Cnm geçmiş olsun Allah şifa versin annene. Bence annen biraz istirahat etsin sonra gidersiniz kızınla. Kayınvaliden vaarsa yada başka biri bebişini kısa süreliğine bırakabilirsin. Anneni görmüş gelmiş olurusun için rahat eder.
kayınvalide yok,annemi sürekli görüyorum ama ben yanında o iyi olana kadar bakmak isterdim,oda bebekle mümkün olmuyor
sezeryandan sonra 40tamı açtınız sezonu...2 aydamı... benim dr 2 ay dedide... 40ada az kalmıştı halbukeeem
yok 48 de açtık sezonu,40 dan sonra 1 hafta daha bekledim yani
ay cnm sen sabahtan akşam saat 6'ya kadar (bu msjı o zaman yazmışsın da) 2 bardak suyla 2 bardak meyve suyuna bol sıvı mı diyosun:)))) ben onları 1 saat içinde içiyorum ayol:))
1 öğün yemek de iyi değil canım ya bırak emziren anne olmayı normalde bile sağlıklı değil,hem 5 kilo için bu kadar katı diyet yapma bence.
Bu arada doktorumun söylediği bişeyi paylaşayım kilolarla ve diyetle ilgili.Diyet yaptığında da sıvı tüketerek sütün olur ama besleyiciliği ve kalitesi düşer demişti.Yani senın vücudunda olmayan bi vitamin bebeğine de geçemez haliyle.Bence sen öğün sayısını arttır sık sık ama azıcık ye.Ben de senın gibi 5 kilom kaldı,öle yapıcam bugunden itibaren ve spor tabi:))
tabiki 2 bardak su ve meyva suyuna bol sıvı demiyorum,ama bana yetiyor o saate kadar,ayrıca daha günü tamamlamışda değilim
ayrıca ben diyet falan yapmıyorumki? evet ogün sadece o yazdıklarımı yiyebilmiştim çünkü bebeğimle zor birgün geçirdiğim için fırsat bulamadım,günde bir kaç defa yiyorum fakat az,normalde çok yiyen biri olmadığım için emziriyorum diyede fazlaca yiyemiyorum,yani iştah meselesi,çok yiyen biri değilim,ama şöyle diyim her vitaminide alıyorum bir şekilde dengeliyorum,çünkü hergün aynı şeyi yemiyorum,ben kebabımıda yiyorum salatamıda yoğurdumuda meyvemide,ve hatta kızartmamıda,ama abartmadan,dediğim gibi iştah meselesi,sıvı tüketimine gelince oda bünye meselesi,sen günde 2 litre su içersin yetmez bana 3 bardak su yeterli olabilir,bunu doktorumda onaylamıştı,kaldıki günde 1 litre meyve suyu,bir kaç bardak su,çorba,salep,ıhlamur,rezene, bunları güne yaydığımda bana yetiyor günlük sıvı ihtiyacı için.neyim ben damacanamıyım fazlasını zaten almaz vücudum:) yada daha ne kadarını alabilir
günaydın hatunlar
evridiki ve mapuçi sanırım siz varsınız sadece sezonu açmak için 2 ayı beklemeyen
biz de beklemiycez bu gidişle.yani bana kalsa ok ama kociş beklemiycek :78: 45.gün çok mu erken? bide ikiniz de sezeryanlısınız dimi? çok acıdı mı
2 ayı hiç bekleme,adama yazık:) ben sezaryenliyim 48. günde oldu bizim,korkma rahim içinde bi acıma falan olmuyor,sadece bana sonda takılırken biraz hor takıldı olacakki idrar yaptığımız bölgede azıcık yanma oldu hepsi bu.
canım şimdi durumu nasıl annenin? inş. önemli bir şey değildir. yaıa gidemiyorsan anneni sana alabilirsin belki. kendi evinde ilgilenmek daha kolay olur. zaten bebekle biryere gitmek çok zor. beziydi vitaminiydi giysisiydi derken o kadar şey taşımaktansa evde oturasım geliyor benim.
Allah razı olsun annem şimdi iyi tansiyonunu düşürmüşler,şekerdende şüpheleniyolar,anneme gitmek sorun değil yakın bana ama yatıya kalamıyorum bebekle,ilgilenmek isterdim ama olmuyor,kendide bana gelip kalmaz huyunu biliyorum,rahatsızlık vermez,birde disiplinlidir evini bırakıp gitmez bi yere,ama içim biraz rahat artık,kızkardeşim işten çıkışını vermiş,zaten iş yerindende memnun değildi,anneme yoldaş olur,çalışmayı pek sevmezde bacım:) neyse sevindim biraz.