2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tek öğretmen olman ne farkederki yasal hakkın sonuçta kullanabilirsin anlamadım ben yani

bu soruya bayıldım :)) çünkü ben de merak ediyorum annemlerin yanına gidecem bende küçük yer bir şekilde tanıdık doktor bulunur ve alırım diye düşünüyorum ama kabul edilir mi ?edilir gibi geliyor ama ??
hadi ya eski yasada memur istediği zaman kullanabilir diyordu gerçi öğlen arası olan okullarda geçerli değildi diye biliyorum... Ya da yine aynı öğlen arası varsa kullanamıyorsunda sabhaççı öğlenci olursan kullanıyorsun gibi birşey galiba

kızlar şu kremşantiyle yapılan kurabiyeler kaç dakikada pişiyor yapan biri yazabilir mi lütfen. Hemen yanar denmiş tarifte.

canım ben yaktığım için yorum yapamayacam ama5 dakikadan fazla değil sanırım birde fırını kapatınca fırından hemn çıkarmak lazım ki kalan ısıyla iyie pişmesin :))

kızlar şu kremşantiyle yapılan kurabiyeler kaç dakikada pişiyor yapan biri yazabilir mi lütfen. hemen yanar denmiş tarifte.

ben 2 kez yaptım ilkinde 30 dk falan oldu kahverengi oldu yenmiyodu yanık gibi tat oldu ikincide sürekli kontrol ettim yaklaşık 20 dk falan sanırım tam bakmadım ama beyazken aldım altı hafif kahveyken iyi oldu tadı da mükemmeldi tavsiye ederim

yasal hakkım ama buranın milli eğitim biraz sorunlu görevlendirme istesem onuda yapmıyorlar yine de şansımı denicem. ikili öğretim olan bi okul olsa süt iznine gerek yok ama akşama kadar öğle arası eve de gidemicem hayırlısı.

bu arada kurabiye konusunda fırından fırına değişiyo heralde. ya da benim zaman kavramım çok iyi değildir bana güvenmeyin ama güzel olmuştu yani ikinci yaptığım kurabiye.

yok canım ögretmenler kullanamıyor süt iznini yarım gün calısanlarda calısmadıgı yarım günde sayıyorlar süt izni diye tam günlerde ögle arasını ben meb e sormustum böyle dediler ben göreve basladıgımda bir ögretmen arkads vardı 3 aylık cocugu için emzirmeye gidemiyordu rapor için bende afyon küçük tanıdık birini bulurum diye düşünüyorum birde özel hastanede kabul oluyormus içim rahatladı valla yarın mebi arayıp erken dogum yaptım 3 haftamı aktarabilirmiyim diye soracagım eger aktarırsam hiç raporla ugrasmama gerek kalmayacak of cok zor bu işler

aynen diyelim öğleden sonra kullandım 3 saat tek öğretmenim öğrenciler kendi başlarına mı ders yapacaklar? o nedenle bana süt iznimi kullandırtmazlar. tek çare ücretsiz izin kullanmak...

evet canım uzak baya bir de ist. trafiği malum. bebişle zor yani. ücretsiz tek çözüm olacak sanırım zaten eylülde de başlamak istemiyorum en az 1 yaşına kadar ben bakıcam oğluma. inş. eşimin işleri yolunda gider de kullanabilirim izin

kızlar siz raporlardan bahsediyorsunuz biraz alakasız olacak ama yukarıda da sormuştum cevap veren olmadı... tecrübeli annelerden dondolino kullanan var mı? yada komşusu akrabası kullanan? almayı düşünüyorum ama kararsızım biraz büyük yer kaplıyor çünkü ve ileri geri sallanıyor acaba kızım sever mi?

bu arada bende öğrt.im ama özelde.. geçen beni de aradılar dershaneden ağustos 1 de başlayacağim tekrrar. ama çook zor geliiyor çalışmak

güzel fikirmiş canım ..sicile işlense bile doğum sonrası sendrom normal bir durum ..geçiçi yani ... Hem ne sorunu olcak ki ??

yani dimi ama ben de öyle düşünüyorum cnm

kızlar şu kremşantiyle yapılan kurabiyeler kaç dakikada pişiyor yapan biri yazabilir mi lütfen. hemen yanar denmiş tarifte.

cnm tarifi ben verdim ama kaç dk da piştiğini hiç hesaplamadım yaa gidip gelip bakıyorum ben hafif pembeleşince hemen çıkarıyorum.yoksa fırında kalınca yanarlar hemen

cnm hiç duymadım onu ama sadece sallanması için diyosan biz salıncak aldık kızıma.annemlerde kullanıyoruz şimdilik yaza da bahçede kullanırız diye düşündük.arkası tam yatabiliyo.80 tl ye aldık.ama baya yer kaplıyo tabi :))))

ben derecesini yüksek tutttum sanırım..

yaa canım öğretmenler kullanamaz diye bir şey olur mu..yönetmelikleri iyi bilmek gerekiyor sanırım meb dekiler öğretmen açığı olmasın diye yok deyip geçiştiriyorlar.ben burda kullanan arkadaşlarım var biliyorum son derslerini boşaltıp erken çıkıyorlar okuldan..bu arada o üç haftayı aktarıyorsun yok derlerse inanma emsal karar var.okullara yazı gitmiş.benim müdürümde yok dedi ama biz yazı var biliyoruz 11 şubata doğum yapan bir kadının ki kabul edşlmiş felan dedik YAZIYI BULDU ikna oldu.....

Son düzenleme:

canım hem sallanması için hem de ilerde mama sandalyesi oluyor.onda sallanmayı sevmezse en azından ilerde mama için işimi görür diye düşünüyorum..müzikli, elektrikli otomatik sallıyor hızlı yavaş dereceleri var.. ama bilemedim

Kızlar ben geldim... Bugün karma aşımızı olmaya gittik kızım 57 cm ve 5200 gr olmuş Geçen ay 4000 gr dık 1 ayda 1200 almışız ebe çok şaşırdı ve çok kemikli bi bebek bu dedi.D vitaminni kesin dedi çünkü bıngıldağı hızlı kapanmış en azından 3 ayın sonuna kadar kapanmasın isteriz dedi sinir oldum ya ee siz verdiniz bu damlayı dedim.Evet her bebeğe veriyoruz zaten ama sizin bebeğinizin kemik gelişimi bayağı ileri dedi.İyi bişeymi söyledi kötümü anlamadım doğrusu.Rota virüsünüde yaptırmadık kızlar ya kadın konuşa konuşa ikna etti bizi valla iyimi ettik kötü mü ettik bilmiyorum ama biranda öyle karar verdik Allah sonumuzu hayreylesin.Baş çevremiz 39 cm. Kızlar sütüm çok çok bol değil ama çok sarı kızımın kilo alımını buna bağlıyorum ne kadar sarıysa o kadar yağlıdır derler.sizin renkler nasıl?

Son düzenleme:

bizde pazartesi karma aşımızı olacağız. benim oğlum 7 haftalık 5.900 kg. bizim de gelişimi maaşallah çok iyi hatta doktorumuz obez olacak mamayı kes dedi de ben yapamıyorum çünkü çok ağlıyor sütüm yetmediği için mama takviyesi yapıyorum:) artık dr. da ikna oldu mama konusunda:) benimde sütüm de yok denecek kadar az ama rengi benimkinin de çok sarı sanırım benimde sütüm besleyici bende öyle duymuştum sütün rengi ne kadar sarı olursa sütün kalitesi o kadar iyi olurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…