2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııınnn

babamızı işe gönderdik..evde temizlik var.kızım huysuzlandı biraz şimdi radyo gürültüsü eşliğinde uyuyor
öğleden sonra güne gideceğiz kızımla.akşama da misafirlerimiz gelecek.
hastaneye gelen petibör bisküviler v ardı onlardan mozik pasta yapacağım .dondurucuda da manisan sarıp getirdiğim yaprak var onu pişireceğim,belki bişey daha yaparım.

süt yapan gıdalar kişiden kişiye değişiyor galiba .bende börülce çok işe yarıyor.dün akşam börülce yemiştim gece göğsüm taş gibiydi. her yemekten sonra da humana içiyorum birde ben
kalkayım bilg. başından ayva kompostosu yapıcam yasminim demişti dün.mozaik pastamı da yapayım 12.30 da babamız gelip bizi güne götürecek

günaydın kızlarr...manikcim benim kızda öylee dr a götürdüm herşey normal diyo sapasağlam büyüyoo annesii ondan dediii...bişi bulamadı belki ondan öyle dedii...ocak anneleridee hep bu dertlerden yakınmışlar...emmiyo ağlıyoo emerken ağlıyoo falan...

gçmiş olsun canım...nane limon iç canım bol limonlu karabiberlii falann.inş biran önce iyileşirsin...emirede yaklaşırkn maske falan takk iyileşene kadarrr...

canım idrar yolu enfeksiyonu biz gecirdik çişini ve kakasını yaparken cok aglıyor yanma oluyormus.
onu bazen benim kızda yapıyor istediginde hemen verilmezse meme sinirleniyor almıyor aıyor sonra uyuyor 5 dk sonra kalkıp birsey olmamıs gibi emiyor tekrar uyuyor

kızlar ne çayı veriyosunuz

Günaydın herkese.

Asyacıgım dün gece saat 11.00'de yattı sabah 6.00'da kalktı.

Eşim de nöbetçiydi bir uyumuşuz ki sormayın :)

Yalnız sabah kalktıgımda sıpa tepine tepine battaniyelerini atmış üstünden, eller buz gibi. Klima çalışıyordu ama yine de üşümüş. Hemen alıp emzirdim :)

Manikcim Asya dogdugundan bu yana öyle. Ben de ilk başlarda sorun ediyordum ''kızım güzel em, beni de strese sokuyorsun'' diyordum. :) Ama farkettim de genelde gazı oldugunda öyle yapıyor...

Kızlar torba yasayla günlerini ekletenler mebbise işlenmiş mi baktınız mı?

emerken ağlıyorsa dr sorun yok dediyse gaz sancısıdır büyüdükçe daha zor çıkarıyolar ve 1 kere gazının çıkması yetmiyor... ben Ceren ağlamasa bile yüzüstü yatırıp sırtını ovuyorum ben bazende karnını bikaç gündr bu sorunu yaşamıyoruz

gçmiş olsun canım...nane limon iç canım bol limonlu karabiberlii falann.inş biran önce iyileşirsin...emirede yaklaşırkn maske falan takk iyileşene kadarrr...

geçmiş olsun canım nane limon iç limonu bol olsun bide katarin al 2 güne bişeyciğin kalmaz

Milupanın Gece Çayını İlk Kez Ve Az Verdim Ama Baya Faydasını Gördüm Canım..

hmmm teşekkürler canım şimdilik hanımefendi iyi ama aklımızda bulunsun..

Asya Hanıma Maşallah Maşallah Maşallah Darısı Çaysız Şurupsuz Bize de Olsun İnşallah Allah Daha Güzel Uykular Versin Asya Hanıma ;}

Ya bir de bir şey soracagım. Asya'nın ara ara koltuk altı ve boynunun altı pişiyor.

Geçiyor ama tekrarlıyor sürekli. sık sık da yıkıyoruz ama neden oluyor acaba?

merhaba.bende subat annesiyim...
bgn oğlumla ilk defa yalnızız...yarın sabaha kadar...babamız nöbetci...
gaz sıkıtımız var malesef uykudan uyanıo...nurse harvey veriyorum ama sanki daha baska bişiler yapmalı die düsünüorum...
sütümü sağmıorum oğlumun uyanmasını bekliorum,biliorum sağmalıyım ama sanki memeyi bırakcakmıs gibi gelio bana....

Ya bir de bir şey soracagım. Asya'nın ara ara koltuk altı ve boynunun altı pişiyor.

Geçiyor ama tekrarlıyor sürekli. sık sık da yıkıyoruz ama neden oluyor acaba?
Kıvrım yerleri olduğundan havasız kalıyodur ben oralarada azar azar pişik kremi sürüyorum iyi geliyor.

Desenize aynı dert herkeste var bu bebişler toplu eylem yapıyo galiba

ben ilk günlerden beri sağıyorum mastit geçirdim o yüzden sağmaya başlamıştım şimdilik memeyi bırakmadı ama bebekten bebeğede değişiyor sanırım

canım aptamil bize çok gaz yaptı hemen değiştirdim şimdi bebelac ac kullanıyorum... gazlı bebekler için olanı bu sindirimi kolay bir mama biraz daha rahatladık hem kakasınıda çok kolay yapıyor...

kızlar ya benim kız 6 ay sadece emmeye kendi karar verdi galiba baska hiç birsey almıyor gece cayı içmiyor sagılmıs sütü içmiyor dısarı cıkmam gerekti mama denedim onuda içmiyor sadece kaynagından süt içiyor biberon kasık suluk hepsiyle vermeye calıstım kasıkla verdigimde resmen agzında biriktiriyor tükürüyor sonra,biberonu sulugu agzına bile almıyor.benim o kadar sagdıgım dolapta ki sütlerim ne olacak ya hiçmi dısarı cıkamayacagım ben bırakıp bi çözüm bulmama yardım edin kızlar ya

geçmiş olsun cnm
SAOL CANIM
bayadır halsizdim canım emir uyudu mu bende uyuyordum acısı çıktı grip oldum bende seni merak etmi,ştim neyseki sonradan manisaya gittiğini duydum hoşgeldin yazmıştım ama arada kaynadı galiba tekrar hoşgeldin canım

saol canım valla ne buluyorsam içiyorum tek emirin yanında değil evde maskeyle geziyorum bi uyunca çıkarıyorum ondada mutfeğe gidiyorum

canım merhaba hoşgeldin...bizde gazlıyız. kolik... bizim doktorumuz colinoks diye bir damla önermişti onu kullanıyorum 2 aydır bayağı faydasını gördük hala devam ediyoruz. birde oğlumla günde en az 15 dk egzersiz yapıyoruz bacaklarını hareket ettiriyorum bisiklet sürüyoruz tabi incitmeden, bacaklarını indirip kaldırıyoruz gazını böyle çıkarıyor çok faydasını gördüm.tavsiye ederim. birde kimyon... aktardan tane kimyon aldım bir tutam suya atıp kaynatıp günde 2-3 çay kaşığı ağzına veriyorum sanırım oda iyi geldi. 1 aY ÖNCESİNE GÖRE DAHA İYİ DURUMDAYIZ BAYAĞI ATLATTIK DİYEBİLRİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…