• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yarın kırkımız çıkıyor ...........
doktorda kontrolümüz var
eğer gelirlerse dedem,erkek kardeşim ve nişanlısı bizi almaya gelecek.önce istanbula teyzemize sonra ise manisaya gdeceğiz.
ohhhh..özledim memleketimi,10 gün kalacağız inşallah sonra babamız gelip alacak bizi

bu arada medela dan memnun olmadığımı yazmıştım ama kimseyi yanıltmak istemem,akşamdan bulgur-börülce yamiştim 1 bardak humana ve 1 bardak da ıhlamur içmiştim gece 4 de göğsüm taş gibi ağırlaşmıştı sağdım tek göğsümden :nazar:100ml :nazar:süt çıktı.yani pompa çekmiyor sanmıştım ama süt olmadığındanmış arkadaşlar

kızlar bu kimyonu nasıl yapıonuz ve nasıl tüketionuz

1 çay kaşığı kimyon ve 1 çay kaşığı rezeneyi yarım çay bardağı suda 2dk kadar kaynatıp süzüp 2-3 kaşık bebeğe içiriyoruz kalanı kendinde içebilirsin canım

haaa birde dün bir salaklık yaptımki sormaınn yeni aldığım nukun elektirikli pompasını yaktımm nasıl becerdin diyceksiniz dün sagdım sütü dolaba kaldırdım hadi dediğim kaynatıgımda mikrop faln oluşmasın tabi o arada bete durmadı onunla ilgiln sonrası meme emdi derkennn yanmışş cok üzüldüm yahuu 190 tl gitti bosu boşunaa ben tabi bir sinir kız aglıyor pompa yanmışş bnde agladım üstüne kızım suratıma bakıyorr sanki anlamış gibi eşimi aradımgeldi o sakinleştrdi bni bugün yenisini almaya gidicezz yahu daha ilkinin taksdini ödememiştik ama

canım yanlış anlama ama motor kısmını kaynatmadın değilmi?
diğer kısımlar kaynasa ve yansa yedek parçası bulunur bence çünkü
yada ben anlamadım tam?

1 çay kaşığı kimyon ve 1 çay kaşığı rezeneyi yarım çay bardağı suda 2dk kadar kaynatıp süzüp 2-3 kaşık bebeğe içiriyoruz kalanı kendinde içebilirsin canım

canım yanlış anlama ama motor kısmını kaynatmadın değilmi?
diğer kısımlar kaynasa ve yansa yedek parçası bulunur bence çünkü
yada ben anlamadım tam?

aynı şeyi düşündüm ama anlayamadım

fatmaaaaa...akşam yemeğinde börülce ye ve yatmadan humana birde ıhlamur iç.süt patlaması yaşadım bennn:52::52::52:

günaydın herkese güzel bi uyku çektik maşallah oğluşumla o hala uyuyor dün aşı ateş yaptı fitil yapmıştım epey rahatlattı sürekli uyudu ağrısı olunca azıcık inleyip tekrar dalıyordu ama bneşiğinde yada anadizinde uyumuyor kan aldıkların da filan hep kucağımda uyumak istiyor dünde öyleydi hep göğsümde yattı akşama kadar koltukta uzandım onuda göğsüme koydum çok derin uyuyor öyle hiç kıpırdamadan nerdeyse 3 saat yattı o huysuzlukla:nazar: gecede kucağımda uyudu yatağına koydum 3te kalktı emzirdim gece çayını verdim tekrar yattı sabah 7de kalktı oynaştık gülüştük 8:30da uyudu hala uyuyor ama başladı kıpırdanmaya zibidim bu arada dün aşı yapılırken gelişimimizede baktık 5880gr 61 cm olmuş paşam ebemiz maşallah uzun olucak bu minik dedi :nazar:

Maşallah Emir'e :nazar:
bizde dijital hassas tartı var..
önce ben çıkıp tartılıyorum.
sonra kızımla kucağımdayken tartılıyorum.
kızımın giydiği kıyafetlerin bezine varıncaya kadar her şeyiyle muadillerini de tartıyorum ve eksiltiyorum
(yani darasını çıkartıyorum:))
sonuç 3700 gibi bişii :)
zaten 3100 doğmuştu ama 2900e inmişti 12. günüde bile 2938gr dı.
şükrediyorum walla 3700 olmuşsa diye :)

Ben de böyle yapıyorum :1:
bugün sağlık ocaüındaki doktorda buna benzer şeyler söyledi aslında.
henüz yeni bir uygulama olduğu için çeşitli görüşler var dedi.daha öncede suçiçeği aşısı içinde böyle bir durum varmış.oda aşı takviminde yokmuş tıpkı bu aşı gibi daha sonra gerekli olduğuna karar verilmiş.rota virisü aşısı içinde aynı şey var dedi ilerde ne olur bilemem ama şuanda yok aşı takviminde ilk 3 ay yapılmalı karar sizin dedi
benimde kafam karıştı bak şimdi.hastaneye kontrole gittiğimizde birde çocuk doktoruna sorayım bakalım o ne diyecek

metehanı uyuttum bende peşinden yattımm bende uyumuşum ohh valla iyi oldu hatta göğüslerime süt dolmuşkii sızlıyo oğlan kalksında yesin rıskını :34: uykuda süte çok iyi geliyo kızlar yani en azından bana iyi geliyoo
mete bey uyanınca bide yıkarız ohhh misler gibii

melocum ateş ölçere cevap vermişsin bişi daha sorucam kızılötesi varmı onun benimkide ondanda yaklaştırınca ölçüyomuu

ya ben alıyodum aslında banyo için derece dükkanda arkasını okudum işte suya sokun ölçün ama her ihtimale karşı mutlaka dirseğinizlede ölçün yazıyodu :37: lan dedim dirseğimle ölçtükten sonra seni niye alayımm :37: almadımm.

Evet Sedacım biz pnömokok aşısını yaptırmadık o zaman da bu söylemler yüzünden 1 yıl sonra aşı takvimine alındı. Eeee ne oldu şimdi bütün bebeklere vuruluyor.

Rota virüsü aşısı da öyle olacak... Kimseyi etkilemek istemem ama biz yaptırma taraftarıyız...Cumartesi kontrolümüzde doktorumuzda yaptırın dedi. Aşı 142 liraymış...

yarın kırkımız çıkıyor ...........
doktorda kontrolümüz var
eğer gelirlerse dedem,erkek kardeşim ve nişanlısı bizi almaya gelecek.önce istanbula teyzemize sonra ise manisaya gdeceğiz.
ohhhh..özledim memleketimi,10 gün kalacağız inşallah sonra babamız gelip alacak bizi

bu arada medela dan memnun olmadığımı yazmıştım ama kimseyi yanıltmak istemem,akşamdan bulgur-börülce yamiştim 1 bardak humana ve 1 bardak da ıhlamur içmiştim gece 4 de göğsüm taş gibi ağırlaşmıştı sağdım tek göğsümden :nazar:100ml :nazar:süt çıktı.yani pompa çekmiyor sanmıştım ama süt olmadığındanmış arkadaşlar

Haydi gözünüz aydın :)

Bol bol gezin kızınla.

Dün demiştim ya ıhlamur hakikaten sütü çoşturuyor. Bir de ıspanak :)

Son düzenleme:
Meme ile savaşma olayı bizde de var. Ama bizimki süt olmadıgından vs. degil. Genelde memede uyudugu için uykusu geldiğinde karnı tok bile olsa memeyi istiyor. Bu defa da süt geliyor diye sinirlenip sinirlenip agzından çıkarıp geri alıyor. Böylece uykuya da dalamıyor ve sürekli gazman halinde dolaşıyoruz :1:

Ve inatla hala emzik almıyor!!!

Haydi gözünüz aydın :)

Bol bol gezin kızınla.

Dün demiştim ya ıhlamur hakikaten sütü çoşturuyor. Bir de ıspanak :)
ıhlamuru sen dedin diye denemiştim canım işe yaradı hakikaten,sağol
Meme ile savaşma olayı bizde de var. Ama bizimki süt olmadıgından vs. degil. Genelde memede uyudugu için uykusu geldiğinde karnı tok bile olsa memeyi istiyor. Bu defa da süt geliyor diye sinirlenip sinirlenip agzından çıkarıp geri alıyor. Böylece uykuya da dalamıyor ve sürekli gazman halinde dolaşıyoruz :1:

aynen yaaaa.aynenn..bildiğin çıldırıyor

bambinoyu alan bi kaç kişi duydum bambino istedim gg den bakalım

ay yok sabah 7 den berikucağımda bugün bisey var yatırınca ağlıyor üstümü değiştiremedim daha yaa
kucakta uyuyor yatırdınmı ağlıyor hanım
tuvaletim geldi çıldıracvak diye gidemihorummm:47:

fatmaaaaa...akşam yemeğinde börülce ye ve yatmadan humana birde ıhlamur iç.süt patlaması yaşadım bennn:52::52::52:

demin okudum mesajını hepside evde var mutlaka yapacağımm:64:

inşallah darısı banaa:nazar:

bakkal memesi denedinizmi kızlar 50 krş luk $140.jpg
bizimki bitek bunu aldı

ıspanakta aldırıyorum bugün ıhlamur zaten var
aşıyıda yeniden düşünüyor eşim
yaptırsa nolcakki
dr yanında gerek yok dediya onu söyleyip duruyo:47:

Son düzenleme:
ıhlamuru sen dedin diye denemiştim canım işe yaradı hakikaten,sağol

aynen yaaaa.aynenn..bildiğin çıldırıyor

bambinoyu alan bi kaç kişi duydum bambino istedim gg den bakalım

İyi canım çok sevindim :)

Dur bakalım bir de ben alayım bambino inşallah alır onu.Dün eşim nukun kauçuk damaklısını almış onu da almadı.

Ay kızlar dün gece 12.00'de eşim internete arabanın ilanını vermişti. Sabah 7.00'de aramaya başladılar.Biraz önce de eşim aradı, sabahtan bu yana tel susmadı 78 kişi aradı diyor. arabayı satmış bile :1:

Son düzenleme:
ay yok sabah 7 den berikucağımda bugün bisey var yatırınca ağlıyor üstümü değiştiremedim daha yaa

bakkal memesi denedinizmi kızlar 50 kr luk

yaptırsa nolcakki

Bazı günler ben de öyle oluyorum :) Neredeyse altıma yaptırcak sıpa :)

Bakkal emziği de denedik canım. Onu hiç almadı. Sadece weenin silikon damaklısını 3-5 sn aldı :(

Ben emziği alsın diye ugraşırken o surat ifadesi beni bitiriyor. Bana niye veriyorsun bunu istemiyorum işte der gibi :) Sonra gerçek memeye gelince alıyor, geri bırakıp dudak büzüp aglıyor. Sen niye vermedin der gibi. İçili içli ya :( Sonra tekrar memeyi alıyor ayeeeeee ayeeeeeee diye söylenerek emmeye devam ediyor :1:

bakkal memesi denedinizmi kızlar 50 krş lukEki Görüntüle 167100
bizimki bitek bunu aldı

yaptırsa nolcakki
e ben her gün öyleyim fatma 10 sn bile inmiyor kucağımdan kıyameti koparıyor..kucakta olması da yetmiyor sallayacaksın ya da gezdirreceksin.bakkal emziği bulamadık.inanmazsın ama buralarda bakkal yok memlekete gidince alacağım.geçen arkadaşlar dalga geçti.anam lüx sitede oturmanın zararı diye.ama yok bakkal etrafta
melocum iyi saysdınmı cumartesi çıkıyor kırkımız ya
doğdugu günü saymıyacaksın
bilmem yanlış saydım o zaman
İyi canım çok sevindim :)

Dur bakalım bir de ben alayım bambino inşallah alır onu.Dün eşim nukun kauçuk damaklısını almış onu da almadı.

Ay kızlar dün gece 12.00'de eşim internete arabanın ilanını vermişti. Sabah 7.00'de aramaya başladılar.Biraz önce de eşim aradı, sabahtan bu yana tel susmadı 78 kişi aradı diyor. arabayı satmış bile :1:
hadi gözünüz aydın canım,aynen 10 tlye chicco vermişler kauçuk anne memesine yakın diye ama ağzına sokmadı bile
Bazı günler ben de öyle oluyorum :) Neredeyse altıma yaptırcak sıpa :)

Bakkal emziği de denedik canım. Onu hiç almadı. Sadece weenin silikon damaklısını 3-5 sn aldı :(

Ben emziği alsın diye ugraşırken o surat ifadesi beni bitiriyor. Bana niye veriyorsun bunu istemiyorum işte der gibi :) Sonra gerçek memeye gelince alıyor, geri bırakıp dudak büzüp aglıyor. Sen niye vermedin der gibi. İçili içli ya :( Sonra tekrar memeyi alıyor ayeeeeee ayeeeeeee diye söylenerek emmeye devam ediyor :1:

yaaaa.bu kadar olur wee yi diğerlerinden daha uzun tutuyor ağzında ama sonuç aynı..şaka gibi.
ya ben geçen bantladım emziği yüzüne ..sonra çıkarırken derisi kalkacak diye ödüm koptu kolonyayla söktüm bantları ama kızdım kendime çok yaa..içli içli ağlaması aynen içimi acıttı

bakkal değilde ucuzluk pazarları ver burda japon pazarı istanbul pazarı ordan aldım ben belki bulabilirsin varsa ne alırsan 1tl yerler varya orda

söyleniyolar bide demi ama bizim kızda diliyle geriye itiyor bazı memeleri vbayılıyorum o haline:1:

vallhi bizde Eylülde ne denediysek almadı bakkalıda almadı chiccoyuda almıyan almöıyor işte

bakkal değilde ucuzluk pazarları ver burda japon pazarı istanbul pazarı ordan aldım ben belki bulabilirsin varsa ne alırsan 1tl yerler varya orda

söyleniyolar bide demi ama bizim kızda diliyle geriye itiyor bazı memeleri vbayılıyorum o haline:1:

vallhi bizde Eylülde ne denediysek almadı bakkalıda almadı chiccoyuda almıyan almöıyor işte

HIMMMM...çarşıya gidince bakayım o zaman

fatmaaaaaaa

börülceyi de unutma haşlayıp salata yap taşıyamazsın memeleriniiii

slm kızlr valla sizin emzik muhabbetinizi okuyunca iiki alıştırmışım emziğe diyorum :66: ama ben çok vermiyorum yinede akşamları yada işim varken kendisi de aramıyo zaten bi emdikten sonra 5 dak sonra çıkarıyorum ben sütüme bulayıp verdim 1-2 çekti atacakken agzında tuta tuta ööle alıştırdım

bizde dün açılış yapmaya çalıştık :26: eşim çiçek felan almış berbere gitmiş :60: Allahım yaa tabii onun için büyük gün :65: ama iç dikişim biraz zorlandı çok canım yandı :43: o da saolsun bıraktı ama ben çok kötü hissettim kendimi yetersiz gibi felan :26: :50:

neyse ben gidip bi evi süpüreyim dicektim ki zeynep uyandıııı

HIMMMM...çarşıya gidince bakayım o zaman

fatmaaaaaaa

börülceyi de unutma haşlayıp salata yap taşıyamazsın memeleriniiii

evde var canım mezesini yapacağım akşama
geçen haftada yarısını göğüslerime bugu yapmıştım kanalları açıyormuş buraya yazmıştım okumuşmuydun suyunu atma bundan sonra göğüslerine tut buharını

slm kızlr valla sizin emzik muhabbetinizi okuyunca iiki alıştırmışım emziğe diyorum :66: ama ben çok vermiyorum yinede akşamları yada işim varken kendisi de aramıyo zaten bi emdikten sonra 5 dak sonra çıkarıyorum ben sütüme bulayıp verdim 1-2 çekti atacakken agzında tuta tuta ööle alıştırdım

bizde dün açılış yapmaya çalıştık :26: eşim çiçek felan almış berbere gitmiş :60: Allahım yaa tabii onun için büyük gün :65: ama iç dikişim biraz zorlandı çok canım yandı :43: o da saolsun bıraktı ama ben çok kötü hissettim kendimi yetersiz gibi felan :26: :50:

neyse ben gidip bi evi süpüreyim dicektim ki zeynep uyandıııı

eşimde gün sayıyo dün dr kontrolümüz vardı 2 ay yasak demişti dr bana yine sor diyo bana belki 40 ından sonra serbest dermiş
adam dicek ne meraklı kadınmış yaa

evde var canım mezesini yapacağım akşama
geçen haftada yarısını göğüslerime bugu yapmıştım kanalları açıyormuş buraya yazmıştım okumuşmuydun suyunu atma bundan sonra göğüslerine tut buharını

hımm..anladım canım okumamşıtım
bence börülcenin etkisi çok 2 göğüsten 50 çıkmıyordu zar zor tek göğsümden 100 sağdım gece saat 4 de

Back