2011 şark tayini için hazırlanan polis eşleri....

evet canım ne güzel olur...
iyi olur hem küçük şehirde para biriktimek de kolay olur demi..zaten 3 kuruşla zor geçiniyoz...

aaa evet yaa bu nasıl mantıktır bizim lojmanada düşersen allahhhh ne güsel olur iki dedikodunun belini kırarız

üffffff kızlar gelsede şu ayın 13 ü de açıklansa hayırlısıyla istediğimiz yerler gelse de taşınsak bian önce

evet canım ne güzel olur...
iyi olur hem küçük şehirde para biriktimek de kolay olur demi..zaten 3 kuruşla zor geçiniyoz...

kars kucuk yer ama 350 den asagı ev yok 4 ton komur sebzeler el yakar yazın bıle domatesı 2.5 tan yersınız ustune bır suru kıro evden cıkamazsınız

kızlar aslında her yer aynı. doğusu da batısı da - ilide ilçeside...
bi yerde kira fiyatları yüksek gıdalar uygun diğer yerde tam tersi. eşlerimizin çalışma koşulları bizim çevreye uyumumuz olsunda gerisi zaten hep var yeme içme gezme napalım mecburuz

Bizde güneydoğudayız.3 yıl oldu.Burası çok güzel küçük ama her türlü ihtiyaca cevap veren bir yer.Taşınırken çok sıkıntımız oldu ben bahsedeyim size;evden eve nakliye ile anlaştık(Kamyon ücretinin 2 katıydı) bir kaç arkadaş,evimizi kamyona yükleyip gönderdiler küçücük bir kamyon eşyalardan yıpranan kırılan,kaybolan çok oldu.Eğer fikrimi sorarsanız kesinlikle kamyon ile anlaşıp (mesela 2 ev olabilir.) ücretini ev taşıma işleminiz bittikten sonra verin..Birde muhakkak ev taşıyanlardan biri kamyonla yanlarında gitsin kesinlikle güvenmeyin.Biz çok sıkıntı çektik,balonlu ambalaj naylonlarına (pıt pıt naylon) sarabilirsiniz,beyaz eşya,koltuk takımı,televizyon sehpası gibi eşyalarınızı....
Hepinizin hakkında hayırlı yerler olur inşallah.Allah yardımcınız olsun.

evet yaa az kaldı merakla bekliyorum..ama benim birde kendi tayin durumum var ve sıkıntı olacak büyük bi ihtimalle artık hayırlsıı allahım hakkımızda en iyisini nasip eylesin...bakalım kim nerelere gidecek...

amin canım
nerdesiniz,nereleri istediniz?

ist. canım valla ortaya bir karışık yaptık erzurum erzincan gümüşhane ağrı ama gönlümde maraş var hayırlısı olsun inş. hepimiz için...

evet yaa az kaldı merakla bekliyorum..ama benim birde kendi tayin durumum var ve sıkıntı olacak büyük bi ihtimalle artık hayırlsıı allahım hakkımızda en iyisini nasip eylesin...bakalım kim nerelere gidecek...

Allah yardım etsin canım inş. senin tayin işinde rahat olur...

ev toplamaya başladınızmı kızlar neler yapıyorsunuz....

Son düzenleme:
ben ev toplama işine giremeyecek gibiyim..eğer tayin durumum gecikirse birde öylece kalmayayım..herşeyin netleşmesi gerek ilk önce..:18::18::18:

ben ev toplama işine giremeyecek gibiyim..eğer tayin durumum gecikirse birde öylece kalmayayım..herşeyin netleşmesi gerek ilk önce..:18::18::18:

canım senin tayinin ne zaman açıklanır hem bide eşinin tayininin nere olacağınıda bilmiyorsun şimdi şurası olsunda diyemezsin demi

canım senin tayinin ne zaman açıklanır hem bide eşinin tayininin nere olacağınıda bilmiyorsun şimdi şurası olsunda diyemezsin demi

canım ben belediyede çalışıyorum...muafakatla gidebiliyorum.eğer gittiğim ildeki belediye istemzse işim çok uzar.başka kurumlara geçmek içinde yazışmalar falan baya uzun sürer çok karışık benim durum..önce eşimin yeri net olması gerek sonra ben kendi tayinimi yapmak için uğraşıcam...evlendiğimde burdaki belediye kabul edince 2 haftada oldu bitti herşey..hayırlısı artık bu kez nasıl olacak bilemiyoruz...

Nasılsın canım görüşemiyoruz bayadır bütün topikleri geziyorum burayada uğrayayım dedim

inş. bu seferde tayinin rahatlıkla olur canım hiç canını sıkma her şey olacağına varıyor...

Nasılsın canım görüşemiyoruz bayadır bütün topikleri geziyorum burayada uğrayayım dedim

hazalha hoş gelmişsin tatlım bende bazen dalıyorum topiklere yorum yaptığım topiğe sonra girip bakayım diyorum nolmuş bazen bulamıyorum valla maşalah çok konu var ve hepside çok güzel

nasılsın canım görüşemiyoruz bayadır bütün topikleri geziyorum burayada uğrayayım dedim
evet canım görüşemiyoz...nasılsın...
inşallah canım hayırlısı zaten önemli olan gittiğimiz yerdede rahat etmemiz yoksa neresi olduğu çok da önemli değil....hakkımızda hayırlısı...

slm kızlar bende bi polis eşiyim aslında ipka vermiştik bu sene ama yinede şarkımız çıkabilirmiş biz de ilk sırada gümüşhane 2.tercihede siirt yazdık bakalım hayırlısı seçimden sonra açıklanıcakmış merakla bekliyoruz.

slm...inşallah hayırlısı olur suan nerdesiniz peki..bizde merakla bekliyoz...

slm...inşallah hayırlısı olur suan nerdesiniz peki..bizde merakla bekliyoz...

şu an ankaradayız..2 senelik evliyim zaten ankarada yaşıyoduk eşimde bende annemden falan ilk defa ayrılcam asıl evlendigimi şimdi anlicam bakalım belki bu senede kalırız ama kısmet hayırlısı olsun..önce rahattımda şimdi biraz stres yaptım hiç taşınmadımda daha önce ...

bende tayin bekleyenlerdenim şu seçim olmasa çoktan öğrenmiştik ama artık 13 hazirana kadar bekleyeceğiz herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah

bende tayin bekleyenlerdenim şu seçim olmasa çoktan öğrenmiştik ama artık 13 hazirana kadar bekleyeceğiz herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah

az önce eşimin dediğine göre 17 sinde açıklanacakmış..birde şubeden büroya bakan bi abi size sürprimizi var demiş.eşimde galiba ipka verdiler bize diyo yani gitmeme gibi bi durumda olabilir...bi belli olsada kurtulsak önümüze baksak yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…