• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaa açsa olsa uyumaz diyorum uyuyorda ama uyanınca emmek istemiyor yüzüme bakıyor gülümsüyor meme vermeye gelince aglamaya başlıyor bir iki dakika ancak emiyor artık bizimde kilo alımımız iyi ama böyle giderse zayıflar diye korkmaya başladım inatla emzirmeye devam edicem ama

aynııı canım ben vermesem çocuk istemiycek kilo alımı azalcak die korkuyorum haftaya kontrolumuz bakalım sorcam ayyy bide bu hafta k.vlerdeyiz bu duruma bi sürü kulp takacak mantıklı bi açıklam olması lazım susturmak için :27:

Kızlar ya oğluşum surekli sol tarafına dönüp yatiyo vee kulağı bukuluyo düzeltiyorum yine eski haline getirip öyle uyuyo
Ve şimdi farkettim o kulağı sivrilmis digeri yuvarlak duzelirmi ki
Ne yapabilirim saga yatırıyorum yine donuyo
Sırt üstü yatırıyorum basını sola ceviriyo :(((

çok teşekkür ederim canımsın yaa :) sıcacık olmazsa tadı olmazki sıcacık olcak şöyle yanında beyaz tam yağlı peynir haşlanmış ama kayısı olcak yumurtaa ooofff oofff:) belli olmas belki önümüzdeki hafta gelirim izmire az önce telde kocişle konuştuk naparım sizsiz diyo hemde üzülüyorum sana bi başına bakıyosun diyo az daha duygsunu sömüreyimde:):) uçup geleyim beraber yeriz belki de;)

hee bi de domates şöyle en kokulusundan:) offf kordonda kahvaltıyı özledim
çenemde amma düştü tüm yorgunluğum geçti sanki iyiki bulmuşum sizleri

Kızlar ya oğluşum surekli sol tarafına dönüp yatiyo vee kulağı bukuluyo düzeltiyorum yine eski haline getirip öyle uyuyo

yastıkla destek yapsan dönememesi için canım?

sanada sorayım canım araban hangisi hafifmi katlanınca yer kaplıyor mu ??

canım ben dün yaptırdım. iki çeşit aşı var biri 2 dozluk ve tanesi 140 diğeri de 3 dozluk ve tanesi 115. eğer yaptıracakksan 2 dozluk olanı al bence aynı aşı boşuna fazla para verme hem de 2 seferde bitsin. kararsız kalma bence evridiki yazmıştı oğlu yakalanmış ve çok zor bir hastalıkmış. sonradan pişman olmaktan iyidir. yan etkisi deniyor ama verdiğimiz en basit gaz ilacının bile yan etkisi var.
bu arda dr. ve sağlık ocağının tartısında aynı mı çıktı bebişin? sanki sağlık ocaklarında biraz daha fazla çıkıyor bizimki;)) hep orda tarttırayım bana moral olsun:emir_bebek::emir_bebek:

romeo biz yaptırdık canım benim de etrafımda çok olan var ishal yurtdışındada devlet yapıyomuş zaten aşı takvimindeymiş

Evett, ben de 38+1'de dogum yaptım. :)

Ay çok mutluyum ya :) 21 nisanda bitiyordu iznim şimdi 3 mayıs :)
[/QUOTE

Canım arabanızın markası ne yazarmisin?

kızlar aşı konusunda cvp verenlere çook tşkler.bakalım bi eşimle karara bağlayalım biz de şu işi :)

arabamız Kanz bizim.6,5 kilo.kasası aliminyum oldugu için hafif.ve tek elle katlanıyo kolayca :) biz kırmızısını 325 tl ye aldık. şu araba kızlar
Kanz KZ-703 Çift Yön Bebek - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri

çok teşekkür ederim canımsın yaa :) sıcacık olmazsa tadı olmazki sıcacık olcak şöyle yanında beyaz tam yağlı peynir haşlanmış ama kayısı olcak yumurtaa ooofff oofff:) belli olmas belki önümüzdeki hafta gelirim izmire az önce telde kocişle konuştuk naparım sizsiz diyo hemde üzülüyorum sana bi başına bakıyosun diyo az daha duygsunu sömüreyimde:):) uçup geleyim beraber yeriz belki de;)
gel canım yıyelım valla...ne guzel olur:))

başka anladım bile canım :60: eşine ceza mı olcak ödül mü bak işte onu anlayamadım :27: :69:

:1: çok güldüm yaa sağol

:17::17::17:ay ben foto celıleyım deken gumburtuye gıtmıyım:)))

canım o kulak bükülmesi bizde de var yavruşumun sağ kulagı açılı duruyo kız olsa bant tak dicektim ama şapka olabilir

hee bi de domates şöyle en kokulusundan:) offf kordonda kahvaltıyı özledim
çenemde amma düştü tüm yorgunluğum geçti sanki iyiki bulmuşum sizleri

canıııııımmmmm duuuurrrr artık kendimi hamile ve aş ermiş gibi hissetim :56:

cnm ya benim kız da hep sağa dönüyo sağa yatıyo :(

canım bizim özeldeki doktor 2ay dolunca am 3 ay dolmadan yapmak lazım 2 ay dolunca hemen getir rota virsü aşısı için sizinki nie 3 ay dolunca dedi acaba :S

canım sanırım onlar 3 doz olanından yaptırıcak bizde 1 hafta önce yaptırdık 2 dozluk bizimkisi rotarix diğer dozunuda bidahaki ay aynı gün yaptırıcaz.

aynııı canım ben vermesem çocuk istemiycek kilo alımı azalcak die korkuyorum haftaya kontrolumuz bakalım sorcam ayyy bide bu hafta k.vlerdeyiz bu duruma bi sürü kulp takacak mantıklı bi açıklam olması lazım susturmak için :27:

hepsimi aynı olur bu kv lerin yahu benimkide azıcık itişsin memeyle emmicek galba diyo vıdıvıdıcı

canım o kulak bükülmesi bizde de var yavruşumun sağ kulagı açılı duruyo kız olsa bant tak dicektim ama şapka olabilir

canıııııımmmmm duuuurrrr artık kendimi hamile ve aş ermiş gibi hissetim :56:

:D durdum durdum çok öptüm hepinizi bekleri öpmedim kokladım çıkayım ben azcık yatayım sağ omuz kol çok ağrıyo

yastıkla destek yapsan dönememesi için canım?

Yapıyorum canım oda fayda etmedi yine basını bı sekilde çevirip öyle uyuyo.

valla şimdi aradım esimi bant getir dedim
Evde takiyim bari düzelir belki

emzirdim kızımı sanki çok emmiiş gibi birde kustu şimdide yatırdım dizlerime sırtını kaşıyorum bir hoşuna gittiki anlatamam bazen poposunu bile kaşıyorumm hemen mayışıyor yavrum

öğretmen arkadaşlar hani şu süt izninin 3 saate çıkarılması olayı varya.öğretmenleri kapsamıyo dimi? ben de öyle biliyorum ve öğrt süt izni yok diye biliyorum yani işte öğle arasının süt izninden sayıldığını biliyorum ama bakın bi hbr buldum.burdaki bayan itiraz etmiş öğle arasının süt izninden sayılmasına.çünkü kanunda anne saat seçmekte özgürdür gibi bi ifade var ve sonuçta öğle arası saatini anne seçmiyo dimi ama

Süt İzni Nasıl Kullanılır? - Memur, memurlar, kpss, meb, kamu personeli, işkur, memuruz, memur alımı,kamudan haberler-Memur ve memur adayları ile ilgili yayın yapan geniş içerikli memur portalı

bende bende bende izmirliyim..ve izmirdeyim...özlediğiniz birşey varsa göndereyim kızlar:))) denız kokusu ..gevrek.çiğdem:)))

benımkıde tek elle kapanmıyo canım .olsun ya zaten surda 3 sene kullanılıyo sonra yuruyorlar zaten o kadar pahalısını almaya gerek gormedım ben.ozlellık arttıkca fıyat da artıyo..sankı bızım arabamızmı olmus.ben hatırlamıyorum ...ben sahıp olamadıgım herseyı ogluma almayı ıstıyorum ama malesef ..herseyden alsakda ole en ıyısınden olmuyo....o kadarını verebılmek bıle cok guzel bence...

yaşasın izmir kardeşliği...Canım İzmirim benim ben en çok vapurla karşıya geçmeyi ve bostanlı pazarını özledim ama 2 hafta sonra İzmir'e gidiyorummmmmmmm:kkk:

kim demiş bebekler 15 saat uyur diye sabah 7 den bu saate kadar ayaktaydık şimdi uyudu sabah 7 ye kadar hiç kalkmasa bile 13 saat eder
bide tetanozun 3. dzunu oldum kolum ağrıyooooo

emzirdim kızımı sanki çok emmiiş gibi birde kustu şimdide yatırdım dizlerime sırtını kaşıyorum bir hoşuna gittiki anlatamam bazen poposunu bile kaşıyorumm hemen mayışıyor yavrum

bunların hepsi aynı yaa emdiği azcık bişi onuda fazlasıyla üstüme çıkardıı bide pis pis sırıtıyo zilli:37::emir_bebek:

Back
X