canı isterse tebessüm ediyor ama sesli gülme yok2 ay 1 haftalığız
oyuncaklara tepki veriyo ben konuştuğumda tepkiler veriyor çok tatlı gülüyor ama sesli değil yamula yamula ağzını aça aça damakları çıkıyo ortaya. seslerde çıkarıyor kahkaha atanlar varmış benim fıstikom atmıyo
evet benim oğlum 15 gündür yapıyo
bebişlerin gülmeleri hakkında konusuyorsunuz ya kızlar benım melegım artık cok guzel tepkıler verıyor yaklasık bır aydır verıyordu ama artık seslı gulmeler agular donencedekı oyuncaklara kahkaha atmalar konusunca agu yapıyo basından ayrılasım gelmıyo ya cok ama cok tatlı oldu...
bebek arabası düşünen kızlar ıcınde tavsıyem hem cıft yonlu olsun hemde ıyı yonun tekerlleklerıde ayarlanabılır olsun benım aldıgım ole cok pahalı bır araba deıl ama ben cok memnun kaldım..baby 2 go marka
işte bu turuncu renklı olanı ....
Baby 2 Go WIPER ift Ynl Bebek Arabas 8820 | | Bebefix.com
bezin küçük geliyor canım bir boy büyüğüne geçmen lazom
canım benim kızım önce yatağındaki asılı biriki oyuncağı farketti kırmızı ve pembe renkliler zaten öne kırmızıyı görürlermiş ama sonra onlarla kavga etmeye başladı hareket etmiyorlar diye ..babası sallamıştı bir iki kez ağladı babası gelip sallayınca mutlu oldu...şimdi dönencesi var.takip ediyor mutlu oluyor heyecanlanıyor müziği de var onunla uyuya kalıyor gecede duvarda kelebek ve balık fügürleri beliriyor onlara onlara bakıp bakıp uyuyor.iki üç gündür böyle çok mutluyum bende :))
evet ya bütün doktorlar öyle diyor anlamadım gitti :))
aynen bende aynı durumdayım katlanınca çok küçük olan çift yönlü tüm tekerlekleri hareketli olan bir araba lazım ama ekonomik olsun çok para vermek istemiyorum yani istesemde veremem bu aralar :)) ama markaya para vermeyim diye yani ....piere cardin in 2020 modellini beğendim hafif gibi duruyor ama görmem lazım ..
benim kızçemde onunl konuşunca gülmeye başladı. bde 1 2 tane oyuncak almıştım onlrı takip ediyor. bu arada ben oyun halısı almayı planlıyorum tiny love ın tekmele oyun halısı kullanan var mı ? bun un yanında dönence de almalımıyım ? bi de başka neler aldınız siz bebişlere ?
ben piere cardin almıştım pusetle puseti evde de kullanıyorum
bende face den istek gönderdim
pastanın tarifini bende alabilirmiyim kızlar
yaaa malesef bendeeee urfadayım doğumu ankarada yaptığım için ilk alışverişleri ordan hallettim ama artık mecbur internetten yapıcam sen neredesin hangi sitelerden alışveriş yapıysun ?
çok teşekkür ediyorum hanımlar ilginiz için.demekki herşey yolunda, ay 3 aylık omlasnı dört gözle bekliyorum sesli tepkiler versin kahkaha atsın sürekli bıdığım inşallah..bu monozebra'yı hemen sipariş ettim çok yattı aklıma