kimsecikler yok mu yaa bi ben miyim bu yıl tayinci aaaaaaaaaaaaaaa:26::26: doğuda görev yapan arkadaşlar sizlerde yaşadıklarınızı paylaşın lütfen...
ben paylaştımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsecikler yok mu yaa bi ben miyim bu yıl tayinci aaaaaaaaaaaaaaa:26::26: doğuda görev yapan arkadaşlar sizlerde yaşadıklarınızı paylaşın lütfen...
merhaba....
Merhaba arkadaşlar :)
10 aylık polis eşiyim ben de. Evlenmeden 1 ay önce tayinimiz çıktı. Eşyalarımızı almıştık, evimize yerleştimiştik. İstanbulda yaşıyorum ben. 1 sene durdurduk tayinimizi. Şimdi Temmuzda Kahramanmaraş'a gidicez kısmetse.
Fakat ben İstanbul'dan ilk defa ayrılacağım için çok endişeliyim. Umarım en kısa zamanda alışırım. 6 sene orda kalıcaz dile kolay.
Yine görüşürüz kısmetse.Hoşçakalın.
slm arkadaşlar bende ist. da yaşıyorum bu sene tercih yaptık açıklanmasını bekliyoruz. diyarbakır erzurum bitlis maraş önümüze ne geldiyse yazdık Rabbim herkesin hakkına hayırlısını nasip etsin inş.
hayırlısı olsun canım...
eğer ilk tercihe diyarbakır yazdıysanız kesin bu yıl ordasınız...istatistiklere göre bu yıl istenene göre az tercih yapılmış..biz tercihleri (rize- erzurum- artvin-kars-bitlis-muş-ağrı )bu şekilde yaptık...inş hakkımızda hayırlısı olur...
çalışıyormusun sen EMSALSİZ .....[/B]
hayırlısı olsun canım...
eğer ilk tercihe diyarbakır yazdıysanız kesin bu yıl ordasınız...istatistiklere göre bu yıl istenene göre az tercih yapılmış..biz tercihleri (rize- erzurum- artvin-kars-bitlis-muş-ağrı )bu şekilde yaptık...inş hakkımızda hayırlısı olur...
çalışıyormusun sen EMSALSİZ .....[/B]
istatistikler şubeye gelmiş eşim getirmişti..bu yıl ilk tercihler nereye yapılmış ne kadar yapılmış falan hepsi var...istatikleri nerden bakıyorsunuz.hakkınızda hayırlısı olsun.
hmm ...ilk sırada maraş var canım. Gönlüm maraştan yana zaten. Bende polisim tatlım
kızlar taşınmayı gözünde büyüten var mı gerçi daha çok erken ama ben önce havalar düzelsin halılarımın hepsini yıkamaya göndericem sonra salondan başlıycam herşeyi kolileyip salona doldurmayı düşünüyorum. Tabi bütün kolilerin üstünede nereye aitse o odanın isinlerini yazıcam... ilk defa ev taşıycam tiyolarınızı bekliyorum...
ben taşınmam konusunu sorun etmiyorum...tek korkum beyaz eşyalarıma zarar gelmesi onun dışında hiç bişeyin önemi yok zaten biz salonumuz değpiştirecektrik tayin düşünüce vazgeçtik ...gittiğimiz yere göre alırız yenileri...ev aşyalkarımızda öyle çok aşırı fazla değil ben mutfağı ve kıyafetleri toplucam onun dışlında elimi sürmem...ama çok eşyanız yoksa korkulacak bişi yok..kolilere yazarak daha kolaylarsın durumu...bende halıları yıkamaya verip o şekilde götürmeyi düşünüyorum..temiz temiz kullanırım ..ama tüm eşyaları topladıktan sonra taşınmamıza bir kaç gün kala gönderirim..zaten bir kaç günde geliyo...uzun süre torbasında kalması iyi değil çünkü...neresi olduğu bi belli olsa ona göre daha iyi karar vericem ...
istatistikler şubeye gelmiş eşim getirmişti..bu yıl ilk tercihler nereye yapılmış ne kadar yapılmış falan hepsi var...
inşallah hayırlısı olsun hepimize..
hmm ...
inşallah gönlünüze göre olur bende rizeyi istiyorum...yeşillik deniz falan diğer yerlere göre tam benlik...
oraya geçersemde ünv.ye geçiş yapmayı düşünüyorum...
sabırsızlıkla bekliyorum ...
mrb biz de buyıl şark tayini istedik , hayırlısı olsun inşallah :) tokat ne durumda o istatistiklerde bi bilgin var mı canım :26:
mrb biz de buyıl şark tayini istedik , hayırlısı olsun inşallah :) tokat ne durumda o istatistiklerde bi bilgin var mı canım :26:
canım bizde tokat sivas isityorduk sonra ikisi aynı gruptaydı zaten eskilere göre bu yıl çogu il aynı guruba a lınmış güzel iller hep aynı yerde...
tokatı bu yılda terciheden sayısı çok yüksekti liste evde sana yarın daha net bi şekilde yazarım oranları..diğer iller neler nereleri yazdınız.senmi polissin eşinmi ..sen çalışıyormusun...
merhaba....
ilkk kez büyükşehirden ayrılacaksanız çok zor olacaktır alışmak.ama rabbim hayırlsıını versin inşallah..maraş için rahat derler aslında torpil yeridir bi bakıma...sağlıcakla gidip dönersiniz inşallah...
bende hem çok heyecanlıyım hem stresli hemde karışık bi haldeyim...bi belli olsada bizim yerimiz ona göre hareket etsek..:26:
ben taşınmam konusunu sorun etmiyorum...tek korkum beyaz eşyalarıma zarar gelmesi onun dışında hiç bişeyin önemi yok zaten biz salonumuz değpiştirecektrik tayin düşünüce vazgeçtik ...gittiğimiz yere göre alırız yenileri...ev aşyalkarımızda öyle çok aşırı fazla değil ben mutfağı ve kıyafetleri toplucam onun dışlında elimi sürmem...ama çok eşyanız yoksa korkulacak bişi yok..kolilere yazarak daha kolaylarsın durumu...bende halıları yıkamaya verip o şekilde götürmeyi düşünüyorum..temiz temiz kullanırım ..ama tüm eşyaları topladıktan sonra taşınmamıza bir kaç gün kala gönderirim..zaten bir kaç günde geliyo...uzun süre torbasında kalması iyi değil çünkü...neresi olduğu bi belli olsa ona göre daha iyi karar vericem ...
canım 600 kişi kadar tercih eden olmuş 100 küsür kişi alacaklarmış....ihtimaliniz çok az ama nasip bakarsın herşey değişir...zaten tercihlerde ipka verenlerde olduğunu düşünürsek tamemen sürpriz gibi bişi olacak....eşim polis canım :) biz busene 4. senemizi dolduruyoruz bnm de okulum bitiyor gidelim diyoruz ama kimi de busene pek göndermicekler , tayininiz çıkmaz diyor...biz tokat artvin gümüşhane bayburt erzurum tunceli bingöl yazdık canım tokatı çok istiyoruz ama ora da işte olmaz dio herkes , ilk üç tercihten biri olsun da napalım , hayırlısı Allah tan :) 600 kişi yazmış kaçı atancakmış anlamadım canım yaa tam olarak :26:
biz ilk 3 tercihe rize-erzurum-artvin yazdık....rize gelse iyi olacak ..ama nasip tercih dışı gelemese bile sevinecez artık açıkçası...rizede 5 yıl ama ilçeleri 3 yılmış...yıl olaraak 5-6 yıl çok fazla ama diğer yerlerdede yaşam çok zor beyaaa..İnşallah gönlünüze göre bir yer çıkar size de. Siz nereleri düşünüyorsunuz?
Kahramanmaraş güzel bir yer fakat 6 sene olduğu için benim çok istemediğim bir yerdi. Kısmet böyleymiş demek ki...
Evleneli daha 1 sene olmadı ve ilk defa taşınıcaz bizde. Eşyalarımın da maşallahı var. Umarım kargo şirketi eşyalarıma zarar vermeden yerleştirir.
evet canım dediğin gibi ama benim bildiğim herşeyi evden aldığı gibi gittiğin eve yerleştiren şirketlerde var hiç bişeye elini sürmüyorsun...yani özel eşyalarınız dışında bişi almanıza gerek de kalmaya bilir ama o şekilde olan nakliyecilerde çok pahalı..1,500-2000 arası değişiyo fiyatları...biz daha karara veremedik...ama çok eşya olmayınca normalde götürebilirz orda hammal tutup yerleştirirz...
Nakliye şirketiyle taşınan var mı? Herşeyi onlar hallediyormuş. Sadece özel eşyalarını ve giysilerini toplaman yetiyormuş diye biliyorum. Hem de eşyalara zarar gelmiyormuş. Taşınma konusunda deneyimli arkadaşlar bize yardımcı olursanız sevinirim.