ya hanımlar hemoroid sorunu olan varmı ben çok rahatsızım bu onuda ya..napçam bılemıyorum bılgısı olan varsa yardım etsın bana ...doğumdan sonra bu cıktı meydana ya...
kortos fitil canım tek çaresi...3 günde geçiriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hanımlar hemoroid sorunu olan varmı ben çok rahatsızım bu onuda ya..napçam bılemıyorum bılgısı olan varsa yardım etsın bana ...doğumdan sonra bu cıktı meydana ya...
evet yaa ben de haberlerde izledim onlar insan olamaz yaa mümkün değil yeni doğmuş bi bebeğe bunlar yapılaz yaa.. Allah korusun ya bizim çocuklarımız da onun gibilerin eline düşseydi.. Verilmiş sadakamız varmış ki sağ salim çıktık geldik hataneden.. ayy ben tutamadım kendimi ağladım yaa kendi oğlumu düşündüm onların yerinde o insan müsveddelerini öldürmek parçalamak istedim.. kimse kızmasın ama bazıları boşuna katil olmuyor benim olasım geldi..
canım türkiyede semt pazarlarında arapsaçı diye de satılıyor belki öyle duymuşsundur pazara çıkarsan markete gidersen bi sor bak süte ve gaza iyi geliyor rezene biliyorsun ;}
tek çaresi kortos fitil canım git al...dua edersin bana..3 günde geçiyo
benim durumumda karışık canım.dilekçem onaylandıysa 15 mayısa kadar uzatıyorum en fazla ...sonra raporla uğraşacaz (bebeklerimizi emanet ettiğimiz insanlara bakın. Yazıklar olsun... Ceza da almaz bunlar bu ülkede... Allaha havale ediyorum
mapuci canım ben örtü serdim yatak odasında halının üstüne. Genelde orada emzirmeye çalışıyorum. Dediğin gibi halılar hep leke( örtüyü sıksık yıkayabiliyorum en azından.
***öğretmen arkadaşlar ücretsiz izin alacak mısınız?
Ben heyet ayarlayamadım, müdürüm de 10 10 rapor alırsın ama raporlar arası birer gün okula gelmen lazım dedi. Bebeği kime bırakıcam ki, kimsemiz yok ist.da. Zaten 40 gün de yetmiyor dönemi kapamaya. Kafam karıştı. Yaza kadar raporla geçirip eylülde ücretsiz almak istiyordum. Ama olmayacak galiba.
evet canım ..beyşehir ilçesi yakın zamanda gitmek istiyorum yaa ..kardeşlerim babam daha kızımı görmediler..uçakla konya ya inip ordan beyşehir e geçmeyi planlıyorum ama elimde bebekle de korkuyorum ((babys sen konyalıydın dimi canım ama istanbulda yaşıyodun yanlış hatırlamıyosam
canım raporu devlet hastanesinden mi alıyorsun?özel hastaneden aldıgımız heyet raporu gecerli oluyor mu?
ececim haber ver muhakak mınısın neyı oldugunu oke doktora gıdınce..
ay o haberı bende gordum ıcım yandı yaa o cocugu ole gorunce yavrum geldı gozumun onune ALLAH nasıl bılıyosa ole yapsın onların yaa o cocugun annesı yavrusunu gorunce o halde naptı acaba o bebegı alıp bagrıma basasm geldı
şenay bu arada raporu hafta sonlarını dahil etmeden 5 gün 5 gün şeklinde alabilirsek baya bir uzuyor..
uzak mı canım okulun bebişinle gidersin havalar ısınıyor nasılsa benim okul yakın bebek yapmaya karar verdiğimde illk okulumu değiştirdim yakın olsun diye ama yinede sürünecem (seminerde kızımı arabasına koyup gitmeyi planlıyorum :))onu bende düşündüm canım ama her seferinde dr.a ve rapor götürmeye okula gitmek için bebişi nereye bırakırım bilmiyorum eşim bir kez izin alsa ikinci de alamaz çocukla çıkamam off offf
öğretmen arkadaşlar heyet raporundan bahsetmişsiniz.bnm de acil bulmam lazım heyet raporu ama artık eskisi kadar kolay alınmıyo yaaa okuldan bi arkadaşım zor zar bi psikologtan doğum sonrası depresyon geçiriyomuş gibi heyet aldı.ama ondan önce bisürü tanıdık araya soktular başka doktorlardan istediler olmadı.peki bişi sorucam bu depresyon raporu sicile işlenir mi? Yani ne biliim işte sorun çıkarırmıki ilerde??? Bu gidişle ben de öyle yapıcam da :44: Off yaaa napıcam ben şu rapor işini bilmiyorum
öğretmen arkadaşlar heyet raporundan bahsetmişsiniz.bnm de acil bulmam lazım heyet raporu ama artık eskisi kadar kolay alınmıyo yaaa okuldan bi arkadaşım zor zar bi psikologtan doğum sonrası depresyon geçiriyomuş gibi heyet aldı.ama ondan önce bisürü tanıdık araya soktular başka doktorlardan istediler olmadı.peki bişi sorucam bu depresyon raporu sicile işlenir mi? yani ne biliim işte sorun çıkarırmıki ilerde??? bu gidişle ben de öyle yapıcam da :44: off yaaa napıcam ben şu rapor işini bilmiyorum
özelinkide geçyormuş daha ben ayarlamadım ama alamazsamda normal 40 gün bana yetiyor inşallah heyet alabilirim
ya ben bu sene atandım pek bilgim yok 3 ay calıstım dogum iznine ayrıldım müdüre soruyorum oda birsey bilmiyor ücretsiz izin al gec hocam diyor.birsey daha sorsam sana ben konyada görev yapıyorum raporu afyondan alsam olur mu acaba?
ben 22 nisanda başlıyorum okulda tek öğretmen olacağım için süt izni kullanamam heralde. eve de uzak olduğundan 7den 4e kadar oğlumu göremicem mecburen ücretsiz izin almam lazım 2 ay kadar. heyet almak çok güzel olur da zannetmiyorum tanıdık dr olmayınca alamam.
benim kulumda tam gün 8:40 tan 16:00 kadar bizde süt izni kullanabiliyormuyuz kızlar kullanıyosak ben yaşadım idareye sabah yaslarım dersleri öğlen evimdeyim negüzel olur bide biz okulda iki zümreyiz 16 saat dersim var ooooo yaşarım ozaman ben
canım yasada dip not olarak bir madde var süt izninin altında egitim ögretimin aksamaması için ögretmenler ders saatleri dısında kullanabilir diye yani ögle arası ve tenefüslerde kullanabiliyrz benim okulum eve 1 bucuk saat mantıga bakarkideşler süt izi 3 saat oldu dimi biz öğretmenlerde bundanfaydalana bilcekmiyiz acep