süt için börülceyi yazan arkadaşlar marketten ya da pazardan mı alıyorsunuz börülceyi ve nasıl pişiriyorsunuz.ben hiç pişirmedim açıkçası burda satılırken de pek görmedim ya da dikkatimi çekmedi.benim sütüm iyice azaldı yazarsanız sevinirim.
ayrıca sütü arttıran bişey varsa deneyip memnun kaldığınız yazarsanız sevinirim kızlar.
biz aktardan aldık canım
kaynatıyorum iyice
sonra süzüp suyunu göğsüme buhar yapıyorum kanalları açıyormuş
darısınada içine domates maydonoz kuru yada taza soğan zeytinyağı limon tuz katıp bir güzel meze yapıp yiyoruz ailece sofrada
kuru fasulyeyle aynı tat
gaz olur diye hiç birşeyi kesmedim ben ilk kızımdada öyle yapmıştım
kuru fasulye,nohut,pırasa,yeşil mercimek vs vs aklına ne gelirse yedim ve halada yiyorum şükür gaz falanda yok
börülce süt yapar demişsinizde... gaz yapmazmı... malum oda bi fasulye...
gaz olur diye hiç birşeyi kesmedim ben ilk kızımdada öyle yapmıştım
kuru fasulye,nohut,pırasa,yeşil mercimek vs vs aklına ne gelirse yedim ve halada yiyorum şükür gaz falanda yok
bu gaz yapar şu gaz yapar diye düşünürsen gaz olurmuş aynı sütüm olmuyor gibiymiş öyle derler yani:44:
canım ben somustum medelayı ama eşim yanasmıyor süt yok pompaya ne gerek var dıyo...ben aventın manuel olan pomasıyla ıkı gogsumden 40 cc sagdım elektrıklı daha cok cıkartır dıyorum ama nafıle...
borulceyı nasıl yapıyosunuz canım ben nasılsa sutum artmıyo dıye epsını bırakmıstım ama baktım ıyıce azaldı bende yıne yapmaya karar verdım borulceyı haslayıp ıcıne sogan atıyorum zeytınyagıyla yıyordum sen nasıl yapıyorsun bıde bulguru nasıl yapıyosunuz bır umut devam edıcem bunlara artsın sutum ıyıce kesılmesın...
of kızlar her gun yenı bırsey ogrenıyorum burdan nasıl yanı suyudamı işe yarıyoorrr
Allah daha çok versin canım darısı basıma
evet canım buğu yaptıgım gün baya farketti bana
ama her bünye farklı tabi size nasıl olur bilemem
inşallah işe yarar
gerçekten eşin doğru söylüyor sakın okadar para verme elektrikli pompaya bende ikiside var
manuelde aynı çekiyor elektirklide yani süt falan artmıyor var olan geliyor 50 ml ise memede 50 ml geliyor okadar
kızlar bir de tarhana çorbası deneyin.bulgur pilavı da iyi ama gaz yapıyor hem de kuru ama çorba mükemmelll...ilk defA mememden süt aktığınnı gördüm yani kızım emmeden
maşallahh
dolapta pişmiş var hemen içeyim
tabii acılı olmayan bulabilirseniz.genelde acılı oluyor.bulgurdan çorba yapılabilir belkii
ezogelin çorbası yapabilirsiniz bulgur var içinde
bulgur pilavı yapabilirsiniz
kısır olur
mercimek köftesi olur
fellah köftesi olur
içli köfte olur
şimdilik aklıma bulgurla yapılan bunlar geldi
selam kızlar...biraz geçmişi okuyabildim buğün... tüm iyi dilekleriniz için saolun öncelikle...bu arada bliraz topladım kendimi...yarın sabah ameliyatımız var... dua edin bize...
bu arada kızım pek mızmız buğün...2 dakka yatmadı sabah beri..kucakta uyuyo yatağına koyuyom mızıklı
yo....aslında aklıma ne geldi..köylü kadınlar tarlaya giderken bebeklerini bağlarlarya...çok mantlklı...hem işimizi yaparız...
hem karnı sıcak olur gaz olmaz.hemde uyurrlar....araştırdım varmış öle bişi...sizleşde paylaşem dedim Moby Wrap
Bebek Eşya'nın Videoları: Moby Wrap Taşıma Şalı [HQ] | Facebook yapılışını bulursam yazarım yine... bakın bi
şimdiden çok geçmiş olsun canım
bende bugün kızımı mutfakta iş yaparken bol sweetshirtümün içine koydum yakası açıktı kafa dışarda kaldı çok rahat ettik