-
- Konu Sahibi teknekazintisii
canım aramıza bekliyoruz bu ay olmasada en yakın zamanda olur inşallah
kan testi yaptır istersen emin olursun
benim erken döllenme oldu
adete 5 gün kala çift çizgi gördüm adete 2 gün kala kan testi yaptırdım
inşallah bebiş seninledir güzel haberlerini bekliyoruz
ALLAH isteyen herkese versin
bende salı dr gitcem tam 6 haftalık olacak
vaj.ult.yapacak
kalp duyulmaz dimi
selam bulut. seninle son adet arihlerimiz aynı. benimde son adet tarihim 6 nisan. ama ben hamileliğimden emin değilim :) şöyleki dün test yaptım yarım saat sonra 2. silik çizgi çıktı. bu sabah ikinci testi yaptım onda da aynı oldu. az önce farklı bi marka aldım onda ise 2. çizgi hiç çıkmadı fakat çok susadığım için bol bol su içiyorum onun etkisi olurmu bilmiyorum. anlamadım ben hamilemiyim değilmiyim??? eğer hamile olsaydım 8 gün gecikmiş bi gebelikte net 2. çizgi çıkması gerekmezmiydi kızlar? eğer hamileliğimi netleştirirsem bende aranıza gelicem inşallah.
duydum duydum !!!!!!!!!! :))))))))))))) bugün tam 6 haftam doldu ve bebişimin kalp atışlarını duydum.. 5+4 itibariyle vajinal ultrasonla kalp atışlarını duymak mümkünmüş arkadaşlar.. Çok ilginç bir duyguu:) Tabi bu en güzel haberdi... ama kesede az bi açılma varmış onun için bi hormon ilacı verip daha çok itirahat etmemi söyledi.. artık biraz daha dikkat.. ilk üç ayı atlattıkmı rahatlıyacağız.. ama en çok yüzmek yasak dedi 3 ay dolana kadar ona üzüldüm neyse artık
canım çok sevindim ben 6 haftalığım diye hesaplamıştım ama doktorum daha küçük dedi salı günü inşallah bizde duyarız :Saruboceq:
28 aslında deniz eklemeyi unutmuş bi adaşım daha var -bulut- onun adı
sanırım denizin gözünden kaçmış
denizcim:)
selam tekrar.. bende antalyadayım bir süreliğine Konyaaltında yaşıyorum.. hiçbir hastne ve doktor bilmiyorum ama bi tavsiye üzerine muhammet öztürke gidiyorum.. Sen hangi doktora gidiyorsun tavsiye edermisin? Benim Muhammet Beyle cok yıldızım barışmadıda