hımm..anladım canım okumamşıtım
bence börülcenin etkisi çok 2 göğüsten 50 çıkmıyordu zar zor tek göğsümden 100 sağdım gece saat 4 de
aktarda eşime aynısını demiş
ay maşallahhhh sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence börülcenin etkisi çok 2 göğüsten 50 çıkmıyordu zar zor tek göğsümden 100 sağdım gece saat 4 de
Şenaycım Emre Paşanın damatlıgını da görürsünüz inşallah. Hayırlı olsun :)
Paradise Allah kabul etsin canım.
Uyku işini sormuşsunuz. Ben de gece uyanmazsa uyandırmıyorum. Çünkü oglumda 3 aylık olana kadar 2 saate bir emzirmeye kalkardım. Alıştı, 5 yaşına girecek hala saat başı uyanır :)
O nedenle ellemiyorum valla uyusun da büyüsün :)
))) darısı tüm bekleyenlereBunu yazmazsam çatlarım
Dün itibariyle sezonu açtık biz
Korktugum gibi olmadı
sen dr.unu dinle canım, busem de yazmış ihmal etme. inş. en kısa zamanda iyi olur yavrunKızlar herkese günaydın bebeişi anca uyuttum.Ya benim kafam çok karışık Kasık fıtığını duyan herkes daha doğrusu çoğu insan küçücük çocuğu ameliyat ettirme bant bağla bişeyle bağla kendiliğinden geçer o diyor.Benim eşiimde ve annemin teyze kızındada varmış kasık fıtığı kendiliğinden geçmiş ikisindede çok kararsız kaldım ne yapmam gerekir.Bende kıyamıyorum bebeğime bu yaşta narkoz almasını kesilip biçilmesini istemiyorum çok mutlu olurum ameliyatsız atlatsa ama diğer yandan fıtık boğulması denen bişey var ve o olursa acil ameliyat gerekiyormuş burdada çocuk cerrahı yok koştur koştur doktor aramak durumunda kalırız.Offf off kızımın kokusu hep burnumda süt kuzum benim ya amleiyatı iğnesi kontrolü derken hırpalanacak ne yapacağımı şaşırdım.Hemen ameliyat ettirmesemmi diyorum
aynen benimde boğazım yanıyor galiba faranjit başlyor(Kızlar Boğazım Çok Ağrıyor Siz de Böyle Bişey Yaşadınız mı Emzirirken? Dün Gece Bi Pastil İçtim Ama 1 Tane İle Bişey Olmadı Tabi Ballı Sular Ihlamurlar yok Anam YanıyorBi de Öksürük Var Kuru Kuru.. Ne Yapsam Ne İyi Gelir?
4 kez 1 çaykaşığı veriyorum bengülşahhhcnm om-x i aldık ama nadar vericem yaa söylemiştin galiba ama unuttum ben günde 4 kez diyo 1 atlı kaşığı yani her seferde bi tatlı kaşığımı vermem gerek anlayamadım
çok geçmiş olsun dualarımız seninleselam kızlar...nasılsınız...ben pek iyi sayılmam...aslında dün çok çok kötüydümde şimdi biraz toparladım... neyse ablam geldi almanyadan yegenimle...bu yüzden yazamıyorum kaç gündür...kötü olmamın sebebi ise yağmur... geçen gün kuzum çok ağladı çok ağladı annem yıkamayı teklif etti sakinleşir diye...neyse cümbür cemaat yıkadık ben yaglamaya geçtim...bi baktım kasığında bi şişlik...korktum..hemen hastaneye götürdük ablamla...ultrason falan filan bi tarafta 9mm bi tarafta8mm iki taraflı kasık fığı varmış kuzumda...nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlatamam size...tam tıkandım.. dr cuma gününe ameliyat yapalım dedi...bi hoş oldum..pazartesi yüzüm gözüm şiş ağlamakla geçti anlıycanız...sonra düşündüm...ağlarsam sütüm kesilir diye korktum...ağlamayı kestim..kendimi ve milleti sakinleştirmeye başladım...herkes benden beter.. köşelerde ağlıyolar......neyse yarın gitcez anestesiciyi görcez...kan falan alırlar kesin...bana dua edin sabır dileyin nolur...inşallah kuzum sağ sağlim atlatır...benden esirgemeyin dualarınızı... cuma ameliyatımızda özellikle dua ederseniz sevinirim.. görüşürüz...kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
iyi çıkmış sonuçlar çok sevindim canımsaol canım çok şükür temiz çıktı şimdi diğer tahlilleri bekliyoruz onlarda temiz çıkarsa değmeyin keyfimize :) fitilde paranox ver dedi ebe bide apranax S diye bi fitil onları kullanabilirmişiz ateşleri olduğunda ama yarım vermek gerekli
günaydın herkese güzel bi uyku çektik maşallah oğluşumla o hala uyuyor dün aşı ateş yaptı fitil yapmıştım epey rahatlattı sürekli uyudu ağrısı olunca azıcık inleyip tekrar dalıyordu ama bneşiğinde yada anadizinde uyumuyor kan aldıkların da filan hep kucağımda uyumak istiyor dünde öyleydi hep göğsümde yattı akşama kadar koltukta uzandım onuda göğsüme koydum çok derin uyuyor öyle hiç kıpırdamadan nerdeyse 3 saat yattı o huysuzlukla gecede kucağımda uyudu yatağına koydum 3te kalktı emzirdim gece çayını verdim tekrar yattı sabah 7de kalktı oynaştık gülüştük 8:30da uyudu hala uyuyor ama başladı kıpırdanmaya zibidim bu arada dün aşı yapılırken gelişimimizede baktık 5880gr 61 cm olmuş paşam ebemiz maşallah uzun olucak bu minik dedi
kızlar sezonu açanları kutluyorum biz 2 kez denedik ikinci doğumum olmasına rağmen inanılmaz acıdı ve başaramadık eşim de anlayışlı sağolsun zorlamaz ama yazık yani adama aylardır:)
yaa 2. doğumun senin senn o kadar acıdıysa offf ben naparım yaa(( çok korkuyorum zaten.ayy kociş de gün sayıyo.bu pazar 40 doluyo offf valla yandım.dün doktor da süper iyileşmişsin dedi eşimin yanında.çıkınca oo iyi hadi iyileşmişin diyo bana bide migrosa götürdü çıkar çıkmaz şeyler indirimdeymişte töbe töbe siz anlarsınız işte hazırlıkları yapıyo anlıycanız bnm kociş kaçışım yokkkkk
Kızlar Oto Koltuğu Bebek Arabası Ana Kucağı Portbebe Ne Kullanıyorsunuz Neler Aldınız Neler Önerirsiniz?
Travel Sistem denen Hepsi Bi Arada Olandan Alan ve Kullanan Var mı Memnunmusunuz?
Portbebemiz Var Ama Diğerleri İçin Tavsiye Bekliyorum Kullananlardan..
aktarda eşime aynısını demiş
ay maşallahhhh sana
yarın kırkımız çıkıyor ...........
doktorda kontrolümüz var
eğer gelirlerse dedem,erkek kardeşim ve nişanlısı bizi almaya gelecek.önce istanbula teyzemize sonra ise manisaya gdeceğiz.
ohhhh..özledim memleketimi,10 gün kalacağız inşallah sonra babamız gelip alacak bizi
bu arada medela dan memnun olmadığımı yazmıştım ama kimseyi yanıltmak istemem,akşamdan bulgur-börülce yamiştim 1 bardak humana ve 1 bardak da ıhlamur içmiştim gece 4 de göğsüm taş gibi ağırlaşmıştı sağdım tek göğsümden 100ml süt çıktı.yani pompa çekmiyor sanmıştım ama süt olmadığındanmış arkadaşlar
evde var canım mezesini yapacağım akşama
geçen haftada yarısını göğüslerime bugu yapmıştım kanalları açıyormuş buraya yazmıştım okumuşmuydun suyunu atma bundan sonra göğüslerine tut buharını
haşlayıp salata yapıyorum içine ne istersen doğra limon ve zeytin yağısüt için börülceyi yazan arkadaşlar marketten ya da pazardan mı alıyorsunuz börülceyi ve nasıl pişiriyorsunuz.ben hiç pişirmedim açıkçası burda satılırken de pek görmedim ya da dikkatimi çekmedi.benim sütüm iyice azaldı yazarsanız sevinirim.
ayrıca sütü arttıran bişey varsa deneyip memnun kaldığınız yazarsanız sevinirim kızlar.
canım limonun gaz yaptığını okumuştum.asit oranı fazla biliyorsun !!haşlayıp salata yapıyorum içine ne istersen doğra limon ve zeytin yağı
dün akşam komşum bulgurlu köfte getirmişti 1 kase onu yedim 1 yabak börülce salatası 1 bardak ıhlamur 1 bardak da humana gece tek göğsümden 100 cc sağdım
sütün azsa pompa alma sakın anlamı yok.ben pompa çekmiyor sanmıştım meğer süt yokmuş
kızlar bir de tarhana çorbası deneyin.bulgur pilavı da iyi ama gaz yapıyor hem de kuru ama çorba mükemmelll...ilk defA mememden süt aktığınnı gördüm yani kızım emmeden
Bazı günler ben de öyle oluyorum :) Neredeyse altıma yaptırcak sıpa :)
Bakkal emziği de denedik canım. Onu hiç almadı. Sadece weenin silikon damaklısını 3-5 sn aldı
Ben emziği alsın diye ugraşırken o surat ifadesi beni bitiriyor. Bana niye veriyorsun bunu istemiyorum işte der gibi :) Sonra gerçek memeye gelince alıyor, geri bırakıp dudak büzüp aglıyor. Sen niye vermedin der gibi. İçili içli ya Sonra tekrar memeyi alıyor ayeeeeee ayeeeeeee diye söylenerek emmeye devam ediyor
meraba kızlar yaaaa o kadar korkmayın benım o kadar acımadı..kendını sıkmamak gerekıyo sanırım tabı bıraz acıyo ama bence ılk geceden daha kolay yanı...rahat olun bu konuda....herkesın aynı olucak dıye bırsey yok ....