Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günde 3 saat devlet memurları içinmi geçerli yoksa tüm ssklılar içinmi yanıtlarsanız sevinirim arkadaşlar
canım sıcak su tut yada sıcak havlu bas üzerine birazda masaj yap ondan sonra sağmayı dene.kızlar çok canım sıkkın...sol gögsümü sağıyom az süt geliyo demiştim ya.şimdi sağıyom hem süt gelmiyo hemde sert...napcam mastitmiki bu...akıl verin... çok canım sıkıldı
Bizde düşünmüştük bunu almayı ama çok yer kaplıyor diye vazgeçtik masaya yanaştıırken bile sorun olur diye.Ama sana bu konuda en iyi bilgiyi melocum verir.O almıştı sanırım bunlardan.Melocum Manisa da ama pazartesiye gelecekmiş.canım hem sallanması için hem de ilerde mama sandalyesi oluyor.onda sallanmayı sevmezse en azından ilerde mama için işimi görür diye düşünüyorum..müzikli, elektrikli otomatik sallıyor hızlı yavaş dereceleri var.. ama bilemedim
kızlar çok canım sıkkın...sol gögsümü sağıyom az süt geliyo demiştim ya.şimdi sağıyom hem süt gelmiyo hemde sert...napcam mastitmiki bu...akıl verin... çok canım sıkıldı
canım dur telaş yapma bu belirtiler varm ısende peki Ateş, halsizlik, yorgunluk, memede ağrı ve kızarıklık
tüm ssk lılar için canım geçerli
yenimi çıktı bu yasa canım
ayy çok güzelmişşşş bayıldım:)) ne kadar bu beşikler ?
slm kızlarr ben de 26 şubatta doğum yaptım ama mart annelerine kayırlıyımm nasılsınız bakalımm
kıslar ya bişey soracam kanguruya ne zaman koymaya başladınızz
Bizde düşünmüştük bunu almayı ama çok yer kaplıyor diye vazgeçtik masaya yanaştıırken bile sorun olur diye.Ama sana bu konuda en iyi bilgiyi melocum verir.O almıştı sanırım bunlardan.Melocum Manisa da ama pazartesiye gelecekmiş.
iyi akşamlar kızlar bende basur oluştu çok ağrım var ilaç yada buğu tavsiyesi olan varmı içimizde bir aradaş vardı melocum onun bildiği bi ilaç vardı sanırım görenininiz varmı melocumu çok acil yardıma ihtiyacım va dr gitmek istemiyorum direk görmek istiyorlar.
canım bana doktor kortos diye bi krem verdi... bir de proctoglyvenol diye fitil verdi ii geldi biraz..
ya ben cok soru soruyorum basınızı agrıtıyorum ama önemli bu izin konusu müdürle konsutum az önce cebini aradım kısa kesti pek konusmak istemedi yok falan dedi sen dilekçeyi nasıl yazdın okul müdürünemi yazdın?ben yazıp vereyim bakalım birde hastaneden rapor falan almak gerekiyormu erken dogum diye yarın halledeyim ben midire kaldıysak şimdiki iznimide yakacakben derecesini yüksek tutttum sanırım..
yaa canım öğretmenler kullanamaz diye bir şey olur mu..yönetmelikleri iyi bilmek gerekiyor sanırım meb dekiler öğretmen açığı olmasın diye yok deyip geçiştiriyorlar.ben burda kullanan arkadaşlarım var biliyorum son derslerini boşaltıp erken çıkıyorlar okuldan..bu arada o üç haftayı aktarıyorsun yok derlerse inanma emsal karar var.okullara yazı gitmiş.benim müdürümde yok dedi ama biz yazı var biliyoruz 11 şubata doğum yapan bir kadının ki kabul edşlmiş felan dedik YAZIYI BULDU ikna oldu.....
slm kızlarr ben de 26 şubatta doğum yaptım ama mart annelerine kayırlıyımm nasılsınız bakalımm
kıslar ya bişey soracam kanguruya ne zaman koymaya başladınızz
sütü olupta mama takviyesi yapmayan anneler Allah askına bana bı cevap verın sutunuzu hıc bebgınız emmeden sagdınızmı kac cc cıkıyorda cocuklarınız doyuyor ??
ben artık cıldırmak uzereyım cunku emzır sutun artar sagma dedıler dıye emzırıyorum fakat cocuk doymuyor ustune mama yapıyorum bunu sılıp supuruyor sagıdıgım zaman ıkı gogusten 110cc 120cc cıkıyor ama bebek doyuyor ustune mama yaptıgımda kusuyor artık neyapıcagımı neye ınanacgımı sasırdım sut yapan herseyı yıyorum artın dıye ama yok yok yok!! neolu rbana yardımcı olun sutu olan anneler:26:
sütü olupta mama takviyesi yapmayan anneler Allah askına bana bı cevap verın sutunuzu hıc bebgınız emmeden sagdınızmı kac cc cıkıyorda cocuklarınız doyuyor ??
ben artık cıldırmak uzereyım cunku emzır sutun artar sagma dedıler dıye emzırıyorum fakat cocuk doymuyor ustune mama yapıyorum bunu sılıp supuruyor sagıdıgım zaman ıkı gogusten 110cc 120cc cıkıyor ama bebek doyuyor ustune mama yaptıgımda kusuyor artık neyapıcagımı neye ınanacgımı sasırdım sut yapan herseyı yıyorum artın dıye ama yok yok yok!! neolu rbana yardımcı olun sutu olan anneler:26: