• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
bunu dene meloş fön makinesi yerine aynısı ama sesini kısabiliyorsun biz iki gecedir sabaha kadar bunu dinliyoruz.uyurken bile açık bıraktık...
sağolasın canım deneyeceğim
kızlar kızım uyuyor şimdi canım hiç birşey yapmak istemiyor yemek felan yapasım yok annem dün gitti kızımla kaldık böyle çok moralim bozuldu iyi alışmıştım yıllardır ilk defa annemle zaman geçirdim bu kadar çok...hem de evde yalnız kalmamıştım hep yalnızım artık kızım var teselli olur bana ama yinede aileden uzak olmak zor .babam ve kız kardeşlerim kızımı göremediler bile daha ..kardeşlerimden biri çalışıyor biri de liseye gidiyor gelemediler ..çok zoruma gidiyor ..ve ailenin ilk bebeği....nasıl hevesliler ama sadece msn den gördüler yeğenlerini...en yakın zamanda ben gitmeliyim ...:((((
ahhh ahhh..o kadar iyi anlıyorum ki seni.gurbetin gözü kör olsun
ben de yarın inşallah kavuşacağım memleketime
merhaba arkadaşlar.sütü artıran yiyeceklerden ve içeceklerden bahsetmişsiniz.ben tahin pekmez öneririm.müthiş süt yapıyor..herşekilde kilo yapıyor ama ekmeksiz tüketiyorum küçük bi kase..bide dün burdan okumuştum ıhlamuru oda işe yaradı.söyleyen arkadaşa teşekkür ederim..buraya fazla yazmasamda gerci yazdıklarımda fazla karşılık verilmeden kaybolup gidiyorda:))okuyup fazlaca yararlanıyorum..
canım ya çocuk ağlıyor yada bakamıyoruz boşver hepimiz aynı durumdayız
Kızlar bende sallama derdinden kurtulmak için fisher pricenin akvaryum salıncağını aldım kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığımı yazarım.İki yöne yani ileri geri ve sağa sola sallanabiliyor bakalım umarım işe yarar incelemek isteyenler aşağıdaki linkten bakabilir.Ben e-bebekten aldım avealılara 50 tl hediye çeki veriyolar aklınızda olsun.
Fisher Price Akvaryum Salıncak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

ayyy..halecim güle güle kullan canım .inşallahh yükünüğ hafifletir sen kullan memnun kalırsan söyle bizede

iyi akşamlar güzel annişler ve onların çok ama çok tatlı bebişleri kızım grip olmuştu biliyorsunuz çok şükür yavaş yavaş geçiyor atlatıyoruz biraz önce beyaz gürültü diye birşey paylaşmışsınız kızıma dinletiyim dedim allahım nasıl bir aglamak benim kzıımda ters tepki yaptı valla böyle agladıgını görmemiştim daha şimdi ayagımda sallıyorum öyle susturabildim kaç dakikadır dolaştırıyorum kucagımda meme veriyorum daha çok agladı altını açtım kapatınca tekrar başladı aglamaya beni bebk sevmiyor galba böyle seyleri açılışlardan bahsetmişsiniz bizim işimiz biraz zor eşim bana yaklaşmaya başladığı an kızım uyanıyor aglamaya başlıyor benim canıma minnet tabi ama kocişime yazık yaa ıhlamur gerçekten süt yapıyor hatta ben ballı içiyorum sizin bebişler kaç dakika emiyor benm kuzum on dakika en fazla on beş dakika emiyor fazla emmiyor ne yapabilirim daha uzun emmesi için

kızlar meraba ben malesef kaşıntılarımdan dolayı 1 hafta ilaç kıllandıgım için sütü kesmiştim ama şuan ilaçları dr bırakma demesine ragmen bebgimi emzire bilmek için kestim ama bebegim emmiyor meme çok üzgünüm napcam bilmiyorum :(
bide sizin bana verdiginiz cevapları nasıl görcem bilmiyorum forum çok hızlı ilerliyor

sadece mama verip meme yi kesen varmı içinizde :(

sanırım ben varım.. sağdığımda biberonun dibini bile doldurmuyor baya da vakit ayırıp beklememe rağmen.. bende artık bıraktım çünkü daha çok sinir stres oluyorum o kadarcık sütü gördükçe ve moralim çok bozuluyor bu da kızıma ve eşime yansıyor..şu an 10 günde büyük kutu aptamil bitiriyoruz bakalım ne olacak..

baby_s seninle aynı durumdayız canım benim annemlerde uzakta doğum yaptıgımda bir hafta yanımda kalabildi alıştıgı için o kadar zoruma gittiki gidişi benimde babam ve kardeşlerim göremediler kızımı ancak msn den gösteriyorum ve ilk torun nasıl hevesliler nasıl merak ediyorlar hele babam fazlada göremiyor bilgisayardan yapışıyor bilgisayara torunumu görücem diye benim eşim tek gitmeme izin vermiyor onunlada ancak yıllık izni olunca gidebiliriz o zamana kızım nerdetyse yaşına girmiş olur babamda yazın gelicem inşallah diyor benim gitmem hayal gönderse işte ama göndermiyor neymiş şimdi bide kızı varmış hayatta göndermezmiş inş. sen kısa zamanda gidersin torununa kavuşturursun babanı :D:D

evet canım onun bir gülüşü herşeye bedel
hele birde anne demesi....
içiniz eriyecek daha en baştasınız
Allahım hepsine sağlık versin inşallah...

manikcim güle güle kullanın canım
sağol fatmacım biraz kullanayım tecrübelerimi paylaşacağım...

yok canım konkta çocuk cerrah yokmuş..gölcük devlet hastanesinde sertaç bey var ona olcaz...iyi olur inş...
faygen daha önce yazmıştım ama gözden kaçırdın sanırım öncelikle büyük geçmiş olsun bizim kızdada fıtık çıktı bizde ameliyat olucaz haftaya çok endişeliyim.Süreci bana anlatırsan müsait olursan çok sevinirim.
ayyy..halecim güle güle kullan canım .inşallahh yükünüğ hafifletir sen kullan memnun kalırsan söyle bizede
Mutlaka paylaşıcam inş kurtarıcım olur ve verdiğim paraya değer...

İyi akşamlar arkadaşlarrrr
Bişi sorucam benim bebişim süt emerken ve uyurken ağlamıyo sadece diğer bütün zamanlarda ağlıyo öyle katıla katıla değil ama alıp ilgilenmezsem katılıyo çok ve ben onu susturmak için uğraşıyorum uğraşıyorum uyutmaya çalışıyorum ağlamasın diye acaba doğrumu yapıyorum ama çok bitkin ve halsiz kaldımm eski halimden daha zayıfım nerdeyse daha doğum yapalı 50 gün oldu yine 40 kilo oldum tecrübelerinize ihtiyacım varrrrrrrrrr

Bişi sorucam benim bebişim süt emerken ve uyurken ağlamıyo sadece diğer bütün zamanlarda ağlıyo öyle katıla katıla değil ama alıp ilgilenmezsem katılıyo çok ve ben onu susturmak için uğraşıyorum uğraşıyorum uyutmaya çalışıyorum ağlamasın diye acaba doğrumu yapıyorum ama çok bitkin ve halsiz kaldımm eski halimden daha zayıfım nerdeyse daha doğum yapalı 50 gün oldu yine 40 kilo oldum tecrübelerinize ihtiyacım varrrrrrrrrr

canım bende cok tecrübeli değilim ama ablamın kızndan bılıyorum oda sürekli ağlıyordu.müzik dinleyince sakinliyordu.önce gazının olmadığına emin olmalısın.eğer eminsen müzik dinletebılırsın.kolikli bebkler için kolik isimli müzik cd si var.internetten açıp onu dinletebilirsin.işe yarıyor.aspiratör,saç kurutma makinesi onları deneyebilirsin.başka aklıma gelmiyor.umarım işine yarar.bebklerle uğraşmak gercekten zor.zorlu bir dönemdeyiz hepimiz aynı durumdayız.yorgun,bitkin düşüyoruz.allahü teala dayanma gücü versin.

Son düzenleme:
ay ayaklarım ağrıdı valla kızımı ayağımda sallıyorum ne güzel uyuyor sonra birden korkup uyanıyor sonrada uyumuyor dua ediyorum bol bol kızıma ama korkmasını engellyemiyorum dün elektirkler gitti hemen kucağıma aldım korkmasın diye ama ben karanlıktan korkuyorum babamız şartellere bakmaya gitti bende biraz tedirgin oldum sonra kızım bir ağlamaya başladı hemen babamızın yanına gittik zor sustu kırk çıkınca korkma olayı azalır dediler bizim dahada arttı böyle olan varmı aranızda

komşudan ana kucağı aldım
kızımı içine yatırdım ayağımla salladım
bir yandan da açtım şu beyazgürültüyü hangisi etkiledi bilmem hemen uyudu haaalaa da ayağımın dibinde uyumakta maşallahhhh sübhanallahh kızıma :)
beyazgürültünün sesini iyice kısmıştım sonra eşimin telefonu çaldı castara castaraaa
kızım hemen gözlerini açtı huysuzlanıyordu
hemen aanında davrandım beyazgürültüyü yükselttim sesini
baktım kendi kendine sakinleşti
ben de paylaşayım dedim
tabi bu ilk deneme
inşallah tesadüf diildir hep etkili olurrr

ay ayaklarım ağrıdı valla kızımı ayağımda sallıyorum ne güzel uyuyor sonra birden korkup uyanıyor sonrada uyumuyor dua ediyorum bol bol kızıma ama korkmasını engellyemiyorum dün elektirkler gitti hemen kucağıma aldım korkmasın diye ama ben karanlıktan korkuyorum babamız şartellere bakmaya gitti bende biraz tedirgin oldum sonra kızım bir ağlamaya başladı hemen babamızın yanına gittik zor sustu kırk çıkınca korkma olayı azalır dediler bizim dahada arttı böyle olan varmı aranızda

benim kızım da her sesten etkileniyor ve ürküyor.
40tan sonra azalır mıymış hadi inşallahh..

kıza<lr gazdan bahsetmişsiniz bende yemiyordum gaz yapar diye kayıncalidem kısır yaptı bende kimyon attım bol bol sonra yedim inanın kızım kendi kendine gaz çıkarmaya başladı alttan bir güzel gazını çıkardı bencede gaz yapar diye düşünmemek gerekiyor yememize dikkat etmezsek gücümüz azalır bebeklerimize bakabilmemiz için güze ihtiyacımız var

bir yandan da açtım şu beyazgürültüyü hangisi etkiledi bilmem hemen uyudu haaalaa da ayağımın dibinde uyumakta maşallahhhh sübhanallahh kızıma :)
beyazgürültünün sesini iyice kısmıştım sonra eşimin telefonu çaldı castara castaraaa
ben de paylaşayım dedim
tabi bu ilk deneme

benim kızım aksina daha çok aglamaya başladı yaaa inşallah senin kızında işe yaramıştırda sen rahatlarsın en azından

kızımı ayağımda sallarken huysuzluk çıkarmazken yazamadıgım zamanların acısını çıkarıyorum birey sorucam ben kızımı kundak yapıp uyutuyordum çünkü eli kolu hiç durmuyor kafasına vuruyor uyanıyordu ama şimdi mümkün değil kundak yapınca uyumuyor bende dün gece iki yastık koydum kafama sonra uzandım kızımıda kucagıma aldım babamızda ayak ucumuza yattı gece birden sabah altıya kadar uyumuşuz benim kokumu istiyor kızım ama ben hep böyle yatmak istmiyorum çünkü sonra çok zor olur bugün kuaföre gittim saçları kestirdim kaşlarımı falan aldırim dedim iyice kendimi salmıştım kuafördeki kadın kokuna alıştıysa emzirirken gögsünün altına bir tülbent ser pauklu olsun emme işlemi bittikten sonra akan sütünüde ona sil her emziriceginde böyle yap kokun ona geçsin sonra kızın uyuyacagında tülbenti onun yüzünün oldugu yere ser sen zannedip uyur dedi bende deniycem inş. işe yarar

kızlar Milkway SÜT Arttırıcı Mini Elektrikli Göğüs Pompası bunu kullanan varmı ya sahıbınden c.omda arastırıyorumda manuel olanlardan aventın var 55 lıra bırde bu var 70 lıra ıkıncı el ama fıyatları uygun napsam bılemedım sızce bunlar nasıl olur bırde ıkıncı el olsa nolur acaba ya

kızlar Milkway SÜT Arttırıcı Mini Elektrikli Göğüs Pompası bunu kullanan varmı ya sahıbınden c.omda arastırıyorumda manuel olanlardan aventın var 55 lıra bırde bu var 70 lıra ıkıncı el ama fıyatları uygun napsam bılemedım sızce bunlar nasıl olur bırde ıkıncı el olsa nolur acaba ya

selam;
ben medelanınkını kullanıyorum çok pratık ve kullanımı rahat kesınlıkle tavsıye ederım

ben de paylaşayım dedim
tabi bu ilk deneme
inan bana kesinlikle tesadüf değil..

baby_s seninle aynı durumdayız canım benim annemlerde uzakta doğum yaptıgımda bir hafta yanımda kalabildi alıştıgı için o kadar zoruma gittiki gidişi benimde babam ve kardeşlerim göremediler kızımı ancak msn den gösteriyorum ve ilk torun nasıl hevesliler nasıl merak ediyorlar hele babam fazlada göremiyor bilgisayardan yapışıyor bilgisayara torunumu görücem diye benim eşim tek gitmeme izin vermiyor onunlada ancak yıllık izni olunca gidebiliriz o zamana kızım nerdetyse yaşına girmiş olur babamda yazın gelicem inşallah diyor benim gitmem hayal gönderse işte ama göndermiyor neymiş şimdi bide kızı varmış hayatta göndermezmiş inş. sen kısa zamanda gidersin torununa kavuşturursun babanı :D:D
haklısın canım beni en iyi sen anlarsın...ben gidebilirim eşimde mızmızlandı biraz ama dün annemin arkasından halimi görünce ikna oldu.

canım sende dene beyaz gürültüyü

merhaba güzel anneler ,tatlı bebişler
2011 şubat annelerinden konuşuyorduk sızlerle ama ben 28 ocak ta kızımı dunyaya getırdıkten sonra ancak girebiliyorum foruma...ama tanıdık isimleri göremedim açıkcası birkaç isim dışında
hepinizi tebrık ediyorum Allah analı babalı buyutsun yavrularınızı
sevgiler,

kızlar bu arada alttaki linki nerden düzenliyoruz
bana yardımcı olursanız sevınıırım
benımkı halen hamıllelıkten kalma gözüküyor

Back