ii akşamlar kızlar nasılsınız?biz iyi sayılırız maşallah tosunum çok iyide ben bi türlü iyi olamadım doğumdan bu yana.çektiğim şu ağrıyı doğumda bile çekmedim normal doğum bunun yanında melek kalır valla,aman dikkat edin göğüsleriize,allah düşmanımın başına vermesin şu mastiti 3.kez tekrar ateşlendim geçen hafta,gecenin 4 ü eim titrememe uyandı ben nasıl zangır zangır titriyorum ateş 40 derece bir yandan artık ölmek istiyorum dayanacak gücüm kalmadı diye ağlıyorum adam napacağını şaşırdı artık götürmediği dr kalmadı,birde kendi dr olunca kendini çok suçluyor çaresiz kaldı,vallahi hayata küstüm allahtan siz varsınız arada size bakıp yzdıklarınızı okuyup bişey yazamadan(çünkü pek içimden gelmiyor sürekli bir elim zonklayan göğsümde zaten)çıkıyorum.benim oğlumdan sanki başından beri bunları hissediyormuş gibi çok uslu
ilk 15 gün huysuzdu nasılki hem emzirip hemde sağdığım sütleri vermeye başladım uykusu düzene girdi demekki çocuk benden yeteri kadar ememiyormuş.zzaten memeye gelince 5 dk emip uyuya kalıyor.bir öğünde bizimki 100 içiyor bazen bazen 120 içiyor bazende fazla geliyor ikiside kusuyor tam bi yarını tutturamadık.bu arada 2 saate bir nerdeyse geceleri hariç tabi 100 muhakkak içiyor.geceleri aralıksız en az 4 saat uyuyoruz biz sonra emziriyorum bir 2,5 saat daha uyuyor sonra yine sağdığım sütleri veriyorum biraz oynuyoruz gülücükler saçıyoruz (ha bu arada bizimki sesler çıkarmaya başladı benimle konuşuyor sanki)tekrar 1 veya gazı yoksa 2 saat uyuyoruz günümüz rahat geçiyor aslında ama ben hastayım işte hiç tadım yok.
bu arada manikkciğim çok geçmiş olsun.