canım merhaba hoşgeldin...bizde gazlıyız. kolik... bizim doktorumuz colinoks diye bir damla önermişti onu kullanıyorum 2 aydır bayağı faydasını gördük hala devam ediyoruz. birde oğlumla günde en az 15 dk egzersiz yapıyoruz bacaklarını hareket ettiriyorum bisiklet sürüyoruz tabi incitmeden, bacaklarını indirip kaldırıyoruz gazını böyle çıkarıyor çok faydasını gördüm.tavsiye ederim. birde kimyon... aktardan tane kimyon aldım bir tutam suya atıp kaynatıp günde 2-3 çay kaşığı ağzına veriyorum sanırım oda iyi geldi. 1 aY ÖNCESİNE GÖRE DAHA İYİ DURUMDAYIZ BAYAĞI ATLATTIK DİYEBİLRİM...
günaydınn yaaa ben grip oldum dünden beri ölüyom resmen mahvoldum emire bulaştırıcam diye koruyorum ilaç kullanmayada korkuyorum ssadece ıhlamur içiyorum varmı bildiğiniz yöntem gece eşim baktı emire ben 9dan uyumuşum sabah 6ya kadar ama bugün daha kötüyüm inş bulaşmaz emire gece maşallah 11:30dan 6ya kadar yattı gece uykusunu çok seviyor bu sıpainş hep öyle olurr
canım benim hosbulduk...kimyonu denicem cok saol..o hareketleri her gün yapıoruz...kaka yapmadan 2 saat önce baslıoruz aglamayanurse harveys de de kimyon ve dereotu var bu arada...yrn eşime kimyon aldırıyım....
ayyyyyy...bu süper bir haber bizimkinin de akıyor demekki bizimki de öyleeesindirim sistemleri gelişmeye başlıyor 3. ayda bizim paşanın ağzının suyu akıyor 5-6 gündür doktorumuza sorduk sindirim sistemi gelişmeye başlamış gözün aydın dedigazları azalacak hatta bıçak gibi bir anda kesilip bitebilir dedi. az kalmış 1- 1,5 ay en fazla oleyyy
sindirim sistemleri gelişmeye başlıyor 3. ayda bizim paşanın ağzının suyu akıyor 5-6 gündür doktorumuza sorduk sindirim sistemi gelişmeye başlamış gözün aydın dedigazları azalacak hatta bıçak gibi bir anda kesilip bitebilir dedi. az kalmış 1- 1,5 ay en fazla oleyyy
Ağzının Suyu Akıyor Bie Köpürüyor ya O Çok Tatlı Oluyor :}
kızlar sabah baktığımda elvinin kulağının arkası böyle yarılmış gibiydi ya kulağın başa birleştiği yer
bepabnten sürdüm ama...ne yapsam sizde oldu mu böyle bişey
Bizimkinin kulak arkası sarı kabuk olmuş çatlamıştı bende bebeyağıyla temizleyip bepanten sürmüştüm belki seninkide kabuktur iyice baktınmı yada kıvrım olabilir.kızlar sabah baktığımda elvinin kulağının arkası böyle yarılmış gibiydi ya kulağın başa birleştiği yer
bepabnten sürdüm ama...ne yapsam sizde oldu mu böyle bişey
değil canım yaaa...baya bildiğin çatlak gibi yarık kabuk falan yok yani de bakalım olmazsa pazartesi götürürümBizimkinin kulak arkası sarı kabuk olmuş çatlamıştı bende bebeyağıyla temizleyip bepanten sürmüştüm belki seninkide kabuktur iyice baktınmı yada kıvrım olabilir.
makineye mi atsakBende bugün kızımı inceledimde saçının ön tarafı yine hafiften konak olmuş,kulaklarının içi yine pislenmeye başlamış,boynunun kıvrım yerinde topcuk birikmiş,elleri eldivenden zaten topcuk topcuk birikmiş,sanırım bezi küçük gelmeye başladı her altını açtığımda izler görüyorum,burnu yine dolmuş offf off her tarafı dökülüyo bu çocuğun.Üç günde bir yıkıyorum üşütmesin diye bide yıkarken ellemekten korktuğum yerler hep bu halde.Yani suya daldırıp çitileyesim var kabuk filan kalmasın.Bu nedir ya
KIzlar ya benim bebeiş yeni huylar çıkarmaya başladı bazen açta olsa meme almak istemiyor bazende emerken emerken birden ağlamaya başlıyor sağıp verdiğim zmanda bzaen biberonla içerkende aynı şekil kucağımda dolandıra dolandıra hoplata hoplata içiriyorum artık bi müddet sonra düzeliyor hiç bişey yokmuş gibi memeyide emiyor biberonuda bitiriyor anlamadım gitti.İdrar yolu enf. filan varmı acaba diye düşündüm altını açarken çiş yaptığında ağlamıyor o zmanda ağlaması gerekmezmiydi öyle bişey olsa.Korkum benim kız derdi olmadan ağlamaz.çok huzursuz bu günlerde...
sindirim sistemleri gelişmeye başlıyor 3. ayda bizim paşanın ağzının suyu akıyor 5-6 gündür doktorumuza sorduk sindirim sistemi gelişmeye başlamış gözün aydın dedigazları azalacak hatta bıçak gibi bir anda kesilip bitebilir dedi. az kalmış 1- 1,5 ay en fazla oleyyy
Bizimkinin kulak arkası sarı kabuk olmuş çatlamıştı bende bebeyağıyla temizleyip bepanten sürmüştüm belki seninkide kabuktur iyice baktınmı yada kıvrım olabilir.
Bende bugün kızımı inceledimde saçının ön tarafı yine hafiften konak olmuş,kulaklarının içi yine pislenmeye başlamış,boynunun kıvrım yerinde topcuk birikmiş,elleri eldivenden zaten topcuk topcuk birikmiş,sanırım bezi küçük gelmeye başladı her altını açtığımda izler görüyorum,burnu yine dolmuş offf off her tarafı dökülüyo bu çocuğun.Üç günde bir yıkıyorum üşütmesin diye bide yıkarken ellemekten korktuğum yerler hep bu halde.Yani suya daldırıp çitileyesim var kabuk filan kalmasın.Bu nedir ya
merhaba.bende subat annesiyim...
bgn oğlumla ilk defa yalnızız...yarın sabaha kadar...babamız nöbetci...
gaz sıkıtımız var malesef uykudan uyanıo...nurse harvey veriyorum ama sanki daha baska bişiler yapmalı die düsünüorum...
sütümü sağmıorum oğlumun uyanmasını bekliorum,biliorum sağmalıyım ama sanki memeyi bırakcakmıs gibi gelio bana....
günaydınn yaaa ben grip oldum dünden beri ölüyom resmen mahvoldum emire bulaştırıcam diye koruyorum ilaç kullanmayada korkuyorum ssadece ıhlamur içiyorum varmı bildiğiniz yöntem gece eşim baktı emire ben 9dan uyumuşum sabah 6ya kadar ama bugün daha kötüyüm inş bulaşmaz emire gece maşallah 11:30dan 6ya kadar yattı gece uykusunu çok seviyor bu sıpainş hep öyle olurr
mesajını okuyunca oglumun kulagına fısıldadım agzının suyu aksın artık diye:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?