2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben arada koyuyorum 50.gün gibi başladık

canım benim kız 120-130 gibi doyuyor bence seninki de doyar sanki yada mamayı az yap

ama suan emzırmeye basladıgımdan berı 110 120 bıle cıkmıyor kı sagdıgımda cıkıyordu emzırmeye basladıktan berı oda gıttı 70 fılan cıkmaya basladı hadı emzıreyıma rtar dedım ama yok neysem ıcsem kar etmıyor kım nederse hemen alıp uyguluyorum cok afedersınız ama b.k ye deseler onu bıle yıycem yakında

peki onun yerine alternatif bişi aldınız mı
evet fisher priceın akvaryum salıncağını aldık ama bebek bazen çıkardığı sesten korkuyor büyük ihtimal senin beğendiğinde ses çıkardığı için sahibi az kullanmış olabilir.Ama büyüdükçe alışacaklar gibime geliyor şimdi şimdi orda uyuklamaya balıklarla konuşmaya filan başladı.

melehat pazartesi dönecekmiş canım ama başka önerilerde vardı sanki geçmişe bi gözat deim.

Aynı durum bendede mevcut kendi içtiği zaman doymuyor sağıp verdiğim zman sütüm yetiyor bende akşamları sağarak veriyorum.

yok canım ya sağınca daha çok süt artıyo bende test ettim onayladım ağzı olan konuşuyo boşver sana en iyi geleni sen bilirsin.Bide kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr süt yapan bişey öğrendim bugün. Dut kompostosu müthiş süt yapıyormuş ben bu akşam deniycem inş işe yarar.Ama ebe garanti verdi hadi bakalım inş 200 cc sütüm gelsin inş......

Son düzenleme:
ıste benımde o sekılde doyuyordu ama benım ıkı gogusten cıkan buydu ben bunada razıydım ama emzır artar dedıler dıye sagmadan emzırmeye basladım musluklar hepten kapandı sanırım oglum cekemıyor

saol canım Allah razı olsun sutu olan anneler olarak ne olur bızede dua edın

bende gecelerı bı kere mama verıyorum sonrakı ogune bıraz sut dolmus oluyor sagıp verıyordum ama emzırmeden berı artık sutte dolmuyor acaba tekrar sagarak baslasam artarmı?
ben artık yeme ıcmeyle olacagına ınanmıyorum canım ya gun ıcınde ınana sadece sut yapan seylerle beslenıyorum her cesıtten bol bol ama yokkkk

evet benimde emzirmeyle arttı tekrar sağmaya başlayınca arttı bende tekrar başla sağmaya... ben hiç bişey yiyip içmiyordum süt yapsın diye açıkcası normal bezleniyorum hatta günde 2 lt suyu zar zor içiyorumdur bazen onu bile içmiyorum ama bu dut kompostosu nedense çok aklıma yattı deniycem...

canım öyle diyosan sağ canım önemli olan max annesütü vermen ve hiiiççç canını sıkma oldugu kadar sütü en çok moral arttırıyoo

çok saolun kıslarr bizimde bugün 40 çıktı bakalım bizde başlıcaz gezmeleree

canım araban varsa araba kullanman daha saglıklı ben arada kullanıyorum ama daha arabamız olmadıgından bu arada hayırlı olsun 40ınız

canım benim k.v de der hep dut kompostosu iç die kompostodan bıktığm için yapmadım hiç ama hergün 1 avuç dut kurusu yiyorum yarıyo olabilir

artarsa bana ozelden yazarmısın canım duacın olurum

selam kızlarr ben geldimm
bugün oğlum öğlen uyandı huysuzlandı ağladı durdu çamaşır makinası çalışıyodu sıkmaya başladı hemen banyoya gittik meteyi makinanın üstüne yatırdımm anında sustu sıkarken makina biraz sallanıyo ya pek hoşuna gitti.esnedi durduu.sonra makina bitti durdu ayhh benimki ağlamaya başladıı
sonra giyindik süslendik babannemize gittik misafir vardı.pek huysuzluk yapmadı uyudu falan bende uyumuşum 2 saat valla çok iyi geldi

cumartesi mevlüdümüz var malum internetten şu mavi puantiyeli mevlüt şekeri kutularından almıştm onların için şeker koydum hazırladım. mete beyide yıkadık pakladık uyuyo şimdi

maşallah maşallahh kızınaaa
bizde 41. gün gitmiştik kontrole 5000 gr dı boyuda 56 cm. doktor her istediğinde emzirme aşağı yukarı 2 saat olsun bikere emsin tam emsin dedi.oyala o arada oynat konuş emzik falan ver dedi ama ben yapamıyorum yazık ağlayınca nasıl dicem saatin gelmedi bekle diye emziriyorum valla

ben artık hiç sağmıyorum bnimde sağınca acayip acıyo göğüs uçlarım oğlum emiyoo artık boşaltıyomu boşaltaıyomu bilmiyrum ama doyuyo çok şükür bazen kendi bırakıyo emmeyii doymasa bırakmaz dimi
bide benim sütün rengi beyaz

benim emzirdikçe çoğaldı benime biara azdı akşamları bitiyodu çok şükür şimdi kıvamı iyi

bende biraz sağayım dedim şimdi ama yok anam acıyoo yaaaa zorum ne dedimm zaten uyanır 1 saat sonra falan emerr
pompa da zaten manuel sinir ediyo beni almadım elektriklisini.meraktan bi sağayım dedim ama uğraşamıcamm acıtıyo yaa

benımde aksıne sagınca acımıyor emınce acıyor cok enterasan ya seda sen hep emzırıyordun dımı kac saatte bıır emzırıyorsun genelde ve nekadar sure?

benımde aksıne sagınca acımıyor emınce acıyor cok enterasan ya seda sen hep emzırıyordun dımı kac saatte bıır emzırıyorsun genelde ve nekadar sure?

valla ben her istedikçe emziriyorum bu bazen yarım saatte bir oluyor bazen uyuyor 2 saati buluyor.
15-20 dk emiyor ii göğsüde emzirmeye çalışıyorum ama her zaman olmuyor o.birini emiyo ya uyuyakalıyo yada bırakıyor.

ama şimdi göğsüm sızlıyor hafiften ama doluykenki sızlaması gibi diil.ozaman hem sert oluyor hemde farlı sızlıyor.sanırım üşüttüm ondan sızlıyor olabilir diye şüpheleniyrum

kızlar yaa bu süt işini hiç anlamadım...benim sabahları falan göğüslerim çok dolu oluyoo gündüzleri arada bii tek göğüsten sabahlarıı 150 ml sağıyorum ama gündzleri 70 i geçmiyo mesela...kızım emdikçe sütün geldiğini hissediyorum ama...doyuyomudur acabaa yaa...3 kilo doğdu şimdii 5.100 meselaa....siz mamada takviye yapıorum diince bnmde yapasım gelioo

anladım canım bızımkı sanırım bıberonun rahatlgına alsıtıgı ıcın sutumun ılk emdıgındekı bollugu gıttıkten sonra sınırlenıyor ve cekmeyı bırakıyor cekmedıkce gun ıcınde sut azalıyor tabı bu mantıgı gelıstgırdım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…