var zaten anlarsın bakıp ekleyebilirsin.

canım ben dönence alınca oyun halısına gerek duymadım fisher pricenin yağğmur ormanı dönencesini aldım çok sevdi kızım müzikleri felan güzel ..gece de tavana figürler çıkıyor.. piere cardinin hangi modeli senin araban

Pierre Cardin PS 2020 Enigma ift Ynl Bebek Arabas Puset Krmz Lacivert iin En Uygun Fiyat Garantisi
aldığımız araba bu ben biraz pahalı almışım :(:(:( ama çok memnunun hem arabanın bagajına rahat sığıyor hem hafif hemde pusetini evde kullanıyorum
sanada sorayım canım araban hangisi hafifmi katlanınca yer kaplıyor mu ??

babys ve demircim sağolun cevaplar için
MKT ben hala bizim kızın nasıl emdiğini çözemedim uzmanların söylediği emme süresi,sıklığı,uyku saatleri benimkinde pek işe yaramıyo bizim bıdık free takılıyo:32:
bazen tamam diyorum dk tutuyorum 10-15dk emiyo ohh diyorum karnı doydu düzene girdi bu birgün sürüyo ertesi günü hopp180 derece dönüş emmiyo ağlıyo mmeyi verince basıyo yaygarayı aç diyorum bu çocuk aç 1-2 dk saat başı emiyo valla pervane oldum nezaman düzene girce:84:
bugünde aynısını yaptı 12den 3e kadarmızır mızır emmedi sonra emdi 2-3dk dedim sağıp vereyim 30cc içmedi meğer gazı varmış cortladı rahatladı uyudu ben hala çözemedim bide bu benim ikinci kuzum bende pc nin başına

bi kitapta okumuştum öyle 10 dk emzirin 5 dk emzirin diye bişey yok bazı çocuklar 1 saat bile emebilir çene yapısına göre bebişin keyfine göre değişir diyrdu bazen sadece susadıkları için bile 2 dk emer bırakırlarmış uyuyan bebek doyan bebekmiş onu okuduğumdan beri hiç dk lara takılmıyorum...

aman yaptıralımda bari hiç olmazsa 2. çocukta yaptırmayız tabi umay hanım kardeş istemiyo sanırım bööle huysuzluğa devam ederse 2 falan yok :))
hoş 2. yi yapabilmek için zaten kocaya yanaşmakda lazım bende o da yok açılış ve kapanış aynı gün oldu :))

:1: kız Allah seni napmasın çok güldüm :1: arkadaşımın kızı kolik ve çoook huysuz.ben de ona diyom azıcık uslu ol kız bak yoksa kardeş yüzü göremicen diyom çünkü arkadaşım 2.yi hiiiçççç düşünmüyo :) valla benim de niyetim 5 doza tamamlamak.ömür boyu koruyuculugu olsun.sonuçta heryerden bulaşabilir Allah korusun.. yalnız değilmişim demekki açılış ve kapanışın aynı güne denk gelmesi konusunda :17:

kızlar ya ınanmıyorum ya benım ebe bırak onceden hatrlatömak gecen aykı asımızı ben bırgun sonra sanıoarken sans eserı saglık ocagına ugramıstım spıralı sormak ıcın oglumu yarın asıya getırıcem bırsey yapmam gerekıyormu dedım saat tam 2, bucuk ..demezmı bana egemı dıye evet dedım..onun asısı bugundu 3 e kadar yetıstır..sınır oldum ben ayın 17 sını cuma sanıyordum yanı haftalar oncesınden telefonumu bıle cumaya kurmusum ıananamadım ya dedım ayın 17 sınde deılmıydı evet ama ayın 17 sı bugun.ay o saat olmus getır dıye bıle aramadılar..ya nerdeyse kalıyordu asısı.farknda olsam hıc o saate kalırmıydı ası..sınır oldum salak kadın ya ınsan arar..ya ıste boyle kızlar bızım saglık ocagındakı ebede hıc ılgı yok degıstıreyım barı ya..

kızlar ya ınanmıyorum ya benım ebe bırak onceden hatrlatömak gecen aykı asımızı ben bırgun sonra sanıoarken sans eserı saglık ocagına ugramıstım spıralı sormak ıcın oglumu yarın asıya getırıcem bırsey yapmam gerekıyormu dedım saat tam 2, bucuk ..demezmı bana egemı dıye evet dedım..onun asısı bugundu 3 e kadar yetıstır..sınır oldum ben ayın 17 sını cuma sanıyordum yanı haftalar oncesınden telefonumu bıle cumaya kurmusum ıananamadım ya dedım ayın 17 sınde deılmıydı evet ama ayın 17 sı bugun.ay o saat olmus getır dıye bıle aramadılar..ya nerdeyse kalıyordu asısı.farknda olsam hıc o saate kalırmıydı ası..sınır oldum salak kadın ya ınsan arar..ya ıste boyle kızlar bızım saglık ocagındakı ebede hıc ılgı yok degıstıreyım barı ya..

aaa nasıl ebe o öyle yaaa :( bizimki dört dönüyo.aslında sağlık bakanlığı da çok sıkıştırıyo onları düzenli kontrol yapmaları için.bizim kalça usg sinin fotokopisini bile aldı ebemiz dosyasına kymam lazım diye.değiştir cnm yaa sonuçta deneyimsiziz biz.onların yol göstermeleri gerek.. Allahtan yetiştirmişsin kuzunu aşıya.halbuki hbr vermesi gerek..

benim kızçemde onunl konuşunca gülmeye başladı. bde 1 2 tane oyuncak almıştım onlrı takip ediyor. bu arada ben oyun halısı almayı planlıyorum tiny love ın tekmele oyun halısı kullanan var mı ? bun un yanında dönence de almalımıyım ? bi de başka neler aldınız siz bebişlere ?

ben piere cardin almıştım pusetle puseti evde de kullanıyorum

bende face den istek gönderdim

pastanın tarifini bende alabilirmiyim kızlar

yaaa malesef bendeeee urfadayım doğumu ankarada yaptığım için ilk alışverişleri ordan hallettim ama artık mecbur internetten yapıcam sen neredesin hangi sitelerden alışveriş yapıysun ?

pastaban
2paket kremşanti
cici bebe
çikolata sos

damla çikolata-fındık vs.

köstebek şeklinde bi kap bulup pasta kekinin birini şekerli sütle ıslat ve bu keki sera serdiğin kaba yerleştir ayrı birkapta kremşantiyi 2 bardak sütle hazırlayıp cicibebeleri kır damla çikolata fındık falanı da kat.bunu kaba dök 2.keki de ıslatıp üzerine kapat.
dolapta 2-3 saat beklet çıkınca çikolata sosu dök
tarif bu canım çok süper oluyor kesinlikle dene.

merhaba hanımlar pc ve net sorunlu olduğu için baya bir zamandır yoktum,sizleri çok özledim,inşallah olumsuz bişeyler olmamıştır

hayli zaman oldu bu süre zarfında baya değişiklikler oldu hayatımızda,zaman çabuk geçiyor bebeklerimizin huyları değişiyor ve çabucak büyüyorlar,Allaha şükürler olsunki şu sıkıntım var bu sıkıntım var diye feryat etmicem bu sefer,hemen başliyim en başta kızımın kabızlığı sona erdi,artık düzenli hergün 1 defa kakasını yapıyor,alttan gazını kendi çıkarıyor sorun yok,mide gazınıda çıkarıyor zorlandığında pışpışlıyoruz onuda atlatıyoruz saatlerce ağlamıyor artık,bizim en büyük sıkıntımız uykuydu,maşallah geceleri sabahlara kadar uyuyor,gündüzde belli bir saate kadar uyuyor yine

bu arada tepkileri süper,neredeyse konuşacak ağzı laf dolu:) dakikalarca aguluyor tatlı sesiyle,sürekli gülüşüyor tam bir kova burcu:) beni çok iyi tanıyor,izliyor,benimle konuşuyor o bal sesiyle,numaralar yapıyor,yalancı ağlayışları var nazlı nazlı:) ha bide gel gelll deyince kendini öne doğru atmaya çalışıyor

2 gün oldu 2. ay aşımız yapılalı,ateş huzursuzluk olmadı,ama çok ağladı canı çok yandı kevgire döndü kızım 3 aşı birden :(

kızım 6 kg 60 cm:nazar:

ay ne çok özlemişimmmm sizii

Hanife; cnm duş yaparken dikkatimi çektide göğsümdeki yara kapanmış o kadar acı çekmeme rağmen orda bi yara olduğunu bile unutmuşum emerkende bişiy hissetmeyince:)
senin nasıl oldu cnm iyimisin

benimde yara ufacık kalmış canım ben o göğsümü emzirmiyorum şimdilik sadece sağıyorum,bu gün emar sonucunda ödemin olmadığı yazıyor ilaçlarıda kestik 3 gündür şimdi beklemedeyiz ateşim 1 hafaya kadar çıkmazsa şu mastit belasından kurtuldum demektir:32:inşş....ayy ne çektik ya valla yazık bize ne doğurduğumu anladım ne bebeğimin keyfini sürebildim allah birdaha yaşatmasın canım:18:

kızlar bbişey sorucam 3 gündür emirin ağız çevresinde kırmızı benekçikler var neden acaba?devamlı yüzünü yıkayıp kuruluyorum aradada hametan sürüyorum ama geçmiyor elini bu aralar çok emmeye başladı acaba salyasındanmı oluyor.önerebileceğiniz birşey var mı?emziği atıp elini emmeye başlııyor vallahi tüm tüm yutcak bıraksam cokur cokur sesler çıkarıyor nasıl vxgeçirsem ki?

Back
X