• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Şenaycım Emre Paşanın damatlıgını da görürsünüz inşallah. Hayırlı olsun :)

Paradise Allah kabul etsin canım.

Uyku işini sormuşsunuz. Ben de gece uyanmazsa uyandırmıyorum. Çünkü oglumda 3 aylık olana kadar 2 saate bir emzirmeye kalkardım. Alıştı, 5 yaşına girecek hala saat başı uyanır :)

O nedenle ellemiyorum valla uyusun da büyüsün :)

çok teşekkürler canım, inş.

Bunu yazmazsam çatlarım :1:

Dün itibariyle sezonu açtık biz :27: :69: :37:

Korktugum gibi olmadı :1: :33:
;)))) darısı tüm bekleyenlere

Kızlar herkese günaydın bebeişi anca uyuttum.Ya benim kafam çok karışık:( Kasık fıtığını duyan herkes daha doğrusu çoğu insan küçücük çocuğu ameliyat ettirme bant bağla bişeyle bağla kendiliğinden geçer o diyor.Benim eşiimde ve annemin teyze kızındada varmış kasık fıtığı kendiliğinden geçmiş ikisindede çok kararsız kaldım ne yapmam gerekir.Bende kıyamıyorum bebeğime bu yaşta narkoz almasını kesilip biçilmesini istemiyorum çok mutlu olurum ameliyatsız atlatsa ama diğer yandan fıtık boğulması denen bişey var ve o olursa acil ameliyat gerekiyormuş burdada çocuk cerrahı yok koştur koştur doktor aramak durumunda kalırız.Offf off kızımın kokusu hep burnumda süt kuzum benim ya amleiyatı iğnesi kontrolü derken hırpalanacak ne yapacağımı şaşırdım.Hemen ameliyat ettirmesemmi diyorum
sen dr.unu dinle canım, busem de yazmış ihmal etme. inş. en kısa zamanda iyi olur yavrun

Kızlar Boğazım Çok Ağrıyor Siz de Böyle Bişey Yaşadınız mı Emzirirken? Dün Gece Bi Pastil İçtim Ama 1 Tane İle Bişey Olmadı Tabi Ballı Sular Ihlamurlar yok Anam YanıyorBi de Öksürük Var Kuru Kuru.. Ne Yapsam Ne İyi Gelir?
aynen benimde boğazım yanıyor galiba faranjit başlyor:((

gülşahhhcnm om-x i aldık ama nadar vericem yaa söylemiştin galiba ama unuttum ben günde 4 kez diyo 1 atlı kaşığı yani her seferde bi tatlı kaşığımı vermem gerek anlayamadım
4 kez 1 çaykaşığı veriyorum ben

selam kızlar...nasılsınız...ben pek iyi sayılmam...aslında dün çok çok kötüydümde şimdi biraz toparladım...:5: neyse ablam geldi almanyadan yegenimle...bu yüz:5:den yazamıyorum kaç gündür...kötü olmamın sebebi ise yağmur... geçen gün kuzum çok ağladı çok ağladı annem yıkamayı teklif etti sakinleşir diye...neyse cümbür cemaat yıkadık ben yaglamaya geçtim...bi baktım kasığında bi şişlik...korktum..hemen hastaneye götürdük ablamla...ultrason falan filan bi tarafta 9mm bi tarafta8mm iki taraflı kasık fığı varmış kuzumda...nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlatamam size...tam tıkandım.. dr cuma gününe ameliyat yapalım dedi...bi hoş oldum..pazartesi yüzüm gözüm şiş ağlamakla geçti anlıycanız...sonra düşündüm...ağlarsam sütüm kesilir diye korktum...ağlamayı kestim..kendimi ve milleti sakinleştirmeye başladım...herkes benden beter.. köşelerde ağlıyolar......neyse yarın gitcez anestesiciyi görcez...kan falan alırlar kesin...bana dua edin sabır dileyin nolur...inşallah kuzum sağ sağlim atlatır...benden esirgemeyin dualarınızı... cuma ameliyatımızda özellikle dua ederseniz sevinirim.. görüşürüz...kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...:5:
çok geçmiş olsun dualarımız seninle

saol canım çok şükür temiz çıktı şimdi diğer tahlilleri bekliyoruz onlarda temiz çıkarsa değmeyin keyfimize :) fitilde paranox ver dedi ebe bide apranax S diye bi fitil onları kullanabilirmişiz ateşleri olduğunda ama yarım vermek gerekli
iyi çıkmış sonuçlar çok sevindim canım

günaydın herkese güzel bi uyku çektik maşallah oğluşumla o hala uyuyor dün aşı ateş yaptı fitil yapmıştım epey rahatlattı sürekli uyudu ağrısı olunca azıcık inleyip tekrar dalıyordu ama bneşiğinde yada anadizinde uyumuyor kan aldıkların da filan hep kucağımda uyumak istiyor dünde öyleydi hep göğsümde yattı akşama kadar koltukta uzandım onuda göğsüme koydum çok derin uyuyor öyle hiç kıpırdamadan nerdeyse 3 saat yattı o huysuzlukla:nazar: gecede kucağımda uyudu yatağına koydum 3te kalktı emzirdim gece çayını verdim tekrar yattı sabah 7de kalktı oynaştık gülüştük 8:30da uyudu hala uyuyor ama başladı kıpırdanmaya zibidim bu arada dün aşı yapılırken gelişimimizede baktık 5880gr 61 cm olmuş paşam ebemiz maşallah uzun olucak bu minik dedi :nazar:

:nazar::nazar::nazar:

kızlar penguenbebe.com dan alışveriş yaptım.süper fiyatlı ürünler var.mesela 24lü lansinoh göğüs pedini 4.75 tl ye aldım.biberon,ateşölçer vs bisürü şey aldım çok uygun fiyata.güvenilir bi siteymiş hbr veriyim dedim belki sizin de ihtiyacınız olan bişi olur diye

kızlar sezonu açanları kutluyorum biz 2 kez denedik ikinci doğumum olmasına rağmen inanılmaz acıdı ve başaramadık eşim de anlayışlı sağolsun zorlamaz ama yazık yani adama aylardır:)

kızlar sezonu açanları kutluyorum biz 2 kez denedik ikinci doğumum olmasına rağmen inanılmaz acıdı ve başaramadık eşim de anlayışlı sağolsun zorlamaz ama yazık yani adama aylardır:)

yaa 2. doğumun senin senn o kadar acıdıysa offf ben naparım yaa:((( çok korkuyorum zaten.ayy kociş de gün sayıyo.bu pazar 40 doluyo offf valla yandım.dün doktor da süper iyileşmişsin dedi eşimin yanında.çıkınca oo iyi hadi iyileşmişin diyo bana bide migrosa götürdü çıkar çıkmaz şeyler indirimdeymişte töbe töbe siz anlarsınız işte :77: hazırlıkları yapıyo anlıycanız bnm kociş kaçışım yokkkkk :53:

süt için börülceyi yazan arkadaşlar marketten ya da pazardan mı alıyorsunuz börülceyi ve nasıl pişiriyorsunuz.ben hiç pişirmedim açıkçası burda satılırken de pek görmedim ya da dikkatimi çekmedi.benim sütüm iyice azaldı yazarsanız sevinirim.

ayrıca sütü arttıran bişey varsa deneyip memnun kaldığınız yazarsanız sevinirim kızlar.

yaa 2. doğumun senin senn o kadar acıdıysa offf ben naparım yaa:((( çok korkuyorum zaten.ayy kociş de gün sayıyo.bu pazar 40 doluyo offf valla yandım.dün doktor da süper iyileşmişsin dedi eşimin yanında.çıkınca oo iyi hadi iyileşmişin diyo bana bide migrosa götürdü çıkar çıkmaz şeyler indirimdeymişte töbe töbe siz anlarsınız işte :77: hazırlıkları yapıyo anlıycanız bnm kociş kaçışım yokkkkk :53:

meraba kızlar yaaaa o kadar korkmayın benım o kadar acımadı..kendını sıkmamak gerekıyo sanırım tabı bıraz acıyo ama bence ılk geceden daha kolay yanı...rahat olun bu konuda....herkesın aynı olucak dıye bırsey yok ....

bir de oğlumun göbeği kaka yapmak için ıkınırken dışarı doğru çıkıyor hafif şişkin kaldı göbüşü .böyle olan var mı allah korusun fıtık olmasından korkuyorum

Kızlar Oto Koltuğu Bebek Arabası Ana Kucağı Portbebe Ne Kullanıyorsunuz Neler Aldınız Neler Önerirsiniz?

Travel Sistem denen Hepsi Bi Arada Olandan Alan ve Kullanan Var mı Memnunmusunuz?

Portbebemiz Var Ama Diğerleri İçin Tavsiye Bekliyorum Kullananlardan..

Kızlar Oto Koltuğu Bebek Arabası Ana Kucağı Portbebe Ne Kullanıyorsunuz Neler Aldınız Neler Önerirsiniz?

Travel Sistem denen Hepsi Bi Arada Olandan Alan ve Kullanan Var mı Memnunmusunuz?

Portbebemiz Var Ama Diğerleri İçin Tavsiye Bekliyorum Kullananlardan..

Chicco CT 02 İkili Set - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım ben bunu aldım ve çok memnunum tavsiye ederim valla. ana kucagında uyuyo daha yatağına alışamadı

yarın kırkımız çıkıyor ...........
doktorda kontrolümüz var
eğer gelirlerse dedem,erkek kardeşim ve nişanlısı bizi almaya gelecek.önce istanbula teyzemize sonra ise manisaya gdeceğiz.
ohhhh..özledim memleketimi,10 gün kalacağız inşallah sonra babamız gelip alacak bizi

bu arada medela dan memnun olmadığımı yazmıştım ama kimseyi yanıltmak istemem,akşamdan bulgur-börülce yamiştim 1 bardak humana ve 1 bardak da ıhlamur içmiştim gece 4 de göğsüm taş gibi ağırlaşmıştı sağdım tek göğsümden :nazar:100ml :nazar:süt çıktı.yani pompa çekmiyor sanmıştım ama süt olmadığındanmış arkadaşlar

canım ben somustum medelayı ama eşim yanasmıyor süt yok pompaya ne gerek var dıyo...ben aventın manuel olan pomasıyla ıkı gogsumden 40 cc sagdım elektrıklı daha cok cıkartır dıyorum ama nafıle...
borulceyı nasıl yapıyosunuz canım ben nasılsa sutum artmıyo dıye epsını bırakmıstım ama baktım ıyıce azaldı bende yıne yapmaya karar verdım borulceyı haslayıp ıcıne sogan atıyorum zeytınyagıyla yıyordum sen nasıl yapıyorsun bıde bulguru nasıl yapıyosunuz bır umut devam edıcem bunlara artsın sutum ıyıce kesılmesın...

evde var canım mezesini yapacağım akşama
geçen haftada yarısını göğüslerime bugu yapmıştım kanalları açıyormuş buraya yazmıştım okumuşmuydun suyunu atma bundan sonra göğüslerine tut buharını

of kızlar her gun yenı bırsey ogrenıyorum burdan nasıl yanı suyudamı işe yarıyoorrr

hımm..anladım canım okumamşıtım
bence börülcenin etkisi çok 2 göğüsten 50 çıkmıyordu zar zor tek göğsümden 100 sağdım gece saat 4 de

Allah daha çok versin canım darısı basıma

süt için börülceyi yazan arkadaşlar marketten ya da pazardan mı alıyorsunuz börülceyi ve nasıl pişiriyorsunuz.ben hiç pişirmedim açıkçası burda satılırken de pek görmedim ya da dikkatimi çekmedi.benim sütüm iyice azaldı yazarsanız sevinirim.

ayrıca sütü arttıran bişey varsa deneyip memnun kaldığınız yazarsanız sevinirim kızlar.
haşlayıp salata yapıyorum içine ne istersen doğra limon ve zeytin yağı
dün akşam komşum bulgurlu köfte getirmişti 1 kase onu yedim 1 yabak börülce salatası 1 bardak ıhlamur 1 bardak da humana gece tek göğsümden 100 cc sağdım
sütün azsa pompa alma sakın anlamı yok.ben pompa çekmiyor sanmıştım meğer süt yokmuş

kızlar bir de tarhana çorbası deneyin.bulgur pilavı da iyi ama gaz yapıyor hem de kuru ama çorba mükemmelll...ilk defA mememden süt aktığınnı gördüm yani kızım emmeden

haşlayıp salata yapıyorum içine ne istersen doğra limon ve zeytin yağı
dün akşam komşum bulgurlu köfte getirmişti 1 kase onu yedim 1 yabak börülce salatası 1 bardak ıhlamur 1 bardak da humana gece tek göğsümden 100 cc sağdım
sütün azsa pompa alma sakın anlamı yok.ben pompa çekmiyor sanmıştım meğer süt yokmuş
canım limonun gaz yaptığını okumuştum.asit oranı fazla biliyorsun !!

kızlar bir de tarhana çorbası deneyin.bulgur pilavı da iyi ama gaz yapıyor hem de kuru ama çorba mükemmelll...ilk defA mememden süt aktığınnı gördüm yani kızım emmeden

tabii acılı olmayan bulabilirseniz.genelde acılı oluyor.bulgurdan çorba yapılabilir belkii

Bazı günler ben de öyle oluyorum :) Neredeyse altıma yaptırcak sıpa :)

Bakkal emziği de denedik canım. Onu hiç almadı. Sadece weenin silikon damaklısını 3-5 sn aldı :(

Ben emziği alsın diye ugraşırken o surat ifadesi beni bitiriyor. Bana niye veriyorsun bunu istemiyorum işte der gibi :) Sonra gerçek memeye gelince alıyor, geri bırakıp dudak büzüp aglıyor. Sen niye vermedin der gibi. İçili içli ya :( Sonra tekrar memeyi alıyor ayeeeeee ayeeeeeee diye söylenerek emmeye devam ediyor :1:

:kkk::60::60:cnm sanki bnm oğlumu yazmışsın öyle çok güldümki okurken hele o yalancı memeden sonra gögsümü verip kapışı ve çıkardığı sessss Allahım ondan mutlusu yok
emziği kesinlikle kabul etmiyo boğuluyo gibi yapıyo fırlatıyo resmen midesini bulandırıyo yaa bakkal emziğide nukun silikınlu emziğide hiçbiri fayda etmedi kabul etmiyo illada gögsüm en son emip doyunca onla oyanamaya balşlıyo yani bizi emzik gibi kullanıyolar :D:D):9:

senay cevabın için saol cnm

buarada hayırlı olsunpaşamız sünnet olmuş düğününde görün inş ayhhhh dur oakdar hızlı geçmesin zaman yanımızda kalsınlarrrrrrrr ağlıcam şimdi yaaa nasıl evlendircez bi bu sıpaları:)

Son düzenleme:
meraba kızlar yaaaa o kadar korkmayın benım o kadar acımadı..kendını sıkmamak gerekıyo sanırım tabı bıraz acıyo ama bence ılk geceden daha kolay yanı...rahat olun bu konuda....herkesın aynı olucak dıye bırsey yok ....

e tabi öyle bi yerde herkesin bünyesi aynı diil ama aylaaarrr sonra olunca korkuyo insan haliyle :77:

kızlar bide o gaz yapar bu gaz yapar diye düşünürsek ohhoooooo herşey gaz yapıyo şu mevsimde yenen.valla söylemesi ayıp ben dünakşam 1 tabak etli kurufasulye yedim.kızımın herakşam çok olmasa da gaz sancıları tutardı ama ilk defa dün akşam hiiiçççç ağlamadı desem yeridir :nazar: ters tepki yaptı sanırım kurufasulye bnm kızda :37:

Back