2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam bulut. seninle son adet arihlerimiz aynı. benimde son adet tarihim 6 nisan. ama ben hamileliğimden emin değilim :) şöyleki dün test yaptım yarım saat sonra 2. silik çizgi çıktı. bu sabah ikinci testi yaptım onda da aynı oldu. az önce farklı bi marka aldım onda ise 2. çizgi hiç çıkmadı fakat çok susadığım için bol bol su içiyorum onun etkisi olurmu bilmiyorum. anlamadım ben hamilemiyim değilmiyim??? eğer hamile olsaydım 8 gün gecikmiş bi gebelikte net 2. çizgi çıkması gerekmezmiydi kızlar? eğer hamileliğimi netleştirirsem bende aranıza gelicem inşallah.

canım aramıza bekliyoruz bu ay olmasada en yakın zamanda olur inşallah
kan testi yaptır istersen emin olursun
benim erken döllenme oldu
adete 5 gün kala çift çizgi gördüm adete 2 gün kala kan testi yaptırdım
inşallah bebiş seninledir güzel haberlerini bekliyoruz
ALLAH isteyen herkese versin

Amin :Saruboceq: bu hafta idrar testleri ile uğraştım görmeyi ama emin olamadım önümüzdeki haftada kanda bhcg baktırırım artık.

mrb güzel anne adayları bende Allah
izin verirse ocak annesi olacagım.
13 nisanda en son adetimi gördüm doktura salı günü
gidecegim.
kan testi pozitif çıktı.
28 yaşındayım.56 kiloyum bu benim 2 hamileliğim.
ilk bebegimi malesef 7 aylıkken organ gelişiminde
proplem olduğu için
kaybettim.
hayırlısıyla salı günü bir doktura gideyim
inş. daha çok görüşürüz.

ne güzel değil mi? çoğumuz salıya gideceğiz doktora bebişin kalbini dinleyeceğiz nşallah. bu arada benim doğum tarihi 10 ocak diyor doktorum listede değiştirecek miyiz denizcim?

duydum duydum !!!!!!!!!! :))))))))))))) bugün tam 6 haftam doldu ve bebişimin kalp atışlarını duydum.. 5+4 itibariyle vajinal ultrasonla kalp atışlarını duymak mümkünmüş arkadaşlar.. Çok ilginç bir duyguu:) Tabi bu en güzel haberdi... ama kesede az bi açılma varmış onun için bi hormon ilacı verip daha çok itirahat etmemi söyledi.. artık biraz daha dikkat.. ilk üç ayı atlattıkmı rahatlıyacağız.. ama en çok yüzmek yasak dedi 3 ay dolana kadar ona üzüldüm neyse artık

ya canım benim 9. günde çıktı iki çizgi.. hergün test aldım yaptım negatif çıktı.. 8. günde kan testi yaptırdım pozitif.. ertesi gün tekrar eczaneden test aldım meraktan yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı şimdi 6 haftalık hamileyim.. diyeceğim şu ki o testlere çok güvenme en sağlamı kan testi.. inşallah hamişsindir sendeeee

canım çok sevindim ben 6 haftalığım diye hesaplamıştım ama doktorum daha küçük dedi salı günü inşallah bizde duyarız :Saruboceq:

denizcim:)

selam tekrar.. bende antalyadayım bir süreliğine Konyaaltında yaşıyorum.. hiçbir hastne ve doktor bilmiyorum ama bi tavsiye üzerine muhammet öztürke gidiyorum.. Sen hangi doktora gidiyorsun tavsiye edermisin? Benim Muhammet Beyle cok yıldızım barışmadıda

Son düzenleme:

canım ben andeva yıldız hastanesine gidiyorum Aslı Vural Sesver doktorum ama sadece perşembe günleri var
bu salı özel muayenesine gideceğiz
çok tatlı biri

selam kızlar; nasılsınız opuyorumnanaktan biz dün akşam doktora gittik kalp atşını gördük hatta çok derinlerden bi ses bile dinledik. çok güzel bir duygu Allah hepinize yaşatsın canlarım. ayrıca bebek şuan 6+4 günlük 5mm yani yarım santim fakat kalbi atıyor düşünsenize bu ne büyük bir mucize .... allah herkesein bebeğine sağlık versin hepimiz dokuz ay osnunda bebeklerimize kavuşalım. :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…