• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle alıcam ama ne marka karar veremedim bide bulundugum yerde begendiğim yok,internetten alıcam..bazen netten bagendiğimi görüyorum berbat oluyor o yüzden kararsızım:26:

ben de netten alıcam gittigidyor veya hepsiburada ikisindede var. kraft hoşuma gitti ama daha kararsızım eşimde çift yönlü olsun diyo beğenmezse burnumdan getirir walla.

canı isterse tebessüm ediyor ama sesli gülme yok :( 2 ay 1 haftalığız

oyuncaklara tepki veriyo ben konuştuğumda tepkiler veriyor çok tatlı gülüyor ama sesli değil yamula yamula ağzını aça aça damakları çıkıyo ortaya. seslerde çıkarıyor kahkaha atanlar varmış benim fıstikom atmıyo

kızlar bişi ssorcam uyumuşken; benim sağ göğsümü eziirirken sol göğsüm içten içe çok sızlıyo aynı şekilde solu emzirikende sağda oluyo sizde de oluyo mu ?

valla ben asılarını yaptırdım sadece o rota kaldı ..işte kararsızm dr ların kimisi yaptır kimi yaptırma diyor..suan da salgın varmıs bu virus diyorlar..valla bilemedim..yılan hikayesine döndü bizim evde bu konu kafayı yedim:27:

al benden de o kadar yatıyoz kalkıyoz yaa şu aşıyı napcaz diyoz :37: 2 doktora gittik.biri ben öneriyorum dedi.diğeri gereksiz bi aşı.hijyene dikkat ettikten sonra içiniz rahat olsun dedi :S

canım bizim özeldeki doktor 2ay dolunca am 3 ay dolmadan yapmak lazım 2 ay dolunca hemen getir rota virsü aşısı için sizinki nie 3 ay dolunca dedi acaba :S

ne biliim yaa özellikle de sordum yani :S bi arkadaşım da var o da aynı doktora götürüyo kızını. onun kızına da 3. ay dolunca yapmış..

ben de netten alıcam gittigidyor veya hepsiburada ikisindede var. kraft hoşuma gitti ama daha kararsızım eşimde çift yönlü olsun diyo beğenmezse burnumdan getirir walla.

naçizane fikrim çift yönlü al mutlaka.biz çok geziyoruz 20.günümüzden beri :nazar: avm lerde de dışarda da kullandım bebek arabamızı.o yüzden söylüyorum deneyimliyim yani :1: çift yön şart.ben hep bebeği göreceğim şekilde kullandım.rahat edemem ben öbür türlü zaten.bide bunun güneşi var rüzgarı var.yönünü değiştirebilmek büyük avantaj bence.bi de bu bizim 2. arabamız.1.sini değiştirdik.o da çift yönlüydü ama sadece ön tekerlekleri dönüyodu.yönü değiştirince sürmek çooook zor oluyodu.şimdiki çok rahat kuş gibi :)

slm kızlarrr :71:

bugün hem doktorumuza gittik hem de sğlıkocağına.kilosu boyu çok güzel kızımın maşallah :nazar: kalça usg si de normal çıktı.aşılarımızı da olduk.ayyy kıyamam yaaa ağladı yavrum :43: eee kolaymı 3 aşı birden... rota virüsü aşısını 3.ay dolunca yapıcaz dedi doktorumuz.3,5,7. aylarda dedi.burda yaptıranlar oldu onlar 2.ayda mı yaptırdı?? ya biz hala kararsızız bu aşı konusunda :44: siz yaptıracakmısınız???

biz yaptırdık rota aşısını geçen hafta yaptı doktorumuz

ayy bizimkininde öyle cinslikleri var..kötu olursa sen aldın der cıkar..o yuzden nette gezinmekten gözlerim kaydı:27:

merabalar kızlar

çok ama çok üzgünüm bugün ...saçma birşey belki ama üzgünüm işte...hastanede goğumda çekildiğim bir tane bile fotom kalmadan hepsini yanlışlıkla makinadaan silmişlerdi..dün fotografçıya götürmüştüm.kurtarma programları oluyor ya...bugün gidip alıcaktım ama..makınada benle alakalı olmayan bütün fotolar kurtulmus ama bır tane bıle benım fotolardan yok hıcbırı...kendımı tesellı edıyorum sonucta bebegım benımle ve saglıklı ALLAH daha buyuk acılar yasatmasın dıyorum ama elımde deıl işyte bugünde buldum kendıme üzülecek bişey..ilk doğumumdu ve bır tanesı bıle kalmadı ...belki çok sacma gelebılır sıze ama ben boyle seylere onem veren bırısıyım ...kendımın cok fotosu yok bebeklıkle ılgılı oglumun her anı olsun ıstemısytım:((( ne güzel seyşler cekmıstık ya off...boyle sacma sapan seylere uzule uzule azıcık olan sutumde ıyıce cekıldı ya...oda bı dert zaten soyle mı yapsam boyle mı yapsam dıye dıye sıkıla sıkıla günler geçıyo ve yanlızlıkda çok zor kızlar aksama kadar evde yanlız gunler gecmıyo amanın o kadar daraldım kı aglamaya sardırdım habure aglıyorum...bugün çoooook kötüyüm ya...o kadar büyük bır sıkıntıkı bogazımda dugum oldu sankı...ama sadece fotolar deıl baska bırsey var ama anlatamıyorum yanı tarıfı yok ...hanı ıcın daralıda nedenı olmaz ya olesı bırsey...

araba konusunda tavsiye edilenlerle hem fikirim ek olarak benim gibi araba sürme özürlüyseniz bi türlü istediğiniz açıyla dönüş yapamayıp oraya buraya saplıyosanız arabayı kesinlikle 3 teker öneririm.

merabalar kızlar

çok ama çok üzgünüm bugün ...saçma birşey belki ama üzgünüm işte...hastanede goğumda çekildiğim bir tane bile fotom kalmadan hepsini yanlışlıkla makinadaan silmişlerdi..dün fotografçıya götürmüştüm.kurtarma programları oluyor ya...bugün gidip alıcaktım ama..makınada benle alakalı olmayan bütün fotolar kurtulmus ama bır tane bıle benım fotolardan yok hıcbırı...kendımı tesellı edıyorum sonucta bebegım benımle ve saglıklı ALLAH daha buyuk acılar yasatmasın dıyorum ama elımde deıl işyte bugünde buldum kendıme üzülecek bişey..ilk doğumumdu ve bır tanesı bıle kalmadı ...belki çok sacma gelebılır sıze ama ben boyle seylere onem veren bırısıyım ...kendımın cok fotosu yok bebeklıkle ılgılı oglumun her anı olsun ıstemısytım:((( ne güzel seyşler cekmıstık ya off...boyle sacma sapan seylere uzule uzule azıcık olan sutumde ıyıce cekıldı ya...oda bı dert zaten soyle mı yapsam boyle mı yapsam dıye dıye sıkıla sıkıla günler geçıyo ve yanlızlıkda çok zor kızlar aksama kadar evde yanlız gunler gecmıyo amanın o kadar daraldım kı aglamaya sardırdım habure aglıyorum...bugün çoooook kötüyüm ya...o kadar büyük bır sıkıntıkı bogazımda dugum oldu sankı...ama sadece fotolar deıl baska bırsey var ama anlatamıyorum yanı tarıfı yok ...hanı ıcın daralıda nedenı olmaz ya olesı bırsey...

geçmiş olsun canım ya bende çok üzülürdüm yerinde olsam ama üzülme hergün bolbol çekersin sağlıklı ya şükür et. aynen o daralmalar ağlamar bende de hep var balık burcuyum herşeyi dert ederim kendime ama dediğin gibi yalnızlık çok zor bende sürekli yalnızım ailem izmir de bi başıma bakmak çok zor bi de çok huysuz benim ki hep kucakta gezsin istiyo babamızda 8de anca geliyo gerçi onda da durmuyo beni çok yoruyo açlıktan bayılcak gibi oluyorum an geliyo. hiçbişey yaptırmıyo bana lavaboya bile zor gidiyorum inan. çok zor uyuyo

bebişlerin gülmeleri hakkında konusuyorsunuz ya kızlar benım melegım artık cok guzel tepkıler verıyor yaklasık bır aydır verıyordu ama artık seslı gulmeler agular donencedekı oyuncaklara kahkaha atmalar konusunca agu yapıyo basından ayrılasım gelmıyo ya cok ama cok tatlı oldu...

bebek arabası düşünen kızlar ıcınde tavsıyem hem cıft yonlu olsun hemde ıyı yonun tekerlleklerıde ayarlanabılır olsun benım aldıgım ole cok pahalı bır araba deıl ama ben cok memnun kaldım..baby 2 go marka
işte bu turuncu renklı olanı ....
Baby 2 Go WIPER ift Ynl Bebek Arabas 8820 | | Bebefix.com

gunaydn kızlar konuya bodoslama daldm.k.bakmayn bugun gune kaka trgfge mrh dedk.kuzum dundn berı fuul memedydi gazı yuzundn kakada yapamamstı pek butn gece agladı hep.agladkca hrsını memedn aldı.sbh oldu yavrum ıkına ıkına kakasnı yaptı.nese altını actm bende yavrumun.bı baktm yıne sırtina kadar gecmıs.bu hafta full her kaka yaptgnda kuzum hep sırtna gectı kakası:37:.nesekı ydk getrmsm anneme gelrken.gecen haftalardada beline gecyodu.prima kullanyorum.annem dun deneme amaclı molfıx alms biraz sert geldı bkalm nlck.nese sabah hemen banyo yaptrdk.kardsmle taktm molfıx beklcem o nasıl olck.ıns pısık yapmaz.Kızlar sorum şu sızde yasıyonzmu bole bı sorun bezdn?hangı bezı kullanyosunuz.
bezin küçük geliyor canım bir boy büyüğüne geçmen lazom

günaydın şubat anneleri nasılsınız?
sizin bebişler gülmeye, oyuncaklara dönenceye falan tepki vermeye başladımı?
canım benim kızım önce yatağındaki asılı biriki oyuncağı farketti kırmızı ve pembe renkliler zaten öne kırmızıyı görürlermiş ama sonra onlarla kavga etmeye başladı hareket etmiyorlar diye ..babası sallamıştı bir iki kez ağladı babası gelip sallayınca mutlu oldu...şimdi dönencesi var.takip ediyor mutlu oluyor heyecanlanıyor müziği de var onunla uyuya kalıyor gecede duvarda kelebek ve balık fügürleri beliriyor onlara onlara bakıp bakıp uyuyor.iki üç gündür böyle çok mutluyum bende :))
bulgur gaz yapar...!!! olabilir tabi ama bişi daha duydum ben sözde annenin sütünden bebeğe geçmezmişş pazar günü agu bugu da gaz sorunu işlenmişti orada duydum... ne kadarı doğru bilemem...:19:
evet ya bütün doktorlar öyle diyor anlamadım gitti :))

kızlar bebek arabası alan var mı? nasıl bisi alcam karar veremedim..yardımcı olursanız sevinirim..:26:

aynen bende aynı durumdayım katlanınca çok küçük olan çift yönlü tüm tekerlekleri hareketli olan bir araba lazım ama ekonomik olsun çok para vermek istemiyorum yani istesemde veremem bu aralar :)) ama markaya para vermeyim diye yani ....piere cardin in 2020 modellini beğendim hafif gibi duruyor ama görmem lazım ..

merabalar kızlar

ah cnm yaa üzüldüm foto olayına :((( ama dediğin gibi sağlıklısınızya buna da şükür.daha çoook foto çekinirsiniz bebişinle :)))

biz yaptırdık rota aşısını geçen hafta yaptı doktorumuz

geçmiş olsun cnm... ah biz de bi karar versek :S

slm kızlar arkadaşlarım vardı çıktılar şimdi ortalıgı toplamadan hemen size geldim ama geçmişe bakamıcam
yaa bişi sorcam 2 gündür kızım 3-4 saatte 1 emmeye başladı önceden tek göğüs veriyodum şimdi 2sinide emiyo bide aç olsada almıyo memeyi bu ara emziği çok verdim ondan mı ki bende emzik emerken çekip memeyi veriyo 1-2denemeden sonra emme moduna girip 2sinide cokcokluyo ona üzülüyorum ya emmeyi bırakırsa die bunu düşünmekten sütüm de azaldı gibi

Back
X