2011 şark tayini için hazırlanan polis eşleri....

''Arkadaşlar personel şube ya 10 dan sonra yada akşam 5 den sonra demiş'' arayan biri söylüyor memurlar.nette.Bi kaç yeri birden takip ediyorum kafam çorba oldu.

''Arkadaşlar personel şube ya 10 dan sonra yada akşam 5 den sonra demiş'' arayan biri söylüyor memurlar.nette.Bi kaç yeri birden takip ediyorum kafam çorba oldu.

sizde benim gibi bu sayfayla memurlar net arasında gidip geliyorsun galiba halimiz ne olacak böylee hayırlısıyla nereleri bekliyorsunuz?

biz malatya van erzurum gümüşhane bitlis artvin yazdık Hangisi gelir hiçbir fikrim yok.Hiçbirşey düşünemiyorum artık.Eşim van gelebilir diyor. Hayırlısı ne diyim:85:

biz malatya van erzurum gümüşhane bitlis artvin yazdık Hangisi gelir hiçbir fikrim yok.Hiçbirşey düşünemiyorum artık.Eşim van gelebilir diyor. Hayırlısı ne diyim:85:

bizde artvin malatya ığdır batman ardahan yazdık bakacağız artık.tüm polis eşleri memurlar neti işgal etmiş durumda eşlerin durumuysa açıklanır bekle var daha zamanı tadında ne yapacağız bu rahat adamlarla bilmiyorum

ilk tercih artvinse çıkma oranı çok yüksek canım istatistiklere göre 140 küsürü kişi alacaklardı ama 98 kişi tercih etmişti artvini..bizim rize,erzurum,artvin ,kars bitlis muş ağrı...:26:

kızlar şimdi eşim aradı 5 ten sonra açıklancakmış merak etme dedi...haberiniz olsun heyecan daha devam yani bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

Ya aynen şimdi konuştum eşimle telefonda ya takma kafana boşver açıklanır aynı cümleler hep

Ya aynen şimdi konuştum eşimle telefonda ya takma kafana boşver açıklanır aynı cümleler hep

benim eşimde öyle hep derim zaten ne rahat adamsın...sadece benimki böyle sanıyodum sizlerdende duyunca heralde meslekten dolayı bunların bu rahatlıgı diye düşünmeye başladım

ilk tercih artvinse çıkma oranı çok yüksek canım istatistiklere göre 140 küsürü kişi alacaklardı ama 98 kişi tercih etmişti artvini..bizim rize,erzurum,artvin ,kars bitlis muş ağrı...:26:

inşallah bekliyoruz işte ama çıkmama durumuda olabiliyormuş tercih dışı olmasından korkuyorum senin içinde hayırlısı olur inşallah 5 e doğru açıklanacakmış diyorlar ama bence yarınıda bulur bu bekleyiş.

sormayın yaa benimkini aradım şimdi biryerleri arasanda en azından bugün açıklanıp açıklanmayacağını öğrenirdin dedim ne olacak yaa bugün açıklansın yarın açıklansın öğreneceğiz sonunda diyor yaaaölürmüsün öldürürmüsün bu adamları

zaman durdu sanki geçmek bilmiyoooorr:95:
5' ten sonra görüşürüz arkadaşlar yüreğim dayanmıyor burda beklemeye...

Son düzenleme:
eşim aradı az önce ..1-2 saate kadar belli olacakmış dedi...inşallah bakalım...

Hadi inşallah. Beklemekten sıkıldım. Stresten karnıma ağrılar giriyor günüm gelmeden doğum yapmasam bari.

ayy canım kıyamam sanaa.. boşver sen yaa açıklanır sıkma kendini valla.zor bi bekleyiş ama strese gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…