iyi geceler kızlar
2 gündür telden giriyorum internete sadece okuyabiliyorum.kv gidince tek başıma kaldım fazlada giremiyorum nete.Gerçi kv oluncada laf sokardı işin hiç bitmiyo pcde vsss.dün doğum günümdü bi yere gidemedik eşimle.evdede çok sıkıldım.yağmurda yağıyodu.evde kutladık..
havalar ısınsada gezsek azıcık.güneş çıktığı zaman oğlumu sarıp sarmalayıp balkona çıkarıyorum temiz hava hemen uykusunu getiriyo 2 dakikada dalıyo hemen.odasında mümkünü yok kolay dalmaz.bide bu yalancı meme hem iyi hem kötü.yalancı memeyle uyuduğu zaman bazen düşüyo uykudayken uyanıyo hemen.uykusuda bölünüyo dön başa yeniden uyut.

dün oğluma mamasını verirken ağzından çıkmış biberon öylede masum masum bakıyo.benimde bi elde tel var yazılanları okuyorum forumda.başladık eşimle gülmeye oğlumda katıldı bize 3 ü müz gülüyoruz katıla katıla.maşallah nazarım değmesin oğluma.uykusunda bile kahkaha atıyo oğlum ben ilk defa böyle bebek gördüm daha doğduktan 4.gününde başlamıştı öyle kahkaha atar gibi gülmeye..bu deliler niye gülüyo demiştir içinden

bugün eşim izinliydi uyudum 4-5 saat.kendime geldim biraz uzun zamandır uykusuzdum.
mama olarak aptamil kullanıyodum sanki kabız gibiydi.bende araştırdım nette bebelac aldım onunlada ishal gibi ama zor yapıyo kakasını 1 gün yada 2 günde bir bu normalmi kızlar..
gaz için artık ilaç kullanmıyorum kendiliğinden çıkarıyo gazını önceleri kıpkırmızı olurdu uykusundan uyanırdı sancısı olduğunda.

bide bu medelanın pompasına kim demiş bebek gibi çekiyo sütü diye.silikon uçla denedim oğlum kanattı göğsümü.pompayla sağdığımda kan falan olmuyodu hiç.
3-5 dakika emdi süt gelmiyo diye bıraktı.bugün yine denedim bi bakış attı ne zorluyon süt yok işte der gibi...
park yatağının oyuncakları vardı tentesinde onu taktım algılar diye.3 tane oyuncak var tentesinde ortadaki parlak ayna gibi..ilk taktığımda yarım saat oyuncaklara baktı şaşırdı kaşlarını çattı.
öyle daldan dala atladım konuları oğlum uyanır birazdan 3 te 4 te anca yatar..
birde bişey daha sorucam mama veren anneler kaç saatte ne kadarlık veriyosunuz 2 saatte bir 90 lık veriyoudum geçen perşembe 5600 gr mış oğlum 2gündür 120 ml lik veriyorum mama kutusunda yazılan haftasına göre..
faceten bende katılmak istiyorum aranıza ne yapmam lazım...