bence de mantıklı hem biz eğilip doğruldukça gazı daha kolay çıkar bence
eeee süpermiş valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de mantıklı hem biz eğilip doğruldukça gazı daha kolay çıkar bence
kızlar hep ne kadar süt verelim diyoruz ya, az önce ağustos annelerinde okudum bir topikte. şöyle yazmışlar
"bebeğin kilosu başına 150 ml süt vereceksiniz, ve bunu günde 7 yada 8 e böleceksiniz.Yani 3 kiloluk bebek ise 3x150= 450 ml süt vermeceksiniz bunuda 8 e bölersek 56 cc eder...
6 kiloluk bebek ise 6x150=900 ml 900 ü 8 öğüne bölersek, 112 ediyor..."
ne kadar doğru bilemiyorum ama paylaşmak istedim
Herkese merhaba; bende şubat annesiyim... Ilk bebeğim... Tecrübeli annelere yada konuyu bilen anneler uyuturken kucağımda yada ayağımda sallamak istemiyorum bu düzeni nasıl sağlarım....
ayyyyy..saç kurutma ne büyük nimet 2 saattir kanguruyla gezdir gezdir öldüm ..eşimin de dersi var evde ses olmamalıı salon en uzak oraya getirdim dondyde kurdum sallanıyor saç kurutmanın sesi eşliğinde,sustu azıcık..
Herkese merhaba; bende şubat annesiyim... Ilk bebeğim... Tecrübeli annelere yada konuyu bilen anneler uyuturken kucağımda yada ayağımda sallamak istemiyorum bu düzeni nasıl sağlarım....
ayyyyy..saç kurutma ne büyük nimet 2 saattir kanguruyla gezdir gezdir öldüm ..eşimin de dersi var evde ses olmamalıı salon en uzak oraya getirdim dondyde kurdum sallanıyor saç kurutmanın sesi eşliğinde,sustu azıcık..
merhaba arkadaşlar.sütü artıran yiyeceklerden ve içeceklerden bahsetmişsiniz.ben tahin pekmez öneririm.müthiş süt yapıyor..herşekilde kilo yapıyor ama ekmeksiz tüketiyorum küçük bi kase..bide dün burdan okumuştum ıhlamuru oda işe yaradı.söyleyen arkadaşa teşekkür ederim..buraya fazla yazmasamda gerci yazdıklarımda fazla karşılık verilmeden kaybolup gidiyorda:))okuyup fazlaca yararlanıyorum..
vallaha biz de kelin ilacı olsa başına sürer konumundayız ama şu an için sallamadan uyutmayı başaran çok az kişi sanırım.memede uyuyakalıyor bazen ama gazını çıkarmak için mecbur kucağımıza alıyoruz o ara uyanıyor yani..hele gazı varsa sallamadan uyutmak mucize :)))ben en azından ayağıma almıyorum beşiğinde ya da anakucağında sallıyorum ...
tgbwdt[/B
arkadaşım ne yazıkki bizim değil onların kuyralları geçerli oluyor sallamaya alıştırma d.yenlerin hepsi çarşafla kaç saat sallamış bi sor
ben de anneme kesinlikle sallama dmiştim ama şimdi mecbur para verip ototmstik salıncak aldım
valla ben tecrübeli anneyim ama bende o düzeni sağlayamadım
sonucta birazda bebek belirliyor olayı yani
teşekkürler fns93:))
fazla tecrübeli değilim ama bebeklerimizin rahatı için bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum.yardımcı oluyorsam ne mutlu.onlar rahat ve mutlu olunca bizde oluyoruz.hele de şu gaz konusunda.bundan bir kaç ay öncesine kadar o sesi duyduğumda mutlu olacağım hiç aklıma gelmezdi:))şimdi çıksın diye hem bebek hem biz çatlıyoruz vallahi..çok zormuş bebek bakımı.ama yinede hiç şikayetçi değilim.onun bi gülüşü herşeye bedel:))
yattığı odada tv nin sesini hafifçe acmakla başla canım
canım yüksek sesten irkiliyorlar tiz sesleri sevmiyorlar ama insan sesini seviyorlar şimdilik yapacak bir şey yok ben radyo açıyorum yanında ama her sese uyanan bir çocuğum olsun istemem ((
faygen konakta mı oluyosunuz ameliyatı kim yapıyo?
teşekkürler fns93:))
fazla tecrübeli değilim ama bebeklerimizin rahatı için bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum.yardımcı oluyorsam ne mutlu.onlar rahat ve mutlu olunca bizde oluyoruz.hele de şu gaz konusunda.bundan bir kaç ay öncesine kadar o sesi duyduğumda mutlu olacağım hiç aklıma gelmezdi:))şimdi çıksın diye hem bebek hem biz çatlıyoruz vallahi..çok zormuş bebek bakımı.ama yinede hiç şikayetçi değilim.onun bi gülüşü herşeye bedel:))