• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa bu süt işini hiç anlamadım...benim sabahları falan göğüslerim çok dolu oluyoo gündüzleri arada bii tek göğüsten sabahlarıı 150 ml sağıyorum ama gündzleri 70 i geçmiyo mesela...kızım emdikçe sütün geldiğini hissediyorum ama...doyuyomudur acabaa yaa...3 kilo doğdu şimdii 5.100 meselaa....siz mamada takviye yapıorum diince bnmde yapasım gelioo

anladım canım bızımkı sanırım bıberonun rahatlgına alsıtıgı ıcın sutumun ılk emdıgındekı bollugu gıttıkten sonra sınırlenıyor ve cekmeyı bırakıyor cekmedıkce gun ıcınde sut azalıyor tabı bu mantıgı gelıstgırdım bende:5:

valla başa gelmeden konuşması kolay olur ama bence mamayı en son deneyin

bende mama verdim vermedim diil.ozaman biberonu cok cok içiyodu mememde dediğin gibi bibron gibi bol gelmeyince ağlıyodu ozaman daha çok sıkıntı yaşadım.
ama emdikçe inanın arttı süt.ben emzirdikçe arttığına inanıyorum.
birde bebkler okadar akıllı okadaruyanıklarki hemen farkediyorlar herşeyi ve rahatlarına hangisi geliyorsa onu istiyorlar.biberondaki mamanın bolluğuna alışan bebek memeyle uğraşmak istemiyor gibime geliyor benim.

günaydın kızlarrr ayy bizde bugün sabahın 5 de ayaktaydık yavrucum en sonunda başardı kakasını yapmayı emiştik ve uyudu uyansın bir güzel banyo keyfi yapalım aslındaa hiç bi iş yapasım yokk cok iş vrr çamaşır günümm attım bir posta makinada yıkanıyorr birde canım cok sıkkın yarın iş başıı yapıcam nasıl ayrılıcam kızımdan ben yaaa düşündükçe aglayası geliyorrr off bu çalışan anneler nasıl çalışıyor acabaa durup durup kızımı kokluyorum yarın yanında olamıcam diyorumm oda anlyormu ne gözümn içine bakıyooo şeytan diyoo gitme işeee boş verr...

ayy canım Allah kolaylık versin ben şimdiden kara kara düşünüyorum napcam diye
bakıcıda bulamadım henüz
sanırım 1 ay heyet raporu alıp yaz tatilinden sonra başlayacağım bende

evet ya çalışan anne olmak çok zor benimde 14 mayısta bitiyor iznim sonra heyet alıcam bir ay sonra zaten yaz tatili okullar açılana kadar benim bıdık olur 7 aylık ama benimde bakıcı derdim var, büyük kız ilkokul 1 e başlıycak seneye benim için zor bi süreç başlıycak allah yardımcımız olsun hepimizin

ayy aynen canım
bende eylülde başlayacağım kızım anaokuluna gidiyor o kendini kurtardı
şimdi bıdıga bakıcı araştırması yapıyorum
çok zor çoookk

Manikcim işini bilen temizlikçiyle çalışmak en güzeli. Bizim gelin almış geçenlerde evine. İnan koltuğun ucundan bile tutturmuş tek başıma kaldıramıyorum diye. Yarım saate bir çağırdı beni dedi. Almadı kadını. Temizlikçimiz geçenlerde WCdeki havluluğu kırmış ve öyle koymuş oraya. Kızdım insan kusura bakma falan der kırıldı der. Bazıları parasından kesiyormuş ondan mı söylemedi ki?

Ben sütümü sağmaya gidiyorum geleceğim yine. Öpüldünüz

benim kadın gecen hafta dökmüş porçözü fayanslara kaç saat beklettiyse artık fayanslar boz boz olmuş üstleri spyulmuş nasıl olduysa biz alışverişe gitmiştik söylemedide bişey o gidince bi farkettim açtım telefonu söyledim valla sinirden öldüm ama
fayansları alıp yaptıracağız parasının yarısını alacağım öyle dedim ona
bi özür bi özür ya sen senelerdir yapıyorsun bu işi akıl var mantık var dökülürmü porçöz oraya:47::47::47:
tamam dedi artık parasından keseceğim bende birdahaki gelişlerinde

sorma benimkide çamaşır sepetini kırmış oda söylemedi bana gittikten sonra farkettim.Bide bana diyoki ben toz almam evin hanımı ardımdan alır oldu dedim o zman niye geldinki sen sinir etmişti benii sinir.Bakalım inş bu seferkinden memnun kalırım.Yalnız ben bu temizlikçiler sabah kahvaltı yapmadan gelmesine hastayım.Anlamıyorumki kahvaltıyı bedavaya getirelim mantığımıdır nedir? Buda aç gelmiş bişeyler atıştırdı şimdi sormadım ayıp oldu ama yani ilk gittiğin evde destur bismillah demeden kahvaltı beklemek de nesi bana tuhaf geliyo açıkcası.
:

ben kahvaltı vermiyorum canım
tüüm gün aldıysam öğle yemeği veriyorum
ama yarım gün aldıysam sadece kahve ve su

Kızlar Heryer Okuyoruz Duyuyoruz 6 Ay Sadece Anne Sütü Diye Ama Bikaç Doktordan Ve İnternetten Duydum 4. aydan itibaren bebeğe Ek Besin Başlanıyormuş Siz Ne Düşünüyorsunuz Ne Yapmayı Planlıyorsunuz? Tecrübeli Annelerin Önerisi Nedir?

ben zaten ek olarak mama veriyorum şuan
yemek yada başka şeyler olarak önermem ama kaşık maması verebilirsin
milupanın 4. aydan itibaren verilecek kaşık mamaları var 36. aya kadar
ben ilk kızımda verdim ama 6. aydan sonra başlamıştım

6. aydan sonra cam rende ile elma rendelersin muz verirsin az az ama 4 ay daha erken pütürcüklü gıdaları yutamaz

canım raporu devlet hastanesinden mi alıyorsun?özel hastaneden aldıgımız heyet raporu gecerli oluyor mu?

oluyor ben özelden alacağım

bebeklerimizi emanet ettiğimiz insanlara bakın. yazıklar olsun... ceza da almaz bunlar bu ülkede... allaha havale ediyorum
mapuci canım ben örtü serdim yatak odasında halının üstüne. genelde orada emzirmeye çalışıyorum. dediğin gibi halılar hep leke:(( örtüyü sıksık yıkayabiliyorum en azından.
***öğretmen arkadaşlar ücretsiz izin alacak mısınız?
ben heyet ayarlayamadım, müdürüm de 10 10 rapor alırsın ama raporlar arası birer gün okula gelmen lazım dedi. bebeği kime bırakıcam ki, kimsemiz yok ist.da. zaten 40 gün de yetmiyor dönemi kapamaya. kafam karıştı. yaza kadar raporla geçirip eylülde ücretsiz almak istiyordum. ama olmayacak galiba.

tam bilmiyorum ama ücretsiz izinde yaz tatili düşüyor galiba
iyi arastır
1 gün okula gidince derse girmeyeceksinya bi görünür gelirsin bebişle gidersin yarım saat oturup dönersin ben gitmiştim bebişi ana kucağında götürdüm kızlarla laflamıştık müdüre göründüm 2 saat sonra eve gelmiştim

bende mama verdim vermedim diil.ozaman biberonu cok cok içiyodu mememde dediğin gibi bibron gibi bol gelmeyince ağlıyodu ozaman daha çok sıkıntı yaşadım.
birde bebkler okadar akıllı okadaruyanıklarki hemen farkediyorlar herşeyi ve rahatlarına hangisi geliyorsa onu istiyorlar.biberondaki mamanın bolluğuna alışan bebek memeyle uğraşmak istemiyor gibime geliyor benim.

benim kız memeyide zor emiyoo zaten kavga dövüş sankii kaçırcaklarmış gibii emiyo memeyi biberonuda beceremiyoo zavallıcık dışsrı çıktığımda sağıp koyuyorum ilkk bii eveliyoo geveliyoo ağzındaa bu nasıl bişii der gibii sonraaa acemi acemi emiyoo...bugün dr sordum emerkn kavga ediyo memeyle diee o da hırslı bi bebek dedii ne alakaysaa:37:Allahım hepimizin sütüne bolluk versin ama hemen pes etmeyinn

benim kız memeyide zor emiyoo zaten kavga dövüş sankii kaçırcaklarmış gibii emiyo memeyi biberonuda beceremiyoo zavallıcık dışsrı çıktığımda sağıp koyuyorum ilkk bii eveliyoo geveliyoo ağzındaa bu nasıl bişii der gibii sonraaa acemi acemi emiyoo...bugün dr sordum emerkn kavga ediyo memeyle diee o da hırslı bi bebek dedii ne alakaysaa:37:Allahım hepimizin sütüne bolluk versin ama hemen pes etmeyinn

o memeyle kavga olayına benimkide başladı

büyüdü ya adam oldu sıpa oyunlar yapıo kafasını sallıyo ağzını açıyo memeyi sokuyorum ağzına kafayı sağa sola sallıyo almıyo sonra bağırıyo falan.emerken duruyo mememi bi çekiyo kafayı arkaya atıyo bide acıyoki ozaman.

ama çok acıkınca memeye bi saldırışı varr bayılıyorum ona
hızlı hızı çekiyo sanki kaçıracaklarmış gibi boğazına kaçıyoo nefessiz kalıyo kaldırıyorum falan nefesi alıp kendine gelince bi bağırıyo kızıyo niye aldın memeyi diyeee.eşşek oğlum boğuluyodun hayatını kurtardım diyorum ama cıks kızıyoo :1:

aynen oyle canım ama bızım sarılık sorunumuz oldu bıde cok kucuk dogduk mecbur kaldık mamaya bıde emmedı hıc doruk buyusden alıstık bıberona sımdıde boyle sıkıntılar yasıyoruz ınanın ne yapıcagımı sasırdım cok takıyorum kafama cok:25:

amın canım amın :43:

kızlar yaa bu süt işini hiç anlamadım...benim sabahları falan göğüslerim çok dolu oluyoo gündüzleri arada bii tek göğüsten sabahlarıı 150 ml sağıyorum ama gündzleri 70 i geçmiyo mesela...kızım emdikçe sütün geldiğini hissediyorum ama...doyuyomudur acabaa yaa...3 kilo doğdu şimdii 5.100 meselaa....siz mamada takviye yapıorum diince bnmde yapasım gelioo

annaaaam 150ml mi maşşallaaah...benden en çok 55cc çıktı...bide acıyo...ya ben sevmedim bu sağma işini..ne güzel emiyo acıtmadan kuzum...işe gitme işi olmasa sarmadı beni sağma olayı valla...ne güzel kilo almış maşşallah benimki bile 4550 dr çok iyi kilo almış dedi...seninkine ne der acep... :52:

valla ben ilk defa duyuyorum taze rezene yemeğini ayyyhh kendimi pek bi cahil gördümm:37:

ayy kızlar dün akşam haberlerde gördüm istanbulda özel kartal hastanesinde bebeklere yapılanları
mahvoldum içim parçalandıı yaa hele o psikopat manyak hemşirenin yeni doğan bebeğe yaptığı makyajı görünce başıma ağrılar girdi valla.okadını o bebeğin annesinin eline vermek lazım.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...iklari-iskenceye-bakin-icim-aciyor-yorum.html
haber burda ama bakmanızı tavsiye etmem sinirleriniz bozulur.
iyidi doğumdan önce görmedim bu haberi valla evde doğurucam derdim

öff yaa ne biçim insanlar var ne vicdansızlar o bebeklerin ağlamaları hala kulaklarımda üç kuruş için

offf yine sinirlerim bozuldu
ben bu haberı hamıleleyken ızleseydım asla doğuramazdım bu psıkolojıyle o hemşirelere ne ceza verılse azdır bu ne vıcdansızlık bune cesaret sürünsünler ınşallah...
Kızlar Heryer Okuyoruz Duyuyoruz 6 Ay Sadece Anne Sütü Diye Ama Bikaç Doktordan Ve İnternetten Duydum 4. aydan itibaren bebeğe Ek Besin Başlanıyormuş Siz Ne Düşünüyorsunuz Ne Yapmayı Planlıyorsunuz? Tecrübeli Annelerin Önerisi Nedir?
ben 4 aydan ıtıbaren herşeyi ağzına değdırerek hafıf gıdaları yemeklerı tattırarak yavaştan başlıycam zaten mamalarda var kaşık mamaları onada başlayabılırım..
tek çaresi kortos fitil canım git al...dua edersin bana..3 günde geçiyo
tşkler yarın hemen aldırcam...
bende aynen katılıyorum..o bebegın annesı napsın delırmıstır kadın heralde görünce kıyamam ya..bız ıslak mendılle bıle silmek istemezken o minicik hassas tene o makyaj malzemelerı sürülürmü inanamıyorum nasıl bır vahşet bu ya...ınsanlıgından şüphem var o hemsırelerın..

canım rezene arapsaçını biliyordum ama rezenenın onla aynı şey olduğyunu bılmıyordum çok şaşırdım:))

canım ya dün drun bana verdıgı o işte bende nasıl kullanıldıgını anlayamadım onun ya..bende de var hemeroıt kullanayım barı kremın yanında verılen çubuklamı yapıcam ben onu ya benım ıc hemereotım yok acaba sadece dısına sursem yeterlı olurmu???
ya kullancam bende memnun kalırsan haber ver lutfen...
Kızlar ben geldim... Bugün karma aşımızı olmaya gittik kızım 57 cm ve 5200 gr olmuş :nazar: Geçen ay 4000 gr dık 1 ayda 1200 almışız ebe çok şaşırdı ve çok kemikli bi bebek bu dedi.D vitaminni kesin dedi çünkü bıngıldağı hızlı kapanmış en azından 3 ayın sonuna kadar kapanmasın isteriz dedi sinir oldum ya ee siz verdiniz bu damlayı dedim.Evet her bebeğe veriyoruz zaten ama sizin bebeğinizin kemik gelişimi bayağı ileri dedi.İyi bişeymi söyledi kötümü anlamadım doğrusu.Rota virüsünüde yaptırmadık kızlar ya kadın konuşa konuşa ikna etti bizi valla iyimi ettik kötü mü ettik bilmiyorum ama biranda öyle karar verdik:( Allah sonumuzu hayreylesin.Baş çevremiz 39 cm. Kızlar sütüm çok çok bol değil ama çok sarı kızımın kilo alımını buna bağlıyorum ne kadar sarıysa o kadar yağlıdır derler.sizin renkler nasıl?
maşallah kızına cnm..benım sutum beyaz benımbebış emer emmez altına yapıyo annem dıyo sutun yağlı değil ona ıyı gelmıyoondan hemen altına yapıyo dıyo....
iyi akşamlar kızlar bende basur oluştu çok ağrım var ilaç yada buğu tavsiyesi olan varmı içimizde bir aradaş vardı melocum onun bildiği bi ilaç vardı sanırım görenininiz varmı melocumu çok acil yardıma ihtiyacım va dr gitmek istemiyorum direk görmek istiyorlar.
ben durup oğlumu emzıremıyom sınırlerım berbat....burdan bırarkadaş kortos fitil ıyı dıye yazdı yarın denıycem bende...genel cerrah ılgılenıyo bende ccekınıyom gıtmeye bakacak dıye napcam bılemıyorum :(
sütü olupta mama takviyesi yapmayan anneler Allah askına bana bı cevap verın sutunuzu hıc bebgınız emmeden sagdınızmı kac cc cıkıyorda cocuklarınız doyuyor ??
ben artık cıldırmak uzereyım cunku emzır sutun artar sagma dedıler dıye emzırıyorum fakat cocuk doymuyor ustune mama yapıyorum bunu sılıp supuruyor sagıdıgım zaman ıkı gogusten 110cc 120cc cıkıyor ama bebek doyuyor ustune mama yaptıgımda kusuyor artık neyapıcagımı neye ınanacgımı sasırdım sut yapan herseyı yıyorum artın dıye ama yok yok yok!! neolu rbana yardımcı olun sutu olan anneler:26:

ben mama takvıyesı sutum olmadığında verıyom çunkı emıyo emıyo ağlıyo bende ğöğüslerime dokununca boş olduğunu anlıyorum mama veerıyorum yavrucak susuyo...ama sut bazen bır hafta gezmelere gıdıyomuş :) buyukler oyle dıyo yanı bazı gunler bolken bazen daha az olabılıyomuş...zaten bı meme herzaman dığerıne göre daha bolmuş...

aynı benım oğlanda oyle bı acayıp memeyı tutar bıberona zaten hıç alışamadı bazen bakıyorum olcak gıbı değil çunkı dılıyle oynuyo alıyom kaşıkla verıyom cnm ben...

selam kızlarr
sağlık ocağında ebeler oğluşu hemen sünnet yaptırmamızı önerdilerr,, bugun doktora gittik ama o da 5 yaşında en idealı bence dedi..ebeler 3-7 yaş arası cinsel kimliğini tanımaya başladığı için sıkıntılı bir dönem olduğunu söylemişlerdi..bizde bu yaz değil birdahaki yaza yaparız demiştik doğmadan öncee...ya siz ne yaptınızz?? doktorlarınız ne diyorr

ya ben bu sene atandım pek bilgim yok 3 ay calıstım dogum iznine ayrıldım müdüre soruyorum oda birsey bilmiyor ücretsiz izin al gec hocam diyor.birsey daha sorsam sana ben konyada görev yapıyorum raporu afyondan alsam olur mu acaba?

başka ilden alınan heyet raporu geçerli oluyor canım ama normal raporları bilmiyorum

kızlar şu kremşantiyle yapılan kurabiyeler kaç dakikada pişiyor yapan biri yazabilir mi lütfen. hemen yanar denmiş tarifte.

kahverengi olmadan al canım fırından:) ben pembemsi olunca alırım hep dakika tutmam rengine bakarım:D

slm kızlarr ben de 26 şubatta doğum yaptım ama mart annelerine kayırlıyımm nasılsınız bakalımm
kıslar ya bişey soracam kanguruya ne zaman koymaya başladınızz

ben çok zorda kalınca mutfakta falan iş yaparken koyuyorum :)
40 ı çıkınca koydum 1-2 kere şimdiye kadar
ama benimkisi hafif yatar gibi kafa koycak yeri var

ama suan emzırmeye basladıgımdan berı 110 120 bıle cıkmıyor kı sagdıgımda cıkıyordu emzırmeye basladıktan berı oda gıttı 70 fılan cıkmaya basladı hadı emzıreyıma rtar dedım ama yok neysem ıcsem kar etmıyor kım nederse hemen alıp uyguluyorum cok afedersınız ama b.k ye deseler onu bıle yıycem yakında:30:

moralini bozmak gibi olmasında ben ilk kızımdada bundada ne varsa ne denilirse ne duydumsa ne okudumsa heoppsini yaptum hepsini yedim
internette dolaşan tüm siteleri inceledim uyguladım yedim yedim yedim içtim içtim içtim
olsa bende süt olurdu
arttımı?
eh 20ml kadar
kilo olarak kaldı sonra
olmayınca olmuyor arkadaşım bizim bebeklerin rızkı bukadarmış benim vicdanım rahat elimden geleni yaptım sende strese girme artık
bence yani

yok canım ya sağınca daha çok süt artıyo bende test ettim onayladım ağzı olan konuşuyo boşver sana en iyi geleni sen bilirsin.Bide kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr süt yapan bişey öğrendim bugün. Dut kompostosu müthiş süt yapıyormuş ben bu akşam deniycem inş işe yarar.Ama ebe garanti verdi hadi bakalım inş 200 cc sütüm gelsin inş......

ben ondanda içtim ama:(

asa ortalığı yıkar ağlar o annesi
sen mama falan verme
yetiyordur ona

yok lal bence öyle değil
sabahtan akşama kadar emzirdiğimi biliyorum en arttımı yook:(
bence vücut yapıyor
her bünye farklı işte
zayıflığa şişmanlığa uzunluğa kısalığa memelerin büyüklüğüne bakmıyor bu
varsa var yoksa yok maalesef:(
bence :))

QUOTE=too__be;18574954]benim kız memeyide zor emiyoo zaten kavga dövüş sankii kaçırcaklarmış gibii emiyo memeyi biberonuda beceremiyoo zavallıcık dışsrı çıktığımda sağıp koyuyorum ilkk bii eveliyoo geveliyoo ağzındaa bu nasıl bişii der gibii sonraaa acemi acemi emiyoo...bugün dr sordum emerkn kavga ediyo memeyle diee o da hırslı bi bebek dedii ne alakaysaa:37:Allahım hepimizin sütüne bolluk versin ama hemen pes etmeyinn[/QUOTE]

ağlayıp kızarıp bozarıp kavga ediyorsa memeyle belki yetmiyor olabilir???

benim sütüm yaylımda hala gelecek:1:
tek memeden 15 diğerinden 20ml çıkıyo sağınca genelde
kızıma biberonla 120lik yapınca baygınlık geçiriyo resmen birgün fotosunu eklicem yıgılıp kalıyo yavrucak
zaten 5300 gr olmuş kilosu
annesi gibi obez olcak diye ödüm çıkıyo ya
yarından itibaren 1 biberon az vercem diete sokcam kuzuyu:9::9::9:

ay kızlar bu arada aşağıdaki link çok komik bikaç sayfa okudum gülmekten öldüm vkit bulupta bakarsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
:60::60::60:

selam kızlarr
sağlık ocağında ebeler oğluşu hemen sünnet yaptırmamızı önerdilerr,, bugun doktora gittik ama o da 5 yaşında en idealı bence dedi..ebeler 3-7 yaş arası cinsel kimliğini tanımaya başladığı için sıkıntılı bir dönem olduğunu söylemişlerdi..bizde bu yaz değil birdahaki yaza yaparız demiştik doğmadan öncee...ya siz ne yaptınızz?? doktorlarınız ne diyorr

benim oğlum yok ama ablamın var arkadaşlarımın var duysugum bildiğim kadarıyla 3-7 yaş arası ilerideki cinsel hayatınıda etkiliyormuş psikolojik olarak
nekadar dopru bilmem
ya 3 e kadar yada 7 den sonra yaptırılması gerek diye uymuştum ben

yaa hani bu aşı uyku yapıyodu bizm kız aynı 2ye kadar uyudu şimdi ayakta ama pek keyfi yok aglamaya mecali yok eşime diyorum da böyle o da huysuzlaştıgında aşı mı yaptırsak diyo :1:ben kıyamam ama :20: neyse ateşi çıkmasında :18:
deryacım seni çoook ii anlıyorum amannn onlarda bebekli yere geliyolar hoş görsünler zaten habersiz saylıyr önceden söylememişler :47: dışardan al bişiler eşin de erken gelsin biraz gelebilirse en azında duş alırsın

HALLETTİM CNM ÇOK ŞÜKÜR ANNEMİ ARADIM BELKİ GELİR DİYE O DA BEN ONLARIN İÇİNDE NAPICAM DEDİ ŞAKA GİBİ sanki gezmeye çağırdım çocuğa baksın diye çağırdım :53:sinir oldum dahada çağırmam zaten sağolsun komşum geldi dediğin gibi aldım bişiyler duş aldım oğlumda uyumuş zaten işimi bitidrim geldi misafirler ancak oturdum bende valla ne varsa komşumda var ben bebek için annem tarafa taşınacaktım onunda bakacağı kesin değil bi bakarım diyo bi bana kimse güvenmesin diyo milletin annesi torun için şehir değiştiriyo :71:benim komşu sen taşınma ben bakarım dedi bnada güven geldi valla bakmasada canı sağolsun

sütü olupta mama takviyesi yapmayan anneler Allah askına bana bı cevap verın sutunuzu hıc bebgınız emmeden sagdınızmı kac cc cıkıyorda cocuklarınız doyuyor ??
ben artık cıldırmak uzereyım cunku emzır sutun artar sagma dedıler dıye emzırıyorum fakat cocuk doymuyor ustune mama yapıyorum bunu sılıp supuruyor sagıdıgım zaman ıkı gogusten 110cc 120cc cıkıyor ama bebek doyuyor ustune mama yaptıgımda kusuyor artık neyapıcagımı neye ınanacgımı sasırdım sut yapan herseyı yıyorum artın dıye ama yok yok yok!! neolu rbana yardımcı olun sutu olan anneler:26:

canım ben sadece anne sütü veriyorum..mamayı hiç içmiyor..iki göğsümden anca 100-110 ml çkıyor..ama ben her emzirmede bir göğsümü veriym..50ml falan..aslında doyuyor mu pek de bilmiyom..ağlamıyor çünkü....

saat 3 buçuk
ve biz gaz nöbetindeyiz.oğlum uyudu uydu uykusunu aldı maşallah şimdide gülücükler saçıyo bakınıyo etrafa
ama tabi yarım saattir ıkınıyo sıkılıyo ki iki pırt edebilsin :37: biraz yaptı ama daha varmı b,lmem.geldik yine oturma odasına bekliyorum işte.bu gecede uyku yok banaa

günaydın kızlar gece kabus gibiydi her saat başı uyandı zeynep azcık emiyo uyuyooo ayyy hiç uyumasam iidi yani enazından uykum bölünmezdi saolsun eşimde döndü sırtını ne uyandı ne duydu sabah artık dayanamadım saat 6 kalk bezini degiştir bari dedim o da anladı sinirlendigimi uyutmadımı ateşlendi mi felan dio kalktı ilgilendi uyuttu da benim sinirm geçti yoksa kahvaltı mahvaltı yoktu ona
birazdan uyanır die yatmadım sinirleniyorum biran ama geçiriveriyor melegim

ben 4 aydan ıtıbaren herşeyi ağzına değdırerek hafıf gıdaları yemeklerı tattırarak yavaştan başlıycam zaten mamalarda var kaşık mamaları onada başlayabılırım..

maşallah kızına cnm..benım sutum beyaz benımbebış emer emmez altına yapıyo annem dıyo sutun yağlı değil ona ıyı gelmıyoondan hemen altına yapıyo dıyo....

canım ben de senin gibi yapamyı düşünğyorum 4ten sonra agzına degdircem meyve-sebze yemekk suyu felan hem öyle yapınca yemek seçmez derler ne derece doğru bilemiiyom tabii
benim sütüm sarı ama benim kızda emerken hemen yapıyo çişini k.v de dio senin sütün çok sulu die ama geçen sağmıştım gördü sapsarı ee kilo alımıda ii çok şükür

canım ben sadece anne sütü veriyorum..mamayı hiç içmiyor..iki göğsümden anca 100-110 ml çkıyor..ama ben her emzirmede bir göğsümü veriym..50ml falan..aslında doyuyor mu pek de bilmiyom..ağlamıyor çünkü....

ne 50 mi çok az canım o kadar deildir sık mı emiyo bebeğin? benim kız da tek meme emiyo ama 120 felan sakın yanlış anlama doyuyosa daha çok geliyodur onu demek istiyorum canım

cnm bizim oğlan senin kızın resimlerini gördü yakında istemey gelicez ona göre:1: maşallah yavrularımıza:nazar::emir_bebek:

walla kız evi naz evi demişler hem bi kızı 100 kişi ister 1 kişi alırmışşş :60: :27:
saol canım tombik emiri öp benim için herkesin bebişine kocaman bi maşallah :nazar:

MKT
canımaslında banada az gibi geliyor..yani 2 saatte bir bazen 4 saatte bir emiyor..memeyi kendi bırakana kadar emiyor..bugün sağıp bi bakıyım ne kadar içtiğine...

günaydın herkese...
normalde bu saatlerde uyurum ama hava güneşli olunca uykum da kaçtı..nasılsınız bakalım...biz dün gezmelerdeydik..rize ye civilim mağzası açılmıştı..ordan alışveriş yaptık..sonra eşimin köyüne çıktık birkaç kişiyi ziyarete...akşamda evimize döndük..tabi bunun acısı gece çıktı..kızımın gaz sancısı tuttu..karnı ağrıyordu..iyice sardım sıcakta rahatladı da öle uyudu yavrum..

şu izin meselesi benimde problemim..nasıl alcm bilmiyom..haftaya iş başı:((((((((((
birde ben 17 şubatta doğum yaptım..tatile gelen 2 haftayı aktarabilme şansım var mı...

canım yarım çaybardağı suya kaynamış soğutulmuş olması lazım 1 silme çaykaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat onları karıştırıp şırıngayla burnuna damlatıyorsun

Günaydın kızlar :16: Herkese hayırlı cumalar.

Kızımın burnu tıkanmış gibi. Bu karışımı deneyeceğim ama tuz normal tuz mu? Birde ne kadarını damlattınız?

Günaydın Fıstıklar :34:

Dün Gündüz ve Gece Bütün Uyku Düzenimizi Bozduk Yarım Saatte 1, 1 Saatte 1 Uyandık Gözümden Uyku Akıyor O da Esniyor Ama Maşallah Etrafı Fıldır Fıldır Gözlerle İzliyor.. İnşallh Düzenimize Dönmemiz Zor Olmaz.. Uyutmıcam İşte Gündüz Uyutmıcam.. Dün Banyo Yaptı Diye Sızmıştı Gündüz Ama Bugün Uyuyamayacak İşte :47:

Tabi Göğsümde Uyuyakalmazsa Uyursa Sanki Uyandırabilecek miyim ki :}

Back