• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şark tayini için hazırlanan polis eşleri....

''Arkadaşlar personel şube ya 10 dan sonra yada akşam 5 den sonra demiş'' arayan biri söylüyor memurlar.nette.Bi kaç yeri birden takip ediyorum :36: kafam çorba oldu.:27:

''Arkadaşlar personel şube ya 10 dan sonra yada akşam 5 den sonra demiş'' arayan biri söylüyor memurlar.nette.Bi kaç yeri birden takip ediyorum :36: kafam çorba oldu.:27:

sizde benim gibi bu sayfayla memurlar net arasında gidip geliyorsun galiba:52: halimiz ne olacak böylee:53: hayırlısıyla nereleri bekliyorsunuz?

biz malatya van erzurum gümüşhane bitlis artvin yazdık Hangisi gelir hiçbir fikrim yok.Hiçbirşey düşünemiyorum artık.Eşim van gelebilir diyor. Hayırlısı ne diyim:85:

biz malatya van erzurum gümüşhane bitlis artvin yazdık Hangisi gelir hiçbir fikrim yok.Hiçbirşey düşünemiyorum artık.Eşim van gelebilir diyor. Hayırlısı ne diyim:85:

bizde artvin malatya ığdır batman ardahan yazdık bakacağız artık.tüm polis eşleri memurlar neti işgal etmiş durumda eşlerin durumuysa açıklanır bekle var daha zamanı tadında ne yapacağız bu rahat adamlarla bilmiyorum:66:

bizde artvin malatya ığdır batman ardahan yazdık bakacağız artık.tüm polis eşleri memurlar neti işgal etmiş durumda eşlerin durumuysa açıklanır bekle var daha zamanı tadında ne yapacağız bu rahat adamlarla bilmiyorum:66:

ilk tercih artvinse çıkma oranı çok yüksek canım istatistiklere göre 140 küsürü kişi alacaklardı ama 98 kişi tercih etmişti artvini..bizim rize,erzurum,artvin ,kars bitlis muş ağrı...:26:

kızlar şimdi eşim aradı 5 ten sonra açıklancakmış merak etme dedi...haberiniz olsun heyecan daha devam yani bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

Ya aynen:20: şimdi konuştum eşimle telefonda ya takma kafana boşver açıklanır aynı cümleler hep:60:

Ya aynen:20: şimdi konuştum eşimle telefonda ya takma kafana boşver açıklanır aynı cümleler hep:60:

benim eşimde öyle hep derim zaten ne rahat adamsın...sadece benimki böyle sanıyodum sizlerdende duyunca heralde meslekten dolayı bunların bu rahatlıgı diye düşünmeye başladım:60::31::31:

ilk tercih artvinse çıkma oranı çok yüksek canım istatistiklere göre 140 küsürü kişi alacaklardı ama 98 kişi tercih etmişti artvini..bizim rize,erzurum,artvin ,kars bitlis muş ağrı...:26:

inşallah bekliyoruz işte ama çıkmama durumuda olabiliyormuş tercih dışı olmasından korkuyorum senin içinde hayırlısı olur inşallah 5 e doğru açıklanacakmış diyorlar ama bence yarınıda bulur bu bekleyiş.

sormayın yaa benimkini aradım şimdi biryerleri arasanda en azından bugün açıklanıp açıklanmayacağını öğrenirdin dedim ne olacak yaa bugün açıklansın yarın açıklansın öğreneceğiz sonunda diyor yaaa:53:ölürmüsün öldürürmüsün bu adamları :52:

zaman durdu sanki geçmek bilmiyoooorr:53::95:
5' ten sonra görüşürüz arkadaşlar yüreğim dayanmıyor burda beklemeye...

Son düzenleme:
eşim aradı az önce ..1-2 saate kadar belli olacakmış dedi...inşallah bakalım...

Back