2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimki de aynen öyle 4-5 haftadır akşam 8.30 dedin mi başlıyo ağlama krizi ne emiyo ne emzik alıyo kollarımızda sallaya sallaya bihal oluyouz eşimle 10a kadr böyleyiz sonra yorulup uyuyo kuzum sebebi yok yani burda kızlar açtır felan dediler mama ver dediler ama sütüm var kendi emmiyo kilosuda ii nie verim ki artık 8den önce emziriyorum bida istemezse vermiyorum meme 3 gündür iiz bakalım hele bugun ağlıcak diye ödümüz koptu neyse kazasız belasız atlattık kritik saatleri

Canım akşamları ne kadar sıklıkla emziriyorsun. Bazı bebekler akşamları sık emmek isteyebilirmiş. Ben 4 göğsümü verdiğimi bilirim aralıklarla. Benimki de dediğin gibi 10 a 11 e kadar bazen ağlıyor. Genelde uykuya dalamadığında yapıyor. Yarım saat bakınıyo düşünceli düşünceli sonra tekrar bağırarrak ağlıyor emziriyorum. Bi o göğüs bi bu göğüs derken göğüslerimde süt bırakmayana kadar emiyor. Sabahları sütümü sağıp akşam takviye yapayım dedim. Ne yapsa beğenirsiniz almadı biberonu. Süt boşa gitmesin de istiyorum. Aç değildir diceksin ama aç göğsümü verince havada karada alıyor. Ben de göğsmü verdim 5 dk emdi emmedi çıkardım hemen aynı poziyonda biberonu dayadım ağzına aldı. Eşim de senden korkulur diyo

kızlar el emiyor mu bebişler benim kızım cok cok ses çıakrtıyor çok keyifli ama engel olmalımıyım ya da nasıl olurum ??

kızlar el emiyor mu bebişler benim kızım cok cok ses çıakrtıyor çok keyifli ama engel olmalımıyım ya da nasıl olurum ??

Benimki acıktığında yapıyor sadece oyüzden engel olmadım. Eldivenleri varken eldivenleri sokuyordu ağzına ıpıslak ediyodu eldivenleri. Video ya çektik hemen. Çok güzel ses çıkartıyor cork cork bir de hepsini sokmaya çalışıyor ağzına sokamayınca da sinirleniyor ağlıyor .

Ceren de gündüzleri hiç uyumuyor gece 4 5 saat aralıksız uyuyor. ben uyanık olduğu zamanlarda huzursuzlanmıyorsa uyutmaya çalışMIyorum şarkı söylüyorum sohbet ediyorum uykusu olursa kendi dalıyor yanlışmı yapıyorum acaba??? gündzleri 10 dk 15 dk uyuyup uyanıyor toplasak 2 saat filan uyuyor günboyu gecede dediğim gibi 4 5 saat aralıksız uyuyor günde toplam 8 9 saati buluyor işte ama ben hiç dr ların dediği gibi 15 saat uyuyan bebek görmedim duymadım... bende sallaıp filan uyutmayamı çalışmalıyım yanlışmı yapıyorum acaba?

iyi geceler kızlar
2 gündür telden giriyorum internete sadece okuyabiliyorum.kv gidince tek başıma kaldım fazlada giremiyorum nete.Gerçi kv oluncada laf sokardı işin hiç bitmiyo pcde vsss.dün doğum günümdü bi yere gidemedik eşimle.evdede çok sıkıldım.yağmurda yağıyodu.evde kutladık..
havalar ısınsada gezsek azıcık.güneş çıktığı zaman oğlumu sarıp sarmalayıp balkona çıkarıyorum temiz hava hemen uykusunu getiriyo 2 dakikada dalıyo hemen.odasında mümkünü yok kolay dalmaz.bide bu yalancı meme hem iyi hem kötü.yalancı memeyle uyuduğu zaman bazen düşüyo uykudayken uyanıyo hemen.uykusuda bölünüyo dön başa yeniden uyut.
dün oğluma mamasını verirken ağzından çıkmış biberon öylede masum masum bakıyo.benimde bi elde tel var yazılanları okuyorum forumda.başladık eşimle gülmeye oğlumda katıldı bize 3 ü müz gülüyoruz katıla katıla.maşallah nazarım değmesin oğluma.uykusunda bile kahkaha atıyo oğlum ben ilk defa böyle bebek gördüm daha doğduktan 4.gününde başlamıştı öyle kahkaha atar gibi gülmeye..bu deliler niye gülüyo demiştir içinden
bugün eşim izinliydi uyudum 4-5 saat.kendime geldim biraz uzun zamandır uykusuzdum.
mama olarak aptamil kullanıyodum sanki kabız gibiydi.bende araştırdım nette bebelac aldım onunlada ishal gibi ama zor yapıyo kakasını 1 gün yada 2 günde bir bu normalmi kızlar..
gaz için artık ilaç kullanmıyorum kendiliğinden çıkarıyo gazını önceleri kıpkırmızı olurdu uykusundan uyanırdı sancısı olduğunda.
bide bu medelanın pompasına kim demiş bebek gibi çekiyo sütü diye.silikon uçla denedim oğlum kanattı göğsümü.pompayla sağdığımda kan falan olmuyodu hiç.
3-5 dakika emdi süt gelmiyo diye bıraktı.bugün yine denedim bi bakış attı ne zorluyon süt yok işte der gibi...
park yatağının oyuncakları vardı tentesinde onu taktım algılar diye.3 tane oyuncak var tentesinde ortadaki parlak ayna gibi..ilk taktığımda yarım saat oyuncaklara baktı şaşırdı kaşlarını çattı.
öyle daldan dala atladım konuları oğlum uyanır birazdan 3 te 4 te anca yatar..
birde bişey daha sorucam mama veren anneler kaç saatte ne kadarlık veriyosunuz 2 saatte bir 90 lık veriyoudum geçen perşembe 5600 gr mış oğlum 2gündür 120 ml lik veriyorum mama kutusunda yazılan haftasına göre..

faceten bende katılmak istiyorum aranıza ne yapmam lazım...

Son düzenleme:

arama butonuna şubat anneleri diye yaz hemen çıkıyo cnm

günaydınn kızlarrr sabah sabahh nöbetçiyizzz bugündee noralde uyurduk aa aşı olduktan sonra düzenmz değişti anlamadımm niye böyle oldu gündüzleri uyutmamaya calışıyorum ama yok basıyor cıglıgı aglıyorr mecbur uyuytuyorum gecedee uymuyoooki saat başı kalkıyoruz emişip yaıyoruz yatmak denirse bir elim beşik sallıyr uyanmasın diyee ukumda var nasıl bnm kızın gözleri cin gibi uyucagı fln yok..

günaydın canım emirde öyleydi ben çareyi akşam 7den sonra yatırmamayla buldum oyalıyorum gece 11kadar sonra sızıp kalıyor sabah 5-6 gibi uyanıyor bir iki gün böyle dene belki alışır bugün 6da uyandı emdi şuan yine yatıyor maşalah bide gece çayını deneyebilirsin anım çok işe yarıyor ben artık vermiyorum kendi uyuyor ama çok işe yaradı bizde

günaydınn yaaa ben grip oldum dünden beri ölüyom resmen mahvoldum emire bulaştırıcam diye koruyorum ilaç kullanmayada korkuyorum ssadece ıhlamur içiyorum varmı bildiğiniz yöntem gece eşim baktı emire ben 9dan uyumuşum sabah 6ya kadar ama bugün daha kötüyüm inş bulaşmaz emire gece maşallah 11:30dan 6ya kadar yattı gece uykusunu çok seviyor bu sıpa inş hep öyle olurr

günaydın herkeze
kızlar cnm çok sıkkın dün avcılara gittik ev bakmaya ama evler almış başını gitmiş..beğendiğim ev 125 bin lira filan emlekçıya kalsa krediyi filan halletti alın anahtarı oturun diyecek ama ben 4 ay ücretsiz izindeyim eşim benim kadarda almıyo malesef kredi önaylanırsa eski kredimizde var onu kapatmakta lazım ödemeleri nasıl yapıcaz Allah ım yardım et bizegerçi eşimin abisi destek olacakmışta nereye kadar ben güvenemem onlara bi kere güvendik zaten herşey boşa gitti boşuna hayal kurmuşuz 2 ay gitmedim evlerine acilen bu küflü evdende çıkmamız lazım yatak odası kokuyo diye salondayız bi misafir gelse heryer dandini. kaynana olayında da dün onlarada uğradık suratına bakasım yok kadının yaa tövbe tövbe yavrumu öptü diye akşam eve geldik otuzkez sildim suratını.aşı olmasaydı direk yıkayacaktımda mecburen sildim.o bana lohusalığımda laf sokma cüretinde bulundu ya yok biz gidelim de o benm oğlumu buyutsünmüş çocuk bana benziyo diye babamın evindenmi getirmişim ..ama tek tek yutuyo suratına bakmıyorum ya dibimde dolanıyo hatta afedersiniz çocuk pırt gaz çıkartıyo direk dedeside öyle yada emerken çukur oluyo bıdığı amcasıda öyle,çocuğun saçının telini bana benzetemeyen kadın dün bu kime benziyo diye soranlara direk annesi demeye başlamış ama daha bitti ben hiç sevmediğim birine yapmacık olamıyorum vede aşırı belli ediyorum huyum bu iyimidir kötümüdür bilmiyorum
inşallah oğlumun uğurlu ayakları ev konusundada bize yardımcı olur

geçmiş olsun cnm

gunaydn kızlar konuya bodoslama daldm.k.bakmayn bugun gune kaka trgfge mrh dedk.kuzum dundn berı fuul memedydi gazı yuzundn kakada yapamamstı pek butn gece agladı hep.agladkca hrsını memedn aldı.sbh oldu yavrum ıkına ıkına kakasnı yaptı.nese altını actm bende yavrumun.bı baktm yıne sırtina kadar gecmıs.bu hafta full her kaka yaptgnda kuzum hep sırtna gectı kakası.nesekı ydk getrmsm anneme gelrken.gecen haftalardada beline gecyodu.prima kullanyorum.annem dun deneme amaclı molfıx alms biraz sert geldı bkalm nlck.nese sabah hemen banyo yaptrdk.kardsmle taktm molfıx beklcem o nasıl olck.ıns pısık yapmaz.Kızlar sorum şu sızde yasıyonzmu bole bı sorun bezdn?hangı bezı kullanyosunuz.

canım 2 saatte bir 90 lık çok hele şimdi 120 lik demişsin.120 liği 4 saatte bir ver mamanın arkasında günde vermen gereken biberon sayısıda yazıyor.oda 4 saate bire denk geliyor.

Günaydın Kızlar,

Bugün Temizlik Yapcam Yarın Bebek Görmeye Gelecekler Var Hiç İçimden Gelmiyor Valla Oğluşumda Yanımda Tepiniyor Nasıl Olcak Çok Merak Ediyorum..

bıberonla 30 ml kadar verıyorum bazen ıcıyor bazen ıcmıyor canım benım kız....

50Ml Suya Bir Çay Kaşığı Koydum Sadece 3 Kaşık Verdim Pisboğaz Oğlum Şapır Şupur Götürdü Daha da Versem İçerdi.. Dün Gece Rahat Ettik 5 Saat Uyudu Sonra Mırın Kırın Etti Uyurken Emzirdim Gazını Çıkardım Sonra Yattı 2 Saat Sonra Kaka Sesiyle Uyandım Altını Açtım Falan Şimdi Ayaktayız İşte :}

Ama Gece Çayını Tavsiye Ederim İlk Geceden Fayda Etti Rahatlattı Çocuğumu Çok da Vermedim Vicdanım da Rahat O Rahat Edince Ben de Mutlu Oldum Kakasını Bile Rahatlıkla Yaptı..

KIzlar ya benim bebeiş yeni huylar çıkarmaya başladı bazen açta olsa meme almak istemiyor bazende emerken emerken birden ağlamaya başlıyor sağıp verdiğim zmanda bzaen biberonla içerkende aynı şekil kucağımda dolandıra dolandıra hoplata hoplata içiriyorum artık bi müddet sonra düzeliyor hiç bişey yokmuş gibi memeyide emiyor biberonuda bitiriyor anlamadım gitti.İdrar yolu enf. filan varmı acaba diye düşündüm altını açarken çiş yaptığında ağlamıyor o zmanda ağlaması gerekmezmiydi öyle bişey olsa.Korkum benim kız derdi olmadan ağlamaz.çok huzursuz bu günlerde...

BİZ CEPTEN GİREMİYORUZ CANIM YA SEN NASIL GİRİYORSUN
ben de seni merak etmiştim kaç gündür girmiyorsun diye arayacaktım baktım sabah mesaj yazmışsın..çok geçmiş olsun canım
doğan nasibiyle gelirmiş inşalah öyle olur deryacım ,k.v konusunda hepimiz aynıyız..maduruz biz maduruzzzz
benim sorunum yoktu merve prima pampers kullanıyorum ben acaba küçük mü geliyor ki bez
günaydın kızlarrrr
sancısız,gazsız,bol uykulu ve bol sütlü bir gün dilliyorummm
günaydın fatoşuuuummmm ezgi nasılll bugün daha iyi mi dün huysuz diyordun

benimkide memeyi almak istemediğinde biberon veriyorum onu da almıyor emziği veriyorum onu cok cok çekerken aniden çekip biberonu yapıştırıyorum biraz emiyor sonra itiyor sonra tekrar emzik...derken biberonu bitiriyor karnı doyuyor ve sakinliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…