• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım yarım anas yiyorum günde (yarım ananası tek seferde degil 3 4 porsiyon olarak )yedikten sonra üzerine bir büyük bardak su içiyorm bu kdr bana söyleyen arkadas böyle yap demişti ayrıca ananasın yag cözme özelligide varmıs kızlar yeni ögrendim:)benim dogum sonrası tüm kilolarım gitti alakası varmı acep:)

anaaa hemen yapmam lazım bendekı butun kılolar duruyo vede ustelık daha da fazla kılo aldım yarın hemen ananas alıp yapayım zaten kılo aldırıcak bıseyde deıl ıhlamur falanda yapıyorum kalorısı az seylerle sut uretımı yapalım dımı kızlar sagol canım cevabın ıcın

sağol canım aynen öyle işte bundan sonra havalarda düzelirse bir de bebek arabaı hakkında kararımızı verebilirsek tutmasınlar bizi evdeeee :}

ayy herkes sezonu açıyor da ben normal doğumluyum bizim sezon ne zaman açılır normalde sezeryana 2 ay demişler de..

bizde daha araba almadık yaa cihcco lite way düşünüyorum ama hala karasızım

Merhaba afkadaşım ben sezaryala dogum yaptım dr kontorülünü merak ediyorum altanmı bakıyo birde kızımın yüzünde kırmızı noktacıklar oldu bir fikrin olur mu yardımcı olabilecek

canım bilmiyorum ki bende gitmedim 40ımda doktora sadece doğumdan 3 gün sonra gitmiştim o zaman alttan bakmıştı..
kırmızı noktalar anne sütü beslenen bebeklerde oluyor diyorlar gerçi benim kızım mama alıyor ama bizde de olmuştu sonra kendiliğinden geçti ama burda yazmışlardı bazı arkadaşlara doktor egzama falan demiş istersen bi doktoruna sor yine de..

Alayan bebei sakinletirmenin 5 yolu - Hrriyet Salk buraya bakın kızlar .sağa yatırdığınız zaman bir kolunu göğsünüzle sıkıştırın diğerini kolunuzla ellerini de sol elinizle tutun .ben öyle yapıyorum direniyor biraz ama sol elimle iki elini birleştirince fazla sıkmadan oluyor :)uyuduktan sonra azat ediyorum ama kendi elinden korkuyor ...
juliet yakmada söyleyeydin eyiydi :))

canım hayırlı olsun kırkınız artık gezme zamanı desene:))

bizde açtık bizde:)) 50. gündü sanrım epey acılı oldu dayanılmayacak gibi diil ama kendimi kasmamdan da kaynaklandı biraz zaten onun peşine adet oldum yine bi süre kapalıyız :))

canım bizde sezonu 44. gün açtık şimdi ısınma turlarındayız.:1:gerçekten biraz ağrılı oluyor kendimi başa dönmüş gibi hissediyorum.ben birde normal doğum yaptım,eşim baktı dikişler iyi beklemeye gerek görmedi:47:

;))) mapuci ben damacanamıyım demiş ya aklıma geldi kızlar.
geçen emreyi emzirmeye çalışıyorum. bizimkinden cuk cuk cuk diye sesler geliyor. ağzından akıta akıta emmeye çalışıyor. eşim kalkıp ne dese... çocuk damacanayı mı dikti kafasına... bu durumda damacana ben oluyorum sanırım.
ah annelik ah ne hallere düştük...

Benim kızda öyle sesler çıkarıyo ve çok hızlı emiyor. Eşimde bana süt tankeri diyor. :1:

ii akşamlar kızlar nasılsınız?biz iyi sayılırız maşallah tosunum çok iyide ben bi türlü iyi olamadım doğumdan bu yana.çektiğim şu ağrıyı doğumda bile çekmedim normal doğum bunun yanında melek kalır valla,aman dikkat edin göğüsleriize,allah düşmanımın başına vermesin şu mastiti 3.kez tekrar ateşlendim geçen hafta,gecenin 4 ü eim titrememe uyandı ben nasıl zangır zangır titriyorum ateş 40 derece bir yandan artık ölmek istiyorum dayanacak gücüm kalmadı diye ağlıyorum adam napacağını şaşırdı artık götürmediği dr kalmadı,birde kendi dr olunca kendini çok suçluyor çaresiz kaldı,vallahi hayata küstüm allahtan siz varsınız arada size bakıp yzdıklarınızı okuyup bişey yazamadan(çünkü pek içimden gelmiyor sürekli bir elim zonklayan göğsümde zaten)çıkıyorum.benim oğlumdan sanki başından beri bunları hissediyormuş gibi çok uslu:nazar:ilk 15 gün huysuzdu nasılki hem emzirip hemde sağdığım sütleri vermeye başladım uykusu düzene girdi demekki çocuk benden yeteri kadar ememiyormuş.zzaten memeye gelince 5 dk emip uyuya kalıyor.bir öğünde bizimki 100 içiyor bazen bazen 120 içiyor bazende fazla geliyor ikiside kusuyor tam bi yarını tutturamadık.bu arada 2 saate bir nerdeyse geceleri hariç tabi 100 muhakkak içiyor.geceleri aralıksız en az 4 saat uyuyoruz biz sonra emziriyorum bir 2,5 saat daha uyuyor sonra yine sağdığım sütleri veriyorum biraz oynuyoruz gülücükler saçıyoruz (ha bu arada bizimki sesler çıkarmaya başladı benimle konuşuyor sanki)tekrar 1 veya gazı yoksa 2 saat uyuyoruz günümüz rahat geçiyor aslında ama ben hastayım işte hiç tadım yok.:59::59:

bu arada manikkciğim çok geçmiş olsun.

sağol canım aynen öyle işte bundan sonra havalarda düzelirse bir de bebek arabaı hakkında kararımızı verebilirsek tutmasınlar bizi evdeeee :}

ayy herkes sezonu açıyor da ben normal doğumluyum bizim sezon ne zaman açılır normalde sezeryana 2 ay demişler de..

ay normal doğum yapanlardan sezonu açan yokmu peki?:17:

bizim de 42 gn oldu ama,şimdilik önce dr kontrolü die oyalıorm,snrada 2. balayı olsn tatilde yapalım dicem de ona da 8 gn kaldı:1:

link için saol canım

ben normal doğum yaptım açtık sezonu 47.günde 7 gün de eşim izin verdi bana :9:
sadece iç dikiş biraz acıdı tabii bence 40 muayenesini olun ööle açın

ii akşamlar kızlar nasılsınız?biz iyi sayılırız maşallah tosunum çok iyide ben bi türlü iyi olamadım doğumdan bu yana.çektiğim şu ağrıyı doğumda bile çekmedim normal doğum bunun yanında melek kalır valla,aman dikkat edin göğüsleriize,allah düşmanımın başına vermesin şu mastiti 3.kez tekrar ateşlendim geçen hafta,gecenin 4 ü eim titrememe uyandı ben nasıl zangır zangır titriyorum ateş 40 derece bir yandan artık ölmek istiyorum dayanacak gücüm kalmadı diye ağlıyorum adam napacağını şaşırdı artık götürmediği dr kalmadı,birde kendi dr olunca kendini çok suçluyor çaresiz kaldı,vallahi hayata küstüm allahtan siz varsınız arada size bakıp yzdıklarınızı okuyup bişey yazamadan(çünkü pek içimden gelmiyor sürekli bir elim zonklayan göğsümde zaten)çıkıyorum.benim oğlumdan sanki başından beri bunları hissediyormuş gibi çok uslu:nazar:ilk 15 gün huysuzdu nasılki hem emzirip hemde sağdığım sütleri vermeye başladım uykusu düzene girdi demekki çocuk benden yeteri kadar ememiyormuş.zzaten memeye gelince 5 dk emip uyuya kalıyor.bir öğünde bizimki 100 içiyor bazen bazen 120 içiyor bazende fazla geliyor ikiside kusuyor tam bi yarını tutturamadık.bu arada 2 saate bir nerdeyse geceleri hariç tabi 100 muhakkak içiyor.geceleri aralıksız en az 4 saat uyuyoruz biz sonra emziriyorum bir 2,5 saat daha uyuyor sonra yine sağdığım sütleri veriyorum biraz oynuyoruz gülücükler saçıyoruz (ha bu arada bizimki sesler çıkarmaya başladı benimle konuşuyor sanki)tekrar 1 veya gazı yoksa 2 saat uyuyoruz günümüz rahat geçiyor aslında ama ben hastayım işte hiç tadım yok.:59::59:

Sağol canım bende senin mastit durumlarını okuyorum ve çok üzülüyorum ben azıcığını yaşadığım halde günlerce ağladım sana sabır diliyorum hafize.İşin gerçekten çok zor ama sonsuza dek sürmeyecek elbet geçicek bugünler...

canım çok geçmiş olsun benim de ilk zamanlar kötüydü.seni çok iyi anlıyorum.ama geçecek emin ol biraz daha dişini sık.

cnm hem hastalığımız aynı hemde bebeklerimiz demekki seninkide benimki gibi tosun biz 6 kiloyu geçtik 52 günlüğüz :nazar: tek dert bu gaz yüzünden kucağa alıştı artık kolum kopacak :14:

Sağol canım bende senin mastit durumlarını okuyorum ve çok üzülüyorum ben azıcığını yaşadığım halde günlerce ağladım sana sabır diliyorum hafize.İşin gerçekten çok zor ama sonsuza dek sürmeyecek elbet geçicek bugünler...

sağol canım inş.geçicek bu arada ismim hanife:3:

cnm hem hastalığımız aynı hemde bebeklerimiz demekki seninkide benimki gibi tosun biz 6 kiloyu geçtik 52 günlüğüz :nazar: tek dert bu gaz yüzünden kucağa alıştı artık kolum kopacak :14:

evet canım allah yardımcımız olsun.bizimki 3 gün sonra 2. ayını bitircek vallahi 1 ay önce 3800 dü şimdi evdeki tartıya göre 5500 civarı:nazar:seninki tam tosunmuş canım:1:

canım çok geçmiş olsun benim de ilk zamanlar kötüydü.seni çok iyi anlıyorum.ama geçecek emin ol biraz daha dişini sık.

sağol canım inş dua etmekten başka çarem kalmadı.ama piskolojim altüst oldu,şu rahatsızlıktan bir kendime bakamadımda aynalara küstüm vallahi.bu arada sizde çok gazlıymışsınız inş sizinde gaz sorununuz biran önce geçer,allah kolaylık versin uykusuzlukta çok kötü.

evet canım allah yardımcımız olsun.bizimki 3 gün sonra 2. ayını bitircek vallahi 1 ay önce 3800 dü şimdi evdeki tartıya göre 5500 civarı:nazar:seninki tam tosunmuş canım:1:

hiç sorma yaaa ne yapıcam şaşırdım hani derler ya beni yiyecek die yalan değil valla göğsümün ucu yok nerdeyse onu bile parçaladı:1:ama bi gülüşü dünyalara bedel:90:az gülse bi agulasa herşeyi unutuyorum

Slm kızlar bebeklerinizin bas cevreleri ölçüldümü
Biz 2 ayımızı doldurduk aşklarımızı da olduk ama kafa cevremiz biraz küçükmüş 36 cm.bingildak da kucukmus siz bas cevresi olcumlernizi yazar mısınız.

canım bilmiyorum ki bende gitmedim 40ımda doktora sadece doğumdan 3 gün sonra gitmiştim o zaman alttan bakmıştı..
kırmızı noktalar anne sütü beslenen bebeklerde oluyor diyorlar gerçi benim kızım mama alıyor ama bizde de olmuştu sonra kendiliğinden geçti ama burda yazmışlardı bazı arkadaşlara doktor egzama falan demiş istersen bi doktoruna sor yine de..

Çok sağol canım teşekkürler

biz de 50 günlüğüz ama benim kızım 5200.. seninki gerçekten tosunmuş canım.. acaba bizim ki az yoksa.. hala daha çoğu kıyafet büyük geliyor yıkayıp yıkayıp aynı küçükleri giydiriyorum.. hemen ufalır fazla küçük alma demişlerdi ama küçük kıyafet de lazımmış..

Back