- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
cnm çok okuyunca allah yardımcın olsun ne zormuş durumun ama ben olsam bende gitmezdim valla
ohh maaşallah bende çok merak ediyorum sütüm yarıyomu nasıl kiilosu die 10unda kontrolümüz var aşıda vurulcaz bakalım
bende korkuyorum ama biz 9 aydır kardeş gibi olduk yaa eşim için üzülüyürorum düşük tehlikesi var die bişi olmadı hiç
ufff napıcaz 40mız bi çıksında artık :)
yok cnm nerdeeeeeeeee
:):)
bnmkide gögsümde çok oyalanıyo emiyo uyuyo hemencik uyanıyo tekrar haydeeee:)
Allah hepsinie sağlık versin inş
cnm senin işinde cidden zor ama olsun Rabbim yardımcın olsun inşş üstesinden geliceksin alışıcaksınız iice kızınlada eminim çok ii bi annesin yetemiyorum die düşünme hiç bende eşimle ilgilenemiyorum ev kalabalık onu ihmal etmek istemiyorum neyse Rabbim hepimize yardım etsin
şuanda en buyuk korkum misafirler çunkı hem içten hem dıştan dikişlerım var çok zorlanıyorumbakalım bunların altından nasıl kalkıcaz
cm normal doğumunda zorluğu varmış yaa dikişler olunca Allah kolaylık versin gçer inş en kısa zamanda
misafirlede azcık bekelsinler ya 40ın çıksın öle gelsinler dicem ama düşünceli insanlar çok azz
annelerimiz varke herşey nekadar kolay oluyo yaAllah onlardan razı olsunyok daha 3. gunumde gelen vardı ozaman annemler yanımdaydı annemde gıttı tek başımayım hafta sonu var mesela şimdiden boş zamanlarda ıkramları hazırlıycam anca yetişirim
fisher price ın 3 in 1 salıncağı var süper bir şey .ben ondan almayı planlıyorum ama şimdi değil .bir iki ay sonra belki ..alacak olana tavsiye ederim ..kendi kendine sallanma özelliği var salıncak halinden mama sandalyesi sallanan koltuk haline felan geçiyor :))
fisher price ın 3 in 1 salıncağı var süper bir şey .ben ondan almayı planlıyorum ama şimdi değil .bir iki ay sonra belki ..alacak olana tavsiye ederim ..kendi kendine sallanma özelliği var salıncak halinden mama sandalyesi sallanan koltuk haline felan geçiyor :))
YOK YAA...BU sap simplex de işe yaramadı deli gibi ağlıyo yine bakalım sabah nasıl olacak
selam kızlar bugün bizde doktorumuza gitik gaz için zinco verdi birde abd adında vitamin verdi 10 damla vericekmişim önce diyorum kaşığa damlatıyım sonra ağzının içine akıtırım bu ilaçları kullanan varmı aranızda?
zinco benim bebeğimde işe yaramadı, sap simplex te 3 şişe bitirmemize rağmen hiç bi işe yaramadı son olarak biogaia ve humana nın kimyonlu rezene çayı, duş ve karına masajlarla rahatlatık çok şükür. abd die damlayı ben bilmiyorum cnm ama bende damlalı ilaçlarını kaşığa damlatıp kaşıkla içiriyorum.
bizde zinco kullanıyorum ama yinede çok fazla gazı var kızımın,işe yaramıyor gibi.ya bu gaz olayı ne kadar daha devam edecek,kaç ay sürüyor tecrübeli anneler söyleyin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?