2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

sağol canım.. valla banada herkes doktorumda dahil sadece göbekk var birazda genetik olduğundan basenler diyorlar amaaaaaa tartılarrr öle demiyorrrrr :)))

yaaaa kocamannnn oldummmmmmmmmmm bennnnnn bu kız beniiii kocamannn yaptıııııııı ah kızım ahhhh sen doğğğğ ben biliyorum yapacağımı:)))

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

canım maşşşallah sana ve tabii ki bebişine
çok tatlı çıkmışsınıss
çok da kilolu görünmüyosun ayrıca sadece göbiş var
oda yakışmışş..

herkes ayrı bi güzel görünüyor gözüme,maşallahacaba doğurduktan sonra da böyle güzel olcakmıyız ki

adilemircim göbeğin aşağıya doğru inmeye başlamış bebiş kendini doğuma hazırlıyor galiba,valla benim göbeği görenlerde hiç inanmıyor küçük geliyor onlara halbuki sağlıkla ilerliyor yavrularımız önemli olan bu zaten başkalarının dediğini boşver insanlar alışmış koca koca göbek görmeye çünkü eskiler bebeğe yarayacak yaramayacak herşeyi yediklerinden göbek bebekten ilerde gidermiş,göbeği olanında bebeği aynı kiloda bizimkide aynı kiloda

dilekcim gayet güzel göbüşün takma kafana hiç
bebişin kilosu iyi maşallah
zaten erkek bebeklerde çok göbek olmuyo kız göbeği biraz daha geniş oluyo

adilemir çok şirin maşallah.

amann sen söylenenleri boşverrr önemli olan bebişin sağlıkmı tamamdır.

belguncugum.çok tatlısın..maşallah..

sağol canımcım sende ölesin

valla göbiş kendini doğuma hazırlıyor boiver okadar büyük olmasını sağlıklı olsundaaa çok tatlı maşallah canımcım

tesekkur ederım kızlar..moral verdınız bana..
bazen yolada yururken dusunuyorumda doktor kılosunu soylemese içerde çöp gibi bır bebek var sanıcam.çok üzülücem.allahtan kılosu ıyı maşallah..boyle devam eder kılo almaya ınsallah..
benım iç karnım genış dıyor kadınlar.ondan buyumuyor karnın dıyorlar..
emir'dede boyleydım..doguma gıttıgımde muayene sırasında bekleyenler 6-7 aylık sanıyordu..
ama bu bebek emır abısındende mınık yaptı karnımı...

arkadaşlar bu da benim göbişim toplamda 10 kilo aldım 30. haftamdayım şu anda :))))

Eklentiler

• $IMG_0031.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
kızlar maşallah göbüşlerinize rabbim sizleride bebişlerinizide nazarlardn korusun inş

adilemir benimde göbüş çok büyümedi 32 haftayı geçtim ama bana da iç karnın geniş diolar çünkü bebişimn kilosu normal gidio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…