• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım ben hiç duymmamıştım bunu ama benimki ellerini sabitletmezki imkansız zaten yapamazmışım digerleri tmm:1:

aynen canım ben gece uyuduktan sonra sarıyodum kollarını bu sefer uyandığında cığlık çığlıga çok sinirleniyor bıraktım kendi hallerne :9:

merhaba şubat anneleri...ben aylarca mart annesi modunda gezerken, 17 şubatta oğlumu kucağıma almamla, ben de sizin gibi şubat annesi oldum:61: ve hepinize gönülden bir selam vermek istedim..

umarım herkesin bebişi güzel uyuyor, güzel gaz çıkarıyor ve güzelce karnını doyuruyordur, şuanda bunlardan daha değerli başka birşey yok benim de hayatımda..:71::71:

merhaba calimero0, hoşgeldin topiğe.
aynı eyler benim içinde geçerli, emsin uyusun daha ne isterim.
ama tabi hergün başka birşey çıkıyor
gaz zaten herkesin derdi
bir an önce gelişsin lütfen şu sindirim sistemi de kurtulalım yaaa

;))) mapuci ben damacanamıyım demiş ya aklıma geldi kızlar.
geçen emreyi emzirmeye çalışıyorum. bizimkinden cuk cuk cuk diye sesler geliyor. ağzından akıta akıta emmeye çalışıyor. eşim kalkıp ne dese... çocuk damacanayı mı dikti kafasına... bu durumda damacana ben oluyorum sanırım.
ah annelik ah ne hallere düştük...

ya kızlar benim 47. günüm dün gece 1-2 damla kan geldi adet oldum sandım sonra devamı yok.. size böyle bişey oldu mu

40ımda cok az gelmişti kan sonra gelmemişti dün ben adet oldum 44üncü günde yani eskisi gibi oldum devam ediyor suaa adetim belki seninde önce kan gelip 3 4 gün sonra adetin olabilir

Evridikiydi canım
bende teşekkürlerimiz sunuyorum yenidennn:70::71:
bende bende:)))

merhaba şubat anneleri...ben aylarca mart annesi modunda gezerken, 17 şubatta oğlumu kucağıma almamla, ben de sizin gibi şubat annesi oldum:61: ve hepinize gönülden bir selam vermek istedim..

umarım herkesin bebişi güzel uyuyor, güzel gaz çıkarıyor ve güzelce karnını doyuruyordur, şuanda bunlardan daha değerli başka birşey yok benim de hayatımda..:71::71:

canım hosgeldın aramıza..bende aslında ocak annesıyım ama subatta anne olmayı beklıyordum ufaklıklar acelecı cıkmış bızım::) umaraım saglıgı ıyıdır canım bebegının...

kızlar ya bıberonla mama veren arkadaslar...

benım oğlum bıberondakı mamayı zebil edıyo ya surunuyo mama tam bır saat suruyo ya.buz gıbı oluyo bırkac defa ılıtmak zorunda kalıyorum ya sız napıyuorsunuz bu konuda ya sızınkılerde oyle yapıyomu dr gıdınce sorucam ya.3.ayında ya acaba 3-6 ay bıberon emzıgı alsammı benım kullangıım yenı dogan ıcın sımdı 2,5 aylık yanı 3. ayın ıcınde napsamkı???

kızlar merabalarrr....

canım ananası gunde kac defa ve nasıl yıyorsun..sacma bır soru oldu ama artık herseyın salatasını cayını yapmaya alıstım ..yanı sadece meyve olarak deılde bbır formulle hazırlıyorsan onuda yapım dedım:))))
canım yarım anas yiyorum günde (yarım ananası tek seferde degil 3 4 porsiyon olarak )yedikten sonra üzerine bir büyük bardak su içiyorm bu kdr bana söyleyen arkadas böyle yap demişti ayrıca ananasın yag cözme özelligide varmıs kızlar yeni ögrendim:)benim dogum sonrası tüm kilolarım gitti alakası varmı acep:)

aynen canım ben gece uyuduktan sonra sarıyodum kollarını bu sefer uyandığında cığlık çığlıga çok sinirleniyor bıraktım kendi hallerne :9:

bende sarmaya çalışıyordum ama istemedi zaten uyurken elleri yukarda uyuması bebeğin rahat oluğunu gösterirmiş birde ellerini gözüne sokmaya çalışmasa bazen sinirlenince kendine yumruk bile atıyo

Mrb arkadaşlar.Umarım siz ve bebişleriniz çok iyidir.
SGK lı Çalışan annelere bir sorum olacak.Doğumdan sonra maaşını alamayan var mı?
Ben alamıyorum ne yazık ki Haziran da vereceğiz diyorlar :(

canım çook teşekkür ederim çok ii oldu..

kızlar bu arada beyaz gürültü sayesinde kızım baya bi uyuyor.. 1,5 saatin üstüne uyandıkça beyaz gürültüyü açtım 50 dakikada onun sayesinde uyudu..uyanıyor hemen açıyorum pat gözler geri gidiyor.. normalde gündüzleri hiç bu kadar fazla uyumazdı.. ama artık acıkmıştır bu son açışım olsun.. kendimi kötü anne hissettim birden..

Günaydın Kızlar Bugün 40ımızı Doldurduk Hayırlısıyla.. Banyomuzu Yapıp 40 Uçurmaya Gidicez İnşallah.. Benim Son 1 Haftadır Hiç Kanamam Yoktu Kesildi Heralde Bu Adet Kanaması Ne Zaman Başlıcak Acaba Ayy Kafam Çok Karışık Aile Hekimine de Gidicem Spiral Konusunu Konuşmaya Ayyy Korkuyorumda.. Neyse..

Şu Rota Virüsü Aşısını Yaptırcam Galiba En Sonunda Ne Olur Ne Olmaz.. Ayy Bi de Aşıyı Vurdurduk Diye Bişey Olursa.. Anne Olup da Sorumluluğu Üstüne Almak Ne Zormuş El Kadar Bebeğin Bugünkü Kararlarını Vermek Kalan Tüm Ömrümün Kararını Vermekten Daha Zormuş.. Allah Yardımcımız Olsun..

Afiyet Olsun Canım Tarifin Nesi Var O Senin El Becerindir ;} Ellerine Sağlık Yaramasın Sadece Süt Olsun ;} :1:

canım hayırlı olsun kırkınız artık gezme zamanı desene:))

günaydın hatunlar :71:

evridiki ve mapuçi sanırım siz varsınız sadece sezonu açmak için 2 ayı beklemeyen :69:
biz de beklemiycez bu gidişle.yani bana kalsa ok ama kociş beklemiycek :78: 45.gün çok mu erken? bide ikiniz de sezeryanlısınız dimi? çok acıdı mı :69:

bizde açtık bizde:)) 50. gündü sanrım epey acılı oldu dayanılmayacak gibi diil ama kendimi kasmamdan da kaynaklandı biraz zaten onun peşine adet oldum yine bi süre kapalıyız :))

40ımda cok az gelmişti kan sonra gelmemişti dün ben adet oldum 44üncü günde yani eskisi gibi oldum devam ediyor suaa adetim belki seninde önce kan gelip 3 4 gün sonra adetin olabilir

o mesajı yazdıktan sonra daha gelmedi bende abdest aldım.. sonra 2 gün sonra yine geldi bu sefer adet kanaması gibiydi hıh tamam dedim adet oldum.. ama yine 1 gün sürdü.. bugün yine abdestimi aldım bakalım..
bu arada kızlar ben normal doğum yaptım nerdeyse 50 gün oldu ama hala sezonu açamadık.. ben çook korkuyorum zaten hamilelikten önce de canım yanardı biraz o işi yaparken şimdi iice tırsıyorum ama artık eşimi de geçiştiremiyorum tam ne güzel adet oldum demiştim o bahanem olacaktı.. ama kaçış yok sanırım

MKT

benm topicin linki bu cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/431662-emziren-annenin-65-kg-dan-52-kg-dususu-nasil-olacak-gorelim-bakalim.html[/URL]

pzt den beri 1.3 kg vermişim:66:

slm kızlar,burası açık kalmış benim hep çevrimiçi görünmüşüm heralde..neyse ara ara girip okuyup çıkabiliorum sadece..özledim sizleri..sadece son sayfalara bakabiliorum..şu an çok uykusuzum,kızım sabaha kadar uyumadı,hanımefendi de sabahtan beri uyuyo,bu gece yine ayaktayız heralde..neyse beyaz gürültü falan gibi bişilerden bahsetmişsiniz..ne ki bu? yada başka gürültü çeşidi de var mı?

canım hayırlı olsun kırkınız artık gezme zamanı desene:))

bizde açtık bizde:)) 50. gündü sanrım epey acılı oldu dayanılmayacak gibi diil ama kendimi kasmamdan da kaynaklandı biraz zaten onun peşine adet oldum yine bi süre kapalıyız :))

sağol canım aynen öyle işte bundan sonra havalarda düzelirse bir de bebek arabaı hakkında kararımızı verebilirsek tutmasınlar bizi evdeeee :}

ayy herkes sezonu açıyor da ben normal doğumluyum bizim sezon ne zaman açılır normalde sezeryana 2 ay demişler de..

ay normal doğum yapanlardan sezonu açan yokmu peki?:17:

bizim de 42 gn oldu ama,şimdilik önce dr kontrolü die oyalıorm,snrada 2. balayı olsn tatilde yapalım dicem de ona da 8 gn kaldı:1:

o mesajı yazdıktan sonra daha gelmedi bende abdest aldım.. sonra 2 gün sonra yine geldi bu sefer adet kanaması gibiydi hıh tamam dedim adet oldum.. ama yine 1 gün sürdü.. bugün yine abdestimi aldım bakalım..
bu arada kızlar ben normal doğum yaptım nerdeyse 50 gün oldu ama hala sezonu açamadık.. ben çook korkuyorum zaten hamilelikten önce de canım yanardı biraz o işi yaparken şimdi iice tırsıyorum ama artık eşimi de geçiştiremiyorum tam ne güzel adet oldum demiştim o bahanem olacaktı.. ama kaçış yok sanırım
Merhaba afkadaşım ben sezaryala dogum yaptım dr kontorülünü merak ediyorum altanmı bakıyo birde kızımın yüzünde kırmızı noktacıklar oldu bir fikrin olur mu yardımcı olabilecek

canım krem şantili kurabiye tarifi seninmiydi ben de sana teşekkür ederim süper oluyor ve pratik bir tane alıp tadına baktım tepsiden güzeldi ama kalanı yaktım :((( hemen pişiyormuş :)))

evt cnm ben vermiştim tarifi ama söylemeyi unutmuşum gerçekten çok çabuk pişiyo :)))

yok 48 de açtık sezonu,40 dan sonra 1 hafta daha bekledim yani :P

2 ayı hiç bekleme,adama yazık:) ben sezaryenliyim 48. günde oldu bizim,korkma rahim içinde bi acıma falan olmuyor,sadece bana sonda takılırken biraz hor takıldı olacakki idrar yaptığımız bölgede azıcık yanma oldu hepsi bu.

.

sezonu açanlara gazanız mübarek ola diyorum :37: ben yazıyı yazdıktan sonra adet oldum :10: bakalım ne kadar sürecek :44:

fatma annene ve yengene de büyük geçmiş olsun...

Back