2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim hosbulduk...kimyonu denicem cok saol..o hareketleri her gün yapıoruz...kaka yapmadan 2 saat önce baslıoruz aglamaya nurse harveys de de kimyon ve dereotu var bu arada...yrn eşime kimyon aldırıyım....

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...limon ye kabuklarıyla yiyebilirsen. ben hamileliğimde grip çok olmuştum bol bol kabuklarıyla limon yedim faydasını gördüm canım... bebişlerimizin büyüdükçe gece uykuları düzene girmeye başladı sanırım benim paşamda gece 11.30 dan sabah 06.30 a kadar kesintisiz uyudu... çok mutluyum umarım devamı gelir

canım benim hosbulduk...kimyonu denicem cok saol..o hareketleri her gün yapıoruz...kaka yapmadan 2 saat önce baslıoruz aglamaya nurse harveys de de kimyon ve dereotu var bu arada...yrn eşime kimyon aldırıyım....

sindirim sistemleri gelişmeye başlıyor 3. ayda bizim paşanın ağzının suyu akıyor 5-6 gündür doktorumuza sorduk sindirim sistemi gelişmeye başlamış gözün aydın dedi gazları azalacak hatta bıçak gibi bir anda kesilip bitebilir dedi. az kalmış 1- 1,5 ay en fazla oleyyy

ayyyyyy...bu süper bir haber bizimkinin de akıyor demekki bizimki de öyleee

Ağzının Suyu Akıyor Bie Köpürüyor ya O Çok Tatlı Oluyor :}

kızlar sabah baktığımda elvinin kulağının arkası böyle yarılmış gibiydi ya kulağın başa birleştiği yer
bepabnten sürdüm ama...ne yapsam sizde oldu mu böyle bişey

kızlar sabah baktığımda elvinin kulağının arkası böyle yarılmış gibiydi ya kulağın başa birleştiği yer
bepabnten sürdüm ama...ne yapsam sizde oldu mu böyle bişey
Bizimkinin kulak arkası sarı kabuk olmuş çatlamıştı bende bebeyağıyla temizleyip bepanten sürmüştüm belki seninkide kabuktur iyice baktınmı yada kıvrım olabilir.

Son düzenleme:
Bende bugün kızımı inceledimde saçının ön tarafı yine hafiften konak olmuş,kulaklarının içi yine pislenmeye başlamış,boynunun kıvrım yerinde topcuk birikmiş,elleri eldivenden zaten topcuk topcuk birikmiş,sanırım bezi küçük gelmeye başladı her altını açtığımda izler görüyorum,burnu yine dolmuş offf off her tarafı dökülüyo bu çocuğun.Üç günde bir yıkıyorum üşütmesin diye bide yıkarken ellemekten korktuğum yerler hep bu halde.Yani suya daldırıp çitileyesim var kabuk filan kalmasın.Bu nedir ya

Bizimkinin kulak arkası sarı kabuk olmuş çatlamıştı bende bebeyağıyla temizleyip bepanten sürmüştüm belki seninkide kabuktur iyice baktınmı yada kıvrım olabilir.
değil canım yaaa...baya bildiğin çatlak gibi yarık kabuk falan yok yani de bakalım olmazsa pazartesi götürürüm
makineye mi atsak

günaydınn şekerlerrrr
aşmışsınız yine:))))
valla geçmişi okuyamıcamm..oğlum çok mız mızz((

öpüyorum hepinizi, minik prenslrimizi ve prenseslerimizii:)

günaydın şubat anneleri nasılsınız?
sizin bebişler gülmeye, oyuncaklara dönenceye falan tepki vermeye başladımı?

merhaba
aşılarımızı olduk Calpol verdim aşıdan sonra,ilacın etkisin olsa gerek uyuyoro kadar ağladıki bebeğim yanakları ıslandı gözyaşları ile......60.günümüzde 4,5 kg ya ancak ulaşmışız,ayda 700-750 gr arası alıyor,doktoru normal desede bana zyıf geliyor kızım,annesi gibi minyon olacak sanırım........sütüm pek yaramıyor galiba,ayda 1 kg alması lazım diyor ablam

cnm bizim bebişler sanki sözleşme imzalamış gibiler doğmdan önce aynı moda girmek için.benimkide öyle karnı açç emziriyorum yüzü gözü süt başlıyo ağlamaya birde bu iki gündür ağlama tonu değişti eskiden mızırdanırdı şimdi sanki canı yanıyo gibi ağlıyo

mesajını okuyunca oglumun kulagına fısıldadım agzının suyu aksın artık diye:))))

banyoda korkudan yıkayamadığım yerlerden biri kulak arkası ve başının ön kısmı.....aynı şeyler bizdede var,bepanten işe yarıyor,ben kremini kullanıyorum.....

ben birara oglusum doymuyor diye bir hafta sütümü sagarak biberonla verdim göğsümü almak istemeyince bıraktım gercekten cocuktan cocuga degisiyor hem biberonu hem göğüsü alan cocuklara özeniyrm valla sütümün cogu göğüs pedine akıp gidiyor

gecmiş olsun canım nane limon kaynat kabuklarıyla limon ye yat dinlen demeyi isterdim ama zor insallah bebeğine gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…