• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa ben de haberlerde izledim onlar insan olamaz yaa mümkün değil yeni doğmuş bi bebeğe bunlar yapılaz yaa.. Allah korusun ya bizim çocuklarımız da onun gibilerin eline düşseydi.. Verilmiş sadakamız varmış ki sağ salim çıktık geldik hataneden.. ayy ben tutamadım kendimi ağladım yaa kendi oğlumu düşündüm onların yerinde o insan müsveddelerini öldürmek parçalamak istedim.. kimse kızmasın ama bazıları boşuna katil olmuyor benim olasım geldi..

canım türkiyede semt pazarlarında arapsaçı diye de satılıyor belki öyle duymuşsundur pazara çıkarsan markete gidersen bi sor bak süte ve gaza iyi geliyor rezene biliyorsun ;}

bende aynen katılıyorum..o bebegın annesı napsın delırmıstır kadın heralde görünce kıyamam ya..bız ıslak mendılle bıle silmek istemezken o minicik hassas tene o makyaj malzemelerı sürülürmü inanamıyorum nasıl bır vahşet bu ya...ınsanlıgından şüphem var o hemsırelerın..

canım rezene arapsaçını biliyordum ama rezenenın onla aynı şey olduğyunu bılmıyordum çok şaşırdım:))

tek çaresi kortos fitil canım git al...dua edersin bana..3 günde geçiyo

canım ya dün drun bana verdıgı o işte bende nasıl kullanıldıgını anlayamadım onun ya..bende de var hemeroıt kullanayım barı kremın yanında verılen çubuklamı yapıcam ben onu ya benım ıc hemereotım yok acaba sadece dısına sursem yeterlı olurmu???

slm kızlar nasılsınız...
biz anneannemizedeyiz...önce kv me gittik dünde manisaya geldik....hemen misafir yoğunluğu başladı...bugün akşam sanırım baya bi kalabalık olcak...anneannesi kızıma oda hazırlamış...bi arkadaşının bebeğinin beşiğini getirmiş falan kızımın keyfi neyim yerinde anlayacağınız...sizlerde ne var ne yok...

bebeklerimizi emanet ettiğimiz insanlara bakın. Yazıklar olsun... Ceza da almaz bunlar bu ülkede... Allaha havale ediyorum
mapuci canım ben örtü serdim yatak odasında halının üstüne. Genelde orada emzirmeye çalışıyorum. Dediğin gibi halılar hep leke:(( örtüyü sıksık yıkayabiliyorum en azından.
***öğretmen arkadaşlar ücretsiz izin alacak mısınız?
Ben heyet ayarlayamadım, müdürüm de 10 10 rapor alırsın ama raporlar arası birer gün okula gelmen lazım dedi. Bebeği kime bırakıcam ki, kimsemiz yok ist.da. Zaten 40 gün de yetmiyor dönemi kapamaya. Kafam karıştı. Yaza kadar raporla geçirip eylülde ücretsiz almak istiyordum. Ama olmayacak galiba.
benim durumumda karışık canım.dilekçem onaylandıysa 15 mayısa kadar uzatıyorum en fazla ...sonra raporla uğraşacaz :((
babys sen konyalıydın dimi canım ama istanbulda yaşıyodun yanlış hatırlamıyosam
evet canım ..beyşehir ilçesi yakın zamanda gitmek istiyorum yaa ..kardeşlerim babam daha kızımı görmediler..uçakla konya ya inip ordan beyşehir e geçmeyi planlıyorum ama elimde bebekle de korkuyorum :(((

şenay bu arada raporu hafta sonlarını dahil etmeden 5 gün 5 gün şeklinde alabilirsek baya bir uzuyor..

ben ne yapıcam şaşırdım:52:dün temizlik yaparken eşim evdeydi tek salonu bügüne bıraktım sabahta eşim uyuyunca ellemedim işe gidecek dinlensin die salon kaldı bu bir,, tel geldi eşimin amcası gelini bugün müsaitmiş ancak başka zaman gelemezlermiş erteleyememiş kayınbirader, zoraki evet dedim bu iki ,,üst katta tdilat var emiri uyutuyorum koyuyorum yatağa tırrrrrrrr pat küt diye sesler zırt diye uyanıyo hatta şu an kolumda ancak daldı uyanmazsa tabii bu üç ,,,akşama ne yemek var ne içecek bu dört,,, üstümün yarısı süt bulaşığı yarısı kusmuk yarısıda çiş acilen duş yapmam lazım bu 5 ,,normalde k.valideler kendi tarafları olunca bana sormadan gelirlerdi ama bunlarla küsmüşler galiba aradı kem küm gelecektim filan istersen gerek yok dedim hemen tamam o zaman dedi zaten aramadım demesin diye aramış sesinden belliydi bendede bi huy kimseye mudara etmem ,kayınpeder tel geldiği an damlardı o hiç aramadı bile bu 6 tırlatmaya az kaldı buda 7 :37:

ececim haber ver muhakak mınısın neyı oldugunu oke doktora gıdınce..

ay o haberı bende gordum ıcım yandı yaa o cocugu ole gorunce yavrum geldı gozumun onune ALLAH nasıl bılıyosa ole yapsın onların yaa o cocugun annesı yavrusunu gorunce o halde naptı acaba :43::43: o bebegı alıp bagrıma basasm geldı:43:

mervecim ilgin için çok memnun oldum cumaya beklemeden bugün kızımı fakülteye götürdük çok şükür önemli bişe değilmiş cildi çok hassas terleyince olmuş dedi yani isilik olmuş ama temizliğine dikkat edelim ilerlerse egzamaya dönüştürür dedi battaniye yünlü tüylü şeyleri örtmeyelim birazda alerjik dedi ılıtılmış suyla pamukla sık sık silicez o şekilde geçircez inşallah buarada ben samsunda yaşıyorum sinopluyum sen nerde yaşıyorsun

şenay bu arada raporu hafta sonlarını dahil etmeden 5 gün 5 gün şeklinde alabilirsek baya bir uzuyor..

onu bende düşündüm canım ama her seferinde dr.a ve rapor götürmeye okula gitmek için bebişi nereye bırakırım bilmiyorum:( eşim bir kez izin alsa ikinci de alamaz çocukla çıkamam off offf

onu bende düşündüm canım ama her seferinde dr.a ve rapor götürmeye okula gitmek için bebişi nereye bırakırım bilmiyorum:( eşim bir kez izin alsa ikinci de alamaz çocukla çıkamam off offf
uzak mı canım okulun bebişinle gidersin havalar ısınıyor nasılsa benim okul yakın bebek yapmaya karar verdiğimde illk okulumu değiştirdim yakın olsun diye ama yinede sürünecem :((seminerde kızımı arabasına koyup gitmeyi planlıyorum :))

yaa hani bu aşı uyku yapıyodu bizm kız aynı 2ye kadar uyudu şimdi ayakta ama pek keyfi yok aglamaya mecali yok eşime diyorum da böyle o da huysuzlaştıgında aşı mı yaptırsak diyo :1:ben kıyamam ama :20: neyse ateşi çıkmasında :18:
nurcum gözünaydın manisadaymışın
deryacım seni çoook ii anlıyorum amannn onlarda bebekli yere geliyolar hoş görsünler zaten habersiz saylıyr önceden söylememişler :47: dışardan al bişiler eşin de erken gelsin biraz gelebilirse en azında duş alırsın
gözdecim umayın ateşi çıkmış gece geçmiş olsun canım aman bizimki çıkmaz inş eşim de yok akşam :18:
walla bu babalık yaramadı kocalalrımza benimki de bazen tuhaflaşıyo :37:

öğretmen arkadaşlar heyet raporundan bahsetmişsiniz.bnm de acil bulmam lazım heyet raporu ama artık eskisi kadar kolay alınmıyo yaaa :( okuldan bi arkadaşım zor zar bi psikologtan doğum sonrası depresyon geçiriyomuş gibi heyet aldı.ama ondan önce bisürü tanıdık araya soktular başka doktorlardan istediler olmadı.peki bişi sorucam bu depresyon raporu sicile işlenir mi? yani ne biliim işte sorun çıkarırmıki ilerde??? bu gidişle ben de öyle yapıcam da :44: off yaaa napıcam ben şu rapor işini bilmiyorum :59:

öğretmen arkadaşlar heyet raporundan bahsetmişsiniz.bnm de acil bulmam lazım heyet raporu ama artık eskisi kadar kolay alınmıyo yaaa :( okuldan bi arkadaşım zor zar bi psikologtan doğum sonrası depresyon geçiriyomuş gibi heyet aldı.ama ondan önce bisürü tanıdık araya soktular başka doktorlardan istediler olmadı.peki bişi sorucam bu depresyon raporu sicile işlenir mi? Yani ne biliim işte sorun çıkarırmıki ilerde??? Bu gidişle ben de öyle yapıcam da :44: Off yaaa napıcam ben şu rapor işini bilmiyorum :59:

güzel fikirmiş canım ..sicile işlense bile doğum sonrası sendrom normal bir durum ..geçiçi yani ... Hem ne sorunu olcak ki ??

öğretmen arkadaşlar heyet raporundan bahsetmişsiniz.bnm de acil bulmam lazım heyet raporu ama artık eskisi kadar kolay alınmıyo yaaa :( okuldan bi arkadaşım zor zar bi psikologtan doğum sonrası depresyon geçiriyomuş gibi heyet aldı.ama ondan önce bisürü tanıdık araya soktular başka doktorlardan istediler olmadı.peki bişi sorucam bu depresyon raporu sicile işlenir mi? yani ne biliim işte sorun çıkarırmıki ilerde??? bu gidişle ben de öyle yapıcam da :44: off yaaa napıcam ben şu rapor işini bilmiyorum :59:

ben 22 nisanda başlıyorum okulda tek öğretmen olacağım için süt izni kullanamam heralde. eve de uzak olduğundan 7den 4e kadar oğlumu göremicem mecburen ücretsiz izin almam lazım 2 ay kadar. heyet almak çok güzel olur da zannetmiyorum tanıdık dr olmayınca alamam. :59:

özelinkide geçyormuş daha ben ayarlamadım ama alamazsamda normal 40 gün bana yetiyor inşallah heyet alabilirim

ya ben bu sene atandım pek bilgim yok 3 ay calıstım dogum iznine ayrıldım müdüre soruyorum oda birsey bilmiyor ücretsiz izin al gec hocam diyor.birsey daha sorsam sana ben konyada görev yapıyorum raporu afyondan alsam olur mu acaba?

ya ben bu sene atandım pek bilgim yok 3 ay calıstım dogum iznine ayrıldım müdüre soruyorum oda birsey bilmiyor ücretsiz izin al gec hocam diyor.birsey daha sorsam sana ben konyada görev yapıyorum raporu afyondan alsam olur mu acaba?

tam bir bilgim yok ama mantıken şöyle olabilir doğum iznini geçirirken adres afyondayım diye dilekçe verip doğum iznin bitmeden 2-3 gün kala heyet alabilirsin sanırım sorun olmaz

ben 22 nisanda başlıyorum okulda tek öğretmen olacağım için süt izni kullanamam heralde. eve de uzak olduğundan 7den 4e kadar oğlumu göremicem mecburen ücretsiz izin almam lazım 2 ay kadar. heyet almak çok güzel olur da zannetmiyorum tanıdık dr olmayınca alamam.
benim kulumda tam gün 8:40 tan 16:00 kadar bizde süt izni kullanabiliyormuyuz kızlar kullanıyosak ben yaşadım idareye sabah yaslarım dersleri öğlen evimdeyim negüzel olur bide biz okulda iki zümreyiz 16 saat dersim var ooooo yaşarım ozaman ben:52::52::52:

arkideşler süt izi 3 saat oldu dimi biz öğretmenlerde bundanfaydalana bilcekmiyiz acep:27:
canım yasada dip not olarak bir madde var süt izninin altında egitim ögretimin aksamaması için ögretmenler ders saatleri dısında kullanabilir diye yani ögle arası ve tenefüslerde kullanabiliyrz benim okulum eve 1 bucuk saat mantıga bak:(

Back