2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

Selam kızlar ilk ve muhtemelen son göbüş resmim 9.ayımdayım burda 35.haftadaydım sanırım
makyaja da dilekten özendim

elifcim maşallah sanada göbüşünede bebişinede allahım sizleri nazarlardan korusun buarada senin çok az kaldı demiii ayy çok heyecanlı

ewet canım az kaldı heycanla bekliyoruz haftaya plan yapıyorum mesela şunu yaparım bunu yaparım diye sonra da cümlenin sonuna kısmetse, kızım süpriz yapmassa fln diye ekliyorum
çok garip bi duygu babamız benden daha heycanlı biz bebekle bi şekilde iletişim kuruyoruz ama onlar tekmeleri hareketleri denk geldiği, ultrasonlarda gördükleri kadar anlayabiliyolar hasretleri daha büyük sanırım

Selam kızlar ilk ve muhtemelen son göbüş resmim 9.ayımdayım burda 35.haftadaydım sanırım
makyaja da dilekten özendim

elüfffffffffffff
maşallah canım sana..
çok yakısmıs hamilelik..nıye hiç foto koymadın kı sımdıye kadar...
dogumdan sonra eskı topıgıımıze bakar görürüz işte göbüşlerımızı fenamı...
makyajın çok guzel...benden guzel makyaj yapmıssın..makyöz ol kuşum sen..elın yatkın..

sağolun kızlar iyice büyüdü göbüş daha doğuma kadar büyürmü bilmem
dilekçim pek foto çektirmedim nedense aklıma gelmedi görümceme dedim yok fotom diye bi gecede bisürü çekti durdu sağolsun

bolbol cektır dogurmadan elıf..
kızına gosterırsın buyuyunce...
hem sende bakar hatırlarsın..ne guzel işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…