2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok canım sıkkın...sol gögsümü sağıyom az süt geliyo demiştim ya.şimdi sağıyom hem süt gelmiyo hemde sert...napcam mastitmiki bu...akıl verin... çok canım sıkıldı

kızlar çok canım sıkkın...sol gögsümü sağıyom az süt geliyo demiştim ya.şimdi sağıyom hem süt gelmiyo hemde sert...napcam mastitmiki bu...akıl verin... çok canım sıkıldı
canım sıcak su tut yada sıcak havlu bas üzerine birazda masaj yap ondan sonra sağmayı dene.

Bizde düşünmüştük bunu almayı ama çok yer kaplıyor diye vazgeçtik masaya yanaştıırken bile sorun olur diye.Ama sana bu konuda en iyi bilgiyi melocum verir.O almıştı sanırım bunlardan.Melocum Manisa da ama pazartesiye gelecekmiş.

canım dur telaş yapma bu belirtiler varm ısende peki Ateş, halsizlik, yorgunluk, memede ağrı ve kızarıklık

slm kızlarr ben de 26 şubatta doğum yaptım ama mart annelerine kayırlıyımm nasılsınız bakalımm
kıslar ya bişey soracam kanguruya ne zaman koymaya başladınızz

ayy çok güzelmişşşş bayıldım:)) ne kadar bu beşikler ?

canım 300lira civarı.. bn sahibinden.com da çok az kullanılmış 200 e buldum adamı aradım konuştum nerdeyse hiç kullanmadık dedi çocukları korkmuş sanırım ama benim kız deli gibi sallanmaktan hoşlanıyooooo

peki onun yerine alternatif bişi aldınız mı

iyi akşamlar kızlar bende basur oluştu çok ağrım var ilaç yada buğu tavsiyesi olan varmı içimizde bir aradaş vardı melocum onun bildiği bi ilaç vardı sanırım görenininiz varmı melocumu çok acil yardıma ihtiyacım va dr gitmek istemiyorum direk görmek istiyorlar.

canım bana doktor kortos diye bi krem verdi... bir de proctoglyvenol diye fitil verdi ii geldi biraz..

canım bana doktor kortos diye bi krem verdi... bir de proctoglyvenol diye fitil verdi ii geldi biraz..

loğusalıktamı kullandın ben bebeği emziriyoum sende emziriyonmu bi zararı olurmu iyi geldiyse alayım hemen ne kadar kulanıyım kaç gün

sütü olupta mama takviyesi yapmayan anneler Allah askına bana bı cevap verın sutunuzu hıc bebgınız emmeden sagdınızmı kac cc cıkıyorda cocuklarınız doyuyor ??
ben artık cıldırmak uzereyım cunku emzır sutun artar sagma dedıler dıye emzırıyorum fakat cocuk doymuyor ustune mama yapıyorum bunu sılıp supuruyor sagıdıgım zaman ıkı gogusten 110cc 120cc cıkıyor ama bebek doyuyor ustune mama yaptıgımda kusuyor artık neyapıcagımı neye ınanacgımı sasırdım sut yapan herseyı yıyorum artın dıye ama yok yok yok!! neolu rbana yardımcı olun sutu olan anneler:26:

ya ben cok soru soruyorum basınızı agrıtıyorum ama önemli bu izin konusu müdürle konsutum az önce cebini aradım kısa kesti pek konusmak istemedi yok falan dedi sen dilekçeyi nasıl yazdın okul müdürünemi yazdın?ben yazıp vereyim bakalım birde hastaneden rapor falan almak gerekiyormu erken dogum diye yarın halledeyim ben midire kaldıysak şimdiki iznimide yakacak

slm kızlarr ben de 26 şubatta doğum yaptım ama mart annelerine kayırlıyımm nasılsınız bakalımm
kıslar ya bişey soracam kanguruya ne zaman koymaya başladınızz

canım ben arada koyuyorum 50.gün gibi başladık

canım benim kız 120-130 gibi doyuyor bence seninki de doyar sanki yada mamayı az yap

canım ben mama takviyesi yapmıyorum emmden sagdıgımda tek gögsümü sagıyorum genelde 100 110 falan cıkıyor tek gögüsten ama benim kızım bir gögsümü emiyor digerine fırsat kalmıyor doyup uyuyor ben diger gögsü sagıyorum.sagıp biberonla verdigimde 90la 120 arası içiyor keyfine göre 10 içerse kusuyor 90da bırakırsa cok kusmuyor.belki gögsünden tam cekemiyordur.emzirdikten sonra doyduguna eminsen mama yapma canım en kötü ihtimal bir saat sonra acıkır tekrar o zamn emzirirsin yada o zamn ver mamayı ayy tek elle yazmak ne zormu:)

önce maşallah sübhanallah diyim ve diyin. sordun diye cevap vericem canım. ben normal zamanda hiç sağmadım. bigün gece çok şişmişti bi sağıp bakayım dedim tek göğüsü sağdım 90cc çıktı daha vardı ama sıkıldım daha devam etmedim. benim çekerken çok acıyor ucu. kızım emerken acımıyor. normalde o kadar şiş olmuyor. ama var ya ne zaman dışarı çıksam gezsem ya da birine gidip de güzel muhabbet etsek mutlu olsam o zaman hep göğüslerim sağmayı gerektirecek kadar şiş oluyor. kesinlikle psikolojiyle ilgili olduuna inandım.
acaba kızın çekemiyor mu yeterince. aslında çift göğüsten gelen miktar az değilmiş bence..Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…