tek öğretmen olman ne farkederki yasal hakkın sonuçta kullanabilirsin anlamadım ben yaniben 22 nisanda başlıyorum okulda tek öğretmen olacağım için süt izni kullanamam heralde. Eve de uzak olduğundan 7den 4e kadar oğlumu göremicem mecburen ücretsiz izin almam lazım 2 ay kadar. Heyet almak çok güzel olur da zannetmiyorum tanıdık dr olmayınca alamam.
bu soruya bayıldım :)) çünkü ben de merak ediyorum annemlerin yanına gidecem bende küçük yer bir şekilde tanıdık doktor bulunur ve alırım diye düşünüyorum ama kabul edilir mi ?edilir gibi geliyor ama ??ya ben bu sene atandım pek bilgim yok 3 ay calıstım dogum iznine ayrıldım müdüre soruyorum oda birsey bilmiyor ücretsiz izin al gec hocam diyor.birsey daha sorsam sana ben konyada görev yapıyorum raporu afyondan alsam olur mu acaba?
hadi ya eski yasada memur istediği zaman kullanabilir diyordu gerçi öğlen arası olan okullarda geçerli değildi diye biliyorum... Ya da yine aynı öğlen arası varsa kullanamıyorsunda sabhaççı öğlenci olursan kullanıyorsun gibi birşey galibacanım yasada dip not olarak bir madde var süt izninin altında egitim ögretimin aksamaması için ögretmenler ders saatleri dısında kullanabilir diye yani ögle arası ve tenefüslerde kullanabiliyrz benim okulum eve 1 bucuk saat mantıga bak
kızlar şu kremşantiyle yapılan kurabiyeler kaç dakikada pişiyor yapan biri yazabilir mi lütfen. Hemen yanar denmiş tarifte.
kızlar şu kremşantiyle yapılan kurabiyeler kaç dakikada pişiyor yapan biri yazabilir mi lütfen. hemen yanar denmiş tarifte.
tek öğretmen olman ne farkederki yasal hakkın sonuçta kullanabilirsin anlamadım ben yani
bu soruya bayıldım :)) çünkü ben de merak ediyorum annemlerin yanına gidecem bende küçük yer bir şekilde tanıdık doktor bulunur ve alırım diye düşünüyorum ama kabul edilir mi ?edilir gibi geliyor ama ??
hadi ya eski yasada memur istediği zaman kullanabilir diyordu gerçi öğlen arası olan okullarda geçerli değildi diye biliyorum... Ya da yine aynı öğlen arası varsa kullanamıyorsunda sabhaççı öğlenci olursan kullanıyorsun gibi birşey galiba
canım ben yaktığım için yorum yapamayacam ama5 dakikadan fazla değil sanırım birde fırını kapatınca fırından hemn çıkarmak lazım ki kalan ısıyla iyie pişmesin :))
canım yasada dip not olarak bir madde var süt izninin altında egitim ögretimin aksamaması için ögretmenler ders saatleri dısında kullanabilir diye yani ögle arası ve tenefüslerde kullanabiliyrz benim okulum eve 1 bucuk saat mantıga bak
uzak mı canım okulun bebişinle gidersin havalar ısınıyor nasılsa benim okul yakın bebek yapmaya karar verdiğimde illk okulumu değiştirdim yakın olsun diye ama yinede sürünecem(seminerde kızımı arabasına koyup gitmeyi planlıyorum :))
güzel fikirmiş canım ..sicile işlense bile doğum sonrası sendrom normal bir durum ..geçiçi yani ... Hem ne sorunu olcak ki ??
kızlar şu kremşantiyle yapılan kurabiyeler kaç dakikada pişiyor yapan biri yazabilir mi lütfen. hemen yanar denmiş tarifte.
kızlar siz raporlardan bahsediyorsunuz biraz alakasız olacak ama yukarıda da sormuştum cevap veren olmadı...tecrübeli annelerden dondolino kullanan var mı? yada komşusu akrabası kullanan? almayı düşünüyorum ama kararsızım biraz büyük yer kaplıyor çünkü ve ileri geri sallanıyor acaba kızım sever mi?
bu arada bende öğrt.im ama özelde.. geçen beni de aradılar dershaneden ağustos 1 de başlayacağim tekrrar. ama çook zor geliiyor çalışmak
ben derecesini yüksek tutttum sanırım..ben 2 kez yaptım ilkinde 30 dk falan oldu kahverengi oldu yenmiyodu yanık gibi tat oldu ikincide sürekli kontrol ettim yaklaşık 20 dk falan sanırım tam bakmadım ama beyazken aldım altı hafif kahveyken iyi oldu tadı da mükemmeldi tavsiye ederim
yaa canım öğretmenler kullanamaz diye bir şey olur mu..yönetmelikleri iyi bilmek gerekiyor sanırım meb dekiler öğretmen açığı olmasın diye yok deyip geçiştiriyorlar.ben burda kullanan arkadaşlarım var biliyorum son derslerini boşaltıp erken çıkıyorlar okuldan..bu arada o üç haftayı aktarıyorsun yok derlerse inanma emsal karar var.okullara yazı gitmiş.benim müdürümde yok dedi ama biz yazı var biliyoruz 11 şubata doğum yapan bir kadının ki kabul edşlmiş felan dedik YAZIYI BULDU ikna oldu.....yok canım ögretmenler kullanamıyor süt iznini yarım gün calısanlarda calısmadıgı yarım günde sayıyorlar süt izni diye tam günlerde ögle arasını ben meb e sormustum böyle dediler ben göreve basladıgımda bir ögretmen arkads vardı 3 aylık cocugu için emzirmeye gidemiyordurapor için bende afyon küçük tanıdık birini bulurum diye düşünüyorum birde özel hastanede kabul oluyormus içim rahatladı valla yarın mebi arayıp erken dogum yaptım 3 haftamı aktarabilirmiyim diye soracagım eger aktarırsam hiç raporla ugrasmama gerek kalmayacak of cok zor bu işler
arkideşler süt izi 3 saat oldu dimi biz öğretmenlerde bundanfaydalana bilcekmiyiz acep
cnm hiç duymadım onu ama sadece sallanması için diyosan biz salıncak aldık kızıma.annemlerde kullanıyoruz şimdilik yaza da bahçede kullanırız diye düşündük.arkası tam yatabiliyo.80 tl ye aldık.ama baya yer kaplıyo tabi :))))
evet cnm yururluğe girdi ilk 6 ay süt izni 3 saat,sonraki 6 ay 1,5 saat.
Kızlar ben geldim... Bugün karma aşımızı olmaya gittik kızım 57 cm ve 5200 gr olmuşGeçen ay 4000 gr dık 1 ayda 1200 almışız ebe çok şaşırdı ve çok kemikli bi bebek bu dedi.D vitaminni kesin dedi çünkü bıngıldağı hızlı kapanmış en azından 3 ayın sonuna kadar kapanmasın isteriz dedi sinir oldum ya ee siz verdiniz bu damlayı dedim.Evet her bebeğe veriyoruz zaten ama sizin bebeğinizin kemik gelişimi bayağı ileri dedi.İyi bişeymi söyledi kötümü anlamadım doğrusu.Rota virüsünüde yaptırmadık kızlar ya kadın konuşa konuşa ikna etti bizi valla iyimi ettik kötü mü ettik bilmiyorum ama biranda öyle karar verdik Allah sonumuzu hayreylesin.Baş çevremiz 39 cm. Kızlar sütüm çok çok bol değil ama çok sarı kızımın kilo alımını buna bağlıyorum ne kadar sarıysa o kadar yağlıdır derler.sizin renkler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?