• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkes kendi sayfasında yayınlıyor güzelim.ortak bir yer yok tek tek arkadaşlık isteği göndermelisin.şubat annelerine dahil olanlardan.benim adımda burdaki nickim var zaten anlarsın bakıp ekleyebilirsin.

canım ben dönence alınca oyun halısına gerek duymadım fisher pricenin yağğmur ormanı dönencesini aldım çok sevdi kızım müzikleri felan güzel ..gece de tavana figürler çıkıyor.. piere cardinin hangi modeli senin araban

Pierre Cardin PS 2020 Enigma ift Ynl Bebek Arabas Puset Krmz Lacivert iin En Uygun Fiyat Garantisi
aldığımız araba bu ben biraz pahalı almışım :(:(:( ama çok memnunun hem arabanın bagajına rahat sığıyor hem hafif hemde pusetini evde kullanıyorum
sanada sorayım canım araban hangisi hafifmi katlanınca yer kaplıyor mu ??

babys ve demircim sağolun cevaplar için
MKT ben hala bizim kızın nasıl emdiğini çözemedim uzmanların söylediği emme süresi,sıklığı,uyku saatleri benimkinde pek işe yaramıyo bizim bıdık free takılıyo:32:
bazen tamam diyorum dk tutuyorum 10-15dk emiyo ohh diyorum karnı doydu düzene girdi bu birgün sürüyo ertesi günü hopp180 derece dönüş emmiyo ağlıyo mmeyi verince basıyo yaygarayı aç diyorum bu çocuk aç 1-2 dk saat başı emiyo valla pervane oldum nezaman düzene girce:84:
bugünde aynısını yaptı 12den 3e kadarmızır mızır emmedi sonra emdi 2-3dk dedim sağıp vereyim 30cc içmedi meğer gazı varmış cortladı rahatladı uyudu ben hala çözemedim bide bu benim ikinci kuzum bende pc nin başına

bi kitapta okumuştum öyle 10 dk emzirin 5 dk emzirin diye bişey yok bazı çocuklar 1 saat bile emebilir çene yapısına göre bebişin keyfine göre değişir diyrdu bazen sadece susadıkları için bile 2 dk emer bırakırlarmış uyuyan bebek doyan bebekmiş onu okuduğumdan beri hiç dk lara takılmıyorum...

bu arada bizimki artık geceleri kendi kendine uyuyor sütünü içiriyorum gazını çıkarıyorum altınıda temizleyip hopp beşiğe sonra dişlerimi fırçalayıp ben pijamamı giyene kadar bir bakmışım uyumuş.bazende dönence sağolsun gündüzleride ona bakarak uyuyor.:nazar::nazar::nazar:

benimde yara ufacık kalmış canım ben o göğsümü emzirmiyorum şimdilik sadece sağıyorum,bu gün emar sonucunda ödemin olmadığı yazıyor ilaçlarıda kestik 3 gündür şimdi beklemedeyiz ateşim 1 hafaya kadar çıkmazsa şu mastit belasından kurtuldum demektir:32:inşş....ayy ne çektik ya valla yazık bize ne doğurduğumu anladım ne bebeğimin keyfini sürebildim allah birdaha yaşatmasın canım:18:

aynen cnm ya valla aynı acıyı çekince insan nedemek olduğunu biliyo ben normal emzirmeye devam ettim pompayı bıraktım kendimi şimdi ancak iyi hissediyorum Alllah kimseye vermesin en güzel günlerimin kabusu oldu çok şükür neyseki 2 ayda olsa geçti sayılır ama o sıtma gibi gelen acıyı göğüslerimin zonklamasını hiç unutmam herhalde ameliyat sonrası bile bu kadar cnm yanmadı inşallah seninde çıkmaz da rahata erersin

merhaba hanımlar pc ve net sorunlu olduğu için baya bir zamandır yoktum,sizleri çok özledim,inşallah olumsuz bişeyler olmamıştır

hayli zaman oldu bu süre zarfında baya değişiklikler oldu hayatımızda,zaman çabuk geçiyor bebeklerimizin huyları değişiyor ve çabucak büyüyorlar,Allaha şükürler olsunki şu sıkıntım var bu sıkıntım var diye feryat etmicem bu sefer,hemen başliyim en başta kızımın kabızlığı sona erdi,artık düzenli hergün 1 defa kakasını yapıyor,alttan gazını kendi çıkarıyor sorun yok,mide gazınıda çıkarıyor zorlandığında pışpışlıyoruz onuda atlatıyoruz saatlerce ağlamıyor artık,bizim en büyük sıkıntımız uykuydu,maşallah geceleri sabahlara kadar uyuyor,gündüzde belli bir saate kadar uyuyor yine

bu arada tepkileri süper,neredeyse konuşacak ağzı laf dolu:) dakikalarca aguluyor tatlı sesiyle,sürekli gülüşüyor tam bir kova burcu:) beni çok iyi tanıyor,izliyor,benimle konuşuyor o bal sesiyle,numaralar yapıyor,yalancı ağlayışları var nazlı nazlı:) ha bide gel gelll deyince kendini öne doğru atmaya çalışıyor

2 gün oldu 2. ay aşımız yapılalı,ateş huzursuzluk olmadı,ama çok ağladı canı çok yandı kevgire döndü kızım 3 aşı birden :(

kızım 6 kg 60 cm:nazar:

ay ne çok özlemişimmmm sizii

biz de seni özledik cnm :) ay çok sevindim kızının huyunun düzelmesine. maşallaahhhh :nazar: biz de bugun olduk aşılarımızı.ahha ahhh Öyküm de kevgire döndü yavrum ağladıkça içim acıdı :43: ama napalım onların saglıgı için...

aynen cnm ya valla aynı acıyı çekince insan nedemek olduğunu biliyo ben normal emzirmeye devam ettim pompayı bıraktım kendimi şimdi ancak iyi hissediyorum Alllah kimseye vermesin en güzel günlerimin kabusu oldu çok şükür neyseki 2 ayda olsa geçti sayılır ama o sıtma gibi gelen acıyı göğüslerimin zonklamasını hiç unutmam herhalde ameliyat sonrası bile bu kadar cnm yanmadı inşallah seninde çıkmaz da rahata erersin

ahh ahhhhh ben de çoook iyi anlıyorum sizleri.2.ay doldu anca kendine geldi göğüslerim.nasıl bir acı aman allahım kimseye vermesin... hafu sen de inş iyileşirsin artık..

kızlar ya ınanmıyorum ya benım ebe bırak onceden hatrlatömak gecen aykı asımızı ben bırgun sonra sanıoarken sans eserı saglık ocagına ugramıstım spıralı sormak ıcın oglumu yarın asıya getırıcem bırsey yapmam gerekıyormu dedım saat tam 2, bucuk ..demezmı bana egemı dıye evet dedım..onun asısı bugundu 3 e kadar yetıstır..sınır oldum ben ayın 17 sını cuma sanıyordum yanı haftalar oncesınden telefonumu bıle cumaya kurmusum ıananamadım ya dedım ayın 17 sınde deılmıydı evet ama ayın 17 sı bugun.ay o saat olmus getır dıye bıle aramadılar..ya nerdeyse kalıyordu asısı.farknda olsam hıc o saate kalırmıydı ası..sınır oldum salak kadın ya ınsan arar..ya ıste boyle kızlar bızım saglık ocagındakı ebede hıc ılgı yok degıstıreyım barı ya..

onlar gerçekten sorumsuzmuş bizimkiler arıyo soruyo hatta alt komşu gitmedi diye eve gelmişler işte kişikerin hatası nelere maal oluyo ne iş olursa olsun hakkını vermek lazım

biz de seni özledik cnm :) ay çok sevindim kızının huyunun düzelmesine. maşallaahhhh :nazar: biz de bugun olduk aşılarımızı.ahha ahhh Öyküm de kevgire döndü yavrum ağladıkça içim acıdı :43: ama napalım onların saglıgı için...

aynen jüliii içim parçalandı kızım feryat edip ağlarken,çok bilmiş hemşirede dönüp demezmi çocuk bu ağlar susar,bu pratik bilgiyi benimle paylaştığı için sağolsun,bilmiyordum ben:) heralde ağlayacak e sonundada çatlayacak değilya susacak tabiki,ama gel görki içim parçalandı o öyle ağlarken,gözlerim doldu

ya benim kızın huysuzluğu tamamen kabızlıktanmış,kaka yapamadığı için huysuzlanıyordu,artık düzeldi uyuyor mutlu uyanıyor:) arada cadılık yapmıyor değil:)

Öyküde ateş huzursuzluk yaptımı aşı? bizde sorun olmadı şükür

of ya benım saglık ocagında hıc ıs yok hıc bılgılendırmıyo benı:(((

canım memnun değilsen değiştirebilirsin sağlık bakanlığı çok sıkı tutuyor bu aile hekimliği olayını... dilekçe vermen yeterliymiş... bende buradaki sağlık ocağına henüz gitmedim eşim kayıt yaptırdı ama ne arayan var ne soran gidince görücez bakalım...

pastaban
2paket kremşanti
cici bebe
çikolata sos

damla çikolata-fındık vs.

köstebek şeklinde bi kap bulup pasta kekinin birini şekerli sütle ıslat ve bu keki sera serdiğin kaba yerleştir ayrı birkapta kremşantiyi 2 bardak sütle hazırlayıp cicibebeleri kır damla çikolata fındık falanı da kat.bunu kaba dök 2.keki de ıslatıp üzerine kapat.
dolapta 2-3 saat beklet çıkınca çikolata sosu dök
tarif bu canım çok süper oluyor kesinlikle dene.

sağol canım ellerine sağlık :):) ilk fırsatta deniycem

kızlar bbişey sorucam 3 gündür emirin ağız çevresinde kırmızı benekçikler var neden acaba?devamlı yüzünü yıkayıp kuruluyorum aradada hametan sürüyorum ama geçmiyor elini bu aralar çok emmeye başladı acaba salyasındanmı oluyor.önerebileceğiniz birşey var mı?emziği atıp elini emmeye başlııyor vallahi tüm tüm yutcak bıraksam cokur cokur sesler çıkarıyor nasıl vxgeçirsem ki?

aaaa senindemi emir :)) bak bizimkide bugün nerdeyse elinin hepsini sokacaktı da öğürdü öyle çıkardı banada açlıktan ölecek gibi geiyo öyle yapınca emziriyim diyorum bu seferde beni emmiyo.o benekçıklerden bizdede var ben eşime yoruyorum nekadar kısa olsada öperken sakalları tahriş ediyo

aynen jüliii içim parçalandı kızım feryat edip ağlarken,çok bilmiş hemşirede dönüp demezmi çocuk bu ağlar susar,bu pratik bilgiyi benimle paylaştığı için sağolsun,bilmiyordum ben:) heralde ağlayacak e sonundada çatlayacak değilya susacak tabiki,ama gel görki içim parçalandı o öyle ağlarken,gözlerim doldu

ya benim kızın huysuzluğu tamamen kabızlıktanmış,kaka yapamadığı için huysuzlanıyordu,artık düzeldi uyuyor mutlu uyanıyor:) arada cadılık yapmıyor değil:)

Öyküde ateş huzursuzluk yaptımı aşı? bizde sorun olmadı şükür

yok cnm şimdilik ateş olmadı.çok şükür.öğleyin oldu aşılarını 12 gibi.eve gelince 1 kaşık calpol verdim.ama ççooook huysuzdu bugün.uyutup yatırdım 10dk sonra ağlayarak uyandı.bu böyle defalarca oldu.şimdide uyuyo bakalım ne kadar sürecek :26:

kızlar bbişey sorucam 3 gündür emirin ağız çevresinde kırmızı benekçikler var neden acaba?devamlı yüzünü yıkayıp kuruluyorum aradada hametan sürüyorum ama geçmiyor elini bu aralar çok emmeye başladı acaba salyasındanmı oluyor.önerebileceğiniz birşey var mı?emziği atıp elini emmeye başlııyor vallahi tüm tüm yutcak bıraksam cokur cokur sesler çıkarıyor nasıl vxgeçirsem ki?

canım ben p.tesı dr gıtmıstım ya ogun dr yanında emdı elnı dr cok ıyı dedı ellerını tanımaya baslamıs bırak emsın dedı vazgecırmeye calısma canım bende oyle dusunuyordumda burdan bır arkadasda dr soyledıgını soylemıstı..

merhaba hanımlar pc ve net sorunlu olduğu için baya bir zamandır yoktum,sizleri çok özledim,inşallah olumsuz bişeyler olmamıştır

hayli zaman oldu bu süre zarfında baya değişiklikler oldu hayatımızda,zaman çabuk geçiyor bebeklerimizin huyları değişiyor ve çabucak büyüyorlar,Allaha şükürler olsunki şu sıkıntım var bu sıkıntım var diye feryat etmicem bu sefer,hemen başliyim en başta kızımın kabızlığı sona erdi,artık düzenli hergün 1 defa kakasını yapıyor,alttan gazını kendi çıkarıyor sorun yok,mide gazınıda çıkarıyor zorlandığında pışpışlıyoruz onuda atlatıyoruz saatlerce ağlamıyor artık,bizim en büyük sıkıntımız uykuydu,maşallah geceleri sabahlara kadar uyuyor,gündüzde belli bir saate kadar uyuyor yine

bu arada tepkileri süper,neredeyse konuşacak ağzı laf dolu:) dakikalarca aguluyor tatlı sesiyle,sürekli gülüşüyor tam bir kova burcu:) beni çok iyi tanıyor,izliyor,benimle konuşuyor o bal sesiyle,numaralar yapıyor,yalancı ağlayışları var nazlı nazlı:) ha bide gel gelll deyince kendini öne doğru atmaya çalışıyor

2 gün oldu 2. ay aşımız yapılalı,ateş huzursuzluk olmadı,ama çok ağladı canı çok yandı kevgire döndü kızım 3 aşı birden :(

kızım 6 kg 60 cm:nazar:

ay ne çok özlemişimmmm sizii
hoşgeldin canım ..bu günleri de görmek varmış demi..gazsız sorunsuz günler.bizim boyumuz ve kilomuz da aynı maşallah diyelim kızlarımıza:))bizimki babası uyuyorken ona doğru bakıp konuşuyor çağırıyor babasını :))

benimde yara ufacık kalmış canım ben o göğsümü emzirmiyorum şimdilik sadece sağıyorum,bu gün emar sonucunda ödemin olmadığı yazıyor ilaçlarıda kestik 3 gündür şimdi beklemedeyiz ateşim 1 hafaya kadar çıkmazsa şu mastit belasından kurtuldum demektir:32:inşş....ayy ne çektik ya valla yazık bize ne doğurduğumu anladım ne bebeğimin keyfini sürebildim allah birdaha yaşatmasın canım:18:
hadi tekrar geçmiş olsun canım :))
bu arada bizimki artık geceleri kendi kendine uyuyor sütünü içiriyorum gazını çıkarıyorum altınıda temizleyip hopp beşiğe sonra dişlerimi fırçalayıp ben pijamamı giyene kadar bir bakmışım uyumuş.bazende dönence sağolsun gündüzleride ona bakarak uyuyor.:nazar::nazar::nazar:
bu dönence olayı süper bişeymiş ya ..bu kadar işe yarar bir şey olacağını düşünemzdim :))

:18:offf saat 7:30 benim kolik kabus saatleri gelmek üzere hemen gardımı almam lazım:53: radyo ..orhan buzuki müzikleri,,sallamak için puset,, saç kurutma makinası,, süpürge makinası :27:

yok cnm şimdilik ateş olmadı.çok şükür.öğleyin oldu aşılarını 12 gibi.eve gelince 1 kaşık calpol verdim.ama ççooook huysuzdu bugün.uyutup yatırdım 10dk sonra ağlayarak uyandı.bu böyle defalarca oldu.şimdide uyuyo bakalım ne kadar sürecek :26:

belki korkmuştur,bazen benim kızda ağlayarak uyanıyor ama ses tonundan anlıyorum korktuğu içinmi yoksa başka bi sebeptenmi ağladığını,koktuğu zaman ses tonu çok değişik oluyor,bazende ağzında süt oluyor uykuda onu yutunca gurt diye göğsünü acıtıyor ona ağlayarak uyanıyor

hoşgeldin canım ..bu günleri de görmek varmış demi..gazsız sorunsuz günler.bizim boyumuz ve kilomuz da aynı maşallah diyelim kızlarımıza:))bizimki babası uyuyorken ona doğru bakıp konuşuyor çağırıyor babasını :))

:) evet ya inşallah dahada iyiye giderde onlarda rahatlar bizde:)

bizimkide öyleee,babasının kucağında dönüp bana konuşuyor:)

boylar kilolar maşallah yerinde iri yarımı olacaklar ne:)

şu dönenceden bende alıcam haftaya

mapucci bu arada senden sonra benim kızımda günlerce uyumadan direndi.iki günee kadar sürünüyorduk bir anda herşey normale döndü..büyüme atağıydı demem ki

belki korkmuştur,bazen benim kızda ağlayarak uyanıyor ama ses tonundan anlıyorum korktuğu içinmi yoksa başka bi sebeptenmi ağladığını,koktuğu zaman ses tonu çok değişik oluyor,bazende ağzında süt oluyor uykuda onu yutunca gurt diye göğsünü acıtıyor ona ağlayarak uyanıyor
:) evet ya inşallah dahada iyiye giderde onlarda rahatlar bizde:)
bizimkide öyleee,babasının kucağında dönüp bana konuşuyor:)
boylar kilolar maşallah yerinde iri yarımı olacaklar ne:)
şu dönenceden bende alıcam haftaya
ayy çok korkuyor bazen içini çekiyor anlamıyorum ben.
canım dönencemiz fisher price yağmur ormanı çok işlevli sahibinden .com dan aldım..tavsiye ederim..karanlıkta tavanda kelebekler felan yansıyor..müzikleri de çok güzel..uzaktan nkumandalı ..

:18:offf saat 7:30 benim kolik kabus saatleri gelmek üzere hemen gardımı almam lazım:53: radyo ..orhan buzuki müzikleri,,sallamak için puset,, saç kurutma makinası,, süpürge makinası :27:
takım edvat hazır beklemedeyim diyorsun:60:

hadi tekrar geçmiş olsun canım :))

bu dönence olayı süper bişeymiş ya ..bu kadar işe yarar bir şey olacağını düşünemzdim :))
sağol canım.vallahi kurtarıcı alırken minicik çocuk ne anlasın oyuncaktan diyordum ama öyle değilmiş,müziklerde acayip klasik müzik dinliyor şimdiden bizimki brnde oğlum sayesinde müzikleri ve çalma sıralarını ezberledim zaten eşime bu parçadan sonra bak bu çalacak diyorum adam gülüyor aferin drsine iyi çalışmışsın diyor:27::27:
canım ben p.tesı dr gıtmıstım ya ogun dr yanında emdı elnı dr cok ıyı dedı ellerını tanımaya baslamıs bırak emsın dedı vazgecırmeye calısma canım bende oyle dusunuyordumda burdan bır arkadasda dr soyledıgını soylemıstı..

hımm o zaman bende müdahale etmiyim.ama bu kırmızı noktalar nolcak ben salyası aktığı için olduğunu düşünüyorum

ama kızlar benim bırakalım elini emsinde ya sonra bırakmazsa .bir diğeri de tırnaklarının arası pis oluyor bende mi var bu durum banyoda geçiyor gibi ama tam geçmiyor..nasıl temizleyecem ..çok tırmalıyor sağı solu ...güya evde organik deterjan felan kullanıyorum zarar gelmesin bebeğime diye ama en zararlı yerini temizleyemiyorum ...

kızlar yaa bebeğim bugünlerde çok iştahsız :( çok az mama yiyor mesela bugün 11 de 60cc içti sonra 16.00 da 90 cc içti saat 19.30 oldu 45cc yi zorla içirdim son zamanlarda hep böyle.. geceleri 120cc içerdi önceki gece 60 cc içti bıraktı neden böyle anlamadım... bu arada biz 5.500 kiloyuz ama boyumuz uzamıyor sanki hala 56cm dedi.. bende eşim de normal boydayız ama neden uzamıyor anlamadım :(

Back
X