tek öğretmen olman ne farkederki yasal hakkın sonuçta kullanabilirsin anlamadım ben yaniben 22 nisanda başlıyorum okulda tek öğretmen olacağım için süt izni kullanamam heralde. Eve de uzak olduğundan 7den 4e kadar oğlumu göremicem mecburen ücretsiz izin almam lazım 2 ay kadar. Heyet almak çok güzel olur da zannetmiyorum tanıdık dr olmayınca alamam.![]()
bu soruya bayıldım :)) çünkü ben de merak ediyorum annemlerin yanına gidecem bende küçük yer bir şekilde tanıdık doktor bulunur ve alırım diye düşünüyorum ama kabul edilir mi ?edilir gibi geliyor ama ??ya ben bu sene atandım pek bilgim yok 3 ay calıstım dogum iznine ayrıldım müdüre soruyorum oda birsey bilmiyor ücretsiz izin al gec hocam diyor.birsey daha sorsam sana ben konyada görev yapıyorum raporu afyondan alsam olur mu acaba?
hadi ya eski yasada memur istediği zaman kullanabilir diyordu gerçi öğlen arası olan okullarda geçerli değildi diye biliyorum... Ya da yine aynı öğlen arası varsa kullanamıyorsunda sabhaççı öğlenci olursan kullanıyorsun gibi birşey galibacanım yasada dip not olarak bir madde var süt izninin altında egitim ögretimin aksamaması için ögretmenler ders saatleri dısında kullanabilir diye yani ögle arası ve tenefüslerde kullanabiliyrz benim okulum eve 1 bucuk saat mantıga bak![]()
kızlar şu kremşantiyle yapılan kurabiyeler kaç dakikada pişiyor yapan biri yazabilir mi lütfen. Hemen yanar denmiş tarifte.
canım ben yaktığım için yorum yapamayacam ama5 dakikadan fazla değil sanırım birde fırını kapatınca fırından hemn çıkarmak lazım ki kalan ısıyla iyie pişmesin :))