kızlar bebek arabası bakanlar 92 tl üstelik tam yatabiliyormuş iyi bişeye benziyor isterseniz bi bakın
Aldeba Tam Yatar Baston Puset 92 TL | Facebook
Aldeba Tam Yatar Baston Puset 92 TL | Facebook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bizimde kırkımız yarın çıkıyor,seninle aynı günmü yaptık doğumları,kızlarımız aynı gün doğdu sanırım,11 şubatta doğum yaptım ben saat 10:50 de
günaydın bayanlar
sonunda gitti kayınvalidemler ayyy şuracıkta oturuyolar 5 gün kaldılar yaaa kalsınlar tamam ama kızımı bi bana vermediler en sonunda dayanamdım akşam ben onu emzireyim die kaptım kucagından kapandım odaya kucak kucaga uyumuşuz kızımda beni özlemiş uyanmadı 4 saat şimdide kucagımda uyudu bırakamadım offf bi de sacma sacma yorumları var kadının beni zıvanadan cıkarıyo çocugumada salak sacma seyler söyluyo yok sana kısmet bulcam,sen evlencen şçyle böyle yapcan die daha neler neler bide düşman etcek bize bunlar seni tutamıyo ,bunlar sana bakamıyo mu ,annen doyuramadı mı ,uytamadı mı ,aglama bak ben burdayım yaaa sen kimsin çocugum senin yanında huzur bulcak annesimisin sen onun için alelade birisisn ayyy cinlerim tepeme cıktııı
ohh gittiler de rahatladım haftaya da gelmesinler bi zahmet bi sürü program yaptım gelmesinler die
ewet canım bende 11 şubatta spinal sezeryan oldum 15:37 de kızım doğdu o kadar bekledim normal olsun diye ama olmadı demekki hayırlısı buymuş
bende öyle oldum hayırlısı buymuş diyorum ama sezeryanım basit geçti şükür
benimde çok şükür sezeryanım kolay oldu kızıma saglıklı bir şekilde kavuştum yaa ona şükrediyorum kısmette sezeryan olmak varmış
ohh ne rahat özendim şimdi
benim eşim 15 dakka baksa dua ediyorum
ama günahını almayayım dün 1.5 saat uyudum o baktı:
alocum valla tavsiye ederim,çok kolaylık oldu benim için,bebeğim gece beşiğinde fakat gündüz oturma odasında benimle beraber,koltukların üzerinde sürünüyodu,şimdi kendi ana dizinde mışıl mışıl uyuyor,bayağıda sevdi belli,banada yer açıldı odada,kanepenin birinde eşim uzanıyordu,diğerinde kızım yatıyordu,şimdi bende uzanıyorum,kızımda hemen yanı başımda elimin altında,hem uzanıyorum bir elimlede sallıyorum ohh ne rahat bişeymiş.kenarınada müzik kutusunu taktım,titreşimini müziğini açıyorum minik sakinliyo:)
eşim evdeyken baya yardımcı oluyo sağolsunn..anne sütü herzaman veremediğim için mamaya talimiz bizz neredeyse doğduğundan berii..takılmıyorum yanii.. başlangıçta o kadar üzülmüştüm kii..şimdi ne kadar verirsem kardır mantığıyla gidiyorumm...bi ara sütüm çok iyiyidi..2-3 gün sürdü bu sevincim..kayınvalidemler geldi..fırsat bu fırsat diyip annem ist günübirlik annesini ziyarete gittii..ateşlendim yatağa düştümm..neyin var diye tenezzül edip sormadılar bilee..ne yemek getiren va ne bi bardak suu..39 derece ateş çektim saatlercee..üzüntüden tamamen gitti sütümm...eşime tel ettimm..o annesini aradı da bi zahmet kadın aspirinle limon suyu getirdi...ne alaaaaaa..eşim yetişip dr götürdü..sütümün bu iyi hali yanii...2 hafta oldu..bir daha da artmadıı..
bebişimin de kaderi buymuşşş..ben de 4 gün anne sütü içmişimm..turp gibiyim maşallahh..bizimkilerin zamanında öyle mamalar anne sütleri filan da yokmuşş..tereyağğ, inek sütüü büyütmüşşler benii..
ben de bu yöntemi deniyorumm..ama üstünü çıkarmak aklıma gelmemiştii..en son 400 gr almıştı kontrolunden sonraa..bi dahakine darayıda çıkarıcammm hihihihi
selam kızlar,cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.
dayanamadım kızımı aile hemimimize götürdüm,kaka yapamadığı için,karnını iyice yokladı,birikmiş sert kaka yok dedi,bebeklerde böyle şeyler oluyor normalmiş,ilaç yazdı fakat doğal yöntem en iyisi dedi,1 kaşık zeytinyağı ver bebeğe,eğer 4 gün içinde kaka yapmazda hastaneye götürürsün dedi
sonra alış verişe gittik eşim ve kızımla önce carrefour daha sonra başka bir hipermarkete,kızım hep uyudu neyseki:) bir defa uyandı meme için,arabanın arka koltuğunda emzirdim,camlar siyah filmle kaplı Allahtan:) sonra yemek yedik,oradan civilime uğrayıp anadizi aldım,şuan kızım içinde uyukluyor,sanırım çok sevdi,1 saat uyanık durdu anadizinde gıkı bile çıkmadı,kaldıki kızım beşiğinde bile yarım saat uyanık zor duruyor,hemen kucağa gelmek ister,aman neyse nazar değmesin,zaten başım ağrıyor hiç çekemem ses falan :S
çok şükür bugün ayağıma olmayan botum ayaklarıma oluverdi,moral oldu,yavaş yavaş normale dönmek çok güzel,bian için hep hamile kalıcam sanıyordum
neyse gidip mutfağımı toplamam lazım,bulaşıklar bekliyor.
ayyyy..çok zekice yaa..bizde dijital hassas tartı var..
önce ben çıkıp tartılıyorum.
sonra kızımla kucağımdayken tartılıyorum.
kızımın giydiği kıyafetlerin bezine varıncaya kadar her şeyiyle muadillerini de tartıyorum ve eksiltiyorum
(yani darasını çıkartıyorum:))
sonuç 3700 gibi bişii :)
zaten 3100 doğmuştu ama 2900e inmişti 12. günüde bile 2938gr dı.
şükrediyorum walla 3700 olmuşsa diye :)
walla ilgilenmeseler dert ilgilenseler de dertt
ben de kayınvaaalidemi zorrrrrla gönderiyorum burdan hatta yalnız da olsam hiç çağırmıyorum bile ama yine de bakıyorum çat kağı geliyo
o kadar çok ilgileniyor ki o da ben bunalıyorum
yarım saatte bir geliyor su ister misin meyve getireyim mi yemeği beğendin mi tuzsuz mu az sa getireyim yok sen otur ben kaldırırım. inanamazsınız yoktur böyle bir k.valide
ben artık bunalıyorum ama inanılmaz bişey
sen ne istersin onu yapim anne hiç bişi istemiyorum diyorum yok yok istersin çekinme
yok çekinmiyorum istemiyorum diyorum
bak istediğin bişi varsa da söylemiyorsan ay yok kapatalım bu konuyu diyorum.
2dk geçiyo yine aynı konu ne istersin ne yapim
otururken ayağa kalkıyorum o da kalkıyo ne oldu ne istersen ben getireyim düşünebiliyo musunuz :)))))
önceden de öyleydi ama çocuk olduktan sonra hat safhada oldu bu durum
artık ben utanıyorum bu durumdan bu kadar olmamalı yanii.
çekmeceyi açıyorum aklımda bişi var onu arıyorum
ne arıyorsun ben bulayım görmüşümdür belki diyo
ayyyyhhhhhhhh diyorum içimden ama yine de sıkıntımı içime gömüyorum
bazen sert cevap veriyorum anne sen beni boşver al gazete filan oku diyorum olmuyor yine
aa olur mu ben senin için geldim diyor.
sürekli gözü benim üstümde oturup hep beni izliyor
bazen emzirirken uyuyo numarası bile yapıyorum :)))) sürekli gözgöze gelmiş olmiim diye :))))
bi kez hamileyken çok midem bulanırken annem gelebilir mi demiştim eşime 16km mesafeden nefes nefese gelmişti uçak hızıyla. onu gördükten sonra bir daha hiç çağırmaz oldum. aşırı vesveseli birisii.. boğuyorrr..
ooff amma içimi dökmüşüm ben de
günaydın herkese güzel bi uyku çektik maşallah oğluşumla o hala uyuyor dün aşı ateş yaptı fitil yapmıştım epey rahatlattı sürekli uyudu ağrısı olunca azıcık inleyip tekrar dalıyordu ama bneşiğinde yada anadizinde uyumuyor kan aldıkların da filan hep kucağımda uyumak istiyor dünde öyleydi hep göğsümde yattı akşama kadar koltukta uzandım onuda göğsüme koydum çok derin uyuyor öyle hiç kıpırdamadan nerdeyse 3 saat yattı o huysuzlukla gecede kucağımda uyudu yatağına koydum 3te kalktı emzirdim gece çayını verdim tekrar yattı sabah 7de kalktı oynaştık gülüştük 8:30da uyudu hala uyuyor ama başladı kıpırdanmaya zibidim bu arada dün aşı yapılırken gelişimimizede baktık 5880gr 61 cm olmuş paşam ebemiz maşallah uzun olucak bu minik dedi