- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
KIzlar ya benim bebeiş yeni huylar çıkarmaya başladı bazen açta olsa meme almak istemiyor bazende emerken emerken birden ağlamaya başlıyor sağıp verdiğim zmanda bzaen biberonla içerkende aynı şekil kucağımda dolandıra dolandıra hoplata hoplata içiriyorum artık bi müddet sonra düzeliyor hiç bişey yokmuş gibi memeyide emiyor biberonuda bitiriyor anlamadım gitti.İdrar yolu enf. filan varmı acaba diye düşündüm altını açarken çiş yaptığında ağlamıyor o zmanda ağlaması gerekmezmiydi öyle bişey olsa.Korkum benim kız derdi olmadan ağlamaz.çok huzursuz bu günlerde...
günaydınn yaaa ben grip oldum dünden beri ölüyom resmen mahvoldum emire bulaştırıcam diye koruyorum ilaç kullanmayada korkuyorum ssadece ıhlamur içiyorum varmı bildiğiniz yöntem gece eşim baktı emire ben 9dan uyumuşum sabah 6ya kadar ama bugün daha kötüyüm inş bulaşmaz emire gece maşallah 11:30dan 6ya kadar yattı gece uykusunu çok seviyor bu sıpainş hep öyle olurr
KIzlar ya benim bebeiş yeni huylar çıkarmaya başladı bazen açta olsa meme almak istemiyor bazende emerken emerken birden ağlamaya başlıyor sağıp verdiğim zmanda bzaen biberonla içerkende aynı şekil kucağımda dolandıra dolandıra hoplata hoplata içiriyorum artık bi müddet sonra düzeliyor hiç bişey yokmuş gibi memeyide emiyor biberonuda bitiriyor anlamadım gitti.İdrar yolu enf. filan varmı acaba diye düşündüm altını açarken çiş yaptığında ağlamıyor o zmanda ağlaması gerekmezmiydi öyle bişey olsa.Korkum benim kız derdi olmadan ağlamaz.çok huzursuz bu günlerde...
Günaydın Kızlar,
Bugün Temizlik Yapcam Yarın Bebek Görmeye Gelecekler Var Hiç İçimden Gelmiyor Valla Oğluşumda Yanımda Tepiniyor Nasıl Olcak Çok Merak Ediyorum..
50Ml Suya Bir Çay Kaşığı Koydum Sadece 3 Kaşık Verdim Pisboğaz Oğlum Şapır Şupur Götürdü Daha da Versem İçerdi.. Dün Gece Rahat Ettik 5 Saat Uyudu Sonra Mırın Kırın Etti Uyurken Emzirdim Gazını Çıkardım Sonra Yattı 2 Saat Sonra Kaka Sesiyle Uyandım Altını Açtım Falan Şimdi Ayaktayız İşte :}
Ama Gece Çayını Tavsiye Ederim İlk Geceden Fayda Etti Rahatlattı Çocuğumu Çok da Vermedim Vicdanım da Rahat O Rahat Edince Ben de Mutlu Oldum Kakasını Bile Rahatlıkla Yaptı..
kızlar ne çayı veriyosunuz
günaydın kızlarr...manikcim benim kızda öylee dr a götürdüm herşey normal diyo sapasağlam büyüyoo annesii ondan dediii...bişi bulamadı belki ondan öyle dedii...ocak anneleridee hep bu dertlerden yakınmışlar...emmiyo ağlıyoo emerken ağlıyoo falan...
gçmiş olsun canım...nane limon iç canım bol limonlu karabiberlii falann.inş biran önce iyileşirsin...emirede yaklaşırkn maske falan takk iyileşene kadarrr...
Milupanın Gece Çayını İlk Kez Ve Az Verdim Ama Baya Faydasını Gördüm Canım..
Günaydın herkese.
Asyacıgım dün gece saat 11.00'de yattı sabah 6.00'da kalktı.
Eşim de nöbetçiydi bir uyumuşuz ki sormayın :)
Yalnız sabah kalktıgımda sıpa tepine tepine battaniyelerini atmış üstünden, eller buz gibi. Klima çalışıyordu ama yine de üşümüş. Hemen alıp emzirdim :)
Manikcim Asya dogdugundan bu yana öyle. Ben de ilk başlarda sorun ediyordum ''kızım güzel em, beni de strese sokuyorsun'' diyordum. :) Ama farkettim de genelde gazı oldugunda öyle yapıyor...
Kızlar torba yasayla günlerini ekletenler mebbise işlenmiş mi baktınız mı?
Asya Hanıma Maşallah Maşallah Maşallah Darısı Çaysız Şurupsuz Bize de Olsun İnşallah Allah Daha Güzel Uykular Versin Asya Hanıma ;}
Amin inşallah canım.
Biz Kaan dogdu dogalı hiç kesintisiz uyku uyumadık. dün gece dahi, Kaan uyandı onun için uyandım :)
Allah Kaana da Güzel Uykular Versin O Zaman Mışıl Mışıl Huzurla Uyusun ;}
Kıvrım yerleri olduğundan havasız kalıyodur ben oralarada azar azar pişik kremi sürüyorum iyi geliyor.Ya bir de bir şey soracagım. Asya'nın ara ara koltuk altı ve boynunun altı pişiyor.
Geçiyor ama tekrarlıyor sürekli. sık sık da yıkıyoruz ama neden oluyor acaba?
günaydın kızlarr...manikcim benim kızda öylee dr a götürdüm herşey normal diyo sapasağlam büyüyoo annesii ondan dediii...bişi bulamadı belki ondan öyle dedii...ocak anneleridee hep bu dertlerden yakınmışlar...emmiyo ağlıyoo emerken ağlıyoo falan...
canım idrar yolu enfeksiyonu biz gecirdik çişini ve kakasını yaparken cok aglıyor yanma oluyormus.
onu bazen benim kızda yapıyor istediginde hemen verilmezse meme sinirleniyor almıyor aıyor sonra uyuyor 5 dk sonra kalkıp birsey olmamıs gibi emiyor tekrar uyuyor
Günaydın herkese.
Asyacıgım dün gece saat 11.00'de yattı sabah 6.00'da kalktı.
Eşim de nöbetçiydi bir uyumuşuz ki sormayın :)
Yalnız sabah kalktıgımda sıpa tepine tepine battaniyelerini atmış üstünden, eller buz gibi. Klima çalışıyordu ama yine de üşümüş. Hemen alıp emzirdim :)
Manikcim Asya dogdugundan bu yana öyle. Ben de ilk başlarda sorun ediyordum ''kızım güzel em, beni de strese sokuyorsun'' diyordum. :) Ama farkettim de genelde gazı oldugunda öyle yapıyor...
Kızlar torba yasayla günlerini ekletenler mebbise işlenmiş mi baktınız mı?
benimkide memeyi almak istemediğinde biberon veriyorum onu da almıyor emziği veriyorum onu cok cok çekerken aniden çekip biberonu yapıştırıyorum biraz emiyor sonra itiyor sonra tekrar emzik...derken biberonu bitiriyor karnı doyuyor ve sakinliyor
merhaba.bende subat annesiyim...
bgn oğlumla ilk defa yalnızız...yarın sabaha kadar...babamız nöbetci...
gaz sıkıtımız var malesef uykudan uyanıo...nurse harvey veriyorum ama sanki daha baska bişiler yapmalı die düsünüorum...
sütümü sağmıorum oğlumun uyanmasını bekliorum,biliorum sağmalıyım ama sanki memeyi bırakcakmıs gibi gelio bana....
canım aptamıl hakkaten bazı bebeklere yaramıyor bende kullanıyorum ama hem gaz hemde kabızlık sorunuyla bogusuyorum mamayı degıstır ıstersen ama doktorunuza bır danısın derım her bebek farklı tepkıler verıyor.....hakkaten bebek bakmak anne olmak cok zormus bır okadarda guzel tabı....ınsalah duzenınız oturur da karnı doyar bebegının ınsanın ıcı gıdıyor onlar boyle huzursuz olunca....
SAOL CANIMgeçmiş olsun cnm
bayadır halsizdim canım emir uyudu mu bende uyuyordum acısı çıktı grip oldum bende seni merak etmi,ştim neyseki sonradan manisaya gittiğini duydum hoşgeldin yazmıştım ama arada kaynadı galiba tekrar hoşgeldin canımBİZ CEPTEN GİREMİYORUZ CANIM YA SEN NASIL GİRİYORSUN
ben de seni merak etmiştim kaç gündür girmiyorsun diye arayacaktım baktım sabah mesaj yazmışsın..çok geçmiş olsun canım
doğan nasibiyle gelirmiş inşalah öyle olur deryacım ,k.v konusunda hepimiz aynıyız..maduruz biz maduruzzzz
benim sorunum yoktu merve prima pampers kullanıyorum ben acaba küçük mü geliyor ki bez
günaydın fatoşuuuummmm ezgi nasılll bugün daha iyi mi dün huysuz diyordun
gçmiş olsun canım...nane limon iç canım bol limonlu karabiberlii falann.inş biran önce iyileşirsin...emirede yaklaşırkn maske falan takk iyileşene kadarrr...
merhaba.bende subat annesiyim...
bgn oğlumla ilk defa yalnızız...yarın sabaha kadar...babamız nöbetci...
gaz sıkıtımız var malesef uykudan uyanıo...nurse harvey veriyorum ama sanki daha baska bişiler yapmalı die düsünüorum...
sütümü sağmıorum oğlumun uyanmasını bekliorum,biliorum sağmalıyım ama sanki memeyi bırakcakmıs gibi gelio bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?