2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl o kadar çabuk çıkmış cnm yaa benim son adetim 30 mart ama testler hep silik çıktı ancak doktorda kesinleşti..

bu arada benim de ikinci bebeğim ilki 2 yaşında olacak haziranda 2008 haziran annelerinde de yazıyorum ne güzel bir şey bebk sahibi olmak allah isteyen herkese versin inşallahh...

amiiinnn
allah bağışlasın ilkini ikincisinide sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
benimde son adet tarihim 31 mart dün hafif silik olsada idrarda çıktı,1 gün geçmiştim adet günümü

canım erken döllenme sanırım benim
ben 2010 şubat annesi olacaktım 10. haftada düşük yaptım
ilk bebekte de belirtiler aynı idi
o yüzden test yaptım
kan testi
pek önerilmiyor o nedenle 6. haftaya kadar ilk dr ziyaretine gitmiycem
folic asit demir hapı ve bebe aspirini kullanıcam
umarım sağlıklı bir gebelik olur

ben de 3+3 ken öğrenmiştim yaptığım idrar testiyle.emin olmak için de iki gün sonra tekrar bir test yapmıştım.sizi ve tüm anne adaylarını tebrik ediyorum.bebek isteyen herkese de Allah hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin diyorum.

teşekkür ederim ALLAH hepimize sağlıklı bi gebelik dönemi ve sağlıklı bebekler verir
isteyenlere de en kısa zamanda bebişlerini gönderir

huhu kızlarrrr benide alın aranıza bende hamileyimm. carsamba günü ögrendim dogum tarihi allah nasip ederse 6. ocak olucak.

2 hafta sonra yine randevum var doktorda. bakalım pıtırcık göstercek mi kendini..

bütün hamileleri tebrik ederim alllah cümlemize sağ salim kucagımıza almayı nasip eder ınsallah

hoşgeldin aramıza canım benimde inşallah 6 Ocak

erazzede gelmiş ocak annelerne kaydirigubbakcemile5
yakında bende gelirim inşallah aranıza...
netten hesapladım doğum 4 ocak gözüküyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…