2011 Ocak Annelerinin Göbüşleri...

güldencim çok güzel göbüşşşş....maşallh size:)))kilo verme sakın zaten şu halin bile incecik cnm:1shok:

saol canım benimmm olumunekankayizsmile
zaten öyle düşünüyorum inşş 1 kilo bile vermem ama illa gidecek :gitme:
inş çok gitmess delikafadulden

dscf4880.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

dscf4979u.th.jpg

dscf4981.th.jpg

işte 28 haftalık hamiş begüş ve kızı teyzeleri:)

Son düzenleme:
tatlım tshirt te göbüşte çok hoş allahım kızınıda senide nazarlardan korusun:nazar: nazarlardan korusun ama benim daha çok hoşuma giden o kadar sıkıntıya rağmen böyle güzel gülüyo olabilmen allahım her zaman böle güldrsün inşallah

tatlım tshirt te göbüşte çok hoş allahım kızınıda senide nazarlardan korusun:nazar: nazarlardan korusun ama benim daha çok hoşuma giden o kadar sıkıntıya rağmen böyle güzel gülüyo olabilmen allahım her zaman böle güldrsün inşallah

çok güzel analiz işte ben böleyim canım yani herşey akside gitse o anda ağlasamda çığlık çığlığa hep pozitif düşünüp pozitif davranmaya çalışıyorum dün akşam doğumgününde tüm dostlarımızın yanında yüüzm asık ağlak oturamazdım otursam onlarıda üzerdim onlar bizi mutlu etmek için yanımızdalardı motive olalım pozitif olalım diye ve doğal olarak bizimde kimseyi üzmeye hakkımız olmadığını düşündüm herzamanda böleyimdir.
bizi öle güzel motive ettilerki hem ailemiz hem dostlarımız güler yüzlü olmamak mümkün değildi.. güzel dileklerin için çok teşekkürler..rabbim hepimizi herzaman böle güldürsün inş.. opuyorumnanaktan

:nazar: belgun cüm maşşallah yaa çok tatlı çıkmışsınnn :nazar:
:nazar: amannn Rabbim nazarlardan saklasınnn :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

çok güzel analiz işte ben böleyim canım yani herşey akside gitse o anda ağlasamda çığlık çığlığa hep pozitif düşünüp pozitif davranmaya çalışıyorum dün akşam doğumgününde tüm dostlarımızın yanında yüüzm asık ağlak oturamazdım otursam onlarıda üzerdim onlar bizi mutlu etmek için yanımızdalardı motive olalım pozitif olalım diye ve doğal olarak bizimde kimseyi üzmeye hakkımız olmadığını düşündüm herzamanda böleyimdir.
bizi öle güzel motive ettilerki hem ailemiz hem dostlarımız güler yüzlü olmamak mümkün değildi.. güzel dileklerin için çok teşekkürler..rabbim hepimizi herzaman böle güldürsün inş.. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hep böle kal olur mu umarım herkes her zamn her koşulda böle güler inş

ayyy ben daha yeni gördüm burayı bayramdan sonra anca eklerim herhalde o zamana kadar anca alırız fotoğraf makinasıı

yaaaa kocamannnn oldummmmmmmmmmm bennnnnn bu kız beniiii kocamannn yaptıııııııı ah kızım ahhhh sen doğğğğ ben biliyorum yapacağımı:)))

76153456283214374704779.th.jpg

belguncum çok tatlı olmuşun canım.
maşallah size.
bana herkes aynısın biraz göbegin var diyorlar ama
baskül öyle demiyorrr.
bu kilolar nerde niye kimse farketmiyor.

X