- 12 Ocak 2011
- 176
- 166
- 123
''Arkadaşlar personel şube ya 10 dan sonra yada akşam 5 den sonra demiş'' arayan biri söylüyor memurlar.nette.Bi kaç yeri birden takip ediyorumkafam çorba oldu.
biz malatya van erzurum gümüşhane bitlis artvin yazdık Hangisi gelir hiçbir fikrim yok.Hiçbirşey düşünemiyorum artık.Eşim van gelebilir diyor. Hayırlısı ne diyim:85:
bizde artvin malatya ığdır batman ardahan yazdık bakacağız artık.tüm polis eşleri memurlar neti işgal etmiş durumda eşlerin durumuysa açıklanır bekle var daha zamanı tadında ne yapacağız bu rahat adamlarla bilmiyorum
bizde artvin malatya ığdır batman ardahan yazdık bakacağız artık.tüm polis eşleri memurlar neti işgal etmiş durumda eşlerin durumuysa açıklanır bekle var daha zamanı tadında ne yapacağız bu rahat adamlarla bilmiyorum
Ya aynenşimdi konuştum eşimle telefonda ya takma kafana boşver açıklanır aynı cümleler hep
ilk tercih artvinse çıkma oranı çok yüksek canım istatistiklere göre 140 küsürü kişi alacaklardı ama 98 kişi tercih etmişti artvini..bizim rize,erzurum,artvin ,kars bitlis muş ağrı...:26:
Ya aynenşimdi konuştum eşimle telefonda ya takma kafana boşver açıklanır aynı cümleler hep
Birileri yarın saat 5 te falan diyor..Yok artık yaaa
eşim aradı az önce ..1-2 saate kadar belli olacakmış dedi...inşallah bakalım...
Hadi inşallah. Beklemekten sıkıldım. Stresten karnıma ağrılar giriyor günüm gelmeden doğum yapmasam bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?