az önce eşimin dediğine göre 17 sinde açıklanacakmış..birde şubeden büroya bakan bi abi size sürprimizi var demiş.eşimde galiba ipka verdiler bize diyo yani gitmeme gibi bi durumda olabilir...bi belli olsada kurtulsak önümüze baksak yaa....
evet yaa her ağızdan bi söz çıkıyo..artık bakacaz görecezzzzHerkes farklı birşey söylüyor anlamış değilim zaten ankaraya sorulduğunda ayın 13.de açıklanacak denildi neyse artık hayırlısı.sizin en son tercihler nereleri biz şuanda artvin malatya çıkar diye düşünüyoruz
merhaiba arkadaşlar bende polis eşiyim biz şu anda şark görevindeyiz erzurumda çok güzel bir şehir bizim 1yılımız kaldı seneye tayinciyiz kısmetse Erzurum hakkında sorularınız olursa burdan yazarım sizlere...
nerde yaşıyorsun şuan canım..belediye durumuda zor oluyo..hayırlı olsun bebişiniz...:))Merhaba arkadaşlar. Benimde eşim polis ve şark çıkacakmı çıkmayacakmı diye döt gözle bekliyoruz. Aynı zamanda hamileyim ve belediyede memurum. Hayırlısı neyse o olsun.
bizim 2. tercihimiz erzurum ..çıkarsa bi şekilde ulaşırım sana hakkımızda hayırlısı inş...merhaiba arkadaşlar bende polis eşiyim biz şu anda şark görevindeyiz erzurumda çok güzel bir şehir bizim 1yılımız kaldı seneye tayinciyiz kısmetse Erzurum hakkında sorularınız olursa burdan yazarım sizlere...
merhaba canım biz şuan ist.dayız şark istedik 2. veya 3. sıraydı hatırlamıyorum ama erzurumu da yazdık gönlüm maraştan yana inş. maraş olur hayırlısıyla... Şarkların açıklanmasınada artık az kaldı hepimizin hakkına hayırlısı olsun
nerde yaşıyorsun şuan canım..belediye durumuda zor oluyo..hayırlı olsun bebişiniz...:))bende belediyedeyim ..
bizim 2. tercihimiz erzurum ..çıkarsa bi şekilde ulaşırım sana hakkımızda hayırlısı inş...
evet az kaldı ...bakalım birde uzamansa iyice açıklanması hemen açıklşansa çok iyi olacak...
Biz şu anda istanbuldayız.İkta vermiştik bende hamile olunca şarka yinede gidermiyiz acaba? Bildiğiniz gibi istanbulda hayat şartları zor iki kişi çalışıyor olsakta. İlk tercihimizde Gümüşhane. Şarkın çıkmasını eşimde bende istiyoruz ama benim durumumdaki biri için nasıl olur bilemiyorum taşınmak.
hakkına hayırlısı olsun arkadaşım dediğim doğru ist. hayat şartları zor bende bebek istediğim için şarka gitmek istedik eşimde bende müdürlerimizle görüştük bize ipka vermeyin biz gitmek istiyoruz dedik. En azından doğuda ücretsiz izin alırım diye düşünüyordum. Şimdi bebeğimi kaybettim onun için bu sene çıksa yine iyi olur ama çok ta farketmez artık...Taşınmayı sakın dert etme hamilesin stres yapma gülüm evden eve nakliyecileri tutun özel eşyalarını topla gerisini onlar hallediyor...
Teşekkür ederim canım. Allah seninde gönlüne göre versin. Herşeyin hayırlısı.
ya memurlar.net te 17 sinde açıklanacak falan diyenler var.Ne bu ya beklemekle geçiyo ömrümüz.Geriyolar insanı iyice.Açıklayın olsun bitsin.Önceki senelerde haziranın ilk günlerinde belli olmuş hep.Bu sene seçim mağduru olduk:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?