• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şark tayini için hazırlanan polis eşleri....

Nakliye şirketiyle taşınan var mı? Herşeyi onlar hallediyormuş. Sadece özel eşyalarını ve giysilerini toplaman yetiyormuş diye biliyorum. Hem de eşyalara zarar gelmiyormuş. Taşınma konusunda deneyimli arkadaşlar bize yardımcı olursanız sevinirim.

Biz taşındık geçen sene. En iyi nakliye şirketini bile ayarlasan azda olsa ufak tefek çizikler oluyor bizde çok büyük kırıklar falan olmadı ama bir kaç çiziklerle kurtardık. Sonuçta ne kadar iyi olursa olsun uzak yerlere taşınıyor... Ayrıca nakliye şirketleri genelde uzak mesafelere iki ev taşıyor yani şöyleki eğer aynı yerden aynı yere tayini çıkan olursa iki ailenin eşyasını beraber taşıyor ama sizin tanıdığınız yoksa aynı yere giden birileri onlar kendileri ayarlayıp buluyorlar aynı gün eşyalarınızı yükleyip gidiyorlar yani yine iki aile eşyası gitmiş oluyor bizimde öyle taşınmıştı birisi daha vardı aynı yere giden Allahtan tadınıktıda eşyalar beraber gitti.....

canım 600 kişi kadar tercih eden olmuş 100 küsür kişi alacaklarmış....ihtimaliniz çok az ama nasip bakarsın herşey değişir...zaten tercihlerde ipka verenlerde olduğunu düşünürsek tamemen sürpriz gibi bişi olacak....

biz ilk 3 tercihe rize-erzurum-artvin yazdık....rize gelse iyi olacak ..ama nasip tercih dışı gelemese bile sevinecez artık açıkçası...rizede 5 yıl ama ilçeleri 3 yılmış...yıl olaraak 5-6 yıl çok fazla ama diğer yerlerdede yaşam çok zor beyaaa..

evet canım dediğin gibi ama benim bildiğim herşeyi evden aldığı gibi gittiğin eve yerleştiren şirketlerde var hiç bişeye elini sürmüyorsun...yani özel eşyalarınız dışında bişi almanıza gerek de kalmaya bilir ama o şekilde olan nakliyecilerde çok pahalı..1,500-2000 arası değişiyo fiyatları...biz daha karara veremedik...ama çok eşya olmayınca normalde götürebilirz orda hammal tutup yerleştirirz...

napalım hayırlısı dicez canım , olursa çok ii olck ama artvin de olur ilk üç tercih olsun da :1: hatta tayin çıkmıcakmış busene istanbul polisine die duyduk :26: inşallah çıkar da biz de düzenimizi kurarız :16:

napalım hayırlısı dicez canım , olursa çok ii olck ama artvin de olur ilk üç tercih olsun da :1: hatta tayin çıkmıcakmış busene istanbul polisine die duyduk :26: inşallah çıkar da biz de düzenimizi kurarız :16:

canım geçen senede istanbul için öyle diyorlardı kimseyi göndermicekler diye valla tayin isteyen herkes gitti bizde dahil...

:2:kızlar acil yardım istiyorum...
tayinciyiz bizde kısmet olursa
çıldırıyorum eşim antep istedi üzerine gitmedim ama aklım çıkıyor gelsin istemiyorum
antp polis okulu
antep
mersin
antalya
kilis
denizli
kocaeli
yerler sıralama aynı böyle
sizce neresi gelir fikirlerinizi bilmek istiyorum.
en kötüsü de eşim başbakanlıktaki arkadaşlarını aradı antep için ve bulunduğumuz yer içinde aynı şeyi yaparak sonunda bizi buraya düşürdü.
netice neyse ne ama olmasın gelmesin antep ne olur dua edin arkadaşlarrrrrrr.
imdaaaaat yhaaaaa:52::52::52:

neden antep i istemiyorsun ? benim babam antepli ve gerçekten çok güzel memleket antep e doğunun parisi derler :)

ıyyy :84:
ne güzeli canım ya
evet aslında kötü değil çevre illere göre güzel ama denizi yok yha
sadece o yüzden istemiyorum
e birde eşimin memleketi eve gelen giden belli olmaz
misafiri seviyorum ama laubaliliği sevmiyorum vıcık vıcık olalım istemiyorum ya düşünsene bir?????

ıyyy :84:
ne güzeli canım ya
evet aslında kötü değil çevre illere göre güzel ama denizi yok yha
sadece o yüzden istemiyorum
e birde eşimin memleketi eve gelen giden belli olmaz
misafiri seviyorum ama laubaliliği sevmiyorum vıcık vıcık olalım istemiyorum ya düşünsene bir?????

Allah gönlüne göre versin diyecektim vazgeçtim hayırlısını versin. inş gönlündeki hayırlı olur. :)))

amin
aslında gönlümdekini hayırlı eylesin hayırlısını da gönlüme versin.
sağol arkadaşım.
sen kimsin ne yapıyorsun nerdesin kendinden bahsetsene gizemlimm

amin
aslında gönlümdekini hayırlı eylesin hayırlısını da gönlüme versin.
sağol arkadaşım.
sen kimsin ne yapıyorsun nerdesin kendinden bahsetsene gizemlimm

ben kk nun çokk eski üyesiyim epeydir girmiyordm uzak kalmışım. antep yazısı görünce kayıtsız kalamadım :)

merhaba hanımlar bende eskişehirde yaşıyorum ve eskişehirliyim bu yıl şark görevimiz var ama memleketimden nasıl ayrılcam bilmiyorum ilk defa ailemde uzağa gideceğim 1.5 yaşında ikiz kızlarım var çok zor olcak benim için inşallah iyi bi yer çıkar hepimize

merhaba hanımlar bende eskişehirde yaşıyorum ve eskişehirliyim bu yıl şark görevimiz var ama memleketimden nasıl ayrılcam bilmiyorum ilk defa ailemde uzağa gideceğim 1.5 yaşında ikiz kızlarım var çok zor olcak benim için inşallah iyi bi yer çıkar hepimize
aaa..
isim nee..belki tanıyorumdur:)))nerde oturuyorsun...
:2:kızlar acil yardım istiyorum...
tayinciyiz bizde kısmet olursa
çıldırıyorum eşim antep istedi üzerine gitmedim ama aklım çıkıyor gelsin istemiyorum
antp polis okulu
antep
mersin
antalya
kilis
denizli
kocaeli
yerler sıralama aynı böyle
sizce neresi gelir fikirlerinizi bilmek istiyorum.
en kötüsü de eşim başbakanlıktaki arkadaşlarını aradı antep için ve bulunduğumuz yer içinde aynı şeyi yaparak sonunda bizi buraya düşürdü.
netice neyse ne ama olmasın gelmesin antep ne olur dua edin arkadaşlarrrrrrr.
imdaaaaat yhaaaaa:52::52::52:
canım sizin şark görevi değil herhalde şimdi nerde görevdesiniz...antep güzeldir.hem zaten doğu görevleri arasında da değil..benimde bildiğim antep çok güzel bir ildir..ama tabi sen neden istemiyorsun yada eşin neden antebi isitiyoooo..gelişmiş bir ildir...eğer torpili iyi ise antep gelebilir canım...ama dua et kilis falan gelmesin..sen nerelisin...

aaa..
isim nee..belki tanıyorumdur:)))nerde oturuyorsun...

canım sizin şark görevi değil herhalde şimdi nerde görevdesiniz...antep güzeldir.hem zaten doğu görevleri arasında da değil..benimde bildiğim antep çok güzel bir ildir..ama tabi sen neden istemiyorsun yada eşin neden antebi isitiyoooo..gelişmiş bir ildir...eğer torpili iyi ise antep gelebilir canım...ama dua et kilis falan gelmesin..sen nerelisin...

off canım yha ben izmirliyim şuan maraşta ve şarktayız malesef..evet antep güzel ama bananeeeeeeeeeeee gitmek istemiyorum yhaaaf.. sebebi de denizi yok. eşim memleketi die istiyor. bende deniz yok die istemiyorum o yüzden. inş kilis te antepte gelmez... torpili iyi tabiii... çnkü maraşı istedi ve maraş geldi. ama allahın işi ya allah büyük ona sığındım yalvarıyorum ki gelmesin.

ismim ayşee...:))) gökmeydan tarafında oturuyorum
HMMMM ayşe diye birini tanıyorum ama onun ikizleri yoktu. bi tane çocuğu vardı oda gökmeydan taraflarındaydı.:27::27:..ben selvi..:26::26::26:
off canım yha ben izmirliyim şuan maraşta ve şarktayız malesef..evet antep güzel ama bananeeeeeeeeeeee gitmek istemiyorum yhaaaf.. sebebi de denizi yok. eşim memleketi die istiyor. bende deniz yok die istemiyorum o yüzden. inş kilis te antepte gelmez... torpili iyi tabiii... çnkü maraşı istedi ve maraş geldi. ama allahın işi ya allah büyük ona sığındım yalvarıyorum ki gelmesin.

anlıyorum seni.bende izirde 2 yıl çalıştım..öyle bir yerde yaşamış biri için deniz olmayan bi yer çok zor olur..
bende sırf deniz var diye rize artvin ilçeleri gelsin isityorm...

HMMMM ayşe diye birini tanıyorum ama onun ikizleri yoktu. bi tane çocuğu vardı oda gökmeydan taraflarındaydı.:27::27:..ben selvi..:26::26::26:

anlıyorum seni.bende izirde 2 yıl çalıştım..öyle bir yerde yaşamış biri için deniz olmayan bi yer çok zor olur..
bende sırf deniz var diye rize artvin ilçeleri gelsin isityorm...

yaa gördün mü bak ne kadar haklıyım sızlamakta. allah gönlümüze göre versin arkadaşım

açıklansın artıkkkk :52: çok pis ev taşıyasım var :9:

açıklansın artıkkkk :52: çok pis ev taşıyasım var :9:

eevet yaa ..bende çok merak içindeyim..çvremizdeki herkes bi torpil arayışında bizde öyle bi durum yok..nasipte neeresi varsa orası olsun..nasibimiz neresi çok merak ediyorum...ve yeni iş hayatım nasıl olacak...inşallah geçişim sorun olmazda daha güzel olur herşey....:66::64::52:

eevet yaa ..bende çok merak içindeyim..çvremizdeki herkes bi torpil arayışında bizde öyle bi durum yok..nasipte neeresi varsa orası olsun..nasibimiz neresi çok merak ediyorum...ve yeni iş hayatım nasıl olacak...inşallah geçişim sorun olmazda daha güzel olur herşey....:66::64::52:

Karsa çıksın tayininiz karsa :52:

Back