- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
sağolasın canım deneyeceğimBeyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
bunu dene meloş fön makinesi yerine aynısı ama sesini kısabiliyorsun biz iki gecedir sabaha kadar bunu dinliyoruz.uyurken bile açık bıraktık...
ahhh ahhh..o kadar iyi anlıyorum ki seni.gurbetin gözü kör olsunkızlar kızım uyuyor şimdi canım hiç birşey yapmak istemiyor yemek felan yapasım yok annem dün gitti kızımla kaldık böyle çok moralim bozuldu iyi alışmıştım yıllardır ilk defa annemle zaman geçirdim bu kadar çok...hem de evde yalnız kalmamıştım hep yalnızım artık kızım var teselli olur bana ama yinede aileden uzak olmak zor .babam ve kız kardeşlerim kızımı göremediler bile daha ..kardeşlerimden biri çalışıyor biri de liseye gidiyor gelemediler ..çok zoruma gidiyor ..ve ailenin ilk bebeği....nasıl hevesliler ama sadece msn den gördüler yeğenlerini...en yakın zamanda ben gitmeliyim ...(((
ben de yarın inşallah kavuşacağım memleketime
canım ya çocuk ağlıyor yada bakamıyoruz boşver hepimiz aynı durumdayızmerhaba arkadaşlar.sütü artıran yiyeceklerden ve içeceklerden bahsetmişsiniz.ben tahin pekmez öneririm.müthiş süt yapıyor..herşekilde kilo yapıyor ama ekmeksiz tüketiyorum küçük bi kase..bide dün burdan okumuştum ıhlamuru oda işe yaradı.söyleyen arkadaşa teşekkür ederim..buraya fazla yazmasamda gerci yazdıklarımda fazla karşılık verilmeden kaybolup gidiyorda:))okuyup fazlaca yararlanıyorum..
Kızlar bende sallama derdinden kurtulmak için fisher pricenin akvaryum salıncağını aldım kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığımı yazarım.İki yöne yani ileri geri ve sağa sola sallanabiliyor bakalım umarım işe yarar incelemek isteyenler aşağıdaki linkten bakabilir.Ben e-bebekten aldım avealılara 50 tl hediye çeki veriyolar aklınızda olsun.
Fisher Price Akvaryum Salıncak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ayyy..halecim güle güle kullan canım .inşallahh yükünüğ hafifletir sen kullan memnun kalırsan söyle bizede