ayyyy sinir krizi geçiriyoruuuummmm :84:
ya bu bebekler nası saatlerdir sallanır da bi kez dahi gözünü kırpmazz bişi parçalyıp kırasım vaarrr :84:
yarın misafirim var yine
zeynebi uyutup evi süpürüyodum süpürmenin yarısında uyandı saat 4 felan o saatten beri kucakta ağlayıp duruyo
süpürge ortada, kurabiye hamuru yapmıştım 1 saat dinlencekti ne 1 saati 3.30dan beri dinlenmede
uykuya geçmiştir artık
yemek yapamdım kız sürekli aglıyo derdi de yok yani uyuyamadıgı için aglıyo eşim geldi yemek yok arkadslarına gitcekti ben kızı tutayım sen yemek hazırla dedi
o sinirle aglaya aglaya makarna yaptım yedi çıktı zeynep hala kucakta mutfak savaş alanı zeynep bu sefer krize girdi mi nası aglıyo ne emzik ne meme hiiiç bişi almıyo susturamadım sallıyorum 1 bucuk saat açtım beyaz grültüyü ışığı kapattım kollarımda sallıyorum tam daldı hıçkırık tutdu
neyse daldı artık yatırcam cep teli çalıyo zırzır uyandı ağlıyo tabii tel 5 dafa arkaya arkaya sonuna kadar çaldı bakmadan bildim tabii k.v.
alacaklı gibi arar hiiç düşünmez ki çocuk uyyodur uyandırmayım
gittim sesini kıstım bu sfer ev telii
fişini çektim uyttum kızı aradım artık tabii zangır zangır titriyom sinirden ama bişi demedim ammmaa kadın tüm sigortalarımı attırdı neymiş ben kızı biberona alıştırmışım sağp sağp sütümü biberonla veriyomuşum
ee tabi ben mazoşistim ya kolayca emzirmek yerine sağcam saatllerce, saklıcam sütü, zamanı gelince ısıtcam, vercem biberonla
ne manyak yaa allhım bi sürü ögüt verdi yok annesütü şöyle böyle (ki kendisi hiiç emzirmemiş )sütün kesilir felan dicektim benim sütümü sadece sen kesebilirsin die sinirden telefonu fırlatcaktım walla kapattım teli yine zeynep aglıyoo artık yalnız aglamadı beraber aglaştık
zeynep hala uymadı yaa gözler kıpkırmızı uykusuzluktan,mutfak berbat,kurabiye hamuru hala duruyo
,eşim hala gelmedi ve tımarhanelik ben aynyn böyleim