2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dün sabah ssat 5te kanama ile uyandım
serumlar iğneler
dr hiç kalkmamamı söyledi
okulada gitmiycem
ilki 10 haftalık düşmüştü
bana dua edin bebiş kalsın
sevgiler

günaydın kızlar,
dün keseyi gördük,içindeki minik noktayı da gördük ama keseye yakın yerde kanama vardı bu yüzden doktorum 1 hafta rapor yazdı ve günde iki kere progestan verdi,sabah akşam kullanacağım şimdilik kanamam yok çok şükür yalnız dün gece kasık ağrısıyla uyandım belim bir taraftan kasığım bir taraftan tuvalete girdim kan falan gelmedi galiba düşük yapıyorum dedim ama sonra ağrım kalmadı kanamam da yok 1 hafta evdeyim cuma günü kontrolüm var dua edin bebişimi kaybetmeyeyim :Saruboceq:

serumlar iğneler
okulada gitmiycem
sevgiler

Allah yardımcımız olsun,kendimize dikkat edelim ,ayağa kalkmayalım bir süre,progestan alıyor musun bana doktorum verdi düşük tehlikesi için...

serumlar iğneler
okulada gitmiycem
sevgiler

kızlar inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz sizi :Saruboceq:

canım 3 günde bir iğne vurulacak
günlük 3 tane progestan ve elevit verdi
15 gün rapor verdi hiç kalkmamam gerekiyo
kese ve yolk kesesi sağlamdı ama tehlike var dedi

sevgili bulut ve bengusu,dualarım sizinle,inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

bulut ve bengusu umarim bu zor günleri atlatıp hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz. ben de geçen hamileliğimde bebeğimi kaybettiğim için korkularınızı çok iyi anlıyorum. ama olumlu olmaya çalışın, dualarım sizinle..

bulut ve bengusu geçmiş olsun,ama ben eminim bebişleriniz sizi bırakmıcaklar,iyi düşünün sizde,iyice dinlenin.

bulut ve bengusu inşallah bugünleride atlatırsınız Allah acil şifalar versin.inşallah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

selam kızlar
öncelikle hepinize kocaman bir maşallah diyorum a.s.
dilerim Allah sağlıkla tamamına erdirsin..
benim de adetim geçti, yumurta takibindeyim, o yüzden yumurtlama günümü biliyorum ve günüm bugün 2 gün geçti.. umutlanmalı mıyım bilmiyorum.. bir yandan hayal kırıklığından korkuyorum.

ben de bunu sormak istiyodum, bazen adet olacak gibi hissediyorum, kasıklarımda/belimde.. korkuyorum,moralim bozuluyo adetim mi gelecek diye.. gebelikte de olabiliyo di mi? sirinem senin gibi yazanları okuyunca yeniden ümitleniyorum. aslında herkes olabildiğini söylüyo adet ağrılarının ama yine de korkuyorum ve yaşayanlardan dinlemek iyi geliyo...

ben şimdi 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiğindeyim, çok tatlı hatunlar hepsi ve buraya gelmemişler sanırım 2011 ocak annelerimiz var.. eğer ben de hamileysem 22 ocak olacak tahmini doğum tarihim.. inşallah. lütfen bizlere dualarınızda yer verin olur mu..

hepinize kolay ve sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum...

serumlar iğneler
okulada gitmiycem
sevgiler

aman kızlar eyvahedigeldismileallahım korusun bebişlerimizi:Saruboceq:dikkat edin dinlenin bol bol hiç bişeyide takmayın kafaya sadece bebişinizi düşünün sağlıkla gelsinler inşallah:CüvCüv:

aylin sorun yok merak etme herkesın farklı oluyormus bende endıselenıp 3 arkadasıma sordum yenı hamıle kalanlardan hepsı aynı adet olcakmıs gıbı karnıma kramplar gırdı dedı hatta tuvalete gıdıp sık sık baktım geldı zannettım hep ama dedıgım gıbı sonrasındada olabılıyormus agrı rahmı tutan baglar genısledıgı ıcın.aynı bende senın gıbı dusunmustum hayır adet olucam demıstım 1 gun gectı test yaptım ıdrarda kopkoyu cıft cızgı cıktı kanda beta hcg 5548 yanı ortalama 5 haftalık ınsallah hamılesındır umudunu kaybetme goguslerın acıyormu?ben ılk olusan belırtı buydu ucları sızladı

aylin benim kaç gündür aynı adet oluyormuşum gibi ağrım vardı,hatta ben de artık bir sorun var heralde demiştim,ama bugün daha iyiyim gittikçe azalıyor gibi sanki ağrılar,zaten araştırdım internetten filan da normalmiş bu dönemde ağrı sancı olmasıkaydirigubbakcemile5

canım ya çok teşekkürler,nasıl iyi geliyo bilemezsin bunları okumak...
adet olacak gibi hissettiğimde nasıl moralim bozuluyo, anlıyosundur beni çok iyi... inşallah hamileyimdir,dua edin nolur bizlere,duaları kabul olurmuş hamilelerin inşallah...
göğüs uçlarım hassaslaştı,hafif koyulaşma var,uçları biraz büyüdü ama bunlar bende adet öncesinde de oluyo...

ya süpersiniz kızlar nasıl moral verdiniz... inşallah benim de bebeğim karnımdadır... bi de yumurtlama günümü düşününce adet olmam gerekiyodu cuma ya da cumartesi ama olmadım. ateşim hala yüksek.. ama ümitlenmekten korkuyorum artık...

kızlar şimdi biraz çıkmam gerekiyo,gelmeye çalışıcam yine.. tekrar çokk teşekkürler.. sağlıkla kucaklayın bebişlerinizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…