2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrik ederim sizleri. Ben de geçen yıl tam bugün öğrenmiştim hamile olduğumu. Şimdi bebişim kucağımda oyuncağını yemeye çalışıyor:))) Zaman çabuk geçiyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

gecen sene bu zamanlarda iki tane çizgi görmüştüm
zaman ne cabuk geciyor yaaaa

hepinz sağlıkla kucağınıza alırsnız insallah

denizz demekk yenii yıll annesisinn canımmmm
bizde 1 ay eskidikk sizdennn
bendde 2 aylık oldumm

herkese merhaba,ben de ocak annesi olacağım inşallah.Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah sağlıkla mutlukla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
2010 ocak annesinden taze annelere tecrübeyle sabit bi kaç öneri size:)
yavaş yavaş büyüyecek göbişlerinizin tadını çıkarın
hiçbişeye kafanıza takmamaya çalışın o sayılı zamanlar öyle çabuk geçip gidiyoki kucağınıza aldıktan sonra hamile gördüğünüzde kendi haliniz aklınıza geliyor ve özlüyorsunuz

her anınızı kaydedin çok kıymetli zamanlar bunlar

şekiller biraz kayabilir sonlara doğru ama sakın çirkin göründüğünüzü sanmayın çünkü siz dünyadaki en güzel varlıklar olacaksınız buna inanın

son dönemlerde ağırlaşacaksınız olabildiğince hareket halinde olun
kendinize kendiniz kadar güvenebileceğiniz bir doktor edinin mutlaka
inanın böyle bir doktor sizi herkesten daha iyi anlayacaktır

boşyere evham yapmayın korkmayın minikleriniz bulundukları yerde inanılmaz güvendeler

her hafta aynı gün resim çekin(özellikle 16,haftadan sonra)tarihleri ve kaç haftalık olduğunuzu kaydedin ve albüm hazırlayın
aynı şeyi bebeğinizin ultrason görüntüleriyle de yapın:)

sizi çok sıcak bir kış bekliyor inanın bu kış hiç üşümedim:) şimdiyse ellerim buz gibi:)

hemen alışveriş yapmayın ne kendinize ne bebeğinize ( ben acayip derecede kendime takmıştım sanki çıplak kalıcam abuk sabuk bir yığın büyük elbiseler aldım sonuçta hamile kalmadan önce giydiğim bol 2-3 elbiseyle hamileliğimi geçirip doğuma gittim:)

2
010 ocak anneleri adına istediğiniz merak ettiğiniz her türlü soru ve önerilere açık olduğumuzu bilin
burada çok güzel paylaşımlarınzı olacaktır birbirinizi sizden iyi kimse anlayamaz
(damdan düşeni damdan düşmüşten başka kimse anlamaz misali:))

epey uzun oldu ama uzun lafın kısası kimseyi dert etmeyin kafanıza hiç bişeyi takmayın mucizenizi içinizde sevgiyle büyütün ve her anın tadına varın:)))

ilginiz için çok teşekkür ederim içim kıpır kıpır inşallah bizde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Sevgili Chileck,paylaşımın ve önerilerin için çok teşekkür ederim.ben de yaşadığım bu mucizenin tadını çıkarmayı umuyorum.inşallah herşey umduğum gibi gider.

Ne güzel, 2011 ocak anneleri çoğalmaya başlamış bile, yeni gelen herkese kucak dolusu hoşgeldinler, sağlıklı ve çok çok mutlu bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle...

ayy bu sefer gerçek hamileler gelmiş:CüvCüvff gene dolu dolu oldu gözlerim:a015:
hoşgeldinizzemuszemusumarım hepiniz sağlıkla tamamlarsınız bu hayatın en güzel evresiniopuyorumnanaktan

2011 ocak anneleri merhaba ALLAH bebeklerimizi korusun
son adet tarihim 6 nisan
29 nisanda çift çizgiyi gördüm biraz erken oldu ama ben belirtileri hemen farkettim şiddetli bel ağrısı ve karın ağrısı bi de uyuklama
ilk hamileliğimde böyle idi
teste inanamadım
farklı iki markada 5 test yaptım iki gün içinde hepsi pozitif silik felanda değil üstelik
kalp atışını duyana kadar kimseye söylememeyi düşünüyorum
ALLAH isteyen herkese versin TÜM BEBEKLERı KORUSUN

merhabalar ben de 2011 ocak annesi olacağım dün öğrendim doktorumuz kan testi yaptı onayladı çünkü daha görünmüyordu..

deniz1958 senin de hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah önümüzde daha uzuuun bir zaman var..senin göründü mü hamileliğin ultrasound da?

canım aynı gün öğrenmişim ne güzel inşallah bizimle kalır bebişlerimiz :Saruboceq: Allahım herkese nasip etsin

canım önümüzdeki hafta gideceğim doktora sadece kan testi yaptırdım ben muayene olmadım daha seninde hayırlı olsun canım hoş geldin aramızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…